S Leinem se můžeme rozloučit, takže očekávám buď jednu větší rybu nebo dvě malé
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jágra bych u nás nechtěl. Nedokáži si představit, že by mu to u nás šlapalo a celý ten humbuk kolem něj by mi asi lezl na nervy. Na druhou stranu kdyby přišel za hodně slušný peníz, tak minimálně není co ztratit a vyměnit se dá vždycky. Naštěstí to byla jen fáma, takže klídek.
Aktuálně mám místo pod stropem 8,3 mil..IAN už asi hrát nebudete takže + 1,2 mil a doufám v kick nebo farmu shellyho + 1,1. Tzn 10,6 Simmonds a Voráček ideálně do 5milionů. Takže cca 5,6 volných bez dalších výměn.... Dnešek bude zajímavý, škoda že u toho nebudu
Ufff chtel jsem aby se Jagr vratil do nhl ale mohl si vybrat jakejkoliv jinej klub aspon ze kdyz se podepsal za ne spatnej peniz tak doufam ze neco predvede a hlavne nebudem snad usilovat o Stamkose toho nechci ani nahodou.Ted uz jen podepsat hrace co jsme vytrejdovali a bude to komplet.
E: Na druhou stranu 3 M neni moc za takovyho hrace kdyz si vemete ze Kopecky ma skoro stejnej plat.Navic mame hodne zkusene a hodne mlade hrace treba jim to bude svedcit.No jsem vazne zvedavej ale tohle jsem ani nahodou necekal.
jinak Voracek za 2,25 M
E: Na druhou stranu 3 M neni moc za takovyho hrace kdyz si vemete ze Kopecky ma skoro stejnej plat.Navic mame hodne zkusene a hodne mlade hrace treba jim to bude svedcit.No jsem vazne zvedavej ale tohle jsem ani nahodou necekal.
Kopecky dostal takú zmluvu len pre cap floor, to nie je merítko, tak ho prosím, nepoužívajme. Je to smiešne.Anger píše:Ufff chtel jsem aby se Jagr vratil do nhl ale mohl si vybrat jakejkoliv jinej klub aspon ze kdyz se podepsal za ne spatnej peniz tak doufam ze neco predvede a hlavne nebudem snad usilovat o Stamkose toho nechci ani nahodou.Ted uz jen podepsat hrace co jsme vytrejdovali a bude to komplet.
jinak Voracek za 2,25 M
A TALBOT? Naozaj?! TALBOT? Na 5 rokov?
Recap:
Out:
Richards
Carter
Zherdev
Carcillo
Leino
Boucher
In:
Bryzgalov
Voracek
Couturier
Schenn
Simmonds
Jagr
Lilja
Talbot
Holmgren
Jágr už nejednou ukázal že má peníze rád. Z NHL odcházet nemusel po vypršení smlouvy mu Rangers nabízeli kontrakt, který Jarda nepřijal a šel raději do Omsku. A čemu mám věřit?? Vždyt bylo všeobecně psáno a ani vedení Pens se tím netajilo že pro Jágra mají smlouvu za 2 mil.Azizek píše:A jak ty můžeš vědět co komu slíbil? Chceš říct že slepě věříš tomu co se píše v novinách?
Pěkná blbost co píšeš. To nikdo neví, jaký byly přesně důvody, a už se to taky nikdo nedozví. Důvodů může být spousta. Podle mě je dost možné, že SHero Jardu ani moc nechtěl, ale Mario ho přesvědčil, aby mu dal nabídku. Proto se do toho JArda nehrnul, protože ten zájem nebyl moc velkej a to se taky ukázalo, kdy to PIT stáhl před otevřením trhu. Takže udělal dobře, že tam nešel. Pokud měli v PHI opravdovej zájem, tak udělal dobře. A já si myslím, že by tam nešel, kdyby to tak nebylo.Martin #27 píše:Jágr už nejednou ukázal že má peníze rád. Z NHL odcházet nemusel po vypršení smlouvy mu Rangers nabízeli kontrakt, který Jarda nepřijal a šel raději do Omsku. A čemu mám věřit?? Vždyt bylo všeobecně psáno a ani vedení Pens se tím netajilo že pro Jágra mají smlouvu za 2 mil.Azizek píše:A jak ty můžeš vědět co komu slíbil? Chceš říct že slepě věříš tomu co se píše v novinách?
Kdyby to tak bylo tak pochybuju že by Shero prohlašoval že má o Jágra zájem . Podobný případ byl u nás Kovy... Lou se netajil tím že ho nechtěl podepsat, chtěl ho majitel klubu Vanderbeek. Taky je možné to co říkáš ovšem já tomu nevěřím a myslím si že Jarda šel jenom po nejlukrativnější nabídcezorz píše:Pěkná blbost co píšeš. To nikdo neví, jaký byly přesně důvody, a už se to taky nikdo nedozví. Důvodů může být spousta. Podle mě je dost možné, že SHero Jardu ani moc nechtěl, ale Mario ho přesvědčil, aby mu dal nabídku. Proto se do toho JArda nehrnul, protože ten zájem nebyl moc velkej a to se taky ukázalo, kdy to PIT stáhl před otevřením trhu. Takže udělal dobře, že tam nešel. Pokud měli v PHI opravdovej zájem, tak udělal dobře. A já si myslím, že by tam nešel, kdyby to tak nebylo.Martin #27 píše:Jágr už nejednou ukázal že má peníze rád. Z NHL odcházet nemusel po vypršení smlouvy mu Rangers nabízeli kontrakt, který Jarda nepřijal a šel raději do Omsku. A čemu mám věřit?? Vždyt bylo všeobecně psáno a ani vedení Pens se tím netajilo že pro Jágra mají smlouvu za 2 mil.Azizek píše:A jak ty můžeš vědět co komu slíbil? Chceš říct že slepě věříš tomu co se píše v novinách?
Proč by se potom vracel? V KHL by mohl mít dvakrát tolik. Podle mě šel po nejlepší nabídce celkově. Co se týče peněz, důvěry, zájmu, spoluhráčů, roli v týmu a celkovýho pocitu z jednání.Martin #27 píše:Kdyby to tak bylo tak pochybuju že by Shero prohlašoval že má o Jágra zájem . Podobný případ byl u nás Kovy... Lou se netajil tím že ho nechtěl podepsat, chtěl ho majitel klubu Vanderbeek. Taky je možné to co říkáš ovšem já tomu nevěřím a myslím si že Jarda šel jenom po nejlukrativnější nabídce
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé