mne sa zda ze kovalchuk sa zlepsuje odkedy hra viac minut..vcera mal vybornu prvu tretinu a z poslednych 5 zapasov ma 3+4(co je vzhladom na to ze sme v nich strelili dokopy 10 golov a 4 z nich prehrali snad nadludsky pocin)
inak suhlasim s getzom ze arnotta s greeneom podpisat a presne som myslel aj na ciastku okolo 1,5

(len ten arnott bude asi drahsi). s peniazmi by nemal byt problem(aj ked vacsina nezaineresovanych zije v tom ze nebude ani na pariseho

) langs snad pojde prec pred uzavierkou(bohuzial ak by bol zaujem o clarksona,tak by som nenadaval-(stale si myslim ze to moze vydret a vratit sa na 15g hraca). rolston musi prec(stale som nepochopil tu jeho ucast na waivers)..
k sanciam na draft sa nevyjadrujem,percenta su v tejto casti sezony uplne bezpredmetne..
takze to by sme mali mat usetrenych na buduci rok, 2,8 langs, 4,5 arnott, 1,5 hedberg, 2,5 rolston, 0,730 greene, salvadora neratam,ak by skoncil je to 2,9, mair 0,500 plus 2-3 mil navysenie stropu..
to by malo byt 12 milionov na hracoch ,,odchadzajucich,, (maira neratam,tam bude porovnatelna nahrada dajme tomu a ani salvadora+ navysenie)
takze trebars 1.5mil greene, 2mil arnott, do stropu 3.5mil navysenie pre pariseho
to nam ostava 5 mil na obrancu a nahradneho golmana(+ navysenie stropu a zmluva salvadora co nam moze dokopy vyniest +/- 10 mega volnych), ratajme trebars 2mega zaloha na vlastne zdroje a doplnenie depth..stale ostava kopa moznosti na kvalitneho beka,dobru dvojku(priklonil by som sa podla dostupnych moznosti pre drahsieho golmana,ktory by sa striedal s brodeurom pol na pol

),+neviem aky tohtorocny draft.. buduci rok by to vobec nemalo vyzerat zle,dokonca to vyzera velmi pozitivne.. treba to len dobre zvladnut(ja mam doveru v loua) a hlavne treba zacat zmenou a dobrym vyberom trenera..
sorry,som sa len tak zamyslel a rozpisal, kedze o vykonoch a vyhliadkach v sezone sa uz moc pisat neda