EDIT: Tak som si to nakoniec pozrel...a des. Attendance očakávaná...5,329

Výkon podpriemerný, gól si dal PRESNE PO ROKU Pelley.

Langenbrunner hviezdil, Rolston namazal na gól. Paráda, čo dodať. Akurát, že Kovy scrap s Phaneufom a DOKONČOVAL HITY

Teddy pôsobil nezdravo a unavene. Najprv som si povedal, že je to zle, ale ono je to v podstate dobre, dúfam, že ho pošle Lemaire do Albany, nech môže hrať to, čomu sa hovorí hokej. Keby mi niekto povedal pri podpise Kovyho, že túto sezónu skončíme #1 overall, tak ho dám zabanovať za šírenie poplašnej správy. Bohužiaľ, všetko tomu nasvedčuje, nech mitch dúfa ako chce. Sme jednoducho najhorším tímom v lige z objektívnych aj neobjektívnych príčin. Budúca sezóna určite nebude rovnaká, o tom som presvedčený. Ale kým nenastane leto 2012, nebude asi ani omnoho lepšia. Ja len dúfam, že Zacha Lou zmákne.
Dnes som sa rozhodol, že do konca sezóny už budem sledovať maximálne skorý víkendový zápas a highlights, viac nie. Už som obetoval mnoho presedených nocí s týmto žartom. Dokým tie dve atrapy hokejistov - Langenbrunner a Clarkson - nevypadnú z tímu, aby som sa na tú nádheru nemusel pozerať, takto to aj zostane. U Clarksona je výnimka akurát 4th line, kde nech si robí čo chce. Mám dosť! Idem sledovať to, čo ma baví (Stars, Sharks, Avs), táto sezóna je tak zabitá, že ani Lemaire s tým nespraví nič.
...aspoň Lou vidí, že coaching to nie je...Mac sa musí náramne baviť.

Pravda, on sa nemá už vlbec čo chváliť, ale jedna pravda sa dokázala. Čo som tvrdil už vlani a mnohí v Štátoch hovorili asi ešte dlhšie, ten tím proste musí prejsť radikálnym rezom aby začal prinášať len ovocie. Post-lockout nie je o dynastiách a dynastia nadpriemernosti so skorým vyradením v PO, to nie je to, čo ja nazývam contending. Tím skladáš preto aby si vyhral a preriedil ho, nie na to, aby bol každý rok pripravený kvázi dosiahnuť vrchol niekoľko rokov po sebe a neúspešne. Minimálne posledné 3 roky tomu tak u finalistov konferencií i účastníkov finále minimálne v 4/5 prípadov bolo. Tou výnimkou je klasicky Detroit.

Ak chceme byť úspešní na oboch frontoch, musíme zmeniť všetko od základu. Ísť cestou Colorada a Dallasu, práve kombináciou prístupu týchto dvoch získame budúcnosť. Dúfam, že Lou to vidí.
Dobrú noc.
Šťastný nový rok vám zaželám až v sobotu pri zápase s Atlantou, pravda, ak nebudem niekde silvestrovsky naložený v liehu

Zápas s Rags ignorujem...
Nie, Martin, nám už ani ten nepomôže, sme predsa Devilssssss

Adios.