Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Neodsudzovala by som Európanov ako celok. :D Oni ani Severoameričania vždy nežiaria /vi´d hru, ako predvádzali Torres či Malhotra u nás v PO, nevidela som bojovnosť, najlepšími hráćmi boli, okrem Umbergera - Klesla s Voráčkom/ ;)

Neviem, či má zmysel držať Malkina, je to klasický center, krídlo z neho tak dobré nebude. Skôr by som sa ho snažila vymeniť a získať doplnenie do zostavy, myslím si, źe dvojička Crosby-J. Staal vám na prvých dvoch centroch stačí. K tomu Neil, Kunitz a dve krídla, ktoré by ste mohli získať za Malkina. :yes: Váš tím by bol podľa mňa silnejší. Plus tretí útok Cooke--Letestu/Jeffrey--Kennedy, pevná obrana a máte vymaľované.
Nemuzu si pomoct, ale ten Jagr je proste dobry... Spekulaci o jeho prichodu do Pittsburghu je taky cela spousta. Ray Shero je navic v Bratislave a planuje schuzku s Jaromirem, minimalne ohledne letniho golfoveho turnaje osobnosti klubu a ohledne budoucnosti v organizaci Penguins.

Ale i jako hrac by na tu jednu sezonu mel byt prinosem... Sice uz jsem ohledne starych Evropanu hodne skepticky, ale Jagr je prece jen specificky a vidim, ze je proste dobry. Takze bych si to hodne pral, aby Jarda tu jednu sezonu za nas jeste potahl, bylo by to specialni.

Kdyz si predstavim tu eventuelni sestavu:

Fleury, Johnson

Orpik - Letang
P.Martin - Z.Michalek
Despres - Niskanen/Lovejoy/Engelland

Neal - Crosby - Jagr
Kunitz - Malkin - Jeffrey
Cooke - J.Staal - Kennedy
Talbot - Letestu/Adams - Asham

Tohle by byl naprosty sen a pro me v podminkach platoveho stropu maximalne kvalitne poskladany team :yes:
Kdyby se Jagr vratil prave do pitts tak to by byla opravdu pohadka na konec.

Ale urcite by chtel nakej peniz a co platovej strop ?
Pokud vim, tak vic jak 3.5M by jsme Jagrovi kvuli platovemu stropu dat nemohli. Tohle by snad ale nemusel byt neprekonatelny problem...
Jak hraje u vás Michálek?? Vím, že na něj byla z počátku velká kritika, ale potom vše utichlo. Jen mě zajímá, jestli je pořád takové brko jako teďka za repre, protože hraje fakt špičkově!
Prvni mesic hral spatne a uz jsem mel pochybnosti... Pak jsem ho nekolikrat extremne chvalil. Zbynek hral za nas fakt vyborne, je to neskutecny srdcar a ztelesnena spolehlivost. Ve druhe polovine sezony to byl nas nejlepsi bek, takze s nim je u me velka spokojenost, proste skvely nakup Shera... To jak hraje za narodak me vubec neprekvapuje, to je proste on, i kdyz v ofenzive vzdycky nejake rezervy budou.
Atlantik píše:Prvni mesic hral spatne a uz jsem mel pochybnosti... Pak jsem ho nekolikrat extremne chvalil. Zbynek hral za nas fakt vyborne, je to neskutecny srdcar a ztelesnena spolehlivost. Ve druhe polovine sezony to byl nas nejlepsi bek, takze s nim je u me velka spokojenost, proste skvely nakup Shera... To jak hraje za narodak me vubec neprekvapuje, to je proste on, i kdyz v ofenzive vzdycky nejake rezervy budou.
V ofenzivě je průměr, ale v zadu fakt exceluje..dlouho jsem neviděl v nároďáku tak jistého a spolehlivé beky. Neskutečně vyzrál...
Shero dodal, ze co se tyce Crosbyho, vsechno by melo byt relativne v pohode a to ze prestal bruslit byl jen urcity krok zpet, ze neslo o navrat tvrdych priznaku. Sidney Crosby, Paul Martin, Jordan Staal a Max Talbot si ted vyrazili na filmovy festival do Cannes...

Obrázek Obrázek

Mr.Shero, poprosim podepsat Talbota :D
Jágr k vám nepríde, čo je podĺa mňa dobre. Predsa, Jardo potrebuje byť hlavným ťahúňom, hlavnou hviezdou tímu, čo by u vás nebolo dosť možné.
http://hokej.sport.cz/clanek/186603-pit ... stoji.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, tak Sidney si zajel do Cannes :hmm: A kdo je to ta slečna s nima?
martin83 píše:Hmm, tak Sidney si zajel do Cannes :hmm: A kdo je to ta slečna s nima?
Nejaka herecka Jamie-Lynn Sigler, ktera jim delala spolecnost na jachte... Vsechno beru, sranda musi byt, co me ale trosku prekvapuje je ze kluci vzali na takove radovanky Paula Martina :) Toho jsem totiz tak nejak povazoval spise za uzavreneho introverta, ktery si dobre popovida maximalne tak se svym partakem Zbynkem Michalkem...
Všimli ste si?
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
@ martin83 « Štv Jún 09, 2011 5:05 pm » 22:01 / 08.06. - Někdejší vynikající útočník Bill Guerin se vrací do organizace Pittsburgu, kde bude mít na starost rozvoj mladých hráčů. Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu ukončil aktivní kariéru po sezoně 2009-10, kterou odehrál právě v dresu Penguins. „Bill bude velkým přínosem pro všechny mladé naděje v našem v klubu,“ prohlásil generální manažer Pittsburghu Ray Shero.
Dnes jsme podepsali Craiga Adamse, smlouva na 2 roky, cap hit 0.675M :good: Craig je obrovsky srdcar, famozni PK-er, do 4.formace spolehlivy chlapik, ma slovo v kabine a byl i alternativnim kapitanem u nas. Dobry podpis... Dalsi jsou ve stadiu jednani, tohle byla nutnost.
ja by som bol rád, keby podpíšeme aj Dupuisa (aj keď je taký no, neviem aký, ale ja ho tam chcem :D), Kennedyho, Talbota, Connera, Godarda, aj Comrieho, za tie peniaze, viac pýtať nemá prečo, aj Ashama, vlastne by som bol rád, keby to zostane zhruba také, ako to bolo túto sezónu
lubo-86 píše:ja by som bol rád, keby podpíšeme aj Dupuisa (aj keď je taký no, neviem aký, ale ja ho tam chcem :D), Kennedyho, Talbota, Connera, Godarda, aj Comrieho, za tie peniaze, viac pýtať nemá prečo, aj Ashama, vlastne by som bol rád, keby to zostane zhruba také, ako to bolo túto sezónu
Hlavne ten Kennedy a Talbot. Tyler bude do 3 rokov medzi elitou :good:
OndroNR píše:Hlavne ten Kennedy a Talbot. Tyler bude do 3 rokov medzi elitou :good:
:eek2: Elitou čoho? Tretích útokov? No to tak maximálne.
Tak trosku respektu ke Kennedymu... Ja si prehnane iluze nedelam, ale letos hral nad me ocekavani fakt solidne. Je to hrac, ktery pravidelne muze strilet 25-30 golu za sezonu (zadny 3.utok), letos nasazel dost golu a to i bez hvezdnych centru, kluk neco umi, i kdyz nejake zazraky a ani kombinacni finesy ocekavat nelze...

Jinak lubo, co se tyce podpisu, podepsali jsme Adamse, bez neho by to asi neslo a z tech hracu co jsi zminil bohuzel bude tvrda selekce a vetsi polovina nepodepise. U Kennedyho je to ve hvezdach a vzhledem na to, ze Tyler je RW(tedy nas nejslabsi post), tak pokud nepodepiseme s nim(ja doufam ze podepiseme), bude muset prijit jako nahrada nejaky UFA (Setoguchi ideal).

Co se tyce grinderu(Godard, Dupuis, Asham, Talbot, Rupp, Conner, Comrie). Bylo receno ze o Comrieho a ani Kovaleva neni v PIT uz zadny zajem... Conner neodvadel uplne spatne sluzby, ale vzhledem na nas pomerne siroky kadr je to s nim uplne bez sance, takovych hracu mame jen na farme nekolik a to i lepsich (Nick Johnson, Jeffrey, Tangradi a podobne...). Godard na 90% nepodepise, uz nema smysl ubirat se smerem soustavnych rvacek, stejne toho odehral malo a ted uz vime ze Engelland jeho misto zastane, pokud je to potrebne.

Vzhledem na potreby teamu a platovy strop to vypada, ze z ctverice Dupuis, Asham, Rupp, Talbot podepisou asi jen dva. Ja bych podepsal Ashama a Talbota, realne to vidim tak, ze Asham tam asi nebude... :ja_neviem:
Ako je môj komentár disrespectful? :eek2: Je realistický, nič viac. Koniec koncov, konštatuješ to aj sám. A 30 gólov? Ehm, Atlantik, ehm. Možno tak s Crosbym v útoku, ale tam keď sa má dostať niekto ako on...

...pravda, keď tam mohol hrať Dupuis... :hmm: To nevymyslíš, to je život.
Getzo5 píše:
OndroNR píše:Hlavne ten Kennedy a Talbot. Tyler bude do 3 rokov medzi elitou :good:
:eek2: Elitou čoho? Tretích útokov? No to tak maximálne.
Maximálne 2.útok :yes: Taký hráč v 3.útoku je luxus, teda čo sa týka jeho bodového vyjadrenia :good:
Atlantik píše:
Vzhledem na potreby teamu a platovy strop to vypada, ze z ctverice Dupuis, Asham, Rupp, Talbot podepisou asi jen dva. Ja bych podepsal Ashama a Talbota, realne to vidim tak, ze Asham tam asi nebude... :ja_neviem:
Ja by som bol za dvojicu Talbot a Dupuis :thumbsup:
Asham je velmi podceňovaným hráčem. Bral bych ho ihned zpět do Philly ! Hraje velmi tvrdě a dobře brání a ke všemu to není žádný šmatlák do předu má i velice solidní techniku...nevím proč je neustále takto nedoceněný... Nevím jak se jevil v Pens, ale v Phille se mi mooc libíl...
Co se tyce Kennedyho. Napsal jsem 25-30 golu... Vychazim z toho, ze letos mel bilanci 21+24, pricemz jen za posledni tretinu sezony dal 12 golu a to nehral ani s Malkinem ani s Crosbym. Kennedy dostal vetsi prostor, zacal si vice verit, najizdel i do brankoviste a sypalo mu to. Mohla by to byt pro neho zlomova sezona, porad ma jen 24 let... Jak v playoffs, tak ve druhe polovine sezony hral opravdu vyborne, dokonce bych rekl ze pri te bide byl Kennedy nasim nejlepsim a nejstabilnejsim utocnikem. Na postu RW mame navic momentalne velkou diru, vsude jinde jsme na tom vyborne... Tyler tedy, pokud podepise s nama, mohl by tech 25-30 golu v lajne s Malkinem nebo Crosbym klidne davat. A myslim, ze to je uplne realisticky pohled...

Co se tyce Ruppa, Ashama, Dupuise a Talbota. Situace je takova, ze jsem mel vzdycky pocit, ze Asham je z nich nejlepsi. Ten chlapik si me ziskal okamzite. Pokud dostal prostor, hral opravdu vyborne, nekdy jsem nestacil zirat. V playoffs hral ve 4. formaci 12 minut na zapas a nastrilel 3 goly, mel +4, byl bez debat nasim nejlepsim hracem v playoffs... V zaveru game 7 Bylsma stahl mizerneho Kovaleva a poslednich 10 minut hral v 1. formaci Asham. Tehdy zacal konecne z nasi strany solidni tlak, Asham tam vytvarel takovy pruvan, ze do te doby relativne v poklidu betonujici Tampa odolala jen s velkym stestim.

Jenomze Dupuis, Talbot a Rupp jsou domaci srdcari a oblibenci, maji velke slovo i autoritu v kolektivu a v kabine. Proto si bohuzel myslim, ze se Shero necha ovlivnit "homerskym" pristupem a Ashama nepodepise. Ani behem sezony nedostaval Arron adekvatni prostor a uprednostovani byli oblibenci... Snad Shero otevre oci, prekvapi a Ashama podepise, ale prilis tomu proste neverim... Z trojice Rupp, Talbot a Dupuis bych uprednostnil Talbota kvuli jeho tradicnim vykonum v playoffs, naopak Dupuise chci asi nejmene ze vsech, protoze by zas hrozilo ze by hral s Crosbym. S Ruppem nemam problem, jestli na nej vyjde misto, to nevim, ale spise bych rekl ze asi ano...
neis píše:Asham je velmi podceňovaným hráčem. Bral bych ho ihned zpět do Philly ! Hraje velmi tvrdě a dobře brání a ke všemu to není žádný šmatlák do předu má i velice solidní techniku...nevím proč je neustále takto nedoceněný... Nevím jak se jevil v Pens, ale v Phille se mi mooc libíl...
:ja_neviem: U nás ale za šmatláka bol a vôbec si to neviem vysvetliť. A opravte ma, ak sa mýlim, ale ani ani u Philly práve nejaké úžasné minúty nedostával, preto aj odišiel. A u Pens znova to isté. Nejakú objektívnu príčinu to hádam mať musí.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS