Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak to bychom měli, po třech prohrách (i když jedna z nich aspoň za bod) přišla konečně výhra, navíc proti rivalovi z Toronta a podruhé letos bez obdrženého gólu
! Výkon sice ještě nebyl zdaleka ideální, ale body máme a já doufám, že s návratem Cammyho do sestavy a předpokládaným doplněním tak o dva hráče to bude naprosto v pohodě. To doplnění bude asi nezbytné, protože momentálně nám hrají jen dva útoky, zbytek sice bojuje, ale kvalita tam chybí. Hrozně moc bych si přál příchod Pennera, o kterém se dost často mluví, a taky Brewera, který je také zmiňován - potom bychom měli velice solidní sestavu!
Troll coming in peace 
(inak súhlasím s komentárom Lebruna, vy proste nemáte sellerom čo dať aby ste dostali taký piece ako Penner, narozdiel od LA. Kde je chyba? Drafty.)
A žiadna výrazná aktivita na trhu, good job, že maro?The Habs gave away Lapierre for a 5th and Brett Festerling... a couple of weeks later, the Ducks move Lapierre for a 3rd and a prospect called Joel Perrault. The Habs just moved Festerling for goaltender Drew MacIntyre about a couple of minutes ago.
Pierre Gauthier is one of a kind
Co to povídáš? Ta spekulativní výměna, která včera proběhla na twitteru, byla odpovídající té, co předvedli Kings! A dobře, že jsme jí neprovedli. Jinak prospectů je dost a talentovaného mládí v Hamiltonu taktéž - otázkou ale je, jestli to za takovou cenu vůbec stojí. V tomhle případě říkám, že ne!Getzo5 píše:Troll coming in peace
A žiadna výrazná aktivita na trhu, good job, že maro?The Habs gave away Lapierre for a 5th and Brett Festerling... a couple of weeks later, the Ducks move Lapierre for a 3rd and a prospect called Joel Perrault. The Habs just moved Festerling for goaltender Drew MacIntyre about a couple of minutes ago.
Pierre Gauthier is one of a kind(inak súhlasím s komentárom Lebruna, vy proste nemáte sellerom čo dať aby ste dostali taký piece ako Penner, narozdiel od LA. Kde je chyba? Drafty.)
Na seróznu nôtu: A nie tak celkom, LA má 2x tak talentovaný prospect pool ako vy (a nielen ako vy). Ak vy by ste pustili Tinordiho, rozhodne vám za ním nezostáva ďalších 5-6 Ačkových prospektov, to je ten rozdiel na ktorý narážam. A áno, Penner by toho nebol hodný, takže v tomto prípade asi rozumný krok i keď pasivita sa nevypláca...
Snad ti nevadí, že na diskusním fóru a navíc v našem topicu reaguji na příspěvky, které se tu objeví...Getzo5 píše:vidím, že označiť vopred provokáciu ako provokáciu a na konci jej adresáta ako adresáta aj tak nestačí... Až budem niečo písať tebe (a hlavne niečo seriózne), habs, oslovím ťa menom, ok?
Na seróznu nôtu: A nie tak celkom, LA má 2x tak talentovaný prospect pool ako vy (a nielen ako vy). Ak vy by ste pustili Tinordiho, rozhodne vám za ním nezostáva ďalších 5-6 Ačkových prospektov, to je ten rozdiel na ktorý narážam. A áno, Penner by toho nebol hodný, takže v tomto prípade asi rozumný krok i keď pasivita sa nevypláca...
Getzo5 píše:Troll coming in peace
Pierre Gauthier is one of a kind(inak súhlasím s komentárom Lebruna, vy proste nemáte sellerom čo dať aby ste dostali taký piece ako Penner, narozdiel od LA. Kde je chyba? Drafty.)
Narazal si na to ze neumime predat kvalitne svojich hracov?
To neni otazka na mna ale na GM.
Co sa tyka TDL, sklamanie tu je, urcite aspon 1 robustny utocnik by sa nam hodil. Musime teda bojovat stym co mame a preklenut Gomez eru.
habs píše:Snad ti nevadí, že na diskusním fóru a navíc v našem topicu reaguji na příspěvky, které se tu objeví...? A reagoval jsem na tvůj seriózní odkaz na Lebruna, nevidím v tom žádnou provokaci
. O tom, jestli Kings mají či nemají větší zásobárnu talentů, jsem vůbec nepsal, šlo čistě o tento obchod - a tam jsme měli co nabídnout, stejně jako Kings. Takže to podle mě bylo opravdu jen o ceně, která byla vysoká a pro nás dobře, že jsme jí nezaplatili.
No, když napíšeš tohle, přijde mi to jako ve smyslu "až budu chtít znát tvůj názor, dám ti vědět...". Takže úplně jednoznačně mi tohle napsané nepřijde. Ale OK, vyjasnili jsme si toGetzo5 píše:vidím, že označiť vopred provokáciu ako provokáciu a na konci jej adresáta ako adresáta aj tak nestačí... Až budem niečo písať tebe (a hlavne niečo seriózne), habs, oslovím ťa menom, ok?
Nevím, čím to je, ale i když hrajeme dost bídně, sbíráme body...
Na Floridě už to bylo sice o něco lepší, ale pořád to zdaleka není to, co jsme hráli třeba na podzim - prostě koukatelný útočný hokej. Zítra v Tampě to bude těžší prověrka...
Ale jedno velké pozitivum je třeba zmínit - a to je Carey Price! Poslední zápasy, ač byl sužován chřipkou, se dostal do velké pohody a chytá opravdu výborně. Kéž by mu to vydrželo do play-off, protože jestli tam postoupíme, bude to ležet z větší části na něm...
Ale jedno velké pozitivum je třeba zmínit - a to je Carey Price! Poslední zápasy, ač byl sužován chřipkou, se dostal do velké pohody a chytá opravdu výborně. Kéž by mu to vydrželo do play-off, protože jestli tam postoupíme, bude to ležet z větší části na něm...
Očekávanou bitvu s Bostonem jsme zvládli naprosto bravurně a opět zachytal výborně Price, který si poradil i s trestným střílením. Radost by tedy byla na místě, pokud by ovšem nedošlo k hrůzostrašnému momentu - Chára (nebudu tu psát přívlastky, které mě k jeho osobě napadají, protože by to tu zase pár lidem hrozně vadilo...) narazil hodně nešetrně Paciorettyho na hranu plexiskla mezi střídačkami a ten pak zůstal nehybně ležet několik dlouhých minut na ledě bez jakékoli komunikace s okolím...
. Nakonec byl převezen do nemocnice s otřesem mozku a podezřením na poranění krční páteře... Každopádně jsme do konce sezóny přišli o velice solidně hrající křídlo prvních dvou formací a to je další špatná zpráva před play-off
.
A opět se v této souvislosti můžeme ptát, jestli pan Gauthier počítal před trade deadline i s takovou variantou, když se nesnažil někoho přivést s tím, že kádr je takto dostačující...
A opět se v této souvislosti můžeme ptát, jestli pan Gauthier počítal před trade deadline i s takovou variantou, když se nesnažil někoho přivést s tím, že kádr je takto dostačující...
No, možná za normálních okolností by se to na internetu nepsalo, nebýt však známého incidentu právě mezi Chárou a Paciorettym v předposledním vzájemném zápase, kdy Pacs do Cháry strčil po rozhodujícím gólu v prodloužení. Namotal se tehdy k tomu ještě Subban a od té doby jdou hráči Bostonu po těchto dvou jako "býk po červeném šátku"...! Takže já bych byl opatrný s tvrzením, že to byla prostě a jenom nešťastná náhoda - neříkám, že ho chtěl takhle zranit, ale dobře věděl, kdo mu tam jede! Takhle tvrdě ho hrát vůbec nemuselJoe S. píše:to plexisklo tam nemá čo hľadať, samotný hit nebol nijak brutálny a zákerný a už dupľom nie nechutný atak, ako píšu inde na nete
Ja to tiez vidim skor ako zranenie z kategorie “shit just happens“ ako nejaky brutalny zakerny zakrok... :ja_neviem:
Ak ho chara nechcel pustit do samostatneho uniku, nemal velmi inu moznost ako ho zastavit. Stat sa to na opacnej strane pri trestnych laviciach kde je plexi tak by to mozno ani faul nebol
Nechce sa mi verit ze by si bol chara (alebo hociktory iny hrac v podobnej situacii) pomyslel – aha, toto je hrac XY proti ktoremu nieco mam, idem ho teda narazit na hranu plexiskla...
Ak ho chara nechcel pustit do samostatneho uniku, nemal velmi inu moznost ako ho zastavit. Stat sa to na opacnej strane pri trestnych laviciach kde je plexi tak by to mozno ani faul nebol
Nechce sa mi verit ze by si bol chara (alebo hociktory iny hrac v podobnej situacii) pomyslel – aha, toto je hrac XY proti ktoremu nieco mam, idem ho teda narazit na hranu plexiskla...
HipcheckJoe S. píše:no ale zas ho nemohol ani ako posledný brániaci hráč pustiť do šance.
Asi tak. Ale s trestom do konca zápasu súhlasím z dôvodu zápasu samotného a jeho pokračovania. To by nerobilo dobrotu. Dúfam, že Pacioretty bude v poriadku.In slow motion it looks bad. But that was a bang-bang play. Chara shouldn't get anything.
Ale tohle jsem já neřekl...! Napsal jsem, že musel dobře vědět, kdo mu tam jede a vzhledem k tomu, jak na Paciorettyho a Subbana už hráli v předešlém zápase, tak prostě ho vzal natvrdo, přičemž ho mohl normálně odstavit tělem - ne ho tam takhle "odhodit". O tom, že ho úmyslně vzal na hranu plexiskla, jsem nic nepsal, jen podle Chárových slov on sám věděl, v jakých místech se nachází a mohl tedy předpokládat, co se může stát (Chára: „Vím, že jsme byli blízko naší střídačky, ale rozhodně nebylo mým záměrem ho poslat hlavou proti plexisklu.")...petrik píše:Ja to tiez vidim skor ako zranenie z kategorie “shit just happens“ ako nejaky brutalny zakerny zakrok... :ja_neviem:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé