Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

teda necekal jsem velke veci, ale tohle? :shock:
megaton píše:teda necekal jsem velke veci, ale tohle? :shock:
K tomu není co napsat...viděl jsem nás po týdnu živě a je to pořád stejná bída....ku*va jak vidím MacLeana na střídačce jak je bezradný tak se mi chce brečet. Tedenby je fakt frajer ale sám neudělá nic. Kovalčuk včera hrál jako by před zápase snědl syrové maso ( at tak hraje pořád )
Nejhorší je že už i mě začíná j***t Clarkson :-( není to ani jeho stín z minulé a předminule sezony. Před zápasem s Atlantou jsem ještě ryze z fanouškovského hlediska věřil letos v PO, po zápase jsem smířený že letos se na jaře víc vyspím
Martin #27 píše:
megaton píše:teda necekal jsem velke veci, ale tohle? :shock:
K tomu není co napsat...viděl jsem nás po týdnu živě a je to pořád stejná bída....ku*va jak vidím MacLeana na střídačce jak je bezradný tak se mi chce brečet. Tedenby je fakt frajer ale sám neudělá nic. Kovalčuk včera hrál jako by před zápase snědl syrové maso ( at tak hraje pořád )
Nejhorší je že už i mě začíná je*at Clarkson :-( není to ani jeho stín z minulé a předminule sezony. Před zápasem s Atlantou jsem ještě ryze z fanouškovského hlediska věřil letos v PO, po zápase jsem smířený že letos se na jaře víc vyspím
Nehraje tak pořád, dnes tak hral po prvý raz za posledné zápasy... Som rád, že už konečne vidíš, čo som hovoril o Clarksonovi. Doteraz bol takmer k ničomu, keď sa aspoň pobil, teraz je preplatený o 2.1 mega aj to nerobí pomaly ani to, čo by za ligové minimum akákoľvek jeho náhrada mala. Trejd a to okamžite. Ty si ešte pred zápasom s Atlantou veril? :eek2: Neviem či som to tu minule písal, ale už tak pred týždňom bola matematická šanca pri pohľade na nekonzistentnosť našich výkonov tak 3%, to sa už ale fakt veriť nedalo. Keď sa ešte v niečo dalo veriť, tak to bol draft mimo top5, čo by v podstate bolo už absolútne sklamanie, to sa ale nestane. Naopak, máme 48-24% šancu v lottery, že budeme ťahať jedničku...po rokoch úspechov smutné, ale raz to prísť muselo.

Clarkson, Langenbrunner, Arnott, Greene na trejd (poslední dvaja ak podpísať tak max za 1.5m), Rolston na re-entry, re-sign Pariseho, draftovať Larssona/Murphyho/Landeskoga/Couturiera, podpísať niekoho do obrany, zistiť ako je na tom Salvador (žije :!: :lol2: bol v nemocnici rozdávať darčeky deťom) a backup za končiaceho Martyho za 1m. Lou, je to na tebe! Všetko sa dá... Nehľadiac na katastrofálnu sezónu, dobrý hráč z draftu (ktorý je slabší ale top5 je výborná ako vždy), nevyhnutné zmeny v stárnucom kádri, končiace zmluvy a navýšenie platového stropu o 2-3m, to všetko hrá v jeho prospech. Teraz len aby to správne využil. Dôveru ako v minulosti už v neho bohužiaľ mať prestávam. Hádam nesklame.

K zápasu len stručne: Kto by čakal taký výsledok? TT :lol2: Ale že si proti nám strelí prvý a posledný hattrick kariéry Boulton, to je taká hanba, že sa mi z nej chce zvracať...bye, idem pozdraviť záchodovú misu. :v_hajzli:
mne sa zda ze kovalchuk sa zlepsuje odkedy hra viac minut..vcera mal vybornu prvu tretinu a z poslednych 5 zapasov ma 3+4(co je vzhladom na to ze sme v nich strelili dokopy 10 golov a 4 z nich prehrali snad nadludsky pocin)

inak suhlasim s getzom ze arnotta s greeneom podpisat a presne som myslel aj na ciastku okolo 1,5 :D (len ten arnott bude asi drahsi). s peniazmi by nemal byt problem(aj ked vacsina nezaineresovanych zije v tom ze nebude ani na pariseho :D ) langs snad pojde prec pred uzavierkou(bohuzial ak by bol zaujem o clarksona,tak by som nenadaval-(stale si myslim ze to moze vydret a vratit sa na 15g hraca). rolston musi prec(stale som nepochopil tu jeho ucast na waivers)..
k sanciam na draft sa nevyjadrujem,percenta su v tejto casti sezony uplne bezpredmetne..

takze to by sme mali mat usetrenych na buduci rok, 2,8 langs, 4,5 arnott, 1,5 hedberg, 2,5 rolston, 0,730 greene, salvadora neratam,ak by skoncil je to 2,9, mair 0,500 plus 2-3 mil navysenie stropu..

to by malo byt 12 milionov na hracoch ,,odchadzajucich,, (maira neratam,tam bude porovnatelna nahrada dajme tomu a ani salvadora+ navysenie)
takze trebars 1.5mil greene, 2mil arnott, do stropu 3.5mil navysenie pre pariseho
to nam ostava 5 mil na obrancu a nahradneho golmana(+ navysenie stropu a zmluva salvadora co nam moze dokopy vyniest +/- 10 mega volnych), ratajme trebars 2mega zaloha na vlastne zdroje a doplnenie depth..stale ostava kopa moznosti na kvalitneho beka,dobru dvojku(priklonil by som sa podla dostupnych moznosti pre drahsieho golmana,ktory by sa striedal s brodeurom pol na pol :roll: ),+neviem aky tohtorocny draft.. buduci rok by to vobec nemalo vyzerat zle,dokonca to vyzera velmi pozitivne.. treba to len dobre zvladnut(ja mam doveru v loua) a hlavne treba zacat zmenou a dobrym vyberom trenera..

sorry,som sa len tak zamyslel a rozpisal, kedze o vykonoch a vyhliadkach v sezone sa uz moc pisat neda :verysad:
Jediný problém u Zacha je presvedčiť ho, že táto sezóna je len ojedinelý omyl. Tak či onak, aj keby sa rozhodol nepodpísať (čo by ma fakticky zarmútilo) zadarmo to nebude. Ja verím, že spokojný v Newarku je, Travis je faktor, zaplatený bude dobre a tím mu má čo ponúknuť. :unsure: Najradšej by som bol keby toto bola už prvá vyriešená otázka čo najskôr. Chcem kupovať nový dres... :D

Neodpočital si Clarksonových 2.66 mega. Ak si toho Lou nechá, tak budem vraždiť. Treba z neho niečo vyťažiť. Pripočítať 3m za nováčika v zostave (top pick) ktorý priestor určite dostane nech to bude ktokoľvek z mnou spomínanej štvorice. +nejaká náhrada do 3.lajny/obrany prípadne v rozmedzí 550k-1m.

Mike Haviland.
nepochybujem ze parise tu ostane.. nad inou moznostou ani neuvazujem :D
clarksona som neodpocitaval lebo stale verim ze ked zamaka tak to vydre a bude to ten 3 line a pri momentalnych vykonoch je nevymenitelny.. ak aj,netreba nahradu(mame vlastne zdroje- vasyunov,zharkov) + ten buduci pick..zalezi na tom aky to bude draft aaka pozicia a ci bude schopny hned hrat..to sa neoplati teraz rozoberat(ak center,nemusi sa podpisovat arnott,ak kridlo,obranca tak zas vznika ina situacia a a tym sa vsetko moze zmenit a kombinovat :) )

zabudol som odratat frasera a salmelu za 1,1 mil ale taktiez ze realne sme nad stropom,co treba zaratat..takze z tych mojich idealnych 10 mega ostava okolo 7,5mil na brankara, obrancu a potencialny draft(a to mame podpisanych pariseho, arnotta, greenea za spomenute priblizne ciastky) stale to vyzera velmi dobre.. co sa mi paci, ze to nie je ziadna prestavba a buranie, len mierne doplnenie jadra timu ktory mame tak radi :)

haviland..uz tento rok sa o nom hovorilo, neziskali sme ho,takze neviem neviem.. radsej by som chcel skusenejsieho, overeneho trenera. v lete bude snad vyber lepsi.. nie vsetci mladi treneri su hned bylsma, sacco, laviolette...
"Nezískali" :giggle:

Bol letmo oslovený, Lou ale uprednostňoval ak debut tak vlastného (Mac :hroza:) alebo ďalšieho dinosaura (ty si to volaj pokojne "skúseného coacha" ti nebránim :D ) typu Hitch/Therrien. Nie, žeby som neveril, že najväčší rešpekt by mali práve pod takým, ale tadiaľ herne cesta nevedie, to je len návrat späť. Problémom Maca a nerešpektovania hráčov (u Kovyho verím) nie je fakt, že je nováčik, ale jeho väzby na klub (samotný fakt, že s niekoľkými hral) a v podstatne on ako osoba samotná. To je proste jeden veľký omyl, škandál a nepodarený vtip. Ja sám neviem ako by moja pracovná morálka vyzerala po rokoch driny, ktorú zruinuje niekto, kto nemá o správnom postoji ani len poňatia. U Havilanda toto nehrozí, o tom som presvedčený. Navyše, lepšie meno ani v lete nebude. Do Gordona, aj keď ho uznávam, Lou nepôjde a ďalšiu "istotu" nechcem. Beztak to nevyzerá ani až tak pozitívne ako píšeš, mimo formy hráčov to má viacero úskalí a ja budem úprimne rád za PO spot budúci rok ako prvý krok. Do ďalších rokov už parte verím, ale nie pod niekým ako Therrien. S Keenanom ma ani neporovokuj, lebo umriem smiechom, dobre? :lol2: Chce to istotu i perspektívu a STABILITU. Predtým ale spomenuté trejdy a draft, potom budeme múdrejší.
Jak jste sezonu zacali spatne hlavne na domacim lede a venku jste sem-tam neco meli... Tak ted presny opak, doma alespon snaha a venku absolutni zmar... 8.zapas venku v rade bez bodu, nebo kolikaty? Tusim ze tolik jich je, ale vsiml jsem si toho trendu.

Nemate se ceho chytit, proste nic. Golmani na houby, to jsem tedy necekal ze to bude takova slabina, cekal jsem ze vzdycky bude alespon jeden z nich oporou... Utok brutalne ale brutalne sterilni, to je az trapne.
S obranou to je jasne... Jedine co vam trochu jde jsou special teams a myslim, ze utocnici si (nekdy) relativne celkem dobre plni defenzivni povinnosti, to jsou asi jedine globalni plusy. Ale uz je toho moc, proste delate si ostudu jak hovado, nestacim zirat na vas...
tak v lete jsem byli radi ze trenerem je Mac. Zdal se jako idealni volba. Par let jako asistent v NHL, zkusenost s mladim kdy dovedl farmu alspon do PO a navic zastance utocnejsiho stylu. tak jsme si ho asi vsichni predstavovali. Trochu jsem zapochyboval kdy oznamil ze kovy bude RW ale v priprave to vypadalo ze by to mohlo fungovat. co se delo dal uz vime vsichni. ja nevim co je tak fantastickeho na Havilandovi. mohl by mi to nekdo rict? Vubec bych se nebal prave zkusenych treneru ja Therrien ktery mel docela uspech s Pens. Vsichni vime o slabosti Lou a pro Montreal a tak za me i Guy Carboneu pripada jako dobra volba.

Co se tyce prestavby, nebo rekonstrukce jak to nazyvate, tak ja bych takovy optimista nebyl. Mladi se zatim prilis neukazuje, stari jsou prestarly a ono setrvani Zacha mi taky takova samozrejmost neprijde. Navic nevim jestli jste to zaregistrovali, ale vazne se mluvi o prodeji NJD nejakymu ruskymu magnatovi co vlastni Nets a pokud by to byla pravda pak je mozny ze se vse odlozi na neurcito kdy bude znam novy vlastnik.
o tom ake trenerske mena budu volne v lete je zbytocne prorokovat,ale ked uz teraz dopredu vies ze lepsie nebudu,tak klobuk dolu.. vestecku gulu zatial nevlastnim takze ja neviem..

havilanda nepoznam dost na to aby som vedel aky je trener a ci na to ma a ani ci by dokazal viac.. uvidi sa ked a ak dostane sancu v nhl..(potom mi kludne napis,ja som ti vravel :) )
ehm ak budes rad buduci rok za spot v PO tak co potom chces do buducna? vidis tam kroky a moznosti na zlepsenie? o 2 roky nebude brodeur,zmluvy a v podstate kader taky aky sa postaví buduci rok..takze to zrejme nevidis moc ruzovo :ja_neviem: naopak ja po precisteni a vhodnych krokoch verim uz buduci rok v uspech(a len spot do PO by bol neuspech)

inak zomriet smiechom by bol zrejme celkom prijatelny odchod z tohto sveta :D ja uz som videl svetlo na konci tunela po hlaske ze na vynimku v clemmerovi nemali devils za posledne roky lepsiu dvojku ako Mckenna :smile03: (moj keenan spolu s gaučom je oproti tomu neskodny). okrem toho keenana som spominal 1x po 12 zapase sezony ked ste tu uz pisali o first picku..navrhoval som ho za uplne inych okolnosti ako su teraz a len do konca sezony(bol to moj nazor ako nakopnut tento tím tak aby mal sancu postupit do PO,dnes je uz situacia ina)..
taktiez som pisal ze nechcem hitcha ani therriena a to viac krat..
nie vsetko mlade je dobre :smile03: a ak pre teba skuseny trener= dinosaurus, tak to radsej nemam slov..
Co se tyce Therriena, on nejake fungujici praktiky ma... Ale je to nehorazne nudny a negativisticky chlapik s vecne kyselym vyrazem v tvari. A presne takovy hokej i ordinuje, navic u nas michal formacema v kazdem zapase i trikrat a kazdy zapas bylo zas vse jinak. Pod nim tu radost z hokeje o ktere mluvil Kovy nezazijete ani nahodou. Dle meho spatna volba, ale hlavne uz neco delejte...
Megaton ty si jeden...ako to nazvať... adventista čakajúci na koniec sveta. :hroza: (ja som chcel Bouchera/Havilanda) a to ja nie som optimista ako dunim. Nejde ani tak o to, čo je na ňom dobré (je to rodák z Jersey, hral s farmami i ako asistent víťazného tímu SC dobrý hokej 1112, hokej aký by sme vzhľadom na zloženie po lete už fakt mali hrať) ale ešte viac o to, čo na ňom nie je zlé. Že sa nevolá Therrien, Carbo-NO, HitchCOCK ani nijak podobne a nehrá tú holomajznu čo nám síce vyhrávala v ZČ zápasy, ale na PO nestačila ani náhodou :!: Tak už s tými menami prestaňte, lebo ma z vás fakt vystrie a tak mladý umrieť nechcem. Každý máme vlastný názor, uzavrime to aspoň tak, že k tejto téme sa viac vyjadrovať nebudeme (vlastne sa ani niet k čomu a to ani vrámci špekulácií) a dohodneme sa, že sa uvidí v reále. Ja si ale na svojom trvám. A k predaju Prokhorovovi len jedna vec - nečítaj podobný správy ako vyrába u nás Nový Čas a už vôbec im never či o nich nedezinformuj, mne to ušetrí nejaký ten rok života.

Ďakujem.

(aby zas niekto nefňukal, že som len nadrbal, VdB bol oslovený v súvislosti so sťahovaním Nets do Brooklynu, jeho odpoveď bola vytrhnutá z kontextu a aj napriek tomu sa v rôznych zdrojoch uvádzala situácia, podľa ktorej ako jeden nemá záujem klub predať, tak ten druhý žiadny ďalší klub kupovať. BODKA)

Atlantik, ďakujem.
Atlantik píše:Co se tyce Therriena, on nejake fungujici praktiky ma... Ale je to nehorazne nudny a negativisticky chlapik s vecne kyselym vyrazem v tvari. A presne takovy hokej i ordinuje, navic u nas michal formacema v kazdem zapase i trikrat a kazdy zapas bylo zas vse jinak. Pod nim tu radost z hokeje o ktere mluvil Kovy nezazijete ani nahodou. Dle meho spatna volba, ale hlavne uz neco delejte...
tak presne to co popisujes je tzv Devils Hockey :D a kovy? at si zvyka. navic se mi nezdalo ze by Crosby nebo Malkin za theriena nejak uvadali

Tak popis Havelinda na NHL.com si precist taky umim. ja myslel ze prijdes s necim co napr fungovalo u Hawks a s cim prisel on. a pokud se nechces k necemu vyjadrovat tak urcite nemusis. nikdo te do niceho nenuti.

Navic jsem rikal, ze se SPEKULUJE o prodeji a POKUD je to pravda, tak to bude na dyl. Nikde jsem nerikal ze NJD jsou na prodej.

a oba mnou zminovani treneri maji uspech i v PO na hlavnich postech. Haviland "jen" jako asistent. Ale co si budeme povidat s tim kadrem co byl loni bych Cup jako asistent vyhral taky :D
megaton píše:tak presne to co popisujes je tzv Devils Hockey :D a kovy? at si zvyka. navic se mi nezdalo ze by Crosby nebo Malkin za theriena nejak uvadali

Tak popis Havelinda na NHL.com si precist taky umim. ja myslel ze prijdes s necim co napr fungovalo u Hawks a s cim prisel on. a pokud se nechces k necemu vyjadrovat tak urcite nemusis. nikdo te do niceho nenuti.

Navic jsem rikal, ze se SPEKULUJE o prodeji a POKUD je to pravda, tak to bude na dyl. Nikde jsem nerikal ze NJD jsou na prodej.

a oba mnou zminovani treneri maji uspech i v PO na hlavnich postech. Haviland "jen" jako asistent. Ale co si budeme povidat s tim kadrem co byl loni bych Cup jako asistent vyhral taky :D
Nechceli sme sa od tohto uz pohnúť správnym smerom, nakoľko toto už nejaký ten rok nefunguje? S čím podľa teba mám prísť konkrétnejším? Čo mi teda povieš ty o Therrienovi čo si neprečítam na NHL.com? Mňa nikto nenúti vyjadrovať sa. :lol2: Tak toto je gól. Ale no ták... Ok, tak nabudúce pokojne citujme Denník Sport a Blesk, lebo sa špekuluje, je to veľmi relevantné pre naše budúce životy. Čo takto si založiť na Eklundovkách s.r.o-čku?

Pozri ja ti nič nezakazujem, písať môžeš čo chceš, ale niečo ti navrhujem, to je rozdiel. Nemusíš to brať inak, to hádam vieš.
Tak jsem myslel ze jako jeho velky zastance a odpurce proverenych a relativne uspesnych treneru, ktere nemas rad protoze se podle tebe divne jmenujou :hroza: prijdes s necim co by mohlo podle tebe dobre fungovat. asi jsem se spletl. sorry
megaton píše:Tak jsem myslel ze jako jeho velky zastance a odpurce proverenych a relativne uspesnych treneru, ktere nemas rad protoze se podle tebe divne jmenujou :hroza: prijdes s necim co by mohlo podle tebe dobre fungovat. asi jsem se spletl. sorry
To snáď nemôžeš myslieť ani ako provokáciu toto... Že vraj kvôli menám :lol2: :lol2: Že si z nich robím srandu (z mien) nič nemení na tom, že sú to despotickí, na mladých nestavajúci, defenzívny systém vyznávajúci viac či menej úspešní tréneri. To, čo by nemal v Jersey chcieť vidieť žiaden fanúšik.

Odovedal si mi na otázku aby si mi opísal svojich favoritov kvalitnejšie ako ja neviditeľným písmom, alebo si sa opäť sústredil na nepodstatné? Nejak nevidím na oči. Že by bolo ideálne mať niekoho prevereného aj pespektívneho je jasné. Taký ale neexistuje momentálne. Prečo by sme nemali ísť rovnakou cestou ako ostatní ale ľpeli na starinách ako Lou? Som nevedel, že aj ty si senilný konzervativec.
megaton píše: tak presne to co popisujes je tzv Devils Hockey :D a kovy? at si zvyka. navic se mi nezdalo ze by Crosby nebo Malkin za theriena nejak uvadali

Neuvadali, ale to jsou proste Crosby a Malkin, s tim Therrien nema moc spolecneho.
Devils hockey... Argument beru, Therrien je na to vhodny typ. Jenomze bejvavalo... Dosluhujici skala jmenem Brodeur a vase momentalni typologie kadru vyzaduje neco jineho nez jsou Therrien a Devils hockey, kompletne jineho.

Navic Therrien za tech 70% zakladni casti, kdyz jsme byli na 13.miste napachal tolik hovadin a prskal tolik negativity kolem sebe, ze pochybuji ze si ho nekdo bude najimat s klidnym svedomim. Me z neho byvalo uz strasne spatne... Potrebujete svezi pristup, pro tenhlekrat tedy souhlas s Getzem.
tak ten styl ktery se nikomu nelibi nam prihral 3 pohary, proto bych se ho uplne nevzdaval.
Co se treneru tyce tak se urcite shodneme ze ne Hitche, Keenena. Urcite bych nevylucoval Hartleyho ktery ma uspech (a Kovy pod nim hral dobre) Guy Carbonneaua ktery hral s Montrealem pekny hokej a byl za ponekud divnych okolnosti vyhozen z Habs a jiz zminovaneho Therriena. koneckoncu ja ani nerikam ze Havilan by byl spatna volba ja jen rikam, ze ho neznam a nevim co od nej ocekavat.
Atlantik píše:
megaton píše: tak presne to co popisujes je tzv Devils Hockey :D a kovy? at si zvyka. navic se mi nezdalo ze by Crosby nebo Malkin za theriena nejak uvadali

Neuvadali, ale to jsou proste Crosby a Malkin, s tim Therrien nema moc spolecneho.
Devils hockey... Argument beru, Therrien je na to vhodny typ. Jenomze bejvavalo... Dosluhujici skala jmenem Brodeur a vase momentalni typologie kadru vyzaduje neco jineho nez jsou Therrien a Devils hockey, kompletne jineho.

Navic Therrien za tech 70% zakladni casti, kdyz jsme byli na 13.miste napachal tolik hovadin a prskal tolik negativity kolem sebe, ze pochybuji ze si ho nekdo bude najimat s klidnym svedomim. Me z neho byvalo uz strasne spatne... Potrebujete svezi pristup, pro tenhlekrat tedy souhlas s Getzem.
tak Crosbyho a Malkina davam za priklad k porovnanim s Kovym, vzdyt to je/byl jeden z deseti nejlepsich ofenzivnich hracu a myslim ze Mac na to jak hraje Kovy ma docela vliv.
zevraj je bergfors ponukany inym timom na vymenu.. co myslite, je moznost ze by ho lou teraz stiahol spat k devils? a mame zanho vlastne co ponuknut atlante?
dunim píše:zevraj je bergfors ponukany inym timom na vymenu.. co myslite, je moznost ze by ho lou teraz stiahol spat k devils? a mame zanho vlastne co ponuknut atlante?
Salmelu :lol3:
:lol3:
:lol2: To by som bral.
Geno za Zacha?
Hmmm :hmm: zajimave :) Co ja vim, no neumim si to moc predstavit, prece jen se jedna o klubove ikony... Kdyby se tohle melo stat, asi bych to osobne nejak rozchodil... Ale tezko by se mi s Genem loucilo, ted konecne predvadi famozni hru, uz jsem si proste na neho zvykl, stejne asi jako vy na Zacha. Malkin ma pri vsi ucte k Zachovi prece jen jeste vetsi potencial a ma schopnost byt naprosto dominantnim hracem zapasu tak jako malokdo, ale taky ma tendenci k naladovosti. Zach, to je spolehlivost sama o sobe, navic bude levnejsi, takze za ty prachy by jsme mohli jeste solidne doplnit kadr a hlavne by jsme konecne ziskali vyborne naturalni kridlo. Nevim no, je to celkem fair uvaha, ale jestli bych to bral, to neumim jednoznacne s klidnym svedomim rict...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS