Dawe4 píše:Joe S. píše:prečo tu sú len nejaké zostavy a ani zmienka o kalifornskej krádeži? Ten gól na 3:2 keď som videl, som stručne okomentoval, že na chudáka aj hajzel padne

Asi proto, že je nám to tak nějak šumák. Tak co, no. Okradli nás. Ono je jedno jestli máme o bod víc nebo míň.
A s dovolením chci jen říci, že já sem žádné sestavy nevypisuji.
Promiň, ale nemyslíš si stále že za všechno může jen gólman? To je snad neuvěřitelně naivní, protože opravdu to jen v gólmanovi není! Ano brankář na našich výkonech má dost velký podíl, ale jen o ty výsledky nemůže!
Před sezónou jsem si říkal, že to je sice riskantní jít s těmihle gólmany do sezóny, ale souhlasil jsem s tím dát Masonovi poslední šanci. Zisk Sanforda se ukázal být dobrým krokem, ale nemůžeš za tohle dávat nějaké plusové body Howsonovi. Tohle snad ví i pětileté dítě, že Sanford byl odjakživa dobrá trojka, popřípadě dvojka. Tady se ani seknout nemohl. Ale o co mi de hlavně je ta Masonova smlouva, která je prostě nepochopitelná a tím pádem úplně zabijácká jak pro něj (velký pocit jistoty), ale i pro tým, protože se prostě nedá vyměnit.
Ostatně jako většina hráčů, protože každý hráč u nás má úplně nesmyslně vysoké a zbytečně dlouhé smlouvy!
Zisk Nikitina a Letestua. No, zpočátku to vypadalo dobře, ale potom? Klasičtí hráčí druhého sledu (i když nadprůměrní), ale tak dobře. Tohle je jeho malé plus.
Příchod Wiza každý uvítal. Columbus potřeboval nějakého obránce, který bude řídit přesilovky. Vcelku chápu i tu sumu, ale například délku už v žádném případě. Po jedné povedeníé sezóně prostě nemůže dostat kontrakt na šest let. Takže je nevyměnitelný a k tomu všemu hraje ho*no. Promiň, ale i když byl na ledě tak prostě nesplňoval to co od něho požadujeme. Naprosto průměrný bek.
Dalším bodem je příchod Cartera. Řeknu to takhle. Jako před pár větami napíši, že chápu jeho příchod. Ale nevěřím, že nemohl sehnat lepšího kandidáta. Každý věděl, že Carter si prostě s Nashem rozumět nebude. Zpočátku to vypadalo, že by mohli, ale poté? Nic. Hrál kulový a neříkej mi že Howosn nevěděl co je Carter za typ hráče, ale on i přesto, že tušil, že jim to spolu nepůjde do toho šel. A teď je nabízenej k výměně. Nechápu, nechápu. Naprostý holubník!
Drafty jsou dosti nepovedené a když už se jim podařilo získat skvělýho mladíka tak z něho vychovali ledatak nic!
Dalším ukazatelem je například letošní situace na začátku sezóny. Na co jako čekal s tím Arnielem? Že najednou dostane nějakou superschopnost a tým zvedne? Se podívej na Blues a jak to tam teď vypadá. Tady prostě není žádný argument.
Brassarda nevymění. Hmm. Vážně zajímavé. Hrozně by mi zajímaly jeho důvody. Nash by se měl pakovat. Tomu je to totálně jedno. Bere si prachy a tomu jediné stačí. Vyměnit ho a získat za něho hráče do druhé lajny + pořádného beku do prvního páru + 1. pick a základ týmu v podobě Cartera, Johansena, zíkaný zadák + mladík z letošního draftu by byl hotov.
Ale dokud se prostě v Columbusu nevymění všechno tak to nebude fungovat. Tady není vůbec vítězná nálada. Všichni co jsem přijdou ihned zapadnou do té bezmoci a po pravdě jestli Howson zůstane (což zůstane) tak další sezóna bude stejná. No, nebude vlastně. Budeme si mioc přičíst další zničené talenty do seznamu.
Ale tak rád si počkám na uzávěrku přestupů a na draft. A rád se Howsonovi omluvím pokud udělá dobré tahy, ale za tu dobu co je u týmu je to velká, velká bída!!!
Wiz nebol preplateny kvoli tomu, ze mal dobru sezonu, ale kvoli tomu, ze za nizsi plat by nam proste nepodpisal, to je tvrdy fakt

Alebo ty nechapes, ze my musime hracov preplacat

Toto nie je tim, kde hraci pojdu DOBROVOLNE, ale iba vtedy, ked ich nejak motivujes, v nasom pripade poziciou a PLATOVO
Ku Carterovi, povedz mi centra jeho kvalit, ktory by bol k mani, no ziadny. Ku jeho suhre s Nashom, ta mi je suma fuk, centrom pre Nasha je Johansen a nie Carter. Ibaze vdaka jeho prichodu mozeme mat dve kvalitne lajny. Mimochodom, uz Hitch chcel Cartera a patricne sa k tomu vyjadril, za co bol kritizovany.
K hre, prepac, ale ked tim neciti istotu, hra tragicky. To je aj o psychike. No a snad nechces porovnavat neskorsiu psychiku timu s psychikou na zaciatku sezony, ked to vyzeralo nadejne (vzhladom na zostavu), taktiez nezabudni, ze vlastne tim vobec zly nie je, ak je v plnej zostave.
K draftom, draftovali sme dobre, bohuzial, presrali sme vyvoj Filatova, ked ho Hitch po hattricku benchol v dotycnom zapase a nasledne poslal na farmu, a takto to pokracovalo stale, za kazdu chybu sedel, co ini nie. Bohuzial, nebol tak psychicky silny aby to zvladol, co sa prejavilo. K inym draftom, Voracek, Moore, Johansen, Jenner, Atkinson, Kubalik, Calvert, Savard, Goloubef. Zda sa ti to zle? Mne vobec nie.
Nikitin je velmi kvalitny hrac, ziadny priemer, moze z neho vyrast mimoriadne kvalitny bek. Letestu bol za lacno ziskany hrac na urcite ulohy, nikdy sa s nim nepocitalo na predne pozicie, ked tam mame inych centrov, preto jeho vykony prekvapili.
Ku Nashovi, Rick je velmi dobrym hracom a nevidim dovod na jeho trejd (ak by mal byt zan ziskany vyborny obranca, pripadne brankar, to je ine, ale o tom pochybujem, ze to niekto spravi)
Bohuzial, chyba bola:
1. Mason
2. pravdepodobne asi aj Arniel,on moze byt dobry trener, ale do nasho timu treba skuseneho trenera, ktory je najma dobry psycholog, moze byt aj neskuseny, ale musi byt o to lepsi psycholog. Mne by sa osobne pacil Kurt Kleinendorst, je to skvely psycholog a hracov vie motivovat a aj zlepsit.
Kazdy GM urobil chyby, bohuzial tie Howsonove vidno, pretoze nas tim je slaby a kazde vypadnutie hraca zo zostavy sa sa u nas prejavi. Taktiez u nas nie je vitazny duch. Osobne by som kopla polku timu a ziskala hracov, ktori sa budu za tim byt, trebars aj mladikov, ale musia lad hryzt za kazdu cenu, v kazdej situacii. A bud dat kapitanske C Prospalovi, alebo zohnat noveho kapitana.
Takze davam Howsonovi cas do konca TDL, podla toho sa rozhodnem, ci mu budem dalej doverovat, alebo sa moja dovera radikalne znizi. Nech preda hracov aj pod cenu, len nech tu uz nie su
To, ze pisem zostavy je len preto, lebo sa mi myslienky lepsie ukazuju v grafoch, pripadne v hokeji v zostavach.