Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Loket do hlavy a otocit koleno a bude po hviezde.
:petrik: už aby začala nová sezona!
ale zrovna Mcdavid vypada jako pohodovej a skromnej chlapik , tomu to preju narozdil od Crosbyho ( uspech ne koleno)
akorat ty ruce ma nejaky pomaly :sarcasm:
Justin Schultz podepsán na rok za 3.9 je to pro něj hodně (fakt až moc) ale je to smlouva jen na rok a akutně nak nás cap netlačí. Aspoň má nejspíš poslední šanci pod kompetentnim vedením ukázat, že něco zahrát dokáže. Já osobně ho mám celkem rád, přál bych mu úspěch, ale tak nak se bojím že bránit se nikdy nenaučí a od dalších let bude tak bek za max 2.5 Mega (a ne u nás :D)
Já bych ho radši vyměnil a podepsal Fransona. :frajer2:
8-2 :hehe:
http://www.tsn.ca/nhl/video/chiarelli-t ... lan~703136

Zaujímavá diskusia nie len pre fanúšikov Edmontonu. Chiarelli rozprával o dôležitosti developmentu hráčov (wing v. centre a AHL v. NHL), vo všeobecnosti o trejdoch etc.
Klefbom 4.1 mil na 7 rokov ??! huste oilers dost riskuju.
tak bud to muze byt veliky fiasko anebo za dve sezony si budeme piskat..

Ja osobne zrovna Klefbomovi hodne verim...
Tak do sezóny jdeme s tandemem Talbot, Nilsson. Já bych jako s jedničkou začal s Nilssonem.. Scrievens putoval na waiver. Snad si ho někdo stáhne, do takového San Jose by mi seděl a možná by si i víc zachytal než jinde.

e: Tan Scrievens prosel bez povsimnuti, stejne jako Nikitin.
Do Bakersfieldu byl poslan i Draisaitl, Slepyshev zustava (uvidime, jestli se udrzi v tymu i po navratu Eberleho, za me si to zatim zaslouzi).

Zatim jsem s kroky vedeni fakt hodne spokojenej, az dokonce prekvapnej. Tak tedka uz jen pockat, kdy se to zacne zase sr*t :))
Blues - Oilers
Tak konečne sa to začalo aj pre nás. Škoda že je to trpká porážka po nie zlom výkone. V prvej tretine napriek našej streleckej aktivite práve bluesmani nedali golovky (skvelý Talbot alebo Reinhart tam mal defensive play). Nugentov gol z PP :lol2: . Oslabenia sme zvládali veľmi dobre, čo potešilo :) . Reinhart aj Klefbom dostali viac nez slušný TOI, a aj ukázali že sa máme na čo tešiť v budúcnosti. Reinhart je celkom pomalý a niektoré veci rieši zle ale to nieje nič čo sa neočakávalo, s Grybom mu to sluší. Schultz lietal hore dole, ten by sa aj rozdrapil. 4th line :good: , tam nieje ani jeden hráč ktorému by som niečo vytkol. Pri gole Tarasenka nechali Fayne-Sekera dialnicu topstrelcovi :hroza: . Yakupov sa mi páčil, ako sa tlačil do zakončenia bojoval o puk, ale mal tam myslim v tretej tretine neuveritelne lacny turnover. Slepyshev prve 2 tretiny nevyrazny, Purcell este horsie. A nakoniec McDavid. Sledovat ho na lade je uz len na psychiku fanusika Oilers balzam. Škoda nepremenenej šance face-to-face vs Elliott. Pri druhom gole tam nemam slov, pass od Lehteru :slintac: .
Jako vim, ze po vcerejsku nemam co rikat, ale Edmonton uz asi sto prvnich picku, McBuhvikdo a ze dvou zapasu jeste nevstrelili gol :eek2:
Ale příští sezonu UŽ to vyjde..
jj, po dvou zapasech se muze zacit hodnotit :p

Stejne se nejvic tesim na to ty kysely ksichty, az si zvolime Matthewse :))
Evergreen, chudák Matthews :giggle:
pitak píše:jj, po dvou zapasech se muze zacit hodnotit :p

cize ked to chapem spravne, tak ta tesi byt v suterene ligy a draftovat kazdy rok jednicky. No ja myslim ze nemame co zavidiet
Jj presne spravne si to pochopil, protoze mit vysoky picky >>>>>> run v play off..

tady na tom foru se ironie musi nak specialne oznacovat ?

nekolikrat jsem tady na foru reagoval na hystericky vylevy nekterych uzivatelu, ze oilers zas berou top pick atd..., argumentama, ze ty picky sou stejne k hovnu a nevim o co jim jde, kdyz edmontonu to nepomaha a jejich tymy porad hraji o spi*i. Se vsema bych si to na miste vymenil.

Takze pro finche a dalsi min chapave, fandim svymu tymu a chci ho vyhravat i neco jine nez loterie :)
Jinak, samozrejme, jsem si musel jen trochu ulevit..
:oops: :sorry:
Predators - Oilers
V druhom zápase sa nám opať nepodarilo bodovať. Ako dokážu dve chyby (1st goal=Sekera, 2nd goal=Ference) doj*bať celý zápas a to sme neboli rozhodne horším tímom. Ference si ešte po golovej hrubke vybral "oddychový čas" na trestnej lavici :hroza: . Reinhart nieje bezchybný ale čakám Andrewa nasledujúci zápas v pressboxe. Sekera je na plat ktorý podpísal, stále nevýrazný, suckuje. Naopak taký Justin Schultz posobí dobre. Zaradenie Slepysheva ku Yakupovi by sa dalo chápať len v prípade že jediný Yakupov naň može nadávať jeho rodnou rečou. Slepyshevova strata puku v offensive zone, prihrávka na Wilsona, ten to mal 1v1 no Talbot podržal. Z 5 PP ktoré sme mali k dispozícii, sme sa dostali k súvislejšiemu tlaku len v 1 :thumbsdown: . Z útoku asi len Nugent-Hopkins hraje obstojne. McDavid je v lajne s Korpim a Pouliotom dobre zabitý, a ak už niečo vybojuje tak to tie drevá nedajú. Nesúhlasím v názorom že 97 a Yak by nemohli spolu hrávať, len kedy na to dojde aj McLellan :neviem: . Proti Dallasu sa možno dočkáme aj prvého golu v sezone.
AndyF píše:Jako vim, ze po vcerejsku nemam co rikat, ale Edmonton uz asi sto prvnich picku, McBuhvikdo a ze dvou zapasu jeste nevstrelili gol :eek2:
:protest:
pitak » 11 říj 2015, 10:13 píše:jj, po dvou zapasech se muze zacit hodnotit :p

Neber to špatně, ale musíš očekávat, že po vysokých picks a až nezdravé adoraci McJesuse budou Oilers pod kritickým drobnohledem. Chápu, trochu nezvyk, roky stáli na okraji zájmu a teď je najednou každý chytrý s potřebou si trochu kopnout do olejem zamazané chcípliny, tak to fans nasere (musím napsat jednomu známému Oiler fanatikovi a trochu ho potrollit). Samozřejmě, s těmi picky by asi ´každý trochu rozumný´ rád viděl Edm někde trochu jinde a hlavně vidět, že tihle top prospecti opravdu za něco stojí a vidět jejich umění jinde než v QMHJL tabulkách, o to uštěpačnější asi budou ty poznámky na jejich adresu, když se nebude dařit.
Tak som sa zamyslal nad tym Connorom a nad oilers vseobecne a prisiel som ku genialnemu nazoru ze musi prejst mojim eye testom (je zaujimave preco to nebazvem ako normalny clovek ocnym testom ale znie to ako prehliadka u gastroentrologa).moj eye test je neskromne dost dobry. Len tak premyslam a myslim si ze tenti tim by sa mal zbavit taylora halla prijde mi ciste spekulativne (bacha opet ten eye test) ako najvecsia talentovana lemra co ma skaredy dopad v kabine za nepritomnosti seniorneho lidra ktory oilers nemaju. Ale mozno len moc mudrujem po par pivkach.
Teraz objektivne dva zapasy nic nrznamenaju ale genracny hraci akp sidni mali 5 bodov v prvych troch zapasoch. Teraz si protirecim. Uvod nic nic neznamena z pohladu vysledku timu. Doonca tie prehry su prospesne pre oilers.

Connor #MacDaigle
Ale ono to ma svoje pozitiva. Ja vam v sobotu poviem co realne mozete od connora ocakavat. To predpoklada to qze logan nejak dovtedy vyriesi gamecenter. Ale stoji to zato pockat si na moj nazor. :)
Tak zápas sa už blíži, verím že hráči si zoberú príklad z Jays a natrú to smažkám z Texasu. Lines zo včerajšieho tréningu v Dallase.

Hall-RNH-Purcell
Pouliot-McDavid-Yakupov
Korpikoski-Lander-Slepyshev
Hendricks-Letestu-Gazdic/Klinkhammer

Klefbom-Schultz
Sekera-Fayne
Davidson-Gryba
Reinhart-Ference

K prvej formácii výhrady nemám tam si myslím že do príchodu Eberleho nieje ani čo meniť. V druhej konečne vidím Yakupova :petrik: , tretia a štvrtá :good: . V obrane som zvedavý na Davidsona ako si sadne s Grybom, no o nič horšie než Ference by hrať nemal. McLellan pripustil že dnes do kasy pojde Nilsson, Talbot homeopener proti Blues. McDavid :pray:
McJesus sice dal prvy gol, ale co ten hit na Oduyu? Keby nieco take urobi Torres, 20 zapasova suspendacia minimalne a on nedostal ani 2min. :grc:
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO