Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Devils line up :hufi: :

Eliashh-Arrr-Not-Teddyboo
Kovalchoke-Shanahan-NeedToGrowAPair
Bentley-Mair-TeachMeHowToSkate
Lil Brahh-Rod-Vasy

Mr Minus - White
TalISuck-Volchie
Corrente-Fayne

Pens line up:

Crosby-... ahh and who cares. :lol2:
tak na martyho bude iny nezvykli pohlad :) tiez ma tesi ze si uvedomuje dolezitost ostat zdravy a ze je ochotny sa prekonat :D . tieto drobne blbe zranenia ho limituju(aj nas tím),takze to vitam tak ako ty :) nech si vravi kto chce co chce podla mna stale patri do top 5 golmanov ligy a potrebujeme ho.

no dnes som zvedavi co predvedieme v pittsburgu, dufam ze to bude aspon vykon na ktory sa bude dat pozerat.. tesi ma zaradenie correnteho.

Salmela..necakam zazraky hned..dlho nehral..ale v momentalnej situacii by bol dobry do 2 paru.. sparovat ho s volchenkovom abo whiteom, greenea k zvysnemu, treti par tallinder a popri nom sa to potocí..to by som bral..(zalezi v akej forme salmela bude-neskutocne mu fandim)(ked prisiel z atlanty hral dopredu vyborne-kym ho nesundal carter sa mi mari)

este mimo temu..Jay Pandolfo hra na farme columbusu..onedlho bude mat 36 rokov..statistiku ma 7z a 2+2 :thumbsup: ak by sa rozohral tak ako zvykne hravat vzdy na zaciatku sezony(do prveho zranenia sezony,po nom uz byval priserny v poslednych 2 rokoch :D )tak by snad mohli v columbuse po nom hodit ockom..viem ze utok maju preplneny a to sa ma vratit este huselius,ale ja by som mu nhl este doprial...
Getzo5 píše: Crosby-... ahh and who cares. :lol2:
presne tak.

dnes to podle me bude posledni zapas pro Maca a doufam ze nejen pro nej, ale i pro clarksona. Je jedinej kdo ma snad trochu cenu a mohl by byt zadan, navic to on by mel hrat 4. lajnu ne teddy. To ze je Zubrus na kridle je pochopitelny, na centru mel snad jednu jakoze "dobrou" sezonu, to jeste s Pattym a Giotou. Jedinej duvod pro to ze ve treti lajne zustali i Rolston a Clarkson a k nim byl pridam Mair je ze meli myslim docela dobrej zapas proti Philthy.
Nejhorsi je, ze jsme uplne zasekany s tim co mame a jedine snad Arnottova a Langsova snaha ziskat dalsi Cup nam muze prinest picky. U ostatnich nevidm moznost odchodu. jeste tak dva roky a muzeme zacit rebuild. do te doby si musime zvyknout.
:hmm: Ja si nemyslím, že sme zaseknutí...

Útok: Trejd Langenbrunner + za picky/prospecta, trejd Clarksona. O rok sa zbaviť Rolstona a zvyšok je ok. Arnott podpíše v lete za menej, Eliáš zostáva a nič iné v útoku riešiť nemusíme, len ich miesta zaplniť buď mladíkmi, ktorých máme, alebo nejakým lacným podpisom. Pre tretiu lajnu by do jedného-dvoch rokov mal byť pripravený Henrique, nehovoriac keď na drafte vyberieme útočníka. Podstatný je re-sign Zacha a chytenie sa Kovalchuka, to je tak všetko. O dva roky Eliáš...

Obrana: Ak budeme takto tankovať aj naďalej, máme šancu na dobrého beka z draftu, ktorý by v druhom-treťom páre mal dostať šancu. Taormina, Corrente, Fayne sa ukázali dobre, pripravenejší aj na spoluprácu s Tallinderom (ktorého si ešte necháme :? ) by mal byť Urbom. Situáciu môže vyriešiť UFA alebo offer sheet za kvalitného PMD, podstatné je ho dobre zaplatiť. Do dvoch-troch rokov Merrill, možno Gelinas. Greeneho sa zbaviť na TD/podpísať na toľko, nakoľko si za strašnú sezónu zaslúži. Tam tiež nie je nutné nejak špekulovať, navyše UFA trh 2012 je zaujímavý. Jasné, ešte rok to tak nebude optimum ale rebuild?

Brána: Problém ne-problém. Uvidíme čo Marty, rok by ešte zvládnuť mohol. Dvojka sa vyrieši a medzitým si počkáme čo Frazee, Wedgewood a Clérmont. Pri súčasnej fluktuácii brankárov, za cenu polovičnú Martyho platu nie je nemožné nájsť kvalitného gólmana. Navyše, dnes to nie je najpotrebnejší článok, dôležitejšie sú prvé dva.

Je to retool, tak aký rebuild? :sad2: Áno, veľa vecí na ktoré som aj ja poukazoval je zlých, ale že sa nedarí ešte neznamená, že je potrebné vyhádzať celý tím. Je len potrebné nájsť slabé miesta a eliminovať ich tak, aby skladačka zapadla. Dve z nich sú nám všetkým známe - Langenbrunner a PMD. To je začiatok.
no jo, ale to mas strasnejch kdyby, a porad to jsou ty dva roky. To se SNAD chyti Henrique, SNAD bude neco z Merilla, SNAD se podari spoluprace Tallindra s Urbomem, SNAD zustane JJ zdravej, SNAD podepiseme Zacha (jakoze asi jo). Podle me nejaky retool a rekonstruction, nema smysl a kdyz se podivas co si napsal, tedy vymena starych za nove ja teda nazyvam rebuild a to ikdyz budeme vychazet z nasich zdroju, ktere jsou znacne pochybne. Jedinej kdo zustane je A-train, Tallinder z veteranu do obrany (za dva roky) tedy hraci soucasne prestavby, v utoku to budou hraci jako Elias (starne) Zajac (streaky) a mlada LW (zach a kovy) a Zubrusaurus. sory ale i to co popisujes ty bych rozhodne nazval Rebuildem.

pak jeste k Langsovi. za 2,8 mega se solidni produktivitou a hernim projevem, nemame lepsi RW a jedine proc ho chci vymenit je ze mu konci smlouva a mohl by byt zadanej. samozrejme predpokladam nasi neucast v PO, pokud by to vypadalo jinak tak urcite nechat. Jakej je kapitan si netroufam hodnotit a rozhodne odmitam posuzovat podle nejakych drbu a spekulaci fanousku. pokud by mel byt nejakou rakovinou v kabine tak myslim ze uz by byl pryc, jinymi slovy verim vic LL a Burkovi (precejen kapitanem USA na olympiade nebude kdejaky nazdarek)
Si čo sa týka Langsa najivný až to bolí, takto od pľúc ti to poviem, nebudem sa hrať na politickú korektnosť samu. Ale keď tomu veríš, tak tomu pokojne ver. Že sa ti zdajú ale jeho výkony ok, to je vrchol, takže viac túto tému už rozvádzať nebudem, akurát by som sa rozohnil.

Je tam mnoho SNAD/KDYBY ale to je základ všetkého predsa... :D Jasné, nikde je pravdepodobnosť vyššia, niekde nižšia, ale istotu nemá nikto nikdy. A nie, fakt ani nie celú polovicu mužstva, keď tá druhá je viacmenej ok až na to že teraz sa jej nedarí, nenazvem rebuildom...už vôbec nie preto, že Devils vždy fungovali ako UFA tým, čo ty absolútne popieraš, nehovoriac o trejdoch. A zmena hráča za hráča nie je rebuild, alebo rebuidlujú všetci? :hmm: Slovíčkarenie, povieš si, ale svet je o slovíčkach.

P.S.: vysvetli mi "pochybnosť našich zdrojov". Ďakujem.

Aby bolo jasné, veci nevidím tak ružovo, bol som to predsa ja, ktorý hlavne na tie "choroby" poukazoval a nevidel nás tak vysoko ako to videli mnohí. Ale aby som som to videl až tak čierne...

EDIT: každý máme samozrejme vlastné kritériá, drámu z toho nerobme. :yes:
tak devils vzdy zdobila defenziva a to taky ted rozhodne neni prednost, kdyz mluvis o tom ze vzdy byly UFA. chci rict ze co neni muze byt. no ja prave vase zdroje neznam a spis verim generalnim manazerum a trenerum v NHL nez tomu co se kde spitne. ciste teoreticky. Kdybychom trejdovali Langse za PMD, kdo by byl kridlem do prvni lajny? Clarkson? Zubrus? Tedenby ktery zacinal na farme?
megaton píše:tak devils vzdy zdobila defenziva a to taky ted rozhodne neni prednost, kdyz mluvis o tom ze vzdy byly UFA. chci rict ze co neni muze byt. no ja prave vase zdroje neznam a spis verim generalnim manazerum a trenerum v NHL nez tomu co se kde spitne. ciste teoreticky. Kdybychom trejdovali Langse za PMD, kdo by byl kridlem do prvni lajny? Clarkson? Zubrus? Tedenby ktery zacinal na farme?
:shock: Bavíme sa predsa o trejde pri deadline... a pri zdravom Parisem Zubrus pokojne môže hrať krídlo prvej lajny, pokojne.
Getzo5 píše:
megaton píše:tak devils vzdy zdobila defenziva a to taky ted rozhodne neni prednost, kdyz mluvis o tom ze vzdy byly UFA. chci rict ze co neni muze byt. no ja prave vase zdroje neznam a spis verim generalnim manazerum a trenerum v NHL nez tomu co se kde spitne. ciste teoreticky. Kdybychom trejdovali Langse za PMD, kdo by byl kridlem do prvni lajny? Clarkson? Zubrus? Tedenby ktery zacinal na farme?
:shock: Bavíme sa predsa o trejde pri deadline... a pri zdravom Parisem Zubrus pokojne môže hrať krídlo prvej lajny, pokojne.
Tak ja nevim, me prijde ze ja o voze a ty o koze. Jak muzeme vylepsit tym prez UFA o dead line? trochu se v tom zracim. Ja se bavil o zmenach v horizontu dvou, tri let. A pokud byla rec o vymene Langse tak jsem rikal ze a)pred sezonou bych ho nemenil a b)ted jedine ze budeme bez sance PO
megaton píše:Tak ja nevim, me prijde ze ja o voze a ty o koze. Jak muzeme vylepsit tym prez UFA o dead line? trochu se v tom zracim. Ja se bavil o zmenach v horizontu dvou, tri let. A pokud byla rec o vymene Langse tak jsem rikal ze a)pred sezonou bych ho nemenil a b)ted jedine ze budeme bez sance PO
UFA samozrejme až v postseason, Langs pokiaľ sa PO nespraví (sa nespraví) tak cez trade deadline trejd. Pokiaľ ale niekto to PO spraviť chce, musel by spraviť dva okamžité kroky - vytrejdovať Langenbrunnera+Clarksona a vymeniť trénera. A to sa nestane... Po sezóne je aj tak preč. Inak ak si všimneš, ty si sa nebavil "v horizonte" ale o tom čo bude o tri roky, punktum. Ja som sa bavil o tomto lete, budúcom lete i o lete nasledujúcom. Možno preto si sa v tom stratil. Podstatné ale je, že tak či onak, pevne verím, že jeho odchod pomôže chlapcom a to čím skôr, tým lepšie...
Prihodím ešte jeden zaujímavý komentár. Až na príklad Stevensa, ktorý je prehnaný je do značnej miery pravdivý. Pravdivý a smutný svojim spôsobom. :-(
Well he at least showed signs of life against Philly.

There was one play that excited me and pissed me off all in a fraction of a second ; Kovalchuk
had just barely gained possession of the puck in the offensive zone along the right wing boards. He was in a bit of a vulnerable position with his head slightly down from retrieving the puck, Richards saw this and came in with the intention to smoke him along the boards.

Kovalchuk must have picked him up in his peripheral vision at the last second but all he really could do is is lean into the hit and brace himself. Richards, a pretty tough customer, literally bounced off of Kovalchuk like he was a brick wall. Now my juices are flowing. In one play everything I love about hockey - grace, violence, raw power, determination, skill ..... In that split second you see all the instincts come alive in a player. It is also in that instance that you know why these are world class players.

So now I'm pumped and I'm thinking what skill and power this guy has. Then I sour. This guy has all these tools and I only get to see flashes of it for 10 maybe 15 seconds a game if I'm lucky.

This guy is a bull! He has the physical makeup of Scott Stevens and when I watch him play a perimeter game like as if he were Petr Sykora I really get sick to my stomach.
EDIT:
te:
With one spot open in the fourth line, left wing Ilya Kovalchuk will likely be double-shifted on that line with Rod Pelley and Mattias Tedenby.
:lol2: here we go Pens... Zubrus nehrá, Gionta a Vasyunov healthy scratch, točiť sa bude 7 obrancov, Corrente in.
jakto ze zubrus nehraje. Myslim ze je RW s Eliasem a Arniem
megaton píše:jakto ze zubrus nehraje. Myslim ze je RW s Eliasem a Arniem
Koleno, vraj. Ale hrá, len má problémy. Vec vyjasnená.
Zápas to bol iný než sa predpokladalo, ale pri pohľade na výsledok a Crosbyho 1+1 sa slová "he can beat us all by himself" len potvrdili. :yes: Pridám zopár perál na ktorých som sa počas zápasu rehlil. :lol2:
Lol Zajac was at the point, went to pass it back, saw it was Greene he was gonna pass to and was like "**** that".
a TIME OUT! everyone stop posting

OMG he called a timeout!!!! :scare:

ZOMG Time Out! Holy crap!

Whoa, a timeout!
:hufi:

A valid point na záver...
Letang has like 8 more pts than our entire blueline combined. COMBINED.

Nothing will change as long as our blueline handles the puck like a grenade..
:? :yes:
Obrázek :sleep:
Presuniem to s dovolením sem, Walt, nakoľko vo vašom topicu by sa to trochu stratilo...
Walt píše:mimochodom, skús nakuknúť na vaše fórum, údajne sa vaši zaujímajú a nejakého nášho mladého obráncu, vaši skauti už boli na niekľkých stretnutiach Blues a veľmi sa im pozdával, netuším o koho ide, ale tipujem Cole-a alebo Nikitina. Len koho nám ponúknuť. Naši fans to tipujú na Zajaca, ale to bude musieť byť v ponuke od nás niečo viac, napr. Cole, Winchester + pick (len príklad)

tu sa to živo rozoberá, ak máš chvíľku :
http://interact.stltoday.com/forums/vie ... &&start=72

hlavne ma zaujíma, čo ty na to..? :hmm:
Takže... čo k tomu? Vaši fans snílkujú o Zajacovi, ale šanca? Ehm... Je nereálne, aby sme sa snažili udržať si Zacha a popri tom trejdovali Travisa. To sme len pri menách. Oveľa nereálnejšie je trejdovať prvého centra tímu. Arnott sa blíži dôchodku a dúfať, že Josefson/Henrique/alebodočertadraftovaný Couturier nás budú ťahať je naivná predstava hodná klubu ako Edmonton a NYI, pri všetkej úcte k nim. Môže sa jednať skôr o package, hoc aj 2-3 hráčov, prospects/picks included ale rozhodne to nesmeruj na Travisa. Čo sa týka tipnutia si na koho by to mohlo byť zamerané, tak ten Nikitin vôbec nemusí byť zlá trefa z tvojej strany. Nevidel som ho viac než v jeho premiérovom zápase, ale ten blok (ty už vieš ktorý) bol sick. Hrá minimálne slušne aj naďalej? Lebo by som sa tomu vôbec v takom prípade nebránil. Vám sa skúsenosť do útoku zíde, ako sme na tom my s obranou je jasné a budúcnosť je dôležitá. Čo ten Cole? Nejaké info by sa nenašlo? :angel: Inak podľa profilov na webe by mali predstave čo potrebujeme pasovať obaja a čísla majú cca zhodné. Ani jedného by som však na základe nich za žiadnu výhru neoznačil, preto už vôbec nerozumiem čo tam robil Zajac :eek2: Na KHL priemerné čísla, vek 24...ale hovorím, mne sa páčil. A z NDP na college a cca stejné čísla v zámorí, 23 rokov. Nuž, na zváženie. Nemám veľmi čo hodnotiť Walt. Ale ako som už povedal, za pokus by to stáť mohlo, obojstranne.

RE cepi:
Obrázek
nuž snívali sme aj o Halákovi a vidíš ako to nakoniec dopadlo... :smile03:
Walt píše:nuž snívali sme aj o Halákovi a vidíš ako to nakoniec dopadlo... :smile03:
Že snívali... Toho som vám vyveštil ja, tak ticho. :bac: :D My nemáme dvoch rovnocenných centrov a napratý platový strop tak, aby sme boli nútení jedného trejdovať za nepreverený prospect a univerziťáka ako v prípade Haláka. :wink: Chápeš čo tým myslím...

Nehovoriac o tom, že nechci vedieť koľko diskusií s requestom Zajaca som v živote čítal...ak by si ma nechal hádať meno, iné by som ani nepovedal. Travisa chce každý. :angel:
to mi je jasné, ale Erik je v tejto chvíli nedoknuteľný a pre nás veľmi cenný, takže toto vynechajme. Ja osobne netvrdím, že ak sa nejaký trejd uskutoční, že to bude na 100% Travis (len by ma to potešilo :) ) možností je samozrejme viac, tak si počkajme.
Mimochodom o Halákovi som ja ako o možnosti písal ešte počas minulej sezóny, keď to Masonovi moc nešlo. :frajer2:
je fakt ze na centru nejsme zrovna silny, ale taky je fakt ze Zajac neni tim typem centra prvni rady. Ted je vic nez zrejme ze z pulky ho dela Zach, coz je jeden z duvodu proc ho asi nevymenime.Kdyby bylo Arniemu o pet let mene tak bych hodne pochyboval ze Zajac zustane ale takhle? je to jedinej proverenej centr co ma budoucnost a smlouvu. ale pokud by trejd obsahoval nejakyho centra Blues, obrance a od nas by si blues vzali nekoho kdo uvolni prostor pod stropem tak nerealne neni vubec nic.
megaton píše:je fakt ze na centru nejsme zrovna silny, ale taky je fakt ze Zajac neni tim typem centra prvni rady. Ted je vic nez zrejme ze z pulky ho dela Zach, coz je jeden z duvodu proc ho asi nevymenime.Kdyby bylo Arniemu o pet let mene tak bych hodne pochyboval ze Zajac zustane ale takhle? je to jedinej proverenej centr co ma budoucnost a smlouvu. ale pokud by trejd obsahoval nejakyho centra Blues, obrance a od nas by si blues vzali nekoho kdo uvolni prostor pod stropem tak nerealne neni vubec nic.
Pokiaľ hrá Zach, Travis je center prvej lajny. Kým nám vyrastú mladíci (a na prvú aj to len obmedzený potenciál má len Yayo, dokonca ani u Couturiera si hypoteticky nie som istý; Henrique má potenciál aj na druhú IMO) tak nie je nič zaručené a nijak inak sa k centrovi nedostaneme. Mimo to, ja mám Travisa rád a nemenil by som ho aj tak, dôvodov je niekoľko a ja myslím, že sú zrejmé: Parise, PK, stabilita zostavy/druhá lajna. Problém bude v závislosti od vývoja Švédov skôr Kovyho lajna a tú s Blues neporiešime, nakoľko neviem, žeby podobným sortimentom disponovali. Obrancu áno, centra nie. Na taký dvojpackage myslím môžeš hneď zabudnúť.

K tomu sa ale bližšie vyjadri niekto od nich.
nuž ja to vidím tak, že ak už ste si zubami - nechtami udržali Kovyho, tak to bude musieť priniesť aj nejaké obete (aké to sa nechám prekvapiť) Platový strop jednoducho nepustí a vy budete nútení, pri tomto stave jednoducho improvizovať so zostavou. Vaša obrana je momentálne fakt na dve veci a získať dnes kvalitného a perspektívneho obráncu, to nie je vec jednoduchá. Podľa mňa pôjde skôr o to, čo ste ochotní ponúknuť vy, ak už ste si niekoho vyhliadli. Poznám praktiky Davidsona a viem, že on sa len tak na nejaký nevýhodný trejd nenechá natiahnuť, takže to bude musieť byť zaujímavé pre obe strany.

Ale naozaj nejdem špekulovať o tom, kto by to mal byť, zatiaľ nie je isté ani to, či sa vedenia STL a NJ vôbec dohodnú, bavíme sa iba o špekulácii... :ja_neviem:
Ja sa do tejto debaty pre istotu nezapojím :) . Len poviem svoj názor. Medzi STL a NJD nenastane podľa mňa žiadna výmena :) .
Jasné, to chápem a rešpektujem. Nerobím z Davidsona Suttera, to rozhodne nie. :D Akurát hovorím, že Travis je vysoko nepravdepodobný vzhľadom na situáciu, ktorú na centri máme, toť. vše. Keď už si písal, mohol si tak aj odpovedať megatonovi, či máte centra čo by za niečo stále (rozumieme si kam mierim) atp. :smile03:

BF: prečo, mal by si námietky? :giggle: Inak nevylučujem žiadnu možnosť, ale prikláňam sa k tvojej. :good:
no jasné, sorry megaton...
ak sa na to dívam z tohto pohľadu, príde mi na rozum iba Berglund, mám pocit, že v ňom je viac, než predvádza a to že sa mu až tak nedarí pripisujem tomu, že tento náš team mu jednoducho nesedí (herný štýl a pod.) Ak by sa dostal do iného tímu, pravdepodobne by mu to nesmierne pomohlo (ale to je iba môj názor) :smile03:
Takže summa sumárum, ak by do trejdu šiel Berglund, Nikitin a nejkaý pick, tak by to asi stálo za rozmýšľanie, čo poviete..? :hmm:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE