Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ja skôr verím tomu, že Nash tam naozaj zostane a preč pôjde niekto iný...
Walt píše:ja skôr verím tomu, že Nash tam naozaj zostane a preč pôjde niekto iný...
nikto nepochybuje o tom ze jackets by si nasha najradsej nechali do konca kariery, otazne je len to, dokedy tam este bude rick spokojny? venoval im uz 10 rokov kariery a stale okolo neho neboli schopni vybudovat konkurencieschopny tim. a ani vyhlad do najblizsej buducnosti nie je nijak ruzovy. dokedy bude este nasha bavit pozerat sa ako mu najlepsie roky utekaju pomedzi prsty a sanca na timovy uspech je stale v nedohladne? IMO to pomaly ale isto speje do situacie ze Columbus bude nashovi trejd do konkurencieschopnejsieho timu dlzny, aby sa mu nejakym sposobom revansovali za to ze to s nimi tak dlho vydrzal :giggle: nieco ako: vdaka za tvoju trpezlivost, prepac nam nasu neschopnost, good luck do dalsej kariery
Bral 5,5 ted bere a bude brat skoro 8.
je to chudak :moj: hrozne s nim zametaj, ani uspech mu nezajistili!...

Obrázek
AndyF píše:Bral 5,5 ted bere a bude brat skoro 8.
je to chudak :moj: hrozne s nim zametaj, ani uspech mu nezajistili!...

Obrázek
Ale no, hádam sa nebudeme tváriť, že petrik nemá svojim spôsobom pravdu. Akurát sa to častokrát nedeje s franchise players, zväčša sa jedná o prospektov, ktorí niekde zaspali a ušiel im vlak, prípadne boli v depth chart predstihnutí. Podobný prípad by bol Iginla, ale hádam len Eklund stále rozmýšľa nad možnosťou jeho trejdu.

Alebo si naozaj myslíš, že tí hráči to robia len pre prachy? Ehm... svet je zkazený, ale nie až natoľko aby profesionálny športovec nechcel v prvom rade úspechy, individuálne či tímové.
Snad ani nevim, jestli se chci do tehle debaty poustet... Dokonce nebudu hledat ani nejaky vtipny animovany gif...
Nemusis byt apriory vzdycky proti tomu co rikam.. (vim, ze to tak neni, ale posledni dobou mi to tak pripada)
Je tak straslive mnoho prikladu... Delaj to jen pro prachy?? ne. Chce sportovec v prvom rade úspechy? ne.
Ako som povedal, tu sa nebavíme o niekom ako Simmonds, ale o niekom ako Crosby.

A vôbec, zosmiešňovať petrikov príspevok nielen nebolo nutné, bolo to absolútne zbytočné. Viac k tomu nedodám.
Rask a Krejci... :hmm: to by sme ale museli trejdovat Cartera s Brassardom, co by mi v pripade Krejciho vobec nevadilo. :D
Tak co se týče Nashe a jeho výměny tak tomu nevěřím. Howson to už jednou řekl, že nepůjde. Nebere nemalý peníze a to plno týmů odradí, další věcí, je že balíček za který bychom ho možná i pustily by nebyl malý :D, a hlavní aspekt? Je to ikona klubu a hlavně kapitán.
I když o té poslední věci bych dost pochyboval. O jeho vykonávání téhle funkce bych radši pomlčel. :bee:

A s tím souvisí i ta poslední věc, kterou jste tady naťukli. Getzo sorry, ale je tolik sportovců a bohužel je nespočteš jen na jedné ruce, kterým jde jen o čísilka na jejich kontě.A bohužel mi připadá, že do téhle kategorie patří sám samotný Nash. Je na něm prostě vidět, že na tohle nevítězné prostředí v Columbusu si nějak zvykl a rezignoval. Hlavně, že beru těžký prachy.
petrik píše:
Walt píše:ja skôr verím tomu, že Nash tam naozaj zostane a preč pôjde niekto iný...
nikto nepochybuje o tom ze jackets by si nasha najradsej nechali do konca kariery, otazne je len to, dokedy tam este bude rick spokojny? venoval im uz 10 rokov kariery a stale okolo neho neboli schopni vybudovat konkurencieschopny tim. a ani vyhlad do najblizsej buducnosti nie je nijak ruzovy. dokedy bude este nasha bavit pozerat sa ako mu najlepsie roky utekaju pomedzi prsty a sanca na timovy uspech je stale v nedohladne? IMO to pomaly ale isto speje do situacie ze Columbus bude nashovi trejd do konkurencieschopnejsieho timu dlzny, aby sa mu nejakym sposobom revansovali za to ze to s nimi tak dlho vydrzal :giggle: nieco ako: vdaka za tvoju trpezlivost, prepac nam nasu neschopnost, good luck do dalsej kariery
pravda, viem na čo presne narážaš, ide teda o to, či dôjde ku kompromisu Nasha a vedenia, čo sa na prvý pohľad zdá ako nemožné, alebo rozhodnú peniaze..?
Ja by som vedel o tíme, ktorý je hladný po úspechu, má perspektívu do budúcna a čo sa týka farby dresu, tak veľmi by Nash zasa nemenil, dokonca by zostal aj v divízii. Myslím že by sa mu u nás páčilo... :wink2: :D
Dawe4 píše:A s tím souvisí i ta poslední věc, kterou jste tady naťukli. Getzo sorry, ale je tolik sportovců a bohužel je nespočteš jen na jedné ruce, kterým jde jen o čísilka na jejich kontě.A bohužel mi připadá, že do téhle kategorie patří sám samotný Nash. Je na něm prostě vidět, že na tohle nevítězné prostředí v Columbusu si nějak zvykl a rezignoval. Hlavně, že beru těžký prachy.
Nash nie je hocaký športovec a to som aj napísal. Či je alebo nie je ten typ, to je len špekulácia. Každý môžme veriť niečomu inému. Ja sa neodvažujem povedať, či áno. Každopádne sa nedá a nemá hádzať každý do jedného vreca kým nie sú zvážené súvislosti a nie je dokázaný opak. Nuž a koncept, ktorý petrik načrtol je reálny a hovorí sa o ňom v nemalom počte prípadov. Preto si výsmech rozhodne nezaslúži.
Neni to tak dlouho, co se Nash vyjádřil novinářům, že je v Columbusu spokojen. Má rád město, tým a asi i "rozsáhlou" fanouškovskou základnu. Peníze má na dlouhou dobu už jistý, ale vážně je takhle spokojenej? Tým co jen jednou proklouzl do Play-Off v historii a ještě dostali v prvním kole výprask. Rok co rok jenom boj draft, který vedení nedokáže ani pořádně proměnit? Mně by to už po třech letech snad ani nebavilo :D Takže, buď je Nash totální srdcař a věří, že až mu bude 40, tak vyhraje svůj jediný Stanley Cup, a nebo je to totální flegmouš, prachy má a úspěch týmu je mu u zadele :D Jinak si to nedokážu vysvětlit. Ještě navíc, když letos se ani jemu vůbec nedaří...

Přesto, že Nash ani jednou nepokořil hranici 80 bodů, nemá téměř žádný zkušenosti z Play-Off, jeho cena by i tak měla být vysoká. Být GM Jackets, asi by bylo vážně na čase ho vyměnit. Změnit jádro klubu. Za Ricka by se dal získat například solidní golman (Rask, Schneider atd.), nebo bek no.1 (Weber, Suter atd.), centr do první lajny, prostě možností je dost. Mimo to Nash by IMo v jiných týmech mohl atakovat hranici 90-100 bodů. Např. vedle Malkina, Sedinů, Richardse atp.

EDIT: Sem z toho zmatenej. Podle velkého množství hokejových serverů je Nash opravdu k mání, jenže pak zase někdo napíše, že Howson všechny spekulace popřel :slap:

MCKENZIE: BLUE JACKETS' NASH AVAILABLE FOR RIGHT TEAM
Spravny tim = tim, Vychodnej konferencie, ktory ponukne patricnu protihodnotu. Ak bude vymeneny Nash, vymenila by som aj Brassarda s Carterom a Umbergerom. Sustredila by som sa na prve miesta. Ale uprimne pochybujem, ze Nash bude vymeneny do TDL, je mozne, ze to bude pred draftom.

Walt, ak chcete Nasha, musite obetovat Pietrangela a prve miesto v drafte. Budete suhlasit?
mt-svk píše:Spravny tim = tim, Vychodnej konferencie, ktory ponukne patricnu protihodnotu. Ak bude vymeneny Nash, vymenila by som aj Brassarda s Carterom a Umbergerom.
vieme :sarcasm: chudák Derrick, už aj rukavice zhodí a aj tak je zlý :jn:
mt-svk píše:Walt, ak chcete Nasha, musite obetovat Pietrangela a prve miesto v drafte. Budete suhlasit?
nie som Walt, ale
Joe S. píše:
mt-svk píše:Spravny tim = tim, Vychodnej konferencie, ktory ponukne patricnu protihodnotu. Ak bude vymeneny Nash, vymenila by som aj Brassarda s Carterom a Umbergerom.
mt-svk píše:Walt, ak chcete Nasha, musite obetovat Pietrangela a prve miesto v drafte. Budete suhlasit?
nie som Walt, ale
Nevidim dovod drzat Brassarda, nie je to center na ktorom sa da stavat tim, nech odide, cena sa mu zlepsila. Moze sa bit trebars kazdy den, mat ho rada nebudem, okrem toho, nie je nenahraditelny, skor naopak. U Umbergera sa to skor tyka kvalitnej protihodnoty, je idealnym hracom na PO, takze by kludne mohol byt trejdovany okolo TDL. Okolo Cartera sa neda stavat tim, ale je mozne, ze spravny trener by Jeffa vedel vyuzit, tu to take iste nie je.

k tej vymene, to ja viem... ale Hitch by ho mohol chciet a ja neviem, co by nam mohlo St. Louis ponuknut okrem Halaka, Pietrangela a Johnsona. :)
Joe to tak nejak naznačil... ja som skôr srandoval, ako to myslel vážne.
Ale ak už som to načal, tak celkom vážne doplním. Neverím že by tento hráč putoval niekam v rámci divízie, to za prvé (aj keď za seba môžem povedať že mne by sa jeho príchod pozdával, za prijateľnú protihodnotu samozrejme) ale jednoducho tomu neverím.
Za druhé - je to pomerne drahý hráč, čo sa týka finančných nárokov a to nie je nič pre nás. Zrejme skončí (ak vôbec) v niektorom z TOP tímov čo sa týka rozpočtov a asi skôr na Východe.
Inak, chapte ma spravne, Umbergera mam stale rada, len uz nie je mojim TOP oblubenym hracom. :)
mt-svk píše:
Joe S. píše:
nie som Walt, ale
Nevidim dovod drzat Brassarda, nie je to center na ktorom sa da stavat tim, nech odide, cena sa mu zlepsila. Moze sa bit trebars kazdy den, mat ho rada nebudem, okrem toho, nie je nenahraditelny, skor naopak. U Umbergera sa to skor tyka kvalitnej protihodnoty, je idealnym hracom na PO, takze by kludne mohol byt trejdovany okolo TDL. Okolo Cartera sa neda stavat tim, ale je mozne, ze spravny trener by Jeffa vedel vyuzit, tu to take iste nie je.

k tej vymene, to ja viem... ale Hitch by ho mohol chciet a ja neviem, co by nam mohlo St. Louis ponuknut okrem Halaka, Pietrangela a Johnsona. :)
nič v zlom, ale Johnson.., :shock:
mám pocit, že vám skôr treba brankára a niekoho do útoku a možno výber v drafte, to ale nie je debata pre fans od Blues. :wink2:
A ty co si myslis, koho by sme chceli za Nasha, nejaky odpad, alebo cerstvo draftovanych mladikov a la Tarasenko, alebo Schwartz?

Samo, k vam Nash nepojde, pretoze by ste museli byt na hlavu padnuti nicit si zaklad vasho uspesneho systemu.
mt-svk píše:A ty co si myslis, koho by sme chceli za Nasha, nejaky odpad, alebo cerstvo draftovanych mladikov a la Tarasenko, alebo Schwartz?

Samo, k vam Nash nepojde, pretoze by ste museli byt na hlavu padnuti nicit si zaklad vasho uspesneho systemu.

E.J. ale hrá už rok za Avalanche :respekt:
Kruci, hlava moja derava, no tak Shatenkirk... :D
Ak sa môžem aj ja vyjadriť. Nash sa mi do STL aj tak nehodí. My sme spokojní so súčasným stavom a keď už posilu tak ozajstného kanoniera. Neviem presné príčiny prečo v CBJ zatiaľ nerozkvitol. Či robí chybu samotná organizácia alebo hráč. Uznávam jeho kvality, ktoré sú určité veľké ale v NHL ešte veľa nedokázal. 40 gólov dokázal svojho času streliť aj Boyes. Beriem ohľad, že Nash je väčšia osobnosť. No v jeho prípade ho nebudem obviňovať, nejde to celému mužstvu a on nie je Ježiš aby to sám spasil. Cena hráča je vysoká ale už som bol svedkom niekoľkých obchodov v ktorých boli zainteresované hviezdy a tie obchody boli na oko hrozivé. Ide o výhliadky do budúcna. To len toľko k tým ´´odpadom´´ :wink: .

No, nech sa situácia vyvinie akokoľvek snáď z toho bude aj Columbus profitovať. Keď už nič iné tak aspoň treba potvrdiť dominanciu tejto divízie :wink: .
Samozrejme, odpadmi som nemyslela Tarasenka, alebo Schwartza, ale ine tipy hracov. Ibaze Tarasenko by u nas zakrnel, nehral by, proste by dopadol ako Filatov, ktory bol v svojom veku ovela vacsi talent a aha, co sme s nim dokazali spravit!!! Ak si nahodou nepamatate, mozete sa pozriet na to, co sa teraz robi s Johansenom, stratena sezona a on je znovu HS, hlavne, ze hra Ryan Russell, dozivotny AHL hrac :!: :!: :!: To je v haji :!: :!: :!: Alebo obrana, znovu su v zostave Clitsome s Johnsonom, miesto nasadenia mladikov :!: :!: :!: Idiocia Richardsa ne nadrozmerna :!: :!: :!: Kurnik, rada by som napisala, co si myslim, ale nemozem, lebo by som dostala BAN :!: :!: :!: A miesto toho, aby ten kreten na lavicke spravil utok Majorov--Johansen--Kubalik a dal im hrat, ide strcit do druheho utoku Letestua a Dorsett stale v tretom utoku, do pekla, preco nie je Pahlsson vymeneny, trebars aj za siedme miesto v drafte :?: :?: :?: Len nech sa uvolni priestor pre mladikov :!: :!: :!: Tupci natvrdli, idiotski, nech idu do pekla aj s celym systemom :!: :!: :!: Sa stavim, ze ak sa v zapase vrati Nikitin, bude sediet Savard, ale ta podarena dvojka zostane nedotknuta :!: :!: :!:
mt-svk píše: :arrow: to, co sa teraz robi s Johansenom, stratena sezona a on je znovu HS
Já v tom logiku ale vidím.. víš, když tým prohrává neustále, tak tě to ničí, koho baví prohrávat? Tomu klukovi by to zhnusilo chuť k hokeji a ten pobyt na tribuně není zlý. Mnoho se z tribun dá naučit a myslím, že i Johansen se má stále co učit.
A co sa tam ma naucit, vsak to je piaty zapas so siestich :!: :!: :!: Sedi za kazde ho*no, kym veterani mozu hrat tragicky ako chcu,hraju :!: :!: :!: On je nasa buducnost, nie Letestu, Dorsett, Russell, alebo Pahlsson :!: :!: :!: Plus, teraz stale neprehravame :!: :!: :!: A ked hra, tak aby sa bal tvorit, pretoze za kazdu chybu sa mu znizi ice time :!: :!: :!:
Prostě a ednoduše, pár talentům jste uspěchali příchod z nižšší ligy do NHL. Si jako myslíš, že ten skok z WHL nebo odkud došel a ta zátěž a tlak, co je na něj kladen je snadné? Hráč má dostávat šance postupně. Jsou vyjímky, co odehrají hned v prvním ročníku všechny zápasy. Ale rozhodně nesouhlasím, že má Johansen za každou cenu hrát. Je mladý, psychika u něj hraje velkou roli a pokud chcete pohřbít dalšího mladíka, tak si ho nasazujte.. Já bych za vás nehrál. Kdyby jste prohrávali o gól, nebo aspoň hráli pohledný hokej, ve kterém bych byl ústřední postavou (což on rozhodně není, táhnou to jiní), tak bych chtěl hrát..takhle ne, by mě to deptalo. Dostáváte banány od všech.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING