Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Stamkose mám čim dál radši :wub: víc už to snad ani nepujde :D myslim že těch 21 golů by dát s přehledem měl :yes:
jj Stamky mi na ploše vystřídal Smityho :)
Stamko se posunul na 6.místo v počtu bodů mezi nováčky (má 38) a jako střelec je pátý (18 golů).
Ta druhá Krajíčkova asistence byla fakt super, projel si skoro přes celé hřiště jako by nic :good: no ale když měli Thrashers takový náskok, mohli vyhrát v základní hrací době....ještě že nám letos tak nejdou ty nájezdy a prodloužení...jsme v tom nejhorší v celé NHL. 16 krát jsme získali v zápase jeden bod (druhé Toronto 13). Přitom výher máme jen 19! To znamená že máme skoro stejně proher v prodloužení jako výher.
Hergot sakra, takhle nam toho Hedmana vyfoukne AVS... ale Stammer zase boduje (obzvlast prihravka Martymu v OT byla vypecena). Lo a Lashof se mi taky zacina libit pote co jsem ho dneska videl hrat.
jn, teď začnem vyhrávat a začnou nám jít poslední dobou i přesilovky....jako obvykle je všecko naopak, než by mělo být :-/
safa píše: Lo a Lashof se mi taky zacina libit pote co jsem ho dneska videl hrat.
Tak o kvalitách Matta jsme se již všichni přesvědčili , zdá se že umí vše a v budoucnosti by mohl být bekem číslo 1 . Hlavně to chce přivést po sezoně nějakého ''učitele'' , od kterého se ještě leccos naučí . To ale neplatí jen o Lashoffovi , ale i o Mezsovi , Rangymu ... tohle jsme zde už probírali několikrát , co se týče volných beků po sezoně , nejvíc se mi pozdává Ohlund , vzhledem ke zkušenostem i kvalitám ... navíc je tady pořád možnost Hedmana ... to by nám ale situaci asi moc neulehčilo , s Hedmanem bychom zde měli možná až přebytek nadějných beků ...

Něco jiného by bylo , kdyby přišli 2 zkušení beci , okolo 30 let , ale tím nemyslím gumy typu Pratt , Richardson ...
Tak zápas byl opravdu dramatický až do konce :D Marty mohl rozhodnout už 2 minuty před koncem základní hrací doby, ale nastřelil pouze tyč :oops: nakonec ale stejně v prodloužení dal opravdu výstavní gol :frajer2: škoda že je na vyhrávání zápasů pozdě, a nerad bych aby nám někdo vyfoukl Hedmana :D

Tady máme Smitha s Lashoffem :)
http://www.nhlpro.cz/clanek/14489-hraci ... sledovat-3
jj Lashoff hraje zatím skvěle...jen ať mu to vydrží...
no a dneska Stamkos další 2 body, oba za nahrávky...nechyblěo hodně a mohl mít i vítězný gol, po střele St.Louise, která se odrazila od masky Masona zahrál Stamkos vysokou holí, ale jinak celkem pěkná akce :) nevadí...o pár minut si to Marty se Stamkosem prohodili...Stamkos nahrával a Marty dal góla...ta jejich lajna vypadá skvěle, bohužel se mi zdá že tím odpadla lajna Vinnyho Lecavaliera...
pokud by v příští sezoně šlapala dvojce Marty+Stamky stejně jako teď, Prospal by v další sezoně hrál tak jako loni, tak by jsme mohli mít dvě úderné formace :good:
Tocchet loves what defenseman Matt Lashoff has done so far. "He's got a good shot on the power play. I like that he shoots. He's amde some good plays with the puck. I think there's some upside." ...

Tak zdá se že se i Tocchetovi Lashoff pozdává :thumbsup: tak snad se s Lawtonem po sezoně domluví a usoudí , že by nebylo od věci ho podepsat ...

Zajímavý je i článek o Petiotovi : http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... 986436.ece
painkiller píše:Tady máme Smitha s Lashoffem http://www.nhlpro.cz/clanek/14489-hraci ... sledovat-3
Absolutně nechápu , co v tomhle žebříčku dělá Smith , který jasně ukázal , že na pozici jedničky má s přehledem . No jo , omezený pohled nhlpro , asi je pro ně překvapení :lol2:
Sice prohra ale zase bod za prodlouzeni ;-(( ... jo a svete drz se, Koci si dal gol. Tedy gratuluju !
kisin píše:Něco jiného by bylo , kdyby přišli 2 zkušení beci , okolo 30 let , ale tím nemyslím gumy typu Pratt , Richardson ...
... mmno ja si ve skrytu duse myslim na Kabelku ... ale vim, ze to asi nevyjde ;-]
:evil: ste my posahali do tiketu :bitka3: omrkol som hajlajty a :doh: ak by bolo 6:0 nikto nic nepovie, resp. ak by nechytal Ramo bolo by vymalovane, takto :eek2: pocas kompletnych hajlajtov Vas bolo v akcii vidiet vseho vsudy 2x...!..a to Vam stacilo na 2:2..tie sance Habs som uz prestal pocitat na prstoch oboch ruk a ak kurna vediem 2:0 tak ako to môzem pustit! :beee: ak ste to uz dotiahli do toho :censored: pp tak ste to mali ceknut, ehm dalsi dôvod navyse vo vzaj, zapasoch "nenavidiet" Habs :x (tym to môze byt aj tak jedno, ked ten bod navyse cekli v pp..f*ck)
no poslední dobou je nula na Tampu celkem sázka na jistotu :D
Trashers vyhráli, tak je to ok, Kočí gratulace k golu, na další si určitě zase počká. A možná už ten gol nebude v NHL.
No to je na prd . Nevím jestli je Montreal tak marnej , nebo Ramo tak dobrej ... další zbytečný bod . A k tomu Kočímu nemám co dodat , neuvěřitelná shoda náhod :lol:

Kua Lashoff a Stamkos dnes ani bod .... :thumbsdown:

No aspon že Luke se trefil
Škoda no, bodujíci favoriti vyšli na prázdo a smažák Kočí první gol v NHL :lol2: k tomu fakt nemám co říct. Jinak tušim v posledních 5 zápasech sme byli ve všech v prodloužení :D
Fajn, prohráli jsme. Ale cpou se nám tam Avs :?
A vidím, že Malone dostál slovu, jak ztrestá Ovechkina....Alex 2+2 :lol2:
Malone mu může argumentovat jednou asistencí :lol2:
Ale tak co , já jsem spokojen . Prohráli jsme v normální hrací době , Lashoff asistence , Stammer gol , Márty 1+2 ... akorát Vinny zas nic :sad2:
kisin píše:Ale tak co , já jsem spokojen . Prohráli jsme v normální hrací době , Lashoff asistence , Stammer gol , Márty 1+2 ... akorát Vinny zas nic :sad2:
Stammerovi to šlape , takisto ako St.Louisovi, škoda, že nehrali takto na začiatku sezóny, teraz mohli bojovať o PO. Som zvedavý, ako sa bude dariť v budúcej sezóne Andrejovi Meszárošovi (ak tam ešte bude hrať :) ).

P.S. Stammer ešte má šancu, aby sa dostal na prvé miesto v kan.bodovaní nováčikov, ale to by musel získať v posledných 6 zápasov aspoň po dva body v každom zápase :) a ostatní by nemohli získať skoro žiadny body. :) , čo je takmer nereálne. :D
Prohra mi vubec nevadí, sem rád za Stamkose a Martyho :oslava: ale štve mě Vinny, v poslední době jako by ho to už nebavilo a zabalil to :( jinak chyběla mi tam ta bitka Malone X Ovechkin :D
kanter píše: Som zvedavý, ako sa bude dariť v budúcej sezóne Andrejovi Meszárošovi (ak tam ešte bude hrať :) ).
Meszároš je dobrý , ale né tak dobrý jak od něj asi očekávalo vedení . Já od něj víc rozhodně nečekal , vzhledem k jeho věku . Škoda mluvit o tom , co jsme za něj všechno obětovali , takovou cenu nemá ani náhodou . V příští sezoně bude mít hádám dost těžkou pozici , v konkurenci Rangera , Lashoffa a Krajíčka ho vidím až beka číslo 4 . A to mají ještě přijít 2 slušní obránci ...
já jsem se zápasem taky spokojený :) , ale všiml jsem si, že Colorado už je za náma :-O takže jim musíme přát nějaké ty výhry... :)

Meszimu menší ice-time pomůže. Tuhle sezonu byl bek č.1 a to mu očividně nesvědčilo. Myslím, že když nebude nasazovaný až tak často, tak tím lépe pro něj...
Já se ted jen modlím za Hedmana a nějaké 1-2 kvalitní obránce :modlenie:
leci píše:já jsem se zápasem taky spokojený :) , ale všiml jsem si, že Colorado už je za náma :-O takže jim musíme přát nějaké ty výhry... :)

Meszimu menší ice-time pomůže. Tuhle sezonu byl bek č.1 a to mu očividně nesvědčilo. Myslím, že když nebude nasazovaný až tak často, tak tím lépe pro něj...
No Leci souhlas , 18 - 20 minut by mohlo ze začátku sezony stačit , pak záleží na něm jestli se mu bude ice-time zvětšovat či ne ...

Kdyby náhodou Hedman náhodou neklapl , zas by mě to tak nežralo . Možná nebude až zas tak extra dobrý jak se říká ... na MS 20 byl až 2.nejlepším švédským bekem ... za jistým Erikem Karlssonem , toho si brala loni z 15.místa Ottawa ...
painkiller píše:Já se ted jen modlím za Hedmana a nějaké 1-2 kvalitní obránce :modlenie:
No tak ten Hedman je veľmi nádejný, ale uvidíme, možno Isles zoberú Hedmana a vy Tavaresa :roll: .
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO