Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak mne bude Kessy strasne chybat som rozmyslal ze si kupim jeho dres ale nic z toho :( teraz fakt lutujem ze sa nepodarila aspon ta vymena za Kaberleho aj ked podla mna mozno tie drafty vyuzije na prichod niakeho dobreho hraca no uvidime.
neviem, to neriesim, Kessy sa dokaze individualne presadit, je to rychlik, o jeho sn ani nevraviac, samozrejme v hre dozadu riesi nedostatky, ale ma doprdele smiesnych 21 rokov a vsetko pred sebou...5.400 na sezonu...ehm, kedykolvek..len preco prave Torontooo :bitka3:

takato naslapana divizia, aku budeme riesit v tejto sezone tu uz dlho nebola..Habs, Sens, Leafs, vyrazne posilnovanie kadrov, bude to ina fuska..
Cepi osobně nevím co se ti nelíbí. Vím chtěl jsi hotového hráče, ale nazapomínej, že třeba ty získané drafty právě použijete na hotového hráče. A když ne tak budete mít nadějné mladíky třeba jako Kesell. Vím nikde to není naspáno, ale Boston ukázal, že skauti mají cit a umí vybrat hráče, kteří mají budoucnost.(Wheeler, Krejčí, Lucic a co já vim koho ještě máte na farmách) A také nazepomeň, že nikde nemáš napsáno, že bude Kesell hvězda ligy. Klíďo se může zadrhnout.
jj Dawe tvoj nazor ma urcite nieco do seba :yes: kludne sa môze pritrafit aj to, ze tieto ziskane drafty vyuzijeme v case TDL :)
kus som to uz predychal :D a beriem to proste tak, ze lepsi vrabec v hrsti ako :ho*no: GM Leafs sa zachoval viac ako seriozne, ak by bol parchant, predlozi Bruins ofeer shet a mame :ho*no:
aj tak mi nieco nie je jasne...ak je hrac RFA, on rozhoduje o tom, kam chce odist, ak sa nedohodne so svojim zamestnavatelom, al. vsetko je to v kompetencii GM.. :?: ta ponuka od predatorov sa mi zdala podstatne zaujimavejsia a Chia by Kessyho urcite radsej upratal na zapad..takze :idea:
som moc zvedavy na konferencnu debatku nasho GM, tam sa dozvieme podstatne viac
Ja si myslim ze vzhladom k okolnostiam nas GM dosiahol najviac ako mohol a ma moj obdiv.

Situacia bola v podstate taka, ze Kessel odmietol dalsie rokovania s Bruins a takisto bolo dost jasne ze s jedinym timom s ktorym chcel podpisat zmluvu boli Leafs. Naozaj GM Burke sa zachoval ako obrovsky gentleman lebo ak by dal offer sheet na 27 mil. na 5 rokov tak by sme to nedorovnali a ziskali by sme len 1., 2. a 3. kolo draftu v 2010, co by bolo ovela menej ako sme ziskali touto vymenou. Naozaj dokazal ze aj v tvrdom businiss-e NHL su slusny ludia.

cepi> Co sa tyka RFA statusu, tak nas GM ho teoreticky mohol vymenit hoci kde, lenze Kessel nemal zaujem s nikym inym podpisat zmluvu cize stale by mohlo Toronto predlozit offer sheet na obrovske peniaze a ziskat ho od toho ineho timu. Samozrejme toto nechcel nikto riskovat preto jedine trade do Toronto bol na stole. Totiz zvycajne sa pri RFA robi tzv. sign & trade, cize hrac najprv podpise zmluvu s povodnym timom (v tomto pripade Bruins) a nasledne ho tim vymeni inde... no ako som uz pisal vyssie Kessel s nami zmluvu podpisat nechcel lebo chcel mat svoj osud viac-menej vo svojich rukach.

Moj osobny nazor som tu uz viac krat pisal- stale mam pocit ze na jednosmerneho hraca, bez obrannej hry je 5.4 mil. horibilna suma a svojim spravanim ze si siel diktovat kam pojde len potvrdil moje tusenie ze mu "stupla slava" do hlavy... prajem mu vsetko dobre ale ako to uz bolo naznacene, uvidime kolko golov da ked nebude mat po boku super centra kvalit Savarda.... a mozme sa tesit na suboje s Maple Leafs- v tejto sezone to bude ostre.
Kessel zarobi v priemere 5,4 miliona. Ak by ho Maple Leafs podpisali ako RFA, museli by nam poskytnut kompenzaciu. Tu je tabulka:

Plat hraca :arrow: kompenzacia
$994,433 or below :arrow: None (compensation)
$994,433 -to- $1,506,717 :arrow: 3rd Round Pick
$1,506,718 -to- $3,013,433 :arrow: 2nd Round Pick
$3,013,434 -to- $4,520,150 :arrow: 1st, 3rd
$4,520,151 -to- $6,026,867 :arrow: 1st, 2nd, 3rd
$6,026,868 -to- $7,533,584 :arrow: 1st (2x), 2nd, 3rd
Over $7,533,585 - and up :arrow: 1st (4x) Round Picks
Kower píše:Ja si myslim ze vzhladom k okolnostiam nas GM dosiahol najviac ako mohol a ma moj obdiv.

Situacia bola v podstate taka, ze Kessel odmietol dalsie rokovania s Bruins a takisto bolo dost jasne ze s jedinym timom s ktorym chcel podpisat zmluvu boli Leafs. Naozaj GM Burke sa zachoval ako obrovsky gentleman lebo ak by dal offer sheet na 27 mil. na 5 rokov tak by sme to nedorovnali a ziskali by sme len 1., 2. a 3. kolo draftu v 2010, co by bolo ovela menej ako sme ziskali touto vymenou. Naozaj dokazal ze aj v tvrdom businiss-e NHL su slusny ludia.

cepi> Co sa tyka RFA statusu, tak nas GM ho teoreticky mohol vymenit hoci kde, lenze Kessel nemal zaujem s nikym inym podpisat zmluvu cize stale by mohlo Toronto predlozit offer sheet na obrovske peniaze a ziskat ho od toho ineho timu. Samozrejme toto nechcel nikto riskovat preto jedine trade do Toronto bol na stole. Totiz zvycajne sa pri RFA robi tzv. sign & trade, cize hrac najprv podpise zmluvu s povodnym timom (v tomto pripade Bruins) a nasledne ho tim vymeni inde... no ako som uz pisal vyssie Kessel s nami zmluvu podpisat nechcel lebo chcel mat svoj osud viac-menej vo svojich rukach.

Moj osobny nazor som tu uz viac krat pisal- stale mam pocit ze na jednosmerneho hraca, bez obrannej hry je 5.4 mil. horibilna suma a svojim spravanim ze si siel diktovat kam pojde len potvrdil moje tusenie ze mu "stupla slava" do hlavy... prajem mu vsetko dobre ale ako to uz bolo naznacene, uvidime kolko golov da ked nebude mat po boku super centra kvalit Savarda.... a mozme sa tesit na suboje s Maple Leafs- v tejto sezone to bude ostre.
dik za vysvetlenie hosi, ta tabulka skorpy je uplne genialna :thumbsup:
beriem kowi, Chia nemal moc na vyber, takze to dopadlo viac menej podla predpokladov, no o to viac ma stve, mrzi, ze neklapol tak idealny trade s Kaberlem...toto len tak nerozdycham :x
nech sa to zoberie z akehokolvek pohladu, odkotulal sa najlepsi strelec timu, papier nepusti :D preto mi to pride take vselijake..ale co nadelame, musime ist dalej

ja by som Kessyho za to, ze chcel ist silou mocou k listkom neodcudzoval, to ani nahodou..!..o nejakom naprsani do nosa nemôze byt ani reci..!...mat na vyber Nashville, ci Toronto = hokejove mesto, asi nie je o com...jeho rozhodnutie akceptovat vyhradne ponuku od Leafs, kde citi obrovsku podporu vedenia + fanusikov chapem a zelam mu vela golov v sieti nasich konferencnych superov s vynimkou jeho byvaleho zamestnavatela :-P
GM akurat zacal konferenciu: Myslim ze hned jeho prva veta vela naznacuje: Tyka sa o vymenu hraca KTORY NECHCEL hrat za Bruins a u ktoreho sme mali jasne varovanie (z Toronta) ze ho zoberu cez offer sheet ak nedojde k dohode.

UPDATE: takze "mily" Kessel-ik uz od zaciatkom jula oznamil GM ze chce vymenu...
to vsetko beriem, ale opät sa Kessymu necudujem, ze chcel od nas odist ako sa to riesi na tlacovke; si spominam, ze uz 2-3 roky dozadu bol rieseny v ramci TDL, stale sa o nom suskalo, spekulovalo, ze bude trejdnuty tam a tam, takze asi aj on sam mal pocit, ze je v time "nechceny"...ja ho neobranujem, len sa snazim pochopit jeho city :D

inak toto je zaujimavy nazor jedneho z "nestrannych": "Talentovaný síce je ale nie až tak aby zrušil celú koncepciu Bruins za to im nestál. Podobný typ ako Heatley myslí si že celý klub bude tancovať podľa neho".
cepi píše:inak toto je zaujimavy nazor jedneho z "nestrannych": "Talentovaný síce je ale nie až tak aby zrušil celú koncepciu Bruins za to im nestál. Podobný typ ako Heatley myslí si že celý klub bude tancovať podľa neho".
Presne to som chcel napisat ze pozadoval vymenu a este si aj siel vyberat kam chce ist... Heatly si tym urobil kopec nepriatelov v NHL a to je oproti Kessel-ovi dlhorocne ostrielany hrac a zdravotne v poriadku.

Inak GM povedal ze mal vlastne 3 alternativy: 1. to co sa stalo teda vymena; 2. ze dorovna offer sheet a Kessel-a daju na listinu dlhodobo zranenych cize jeho plat by sa nam neratal do platoveho stropu, s tym ze mal odobrenie vedenia na tento krok aj s moznostou ze by bol takto Kessel zaparkovany celu sezonu, 3. aby ho nechal odist na offer sheet kde by ziskal ovela nizsie drafty ako kompenzaciu.

Myslim ze zvolil to najspravnejsie a ako poznamenal aj na tlacovke teraz ma v rukach viac moznosti ako tim pripadne vylepsit pocas sezony a povedal ze momentalne sa pozera na nejake veci ale nic z toho nie je surne pretoze je so sucasnym zlozenim spokojny.
Tu je dnesna zostava:

Milan Lucic - Marc Savard - Michael Ryder
Max Sauve - Zach Hamill - Marco Sturm
Jeff LoVecchio - Steve Begin - Kirk MacDonald
Shawn Thornton - Trent Whitfield - Jamie Arniel

Mark Stuart - Johnny Boychuk
Drew Fata - Dennis Wideman
Jeff Penner - Derek Morris

V brane Tim Thomas a nahradnik Tuukka Rask

Dnes bude najviac zaujimave ako si bude pocinat Ryder, lebo prvy zapas bol strateny, snad pri Savard-ovi a Lucic-ovi sa mu podari skorovat. Takisto Julien otestuje moznost zaradit Sturm-a na prave kridlo... po odchode Kessel-a zrejme niekto z laveho kridla z minulej sezony pojde na pravu stranu- najpravdepodobnejsie to bude Wheeler, ale zrejme chce Julien vidiet na tejto pozicii aj Sturma a predpokladam ze aj Marc Recchi by bol viac ako vhodny aj na pravej strane.
Vyber z Chiarelliho tlacovky: (...) Nebolo jednoduche vymenit hraca, ktory dokaze strielat goly a ma vybornu rychlost na lade, hlavne ak sa jedna o nami draftovaneho hraca, ktoremu sme pomahali v rozvoji. (...) ABy som sa vyjadril jasne. Tato vymena bola o dvoch veciach. Prvou je, ze hrac nechcel hrat v Bostone. Druhou bola hrozba, ze nasu ponuku prebije niekto iny. Na zaciatok vas uvediem do celej situacie, aby ste mali casovy prehlad o vyvine celej udalosti. Nemam vo zvyku vyjadrovat sa k prestupovym spekulaciam, alebo vyjednavaniam o zmluvach. Ale tato zalezitost sa tolko preberala v mediach, ze urobim vynimku a poskytnem vam viac detailov. Zacnem asi draftom v Montreale, kde som mal rozhovory s Leafs ohladom potencialnej vymeny. (...) Vymena zlyhala na pozicii v 7. kole draftu. Nasim prvoradym cielom bolo ziskat prave tento vyber. (...) Hraci v tychto kolach su lacnejsi, ako hraci z prvych a ich potencial je pomerne rovnaky. (...) S Philom sme potom dalej jednali o predlzeni zmluvy, ale na zaciatku jula nam oznamil, ze si zela byt vymeneny a ze uz nechce hrat za Boston z roznych dovodov. (...) V tom case som o tom vsak nikomu nehovoril, pretoze sme mali o neho stale zaujem. (...) Manazery samozrejme tusili, ze ked hrac nema este podpisanu zmluvu moze byt k dispozicii na vymenu a preto sa nam ozyvali. Prebehli teda nejake rozhovory s tymami aj agentami. (...) Zhruba koncom jula som mal za sebou uz niekolko rozhovorov s Leafs. V tom case zacali hovorit o ponuknuti zmluvy Philovi, co v takejto situacii nie je nezvycajne. (...) Okrem tohoto jedneho tymu, nikto iny neprejavil taky eminentny zaujem zaplatit hracovi peniaze, ktore ziadal. (...) Vratim sa k tym dvom bodom. Mali sme teda hraca, ktory bohuzial nechcel dalej hrat za nas tym, iked si myslim, ze sme skvela organizacia mame pred sebou dobru buducnost. A potom tu bol tym, z ktory "hrozil" tym, ze mu ponuknu zmluvu a prebiju nasu ponuku. Tym sa vlastne cela vymena stala jednoduchsou. Analyzovali sme vsetky moznosti a mali sme nasledujuce volby. Dalej sa pokusat podpisat hraca, co sa vsak javilo ako nerealizovatelne. Alebo cakat na offer sheet a snazit sa ho dorovnat. Realne sme mohli ponuky dorovnat a umiestnit hraca na listinu dlhodobo zranenych. Dokonca sme ho mohli drzat na listine aj cely rok, pokial by sa nam neuvolnilo miesto. (...) Tiez sme mohli cez offer sheet ziskat kompenzaciu, alebo hraca vymenit. (...) Leafs nam dali najserioznejsiu ponuku. Treba sa pozriet aj na dolezitost prvych volieb draftu. Dnesny hraci dokazu naskocit do NHL okamzite, alebo vo velmi kratkom case. Sice to nebude tak skoro, aby nam pomohli teraz, alebo vo velmi blizkej buducnosti, co by nam vyhovovalo viac. Na druhej strane mame 5 volieb v prvych dvoch kolach draftu, co nam dava dalsie moznosti. (...) Potrebujeme v tyme hracov, ktori tu naozaj chcu byt. Na tom budujeme cely tym. (...) Musel som spravit to, co je pre organizaciu najlepsie. Som spokojny s tym, aku protihodnotu sme dostali. (...)

:?: Ako sa podari nahrait hraca ako je Phil, hlavne jeho produktivitu?
:!: Myslim, ze mame hracov, ktory dokazu Phila zastupit. Neviem, ci sa nam podari nastrielat rovnaky pocet golov ako v minulej sezone a neviem, ci to bude prave vymenou Phila. Myslim, ze mame dostatocny ofenzivnu silu. Do zostavy sa vraciam aj Marko Sturm. Je tu Derrek Morris, ktory dokaze skorovat, rovnako aj Bergeron a Lucic maju velky potencial. Silnou strankou Phila bola jeho rychlost, ktorou dokazal uputat pozornost obrancov. Podobnym stylom hra aj Marco, takze si nemyslim, ze sme stratili az tak vela, hoci Phil je velmi nebezpecny hrac.

:?: Za posledny rok-dva sa Boston stal klubom, v ktorm hraci tuzili hrat. Je nejake vysvetlenie preco to u Phila bolo naopak?
:!: Bol som prekvapeny, pretoze som presvedceny, ze mame dobru organizaciu, dobrych hracov. (...) Phil mi povedal nejake dovody. Mozno tam bolo este nieco ine. Ako RFA ma pravo na vyber. Aby som pravdu povedal, neviem preco sa tak rozhodol.

:?: Ste spokojny s tymom, alebo mozeme ocakavat este nejake zmeny
:!: Zo zostavou som spokojny. Sice mame teraz vdaka draftom viac moznosti, ale nepotrebujeme robit ziadne unahlene kroky. Aj keby sme Phila nevymenili, tak par mesiacov by hrat aj tak nemohol. To bol dalsi dovod, ktory zavazil pri rozhodovani. (...) Samozrejme sa vzdy snazime poskladat nas tym najlepsie ako sa da a budeme v tom pokracovat.

:?: Dorovnali by ste ponuku 27 milionov na 5 sezon?
:!: Dobra otazka. Bavili sme sa v tyme o sumach, ktore by sme boli schopni dorovnat. V skutocnosti sme sa v tom case nedostali tak vysoko. (...) Takze vam nedokazem dat odpoved.

:?: Nebolo by lepsie Phila vymenit do zapadnej konferencie?
:!: Za Toronto bude urcite produktivny a bude strielat vela golov. Urcite si o tom vela vypocujem. Samozrejme aj toto sme zvazovali. Musle sme odhadnut hodnotu ponukanych draftov a tym padom aj poziciu, na ktorej moze Toronto skoncit. Ale ako som povedal, bol len jeden tym, ktory bol ochotny ponuknut Philovi to co si ziadal. (...) Manazery z ostatnych tymov, s ktorymi som hovoril, sa primarne pytali na sumu. Chceli vediet, na com nase rokovania s Philom zlyhavaju. Jediny, kto sa nezaujimal o vysku buduceho kontrkatu boli Leafs.

:?: Prekvapila vas vysledna suma?
:!: Ani nie.

:?: Teraz sa mozeme pozriet spat. Urobili by ste nieco inak?
:!: Nie.
skorpy :good:
jeden z dôvodov a povedal by som, ze ten najpodstatnejsi spocival v tom, ze Kessy si zrejme nepadol do oka s koucom Julienom...hned som si spomenul na to, ked Julien v priebehu zakl. casti skritizoval jeho obrannu hru a na 1 al. 2 zapasy ho posadil na tribunu...

Obrázek
Ta vymena nie je zla z pohladu Medvedikov do buducnosti co sa tyka trejdov a pripadnych raftov to vyzera viac ako nadejne
Wow... je to len priprava ale zatial je to otrasne z nasej strany a Timmy v brane vyzera akoby len vcera prvy-krat v zivote stal v brane... hmmm
No dnes sme vám vrátili prehru, ktorú ste nám pripravili u nás doma a zdolali sme vás 5:2. :good: Chlapci zahrali supr ako tím a veľmi krásny gól strelil nováčik Anisimov.Po tomto dueli, si definitívne vybojoval miesto v základnej zostave.Už sa teším na jeho kúsky v sezone. :thumbsup:

http://www.youtube.com/watch?v=ZjtNYxSF-xg
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 8SmxQJT-Ps
No v dnesnom zapase sme asi zahrali najhorsie doteraz v priprave... Timmy sa nerozchytal ani v 2. a 3. tretine a vyzeral ze este ma co robit aby sa dostal do zapasovej pohody.

Pozitivne je ze Savard od prvej sekundy na lade bol tym istym ako zakoncil sezonu... celkovo Lucic - Savard - Ryder na lade stale znamenali pre Rangers ohrozenie. Lucic opat ukazal ze este potrebuje popracovat na discipline lebo opat zbytocne oslabil tim, ked mimo zaberu kamier pichol protihraca hokejkou- dostal 5 min. + DKZ takze este za to moze dostat aj trest lebo tieto zakroky stale posudzuje vedenie NHL.

Sturm bol aj na pravom kridle nebezpecny a Begin opat potvrdil ze jeho ziskanie bude prinosom. Obrana bola celkom OK, Boychuck hral dnes celkom dobre a je na ceste byt v 1.time.

Zajtra nas cakaju rivali Canadiens takze asi to bude vriet :box:
este k tomu trejdu - podla mna z neho Bruins vytazili maximum a vnimam ich ako "vitaza" tohto trejdu.
kessel v toronte nema nahravaca savardovho kalibru, preto neocakavam ze by jeho produktivita vyrazne stupla - ak vobec stupne. celkovo si myslim ze okrem kessela nie je v toronte ziadna vyrazna osobnost co sa utocnikov tyka, zaidna hviezda do prveho utoku. stajan, blake, hagman, grabovski, ponikarovski - to su u mna hraci do druhej lajny. to znamena ze ak chcu leafs vytazit z kesselovho potencialu maximum, musia mu este zohnat adekvatnych spoluhracov do utoku (aspon jedneho) a na to uz okrem kaberleho prip. vysoko hodnotenych mladikov nemaju velmi co pouzit.

na druhej strane bruins maju v najblizsich 2 rokoch k dispozicii po 2 vybery v 1. kole draftu a podla mna je velmi pravdepodobne ze aspon jeden z nich pouziju na angazovanie nejakeho skuseneho veterana najneskor pri TD ktory im zvysi sance na uspech v PO. to bude ten hotovy hrac ktory cepimu chybal ako kompenzacia za phila :wink: pri nahravacovi savardovych kvalit dokaze strielat vela golov aj menej kvalitny hrac ako kessel, takze hrac ktory dostane sancu v 1. utoku urcite kessela strelecky aspon ciastocne ciastocne nahradi.
suma sumarum - keby som fanusik bruins, nevidel by som to vobec tragicky :wink:

Ten medved sa mi vazne paci :D :good: Dobry tah od vedenia spravit maskota.
fajn, v kapse pripravna vyhra nas nasim diviznym sokom :thumbsup: autori G Ryder + Kobasew..Rasky podal zda sa opät solidny vykon a v pripravynch zapasoch preukazuje slusnu formu :thumbsup:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
cepi píše:fRasky podal zda sa opät solidny vykon a v pripravynch zapasoch preukazuje slusnu formu :thumbsup:
Rask je hlavním "viníkem" toho, že jste vyhráli. V prvních dvou třetinách to bylo celkem vyrovnané, možná jste měli místy navrch, ale třetí třetina, to byl doslova uragán ze strany Habs. Bohužel, koncovka mizerná, proto nakonec 2-1 pro Boston.
myslel som si :) snad tomu tak bude aj pocas sezony :-P

ale toto od Sergeja nebolo pekne :evil: Sergej chcel odplacat, ale takymto spôsobom :thumbsdown:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0K6LVTqI9X0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0K6LVTqI9X0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Kostycin zase ukazal ze je to zakerak- ist telom na hlavu hracovi ktory sa smyka po lade je dost primitivne, a ked pride na bitku tak vacsinou vyfasuje... uz sa neviem dockat ako ho v sezone po podobnej provokacii "premasiruje" niekto z nasich tvrdsich borcov.

Zajtra nas caka dalsi zapas a konecne na lade bude aj Ference- podla poslednych vyjadreni Juliena je uz 100% fit. Tu je celkova zostava na zajtrajsi zapas:

Utok:

Patrice Bergeron
Zach Hamill
Chuck Kobasew
Drew Larman
Guillaume Lefebvre
Milan Lucic
Mark Recchi
Marc Savard
Vladimir Sobotka
Shawn Thornton
Blake Wheeler
Trent Whitfield

Obrana:

Johnny Boychuk
Drew Fata
Andrew Ference
Derek Morris
Mark Stuart
Andy Wozniewski

Brankari:

Dany Sabourin
Tuukka Rask
Na dnesnom treningu sa uz pevnejsie zacali formovat zlozenia utokov. Vyzeralo to takto

Lucic-Savard-Sturm
Wheeler-Krejci-Ryder
Recchi-Bergeron-Kobasew
Thornton-Sobotka-Bitz

Begin dnes netrenoval takze Sobotka zrejme bude v time pokial Krejci nebude schopny zapasov. Takisto miesto na pravom kridle sa bude doladovat. Adeptami su Sturm, Wheeler, Ryder, Recchi a pripadene aj Kobasew.

Mne osobne sa paci zaradenie Sturma ktory je rychly a skuseny hrac a neboji sa natlacit tesne pred branu do osobnych subojov... o jeho prednostiach v defenzive ani netreba pisat.
Brankarska dvojica je pre sezonu jasna: Thomas - Rask. Dany Sabourin putuje na farmu.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES