Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nono habsi ziadne PO alibi :wink: favoritmi sme akurat tak na papieri.... :-P vysledky, vykony v zakl.casti su minulostou, PO je ine kaficko, zacina sa od stavu 0:0, osobne sa mam pred vami na pozore, netrufam si tipovat priebeh serie, pôjde sa od zapasu k zapasu, no neverim tomu, ze by sa vam podarilo ukoristit len 1 vitazstvo, to ani nahodou......zelal som si vas uz len preto, aby sme mohli opät zazivat tu neopakovatelnu atmosferu, ktora medzi oboma timami panuje....tak ako u vas, tak aj u nas, budu fanusikovia vo vytrzeni a ja sa uz neviem dockat uvodneho vhadzovania :cert:
Bude to skvela bitva ktera skonci 4:2 pro Boston :yes:
cepi píše:nono habsi ziadne PO alibi :wink: favoritmi sme akurat tak na papieri.... :-P vysledky, vykony v zakl.casti su minulostou, PO je ine kaficko, zacina sa od stavu 0:0, osobne sa mam pred vami na pozore, netrufam si tipovat priebeh serie, pôjde sa od zapasu k zapasu, no neverim tomu, ze by sa vam podarilo ukoristit len 1 vitazstvo, to ani nahodou......zelal som si vas uz len preto, aby sme mohli opät zazivat tu neopakovatelnu atmosferu, ktora medzi oboma timami panuje....tak ako u vas, tak aj u nas, budu fanusikovia vo vytrzeni a ja sa uz neviem dockat uvodneho vhadzovania :cert:
To nejsou alibi, už jsem ti to jednou psal - to je reálný odhad. Samozřejmě, že jako správný fanoušek budu doufat a věřit, ale všechno tak nějak hovoří proti nám. Uvidíme...
Seriu s Bos sledujeme vsetci, ale je hadam cas sa pozriet i na PO AHL..

Hamilton - Oklahoma 2-1

0-1 OKC Moran, (1) (McDonald), 17:18
1-1 HAM Engqvist, (1) (Nash, Wyman), 19:57
2-1 HAM Dawes, (2) (Palushaj, St. Denis), 1:03 (PP)

Na zapasy 2-0
Opat okienko z AHL.

Po neuspesnych zapasoch sa nasim buldogom opat podarilo vyhrat a vybojovat si tak 1. matcball.

Oklahoma City Barons - Hamilton Buldogs 0-2

na zapasy 2-3

7:31 Palushaj /Dawes, Boyd/ .... 0-1
38:33 Dawes /Palushaj, Boyd/ .... 0-2

Obzvlast ale musim pochvalit Drewa Macintajra, odkedy prisiel do hemiltonu chyta skvelo, azda to necakal ani GM ked ho menil. Po zraneni nasej jednotky si zatial svoju rolu plni suprovo.
Hamilton Buldogs - Oklahoma City Barons 4-1

na zapasy 4-2

45-41 Giroux 0-1
46-43 Dawes (Palushaj, Boyd) 1-1
57-04 St. Denis (Carle, Palushaj) 2-1
59-15 Dawes (Palushaj, Henry), EN, 3-1
59-48 Wyman, EN, 4-1

Strely :17-25
no vidíte, ako sa vám ten Palushaj nakoniec hodí... :D
Walt píše:no vidíte, ako sa vám ten Palushaj nakoniec hodí... :D
ja som s nim nanajvys spokojny, uvidime kedy naskoci do nhl.
Na nove rikali ze Montreal ma zajem o Jagra je na to vubec neco pravdy ?
Anger píše:Na nove rikali ze Montreal ma zajem o Jagra je na to vubec neco pravdy ?
Taky jsem to dnes zaregistroval, ale osobně si myslím, že spíš začíná čas "zajímavých" spekulací... I když, teď má Pleky hrát s Jágrem v útoku a třeba jim to sedne natolik, že o tom v Montrealu začnou přemýšlet - na jeden rok by to určitě nebyly vyhozené peníze... :hmm: .
:)Jaroušek ve svých 39 letech je stále skvělý a hokej ho baví viz MS.Rozhodně by nás posílil a měli bychom na rok až dva vystaráno na levém křídle druhého útoku.Jen aby nechtěl jeho agent nekřesťanské peníze.Dalších 6-8 milionů si nebudeme moc dovolit.To už by měli dva hráči a to je moc.S Gomezem je to všelijaké a i když sílí hlasy,že by ho mohli poslat do AHL, moc tomu nevěřim.Osobně bych se ho už nějakým způsobem zbavil.V mužstvu odezvzdává práci mizernou a to hraje téměř 20 minut za zápas.Zkusil bych ho jako návnadu za slušné křídlo a lepší draft .Centra pro druhý útok bych hledal později.Určitě jich pár volných na trhu bude.

Bude to mít těžké Gauthier přes léto.Prakticky se nám rozpadá obrana.Pod Smlouvou jsou pouze Subban a Špaček.Ostatní jsou u UFA nebo RFA.Myslím,že bude hlavní prioritou Gauthiera nějak to podepsat.Teď jsem četl,že kontaktuje v Bratislavě rusa Jemelina,ale ten nám už asi dvakrát odmítl.Hm,moc si od toho neslibuju,ale bral bych ho.
Markova určitě taky podepíšou.Řekl bych, že má na ně pozitivní vliv.Což o to,když je zdravý a má natrénováno je to opora jako blázen,ale ty jeho kolena.Dva roky vlastně promarodil a je otázka jestli se ještě dostane někdy na takovou úroveň jako byl před zraněním.Vedení ho nechce pustit i z toho hlediska,aby později nelitovalo.Jsem zvědavý jestli alespoň sleví ze svých finančních požadavků.
Pak jsou tu hráči RFA.Gorges po těžkém zranění by měli podepsat.Nevím v jakém stavu je to jeho koleno teď,ale pokud se vrátí do normálu tak podepsat určitě.Takových dříčů moc není.
Weber je univesál,takže podepsat,taky to se hodí. Poslední RFA Picard tady zatim nic nezkazil.Stále je to obránce,který spolehlivě zaskočí za někoho ze základu v nouzi a neni příliš drahý.
No a pak nastává Gauthierovo dilema.Hamrlík,Wisnievski,Gill,Sopel a Mara jsou všichni UFA.Hamrlík už naznačil,že by tu za menší peníz zůstal,ale osobně si myslim,že už nemají HABS zájem.Na ostaních zahraničních webech jsem žádnou odezvu nezaznamenal.Já bych ho ovšem ještě bral!!!!Je to pořád nadprůměrný obránce s dobrou rozehrávkou a střelou.
Wisnievski myslím se bude pakovat.Za 3.250 mil,které bral dosud ho už chtít asi nebudou.Začíná být pro nás dost drahý i s ohledem,že budou během příštího roku muset šetřit a uzavřít novou smlouvu se Subbanem.Ten si určitě taky řekne o balík.Gilla bych znovu podepsal.Podle mě je lepší než jste ho tu popisovali,když k nám přišel.Že je to zmatkář a podobné řeči.Pro mě je to chlap jako hora,který to zametá před branku s minimálním množstvým vlastních chyb a kryje záda Subbanovi.Takovýho dalšího v mužstvu nemáme.Toho rozhodně brát!!!!!
Co se týká nenápadného Soppela mám dojem,že tu už nezůstane.Dva mega je víc než dost,které bral doposud a někoho Gauthier bude muset pustit.To samé Mara,kterého jsem také moc nemusel.Ten alespoň nebyl až tak přemrštěně drahý,ale ať klidně jde.
No,uvidíme co s tím Gauthier přes léto vyvede.Ale obrana je základ,až poté můžeme pomýšlet nad tím jak se posílí útok.Ale rozhodně se posílit musí nebo spíš by měl!!!!Taky je tu dost hráčů RFA a Halpern s Darchem jsou UFA.Doufám že Gauthier viděl ,že během roku byl produktivní především Plekancův útok,věčně snaživý bojovník Gionta a dzdravě drzý Subban.To je dost málo.Je s tím něco zodpovědného potřeba udělat a útok posílit.Ten Jágr by opravdu sedl.Dáváme málo branek!!!!
A to ještě končí smlouva náhradnímu brankáři Auldovi.Tady bych snad ani nikoho nového nehledal a použil někoho z farmy.Buď Sanforda nebo ten zázrak MacIntyre.
Rušné léto bude v Montreale!!!
No Jagr si s Plekancem ocividne dost sedne a mohla by to byt skvela souhra ale otazka je jestli vubec z ruska odejde.na nhlpro je o tom clanek.

K zadnim radam si myslim ze Markov za mensi peniz kvuli zranenim a Hamrlik by taky nebyl spatnej Kauf ma sice vek ale porad je dobrej a ten Wishneski me se docela libil ale dlouhodobe nevim jak hraje.
:) Tak nejprve gratulace svatebčanům Tomášovi a jeho paní Lucce Vondráčkové-Plekancové.Držim palce,aby všechno vyšlo,jak si představují a hodně zdraví.

Mám dnes chvilku čas,tak nějaký malý souhrn útočníků,jak asi bude naše sestava útočníků v příštím roce.
Podepsáním A.Kosticyna chtěl Gauthier určitě zachovat Plekancovu lainu v nezměněném složení.

Cammalleri - Plekanec - A.Kosticyn by měla být naše první laina.

Druhá laina se zdá být také jasná.Nevím jak je na tom zdravotně Pacioretty,ale počítám,že bude fit.O tom,že bychom ho nepodepsali nepochybuji.Úvahy, že pošlou Gomeze do AHL nebo dokonce ho vyplatí ze smlouvy jsou podle mě zcestné.Smlouvu má ještě na tři roky, což dělá 17,5 mil. To mu jen tak nedají bez práce a výměna je téměř nemožná.Určitě zůstane.

Pacioretty -Gomez -Gionta tedy k mé nevoli, bude jako loni.

třetí laina bude pravděpodobně
Darche- Eller - Moen :yes: Darcheho jsme za rozumné peníze podepsali a není sebemenší důvod tu trojici měnit.Sice se Eller a Moen občas potýkali z různou formou a také jim ne vždy prospívalo cestování sestavou,ale není důvod je zatracovat.

čtvrtá laina vlastně zatím ještě není,ale byla by škoda je pustit
Pyatt - Desharnais - Whitte :-( Všichni jsou sice RFA,ale předpokládám,že podepíší.Není sebemenší důvod,aby to v příštím roce nezkusili znovu.Jejich projev byl solidní zvláště mrňous Desharnais naznačil rychlost a kombinační schopnosti :good: .Mně osobně překvapil White :yes: .Má sílu v osobním souboji neuhne.Prima.Doufám,že budou žádat rozumné smlouvy.Může zde alternovat také universál obránce Weber.I on však musí podepsat.

:hmm: Předpoládám,že se do sestavy bude chtít prosadit Palushaj,který v AHL hrál loni nadprůměrně a také Broock Trotter,kterého určitě nelanařili z Ruska,aby ho nepodepsali a hrál jen AHL.
Z loňské sestavy útočníků vypadává Halpern a Pouliot,který tak nějak Martinovi nepadl do oka.Předpokládám,že přestože je RFA tak ho pustí.To jsou ztráty,které nás tolik nebolí.

Posily.Míra se mnou nesouhlasí,ale já tvrdim,že nepřijde žádná významná posila.O Jágrovi si můžeme úplně nechat zdát.To byl Gauthierův milý pokus při návštěvě MS.Přestože Detroit nabízí údajně míň než my,tak si myslim,že půjde ke křídlům.K nám ho zřejmě nic nemotivuje, snad jen konference ve které hrajeme.
Brad Richards to je úplná utopie - na něj nebudou peníze
A ti vámi zmiňovaní Laich,Leino - kéž by :modlenie: .Nevěřim tomu ani za mák.Jejich cena na volném trhu bude vysoká
Poslední možností je nějaká neočekávaná výměna.To se může stát a fanoušci na toto téma živě spekulují,ale mám dojem,že nemá smysl to nějak víc komentovat.Jsou to zbožná přání dost daleko od reality.
Blíží se také draft.Ale tam výraznou posilu pro příští ročník čekat nemůžeme.Volíme v prvním kole až jako sedmnáctí.

Moc mě ten útok zatim tedy neuspokojuje,je téměř shodný s tim loňským a ten potřeboval nutně posílit,abycho získali patřičnou konkurenceschopnost a respekt.Minimálně jedním forwardem a taky pořádným centrem.Kde nic,tu nic! :-( Už by měl Gautier nějak víc konat a podepisovat.
:-( Jen tak pro zajímavost sem dávám útočníky,kteří od 1.7.2011 budou UFA.Určitě by se z nich vybrat dalo,ale buď budou nesmírně drazí viz Richards,a nebo je podepíše ještě původní klub viz.třeba Cole.Jiní jsou buď za zenitem výkonnosti viz Kovaljov,a nebo zranění viz Fleischmann.Někteří končí definitivnně viz. Modano.O některé bychom asi neměli vůbec zájem viz Samsonov.
Jsem zvědavý jestli se k něčemu Canadiens odhodlají,ale jak říkám ,,moc tomu nevěřim´´.

UFA
Teemu Selanne,Brad Richards, Alex Tanguay,Milan Hejduk, Vaclav Prospal,Jussi Jokinen,T. Fleischman,Ville Leino,Brendan Morrison,Erik Cole, Simon Gagne,Tim Connolly, Radim Vrbata, Cory Stillman,Mark Recchi/ten skončil/Brooks Laich, Andrew Brunette,Tomas Kopecký,, Michael Ryder,Sergei Samsonov,Steve Sullivan,Doug Weight/ ten končí/,Eric Belanger, Antti Miettinen, Marcel GOC,Pascal Dupuis, Alexei Kovaljov,J. Langenbrunner,Marco Sturm,Chris Higgins, Mathieu Darche, /ten už podepsal/ Jason Arnott,Scottie Upshall,Marty Reasoner ,Nikolai Zherdev,Chad Larose , Ruslan Fedotenko,Mike Modano/ten skončil/,Handzus Michal ,Alexander Frolov,Kyle Wellwood,
Tak za prvé - i když bych tomu ještě před pár dny vůbec nevěřil, tak dnes bych rozhodně nebral téma "Jágr a Canadiens" na lehkou váhu! Myslím, že šanci na jeho získání je tu velká.
Ke stávajícímu kádru - Desharnais určitě nepatří do čtvrté lajny, minimálně do třetí, ale já bych ho v klidu dal do druhé... :) . Na rozdíl od tebe mně třeba takový Pouliot bude chybět a to docela dost - je to jeden z mála našich hráčů, který dokáže být úspěšný jeden na jednoho a nezdráhá se v případě potřeby shodit i rukavice. Jen to play-off je prostě slabší... Weber je údajně blízko podpisu, což je další insignie k tomu, že nás bohužel nejspíš opustí Wisniewski, což já osobně považuji za největší chybu Gauthiera... :hroza: . Zdravotně labilní Markov je bohužel pro management Habs nejspíš prioritou... :-( .
Co se nových jmen týče, nemyslím si, že Laich nebo Leino budou nějak extra drazí - minimálně jeden z nich by u nás zakotvit mohl. Třeba se Gauthier rozhodne něco radikálního udělat se Špačkem nebo Gomezem - kdo ví... :) .
Kašlete na sestavu. Jsou důležitější věci, např. jestli dostal habs koláčky. :hmm:
dejf píše:Kašlete na sestavu. Jsou důležitější věci, např. jestli dostal habs koláčky. :hmm:
Nedostal, dověděl jsem se to až ten den... :D . Ještě dva dny předtím jsme spolu mluvili a neprozradil ani slovo... :) .
Veľa šťastia prajem Tomymu :yes: To musela byť hostina
Riešiť Gomeza je bezpredmetné, má NTC :hroza:
OndroNR píše:Veľa šťastia prajem Tomymu :yes: To musela byť hostina
No ani ne, všechno proběhlo tak nějak v malém a diskrétně... :) .
OndroNR píše:Riešiť Gomeza je bezpredmetné, má NTC :hroza:
Ale to přece až tak moc neznamená, vždyť nevíš, na čem se třeba s generálním manažerem dohodnou... :wink: .
habs píše:
OndroNR píše:Riešiť Gomeza je bezpredmetné, má NTC :hroza:
Ale to přece až tak moc neznamená, vždyť nevíš, na čem se třeba s generálním manažerem dohodnou... :wink: .
Však ja viem :wink2: Len, aj keby požiadal o výmenu...Zobral by si ho niekto s platom 8 miliónov ? :beee: Ach bože, ten Sather :thumbsdown:
Andrei Markov podepsal novou smlouvu na 3 roky v celkové hodnotě 17.25 mil. dolarů, cap hit tedy 5.75 mega ročně. Markov je sice kvalitní ofenzivní bek, ale tohle je IMO solidní overpayment, když za poslední dvě sezony odehrál jen 60 zápasů včetně Play-Off :thumbsdown:
PainKiller píše:Andrei Markov podepsal novou smlouvu na 3 roky v celkové hodnotě 17.25 mil. dolarů, cap hit tedy 5.75 mega ročně. Markov je sice kvalitní ofenzivní bek, ale tohle je IMO solidní overpayment, když za poslední dvě sezony odehrál jen 60 zápasů včetně Play-Off :thumbsdown:
Bohužel se potvrdily prognózy, které kolovaly od minulého týdne... :hroza: . Management v Montrealu mi přijde čím dál, tím horší a to jsem si bláhově myslel, že po odchodu Gaineyho tyhle nesmyslné, až bláznivé kroky zmizí :ja_neviem: . Ač velký fanoušek Habs, docela bych teď Gauthierovi přál, aby Markov pokračoval ve své klasice - tedy odehrát pár zápasů a zranění... Samozřejmě to hráči samotnému nepřeju, jen by mě zajímalo, jak by z toho Gauthier "vybruslil". Je to prostě hrůza, měli podepsat Wisniewskiho a Markovovi postavit smlouvu hlavně na bonusech - když by se mu to nelíbilo, kopnout ho do pr..., protože jako Rusákovi mu stejně jde jen o prachy!
:-(Za dva roky dvě operace kolena,halda peněz za žádnou práci.Místo aby to Gauthier kompenzoval nižší smlouvou na další období,znovu Markova přeplatí. :? Šílenství. :evil:
A to jsem si myslel po rozumných smlouvách Desharnaise,Darche a Jemelina,že začíná GM nabízet rozumné smlouvy.Kdepak,ti jsou nepoučitelní.Teď spolkne Gorghes s Hamrlíkem další balík peněz a budeme se ještě strachovat,aby Gauthier podepsal ten zbytek základní sestavy Weber,White,Pyatt.A taky končí smlouvy některým hráčům na farmě,které si bude chtít Gauthier udržet a půjdou z rozpočtu Canadiens.
Je jasný,že kvů-li Markovově smlouvě Wisniewskiho nepodepíšeme.A to Martin prohlašoval,že chce omladit obranu.Přitom GM obnoví smlouvy starším,navíc s nejistou formou a problematickým zdravím.Nechápu. :eek2:
Se smlouvou se můžou rozloučit Halpern,Mara,Picard,Sopel a taky Pouiliot.A to ještě neni podepsaný druhý golman.Možná,že ani Auld se smlouvy nedočká a zaplatěj někoho z farmy.
Jsem vážně naštvanej.Stále oslabujeme,místo abychom posilovali.Od stoletého výročí vzniku klubu to jde s námi z kopce.
A neni ani šance na draftu. Tam posilujeme až ze zadních pozic.Čísla pozic jsou 17,78,113,138,168,198.Tak co můžeme vybrat?Zase jen odpad,nebo jen to co zbyde :-(
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES