Stamko se posunul na 6.místo v počtu bodů mezi nováčky (má 38) a jako střelec je pátý (18 golů).
Ta druhá Krajíčkova asistence byla fakt super, projel si skoro přes celé hřiště jako by nic
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak o kvalitách Matta jsme se již všichni přesvědčili , zdá se že umí vše a v budoucnosti by mohl být bekem číslo 1 . Hlavně to chce přivést po sezoně nějakého ''učitele'' , od kterého se ještě leccos naučí . To ale neplatí jen o Lashoffovi , ale i o Mezsovi , Rangymu ... tohle jsme zde už probírali několikrát , co se týče volných beků po sezoně , nejvíc se mi pozdává Ohlund , vzhledem ke zkušenostem i kvalitám ... navíc je tady pořád možnost Hedmana ... to by nám ale situaci asi moc neulehčilo , s Hedmanem bychom zde měli možná až přebytek nadějných beků ...safa píše: Lo a Lashof se mi taky zacina libit pote co jsem ho dneska videl hrat.
Absolutně nechápu , co v tomhle žebříčku dělá Smith , který jasně ukázal , že na pozici jedničky má s přehledem . No jo , omezený pohled nhlpro , asi je pro ně překvapenípainkiller píše:Tady máme Smitha s Lashoffem http://www.nhlpro.cz/clanek/14489-hraci ... sledovat-3
Stammerovi to šlape , takisto ako St.Louisovi, škoda, že nehrali takto na začiatku sezóny, teraz mohli bojovať o PO. Som zvedavý, ako sa bude dariť v budúcej sezóne Andrejovi Meszárošovi (ak tam ešte bude hraťkisin píše:Ale tak co , já jsem spokojen . Prohráli jsme v normální hrací době , Lashoff asistence , Stammer gol , Márty 1+2 ... akorát Vinny zas nic
Meszároš je dobrý , ale né tak dobrý jak od něj asi očekávalo vedení . Já od něj víc rozhodně nečekal , vzhledem k jeho věku . Škoda mluvit o tom , co jsme za něj všechno obětovali , takovou cenu nemá ani náhodou . V příští sezoně bude mít hádám dost těžkou pozici , v konkurenci Rangera , Lashoffa a Krajíčka ho vidím až beka číslo 4 . A to mají ještě přijít 2 slušní obránci ...kanter píše: Som zvedavý, ako sa bude dariť v budúcej sezóne Andrejovi Meszárošovi (ak tam ešte bude hrať).
No Leci souhlas , 18 - 20 minut by mohlo ze začátku sezony stačit , pak záleží na něm jestli se mu bude ice-time zvětšovat či ne ...leci píše:já jsem se zápasem taky spokojený, ale všiml jsem si, že Colorado už je za náma
takže jim musíme přát nějaké ty výhry...
Meszimu menší ice-time pomůže. Tuhle sezonu byl bek č.1 a to mu očividně nesvědčilo. Myslím, že když nebude nasazovaný až tak často, tak tím lépe pro něj...