tak nejako to vidim aj jaAtlantik píše:Myslel jsem ze PHI je ready na utok na SC pro pristi sezonu, team mohl byt na vrcholu po doplneni o golmana. Ted to tak ovsem neni, je tam trosku generacni chaos, kombinace rebuildu s veteranama a to mi proste smysl nedava..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No a ja naopak dúfam, že len potvrdí to, prečo ho mnohé tímy nechceli. Vrátane mňa. Mal síce dobré čísla aj tento rok, ale stále má flaws na základ ktorých to vôbec nemusí byť top hráč. Každopádne prinajhoršom to bude slušný shutdown center proti ktorému hrať bude ťažké, takže nadšený nie som. Čo už.
Teraz je ťažko hovoriť, kam až sa dostanú, no PO by im uniknúť nemalo...No kam sa dostanú, možno 2.kolo ?cepi píše:tak nejako to vidim aj jaAtlantik píše:Myslel jsem ze PHI je ready na utok na SC pro pristi sezonu, team mohl byt na vrcholu po doplneni o golmana. Ted to tak ovsem neni, je tam trosku generacni chaos, kombinace rebuildu s veteranama a to mi proste smysl nedava..de facto po vypadnuti PHI s nami som spominal, ze ak pocas leta letci zriesia skutocnu brankarksu 1tku, o com nebolo pochyb, kedze jedine tam ich tlacila bota, je vymalovane a PHI bude v buducejsezone viac ako vaznym aspirantom na
brankarska matrioska bola vyskladana, no za aku cenu.....Philku neodpisujem ani nahodou, ale..... :ja_neviem:
Couturier+Voracek
Carter? Myslim, ze moze byt
neis: tak podla mna Couturier este ten rok potrebuje, ale to je ok, aj tak by teraz nemal kde hrat. Kedze predpokladam, ze 3C bude uz tento rok Schenn a v stvrtom je Betts. Co som tak cital, tak viaceri sa vyjadrili, ze Sean je z osmeho miesta pre flyers steal. Porovnanie: Jordan Staal s lepsou ofenzivou (mne by stacil aj ten Jordan Staal
)
Ja som sice chcel nejakeho obrancu, najlepsie Hamiltona, ktoreho bral hned za nami Boston, ale kazdopadne u mna spokojnost maximalna
neis: tak podla mna Couturier este ten rok potrebuje, ale to je ok, aj tak by teraz nemal kde hrat. Kedze predpokladam, ze 3C bude uz tento rok Schenn a v stvrtom je Betts. Co som tak cital, tak viaceri sa vyjadrili, ze Sean je z osmeho miesta pre flyers steal. Porovnanie: Jordan Staal s lepsou ofenzivou (mne by stacil aj ten Jordan Staal
Ja som sice chcel nejakeho obrancu, najlepsie Hamiltona, ktoreho bral hned za nami Boston, ale kazdopadne u mna spokojnost maximalna
Tak ono, na 8. místě mít ještě možnost získat takového hráče.. Docela jsem koukal, že byl tak přehlížen. Pamatuji ještě na dobu, kdy byl označován ON za 1ku draftu. Nu, tak snad se mu u vás povedekajo píše:Couturier+VoracekCarter? Myslim, ze moze byt
![]()
neis: tak podla mna Couturier este ten rok potrebuje, ale to je ok, aj tak by teraz nemal kde hrat. Kedze predpokladam, ze 3C bude uz tento rok Schenn a v stvrtom je Betts. Co som tak cital, tak viaceri sa vyjadrili, ze Sean je z osmeho miesta pre flyers steal. Porovnanie: Jordan Staal s lepsou ofenzivou (mne by stacil aj ten Jordan Staal)
Jinak, otázka.. Jak vy to máte teď s centry? 1. Giroux a druhý? Briere? Tomu se s Girouxem, dařilo, tam sem nečekal, že by je rozpojili od sebe.. A Schenn asi na 2. lajnu ještě mít nebude. Nebo máte centra, kterého jsem přehlédl?
Briere hrával s Leinom a Hartnellom, tvorili teda dosť údernú trojkuReeper.89 píše:Tak ono, na 8. místě mít ještě možnost získat takového hráče.. Docela jsem koukal, že byl tak přehlížen. Pamatuji ještě na dobu, kdy byl označován ON za 1ku draftu. Nu, tak snad se mu u vás povedekajo píše:Couturier+VoracekCarter? Myslim, ze moze byt
![]()
neis: tak podla mna Couturier este ten rok potrebuje, ale to je ok, aj tak by teraz nemal kde hrat. Kedze predpokladam, ze 3C bude uz tento rok Schenn a v stvrtom je Betts. Co som tak cital, tak viaceri sa vyjadrili, ze Sean je z osmeho miesta pre flyers steal. Porovnanie: Jordan Staal s lepsou ofenzivou (mne by stacil aj ten Jordan Staal)
Ja som sice chcel nejakeho obrancu, najlepsie Hamiltona, ktoreho bral hned za nami Boston, ale kazdopadne u mna spokojnost maximalna.
Jinak, otázka.. Jak vy to máte teď s centry? 1. Giroux a druhý? Briere? Tomu se s Girouxem, dařilo, tam sem nečekal, že by je rozpojili od sebe.. A Schenn asi na 2. lajnu ještě mít nebude. Nebo máte centra, kterého jsem přehlédl?
Ako pise Ondro, Briere hrava centra pravidelne odvtedy, co sa predminule PO zranil Carter a tym padom sa rozbil utok Hartnell-Carter-Briere a zlozil sa Hartnell-Briere-Leino, ktory je odvtedy de facto nas prvy utok. Teraz to vyzera s centrami asi takto: Briere-Giroux-Schenn(myslim, ze treti utok by uz zvladnut mohol)-Betts. Couturier potrebuje este nejaky rok. Za nejake 2-3 roky ocakavam Giroux-Schenn-Couturier a Briere spat na kridlo
Philla mala základy, my sme potrebovali najmä obrancu a potom centra /ak už nerátam brankára/, takze sme ten draft vymeniť museli. Tu sa nedalo nič robiť. Plus Johansen je lepší ako Couturier, takže ma to vôbec netrápi. Plus druhý rok bude kvalitnejší draft a tam by Howson picky meniť nemal.
Myslim ze u techto vymen musi byt spokojeni vsichni.
Carter nic moc play off hrac (i kdyz ne propadak) ale na zakladni cast 40 az 50 golovej strelec co umi dozadu i dopredu navic kompletni hrac s dlouhodobym kontraktem za dobrou cenu.
Za nej jsme ziskali solidniho hrace z draftu + Voracek coz neni zly
+Misto plat stropu.
Za Richardse kterej sice bude vetsi strata Shenna a Simondse na kteryho jsem obzvlast zvedav mam totiz rad tyhle bojovniky tak doufam ze se mi zalibi.
Je to dost sazka na budoucnost coz s vekem Prongera a Timonena moc nesedi.Navic Bryzgalov je prvni roky sakra preplacenej jestli nebude chytat jako buh tak nevim ale je mu 31 let dalsi 4 roky bude na vrcholu sil , ale cap hit ma dobrej delka kontraktu uz je horsi.
Zase si rikam lepsi Bryz za 5 nez treba Markov za 5 (jinak skvelej hrac) kterej je neustale zranenej.
Jinak vymena byla urcite kvuli neschodam v kabine to proste prijit muselo.
Carter nic moc play off hrac (i kdyz ne propadak) ale na zakladni cast 40 az 50 golovej strelec co umi dozadu i dopredu navic kompletni hrac s dlouhodobym kontraktem za dobrou cenu.
Za nej jsme ziskali solidniho hrace z draftu + Voracek coz neni zly
Za Richardse kterej sice bude vetsi strata Shenna a Simondse na kteryho jsem obzvlast zvedav mam totiz rad tyhle bojovniky tak doufam ze se mi zalibi.
Je to dost sazka na budoucnost coz s vekem Prongera a Timonena moc nesedi.Navic Bryzgalov je prvni roky sakra preplacenej jestli nebude chytat jako buh tak nevim ale je mu 31 let dalsi 4 roky bude na vrcholu sil , ale cap hit ma dobrej delka kontraktu uz je horsi.
Zase si rikam lepsi Bryz za 5 nez treba Markov za 5 (jinak skvelej hrac) kterej je neustale zranenej.
Jinak vymena byla urcite kvuli neschodam v kabine to proste prijit muselo.
Anger píše:Myslim ze u techto vymen musi byt spokojeni vsichni.
kajo píše:Tak to teda pozor! Carter je velmi dobry two way center. Vsak teraz ked ho budes vidiet viac krat do roka, uvidis, ze je tomu tak. Vela ludi si mysli, ze Carter je one dimensional, ale opak je pravdou
Zas nie je to ziadny Kesler, Bergeron ci Datsyuk
. Ale mysliet si, ze je to len strelec a nic ine nevie je chyba. On branit vie. A dobre.
Tiez by som nechcel vidiet svoj tim hrat proti Richiemu tolkokrat za rok
Posledne dva roky jeho bodova produkcia u nas klesla, ale to len preto, ze hraval v shut down utoku a s hracmi ako Nodl/Versteeg/Carcillo/Powe toho vela vpredu nevymyslis. A ani na to nemas priestor, ked hras proti Crosbyho, Ovieho, Krejciho...utoku. Cize jeho body boli skor z PP a PK (
) ako z EV. V Kings ocakavam, ze bude mat viac ofenzivne ulohy a hned sa to aj prejavi na jeho produkcii.
Stale ma serie, a to neskutocne, ze sme ho vymenili (Carter ma az tak netrapi, kedze protihodnota je
a navyse Jeff nie je, nikdy nebol a ani nebude taky srdciar ako Mike), ale neznamena to, ze by som mu odteraz nefandil. Ten
mu doprajem, pokial teda Kings nebudu vo finale s flyers
a s tym timom, aky v Cali maju, nevidim dovod, preco by nan nemali siahnut.
Tiez by som nechcel vidiet svoj tim hrat proti Richiemu tolkokrat za rok
Stale ma serie, a to neskutocne, ze sme ho vymenili (Carter ma az tak netrapi, kedze protihodnota je
Tak ale, i když jsi two-way forward, nemusíš hitovat. Lidstrom taky nehituje a přesto je v obraně dobrý. Někdy je lepší puk vypíchnout, jak hitovat hráče, co jej má. a Carter co sem si všiml, tak vypichovat umí. A Taky se vrací.. Něco z těch schopností mu do atributů k branění přecijen přidávají.neis píše:Tak to slyším poprvé, že Carter je two-way forward...učitě to není vyložená lama dozadu..ale na druhou stranu ani moc nebrání a hit od něj nevidíš co je rok dlouhý...
Tak ci je niekto two way forward, nezalezi od toho ci vie a ako casto hituje. Aspon urcite nie primarne. To je jasne, ze Carter hitovat nevie, resp. nerobi to skoro vobec. Co je dost zvlastne, pretoze zo svojou postavou ma na to dobre predpoklady. Narozdiel od takeho trebars Girouxa, ktory to niekedy az prehananeis píše:Tak to slyším poprvé, že Carter je two-way forward...učitě to není vyložená lama dozadu..ale na druhou stranu ani moc nebrání a hit od něj nevidíš co je rok dlouhý...
Carterova defenzivna cinnost je vseobecne podcenovana.
Taky hrál normálně oslabení. Jeho čas na nich je delší než u Višňovskýho, tak z něj tady nedělějte lemru.
Se mi zdá, že tady fanoušci si akorát hledají alibi, aby si mohli s čistou důší odůvodnit ty odchody. Takový blbosti jako nestřílí důležité góly, letos byl hroznej, loňský finále byl na zabití, no konci mu to nešlo, střílí jen z boku, někdy byl úplně jalovej,atd.
děláte, jako kdyby odešli úplný nuly.Takovýhle kecy vám můžu říct na každýho hráče v NHL.
A napsat, že Richards netáhnul při loňském playoff je už úplná
.
Fakt jste hrozný alibisti.
Se mi zdá, že tady fanoušci si akorát hledají alibi, aby si mohli s čistou důší odůvodnit ty odchody. Takový blbosti jako nestřílí důležité góly, letos byl hroznej, loňský finále byl na zabití, no konci mu to nešlo, střílí jen z boku, někdy byl úplně jalovej,atd.
A napsat, že Richards netáhnul při loňském playoff je už úplná
Fakt jste hrozný alibisti.
dejf: Tiez sa mi zda, ze niektori zobrali odchod tych dvoch nejako prilis lahko. Ako Cartera este chapem..cap space (aj ked na to sa mali vymenit INI), slusna protihodnota, narozdiel od tej, aku by sme dostali za Versteega+Carla trebars. Ale Richie? To jednoducho musel nariadit Snider. Ono priznajme si ale, Mike mal problemy uz dlhsie. S mediami, ktore uspesne ignoroval, co ale z jeho "C" pozicie nebolo najrozumnejsie, party boy, zrejme nezhody v kabine, kde po prichode Prongera nedokazal strhnut celu satnu na svoju stranu ako ten pravy lider timu,...
"C" sice na hrudi mal Richards, ale neoficialnym kapitanom bol a teraz uz asi aj oficialnym bude Pronger. Verim, ze pokial by nebol v time Chris, Richards a AJ Carter by boli stale clenmi timu. Odteraz to uz bude len Prongerov tim.
"C" sice na hrudi mal Richards, ale neoficialnym kapitanom bol a teraz uz asi aj oficialnym bude Pronger. Verim, ze pokial by nebol v time Chris, Richards a AJ Carter by boli stale clenmi timu. Odteraz to uz bude len Prongerov tim.
Nevím, že by tady někdo něco bral lehce. Spíše se na to díváme realně. Ke Carterovi jsem neměl prakticky výhrady, jenom že poskákal paní Hartnellovou, což asi v šatně na pohodě nepřídá. Stabilní ale rozhodně nebyl, měl opravdu velké výkyvy formy. Jeden zápas střílel perfektně a druhý nebyl schopný dát ani do prázdné nebo nešel vidět naprosto vůbec. Richards byl poslední dobou dost divný a jestli nedělal dobrotu v šatně tak není o čem pochybovat, prostě musel pryč. Jeho styl sice dělal tvář týmu, ale pokud nefuguje chemie, tak to stojí za starou belu. Za Richardse mohla přijít lepší protihodnota, ale co se dá dělat. Nakonec mě tato výměna tak netíží, jako kdyby vyměnili třeba Girouxe, to bych se asi vysral na celou Philu. Kdyby mi tohle někdo řekl loni, že budu takto reagovat,tak bych se mu vysmál protože oba byli moji oblíbenci, ale letos mě zejmána Richards začal celkem srát, protože mi přišlo jako kdyby zfrajerovatěl, takže to pro mě není tak hrozné, jako když loni odešel Gagne. To mě fakt hodně mrzelo...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé