Dawe4 píše:Kdyby sis pořádně přečetla můj příspěvek tak tam tu sumu, kterou dostal nekritizuji. Mě prostě vadí ta délka smlouvy, která je neakceptovatelná. Dát hráči po jedné povedené sezóně smlouvu na šest let? No, to chce odvahu. Takže naposled...Jediné co mi vadí je ta délka smlouva...Úplně nesmyslná a chybná!!!
Heleď nevím kdo byl volný a byl k mání, ale Carter zrovna za tu cenu moc výhra není. Hra nic moc. Na ledě se extra nepředře. Zkrátka stagnuje jako blázen a promiň, ale jestli ti je jeho souhra s Nashem suma fuk tak to tě potom nechápu. Protože Carter přišel jako centr pro Nashe a celou sezónu to platí. A když se podívám na jeho délu smlouvy a vidím jeho letošní stagnaci tam mi to docela děsí!!!
O Nikitinovi jsem napsal, že to bylo vcelku dobrá výměna a sám doufám, že z něho bude kvalitní bek do druhého páru, ale když na to tak koukám tak se mi tomu moc věřit nechce, ale tohle bych neřešil. To je zbytečné. Russell u nás zakrněl a potřebovali jsme se ho zbavit. Takže tady jdou určitě mírné plusy pro Howsona, ale počítat to jako nějaký extra krok, který má pro tým velký přínos? To vážně ne!!!
A když se podíváme na drafty. Tak Howosn nastoupil v létě 2007 a už sitak vybíral mlaďoše v tomhle roce a přiznej si, že vývoj vybraných kluků z roku 2006 také ovlivnil. Takže Derick Brassard je také jeho práce, ale celá ten vývoj toho hráče je totálně v řiti. Každým zápasem je na tom ten hráč hůř a hůř. Totálně promrhaný talent. K tomu všemu náš slavný GM řekně, že ho nevymění. Proboha proč? Co nám jako tenhle player ještě může dát?
Ale tak když se podíváš na to dál tak uvidíš, že to je stejná bída. Dobře Jakub Voráček se povedl, ale nebýt té výměny tak ti garantuji, že Kuba by byl jen další vyhozený talent, protože u nás prostě strádal a nemohl se proadit. A další volba v podobě Legeina? Totální vtip když tam zbývali hráči jako Simmonds nebo třeba Moller.
O další rok Nikita Filatov, který je snad ještě větší propadák než Brassard. Ještě větší talent a organizace toho nedokáže využít. Prostě strašné. Další výběry jsou v pohodě a snad se z nich ještě něco vyklube.
Ty další můžeme hodnotit až déle, ale i tohle stačí jako ukázka špatné práce.
A že každý udělal chyby? To souhlasím, ale bohužel on jich dělá až moc!!!
To sa Dawe tyka aj dlzky, nielen vysky. Ci sa ti to paci, alebo nie, kratsiu zmluvu by takuto Wizovi dali aj inde, dlhodobu nie. Preber sa do reality
Ano, je mi to suma fuk, ved mame Johansena!!! A napriklad dnes s nim nehral, ale s Prospalom a Gilliesom/Vermettem a ono to fungovalo ovela lepsie!!! Takzhe tu je odpoved na tvoju otazku.
Filatovov vyber nechapem, nie kvoli kvalite, ale kvoli tomu, akych Hitch hracov presadzoval. U nas sme sa k nemu spravali ako k idiotovi a to nahodou viem, od niekoho, kto ma info z NHL (takze nie info od Filatova, ktory o nas hovori pekne aj po vymene a od ktoreho nie je pocut nic zle na nikoho z timu, ci na hracov, trenerov atd).
Howsonova chyba bol Arniel (Hitch bol dosadeny majitelom), ale chapem ho, Arny bude dobry trener, ale do timu ako je nas treba opakujem psychologa. Mal nechat Noela, za ktoreho som bola. No a samo Mason. Plus u nas nie je vitazna atmosfera.