Mimochodom Dawe, Chicago dostalo 9 od Edmontonu, dali 2. Ako my...
Nie sme v tom sami, mozeme si oddychnut. :frajer2:
K nasim poslednym superom:
Jets.... vcitane naseho zapasu maju dobru bilanciu... 3 vyhry, 1 porazka... u nas si poriadne nevystrelili
Bruins... 10.11. s Edmontonom vyhra 3:6, so Sabres vyhra 2:6, s Devils vyhra 3:4, s nami vyhra 2:1 v SN (a to nemali prakticky ziadne ciste sance, k dorazkam sa moc nedostavali), s Isles vyhra 6:0
Preds... tam uz vitazstvo na ich lade je skvele, nikdy v historii sa nam to nepodarilo... ale pre uplnost, v novembri ich bilancia (pred zapasom s nami): 5 vyhier (1 v PP) proti 2 prehram (1 v PP), pritom vzdy prehrali iba o gol.
Takze ziadne timy v krize... a to je dobre... inak, som rada, ze sa ukazuje skutocna pricina nasich prehier... a nie je to trener
Ale ani Babcock s Trotzom a duchom svatym nedonutia Russella cistit si priestor pred brankou, pripadne to iste u dvojice Tjutin-Wisniewski. A to, ze Arniel spravil s Mooreho vyborneho obranara, co Johny nikdy nebol, pritom neutrpeli jeho ofenzivne schopnosti je priam skvele pre nasu buducnost.
Len skoda, ze Calvert hra tak malo... mozno by nezaskodil prechod do AHL, kde by hral vela. Vo stvrtom utoku moze hrat aj Bass ci Drazenovic, pripadne Byers. Russella by som nepovolavala, ono sa moze Arny zmylit a supne ho do obrany...
K nasim poslednym superom:
Jets.... vcitane naseho zapasu maju dobru bilanciu... 3 vyhry, 1 porazka... u nas si poriadne nevystrelili
Bruins... 10.11. s Edmontonom vyhra 3:6, so Sabres vyhra 2:6, s Devils vyhra 3:4, s nami vyhra 2:1 v SN (a to nemali prakticky ziadne ciste sance, k dorazkam sa moc nedostavali), s Isles vyhra 6:0
Preds... tam uz vitazstvo na ich lade je skvele, nikdy v historii sa nam to nepodarilo... ale pre uplnost, v novembri ich bilancia (pred zapasom s nami): 5 vyhier (1 v PP) proti 2 prehram (1 v PP), pritom vzdy prehrali iba o gol.
Takze ziadne timy v krize... a to je dobre... inak, som rada, ze sa ukazuje skutocna pricina nasich prehier... a nie je to trener