Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

podľa mňa bude rozumnejšie počkať do TD...
Walt píše:podľa mňa bude rozumnejšie počkať do TD...
Podľa mňa ćasť hráčov teraz a čast na TD. Taktiež nájsť trénera, ktorý vie pracovať s mladíkmi a dôveruje im, nieźeby Arniel nevedel, ale on už nemá dlôhú budúcnosť ako náš tréner.
tak som celkom zvedavý ako to u vás nakoniec s tými zmenami dopadne...
Walt píše:tak som celkom zvedavý ako to u vás nakoniec s tými zmenami dopadne...
to ti môžem povedať veľmi presne... nijako
mt-svk píše:
Walt píše:tak som celkom zvedavý ako to u vás nakoniec s tými zmenami dopadne...
o to zasa nie, neverím tomu, niečo sa u vás pečie a tak ako to je teraz určite nezostane...
Walt píše:
mt-svk píše:
o to zasa nie, neverím tomu, niečo sa u vás pečie a tak ako to je teraz určite nezostane...
Vieš, ja chápem, źe za 4 dni nemôže urobiť veľký trejd, ale Johnson hrá veľké nič, prečo ho neposlať preč, alebo na waiver a nezavolať Rutha z farmy, keď sú Holden s Goloubefom zranení? už to by bola pomoc obrane, pretože Johnson kiksuje, tak aspoň Theo získa skúsenosti a najmä, je to pravák. Ibaže ani to nie a to ma vytáča.

Kľudne si viem predstaviť obranu (rátam z Nikitinovou chrípkou a Wizovým či Martínkovým zranením):

Methot, Tyutin
Moore, Ruth
Clitsome, Savard
Viem, že trejdy budú... to už je len také zlostné naštvanie sa.
ja len sa obavam jednej veci...vymenia Arniela a vsetko pojde v starych kolajach..
Antonor píše:ja len sa obavam jednej veci...vymenia Arniela a vsetko pojde v starych kolajach..
U nas uz bolo tolko trenerov... a aj s Hitchom sa vsetko vratilo do starych kolaji... ako keby sme boli zakliaty... :(
Nielenže sme prehrali, aj keď tesne, ale sme nadôvažok prišli o Marka Letestua, ktorý si zlomil ruku, povolaný by mal byť, aspoň podľa Portyho, pravdepodobne Tomáš Kubalík, ale isté to nie je. Ja osobne by som preferovala jedného z dvojice Atkinson-Majorov, ale ani Tomáš nie je zlý a aspoň niekto bude chodiť pred bránku.

Takźe to vidím na útoky:

Nash--Carter--Johansen
Prospal--Vermette--Kubalík
Umberger--Pahlsson--Dorsett
Brassard--MacKenzie--Boll
Povolaný Ryan Russell. Prečo práve on mi nie je jasné, čo chcú by hral. Útoky si s týmto hráčom ani nejdem predstavovať, nemá to zmysel.

S tímu mám čoraz horší pocit. Neverím vo výhru, voláme zbytočných hráčov len preto, lebo dobre hrali v AHL, či majú na NHL, prípadne či budú prospešní tímu, nikoho nezaujíma.
The Columbus Blue Jackets have fired head coach Scott Arniel and Todd Richards will become the interim head coach until the end of the season.
Tož trvalo to dlouho... ale konečně se stalo to, co tady většina z nás očekával už před pár měsíci :D Uvidíme, jestli se hra Jakctes nějak zlepší.
PainKiller píše:
The Columbus Blue Jackets have fired head coach Scott Arniel and Todd Richards will become the interim head coach until the end of the season.
Tož trvalo to dlouho... ale konečně se stalo to, co tady většina z nás očekával už před pár měsíci :D Uvidíme, jestli se hra Jakctes nějak zlepší.
To je pre mna novinka, kedze len teraz som sadla za comp, ale muselo to prist, to uznavam aj ja. Skoda Arnyho, clopvek je to perfektny, ale takto to neslo. To ale znamena, ze Brassard meneny nebude... :hmm:
Trénerom do konca sezóny bude Todd Richards, takže pravdepodobne prijmeme nového aistenta, alebo Dan Hinote postupi.

Scott Howson sa vyjadril, ze to nebol nikoho tlak ale jeho vlastné rozhodnutie. Uvidíme, ako to po sezóne nakoniec dopadne. S Arnielom sa nepočíta v nijakej inej pozícii v klube.

V zápase s Ducks sa zranil Jeff Carter, vykĺbil si rameno, ako dlho bude out sa zatiaľ nevie. Ryan Russell by mal byť dlhodobejšie povolaný.
mt-svk píše:Trénerom do konca sezóny bude Todd Richards, takže pravdepodobne prijmeme nového aistenta, alebo Dan Hinote postupi.

Scott Howson sa vyjadril, ze to nebol nikoho tlak ale jeho vlastné rozhodnutie. Uvidíme, ako to po sezóne nakoniec dopadne. S Arnielom sa nepočíta v nijakej inej pozícii v klube.

V zápase s Ducks sa zranil Jeff Carter, vykĺbil si rameno, ako dlho bude out sa zatiaľ nevie. Ryan Russell by mal byť dlhodobejšie povolaný.
1) Takže ste už sezónu nadobro zabalili prípadne budete dúfať v zázrak. Pri TD s najväčšou pravdepodobnosťou niekto odíde.
2) Takže buď (znova, len ty veríš jeho "zásadovosti") kecá, alebo len potvrdil, že je idiot.
3) Vitaj Nail. Vlastne nie, Boh vás ochraňuj vziať Yakupova a zničiť ho. :buchac:
mt-svk píše: Scott Howson sa vyjadril, ze to nebol nikoho tlak ale jeho vlastné rozhodnutie.
Obrázek :arrow: Obrázek :taptap:
Howson said he gave Arniel the benefit of the doubt during a horrid start to the season (2-12-1) because of the club's injuries and the suspension of defenseman James Wisniewski. He felt his patience had been rewarded when the club went through a 7-5-3 stretch from mid-November to mid-December.

But the current plunge -- the Jackets are 2-8-1 since Dec. 15 -- was too much to take.

"Last night's game wasn't a very good performance," Howson said. "But I really made my mind up on the weekend, and I didn't want to do it on a game day.

"Our play seemed to be regressing, so I just thought it was time to move the team in a new direction."
Takže mu chcel dať šancu aj po nevydarenom začiatku kvôli zraneniam. Bohužiaľ, hra šla dole.

A k Nailovi... nechcem žiadneho maldého Rusa, dokým tu nebudeme mať trénera, ktorý im nebude dôverovať a nepokazí ich vývoj, nech mi nikto netvrdí, že hráč, ktorý hral prvú sezónu v NHL lepšie ako väčšina jeho spoluhráčov /snáď výnimkou Nasha/, a na farme žiaril... zrazu sa len tak mírniksdírniks zhorší..., pritom sa nefláka na tréningoch, neporušuje źivotosprávu, skôr naopak. A ktorý je teraz psychicky v háji, ktorý sa bojí sám zaútočiť, či poriadne prihrať.

Aj to je dôvod, prečo chcem Murraya, alebo Dumbu, či ako sa volá... a nie Jakupova, prípadne Grigorenka.
Umberger out, povolany Byers, preco nie Majorov?

Dnesna zostava proti Phoenixu by mala byt:

Prospal--Brassard--Nash
Johansen--Vermette--Kubalík
R. Russell--Pahlsson--Dorsett
Byers--MacKenzie--Boll

Tjutin, Nikitin
Methot, Moore
Clitsome/Johnson, Savard

Sanford

chybaju: Carter, Huselius, Umberger, Letestu, Wisniewski, Martinek... este by sa mal niekto zranit, marodka je prilis mala
Gratulácia k víťazstvu, ktoré som čakal od vašej strany, keďže sa dostal do brány LaBarbera. Teraz sme prišli o body a naša mizéria pokračuje.
mt-svk píše:Umberger out, povolany Byers, preco nie Majorov?

Dnesna zostava proti Phoenixu by mala byt:

Prospal--Brassard--Nash
Johansen--Vermette--Kubalík
R. Russell--Pahlsson--Dorsett
Byers--MacKenzie--Boll

Tjutin, Nikitin
Methot, Moore
Clitsome/Johnson, Savard

Sanford

chybaju: Carter, Huselius, Umberger, Letestu, Wisniewski, Martinek... este by sa mal niekto zranit, marodka je prilis mala
Co se děje s Masonem?.. Vítěz Calder Trophy a velký talent, to se na to tak vysral, nebo se mu prostě nedaří?
Gagner.89 píše: Co se děje s Masonem?.. Vítěz Calder Trophy a velký talent, to se na to tak vysral, nebo se mu prostě nedaří?
Má krízu už 3.rok :lol2: A je ťažko povedať, či sa z nej niekedy dostane, ako jednotku ho už asi nebude chcieť nikto :ja_neviem:
OndroNR píše: Má krízu už 3.rok :lol2: A je ťažko povedať, či sa z nej niekedy dostane, ako jednotku ho už asi nebude chcieť nikto :ja_neviem:
Jednotka? To je to poslední, co nyní potřebuje. Stačí, aby dostal podobné angažmá jako Elliott a bude v pohodě.
Blue Jackets sign Brett Lebda

Classsy move :lol3:
kisin píše:Blue Jackets sign Brett Lebda

V sobotu sa vráti domov :wink2: Ale šetriť ho chlapci nebudú
kisin píše:Blue Jackets sign Brett Lebda

Podla mna docasne riesenie, dokym neziskame trejdom obrancu. Martinek je totiz out do konca sezony.
Takto vyzera nasa zostava, ak by vsetci hraci boli v poriadku:

Huselius--Carter--Nash
Prospal--Brassard--Johansen
Umberger--Vermette--Letestu
MacKenzie--Pahlsson--Boll/Dorsett

Tjutin, Nikitin
Moore, Wisniewski
Methot, Martinek

Sanford/Dekanich

A takto vyzerá momentálne:

Prospal--Brassard--Nash
Kubalík--Vermette--Johansen
Russell--Pahlsson--Dorsett
Gillies--MacKenzie--Boll

Tjutin, Nikitin
Methot, Moore
Lebda, Clitsome/Johnson

Sanford/Mason

Takze Howson v lete a pocas sezony urobil dobru pracu,len musime ratat s:

1. distanc Wiza
2. zranenie Dekanicha
3. zranenie Sanforda
4. zranenie Cartera
5. zranenie Martinka (do konca sezony)
6. zranenie Huseliusa (opatovne)
7. zranenie Cartera (opatovne)
8. zranenie Letestua
9. zranenie Umbergera
10. zranenie Wiza

bohuzia, CBJ nema taku supisku, aby to vynahradil a najma... a tu suhlasim, zeto bolaHowsonova chyba, prilisna dovera v Masona sa nevyplatila!!!
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA