Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To já jsem se k výměnám vyjádřil od plic u sebe doma. Ještě že jsem tady sám.
Tady se vyjadřovat nebudu, protože by to mohli číst děti.
Toto budem rozdychavat este dlho a uprimne neviem povedat, ci budem moct este niekedy fandit timu, ktory je riadeny idiotom. A to dost poje*anym.

Asi zacinam fandit Atlante..ehm..Winnipegu :?

Richie, Jeff :ahoj:
kajo píše:Toto budem rozdychavat este dlho a uprimne neviem povedat, ci budem moct este niekedy fandit timu, ktory je riadeny idiotom.
ze Mad Mike sa nechyta? :sarcasm:
Znova po roce.
Obrázek

Avatar budu mít do té doby, dokud toho blázna nebudou hnát sviňským krokem z Philadelphie.
Ufff Cartera jsem bral na vymenu ale Richardse teda ne.

Ted jen doufam ze zustane aspon Leino.A kdyby se Gagne vratil za 3 mice bylo by to supr.

Ja vim ze ted vsichni kydaj na Holmgrena ale nikdo z nas nezna deni v kabine.
Anger píše:Ja vim ze ted vsichni kydaj na Holmgrena ale nikdo z nas nezna deni v kabine.
Už ho známe...kydaj na něj taky :D
I kdyz ja osobne bych si Richardse nechal ten krok ma jistej smysl.Pro me Carter nebyl prilis dobrej play off hrac a Richards byl sice dobrej na obe strany ale mel taky chvile kdy dokazal byt uplne jalovej.Kazdopadne ja bych si Richardse nechal.

Osobne Shenna moc neznam ale podivam se na nej. Jinak bych tenhle krok bral daleko vic kdyby se podpepsal i Leino ktere je podle me sakra dobrej utocnik za ne velky peniz a navrat Gagneho tak okolo 3 M za rok by byl celkem fajn.Nebo bez Leina a Gagneho ale s Weberem ?

Ale nevidim do toho tak tezko rict.

Jen chci jeste dodat ze hrac na kterym bych stavel budoucnost je Claude Giroux Hrac snad nema slabinu.
Taky to nevidím tak zle. Pro mě osobně hrál Richards letos hrozně (na jeho poměry). Zdaleka to nebyl ten hráč jak si ho každý pamatuje. Ale po jedné sezoně by to bylo extra kruté, takže jistě velkou roli hrála kabina. Jestli tam dělal bordel, tak se prostě musel pakovat pryč.Ač byl můj oblíbenec, tak především fandím Phille, takže jestli je to pro dobro týmové chemistry, tak ať. Ale potom mi nejde do hlavy, proč měnili i Cartera...

Ale na druhou stranu jsme získali levné, kvalitní hráče a budeme mít cca 10mil pod stropem volného místa. Takže klidně můžeme podepsat Leina a dovést ještě jednoho TOP playera. Ijla ten mě sere, ale na druhou stranu GM selhal v nákupech golmana každý rok a letos už si to nemohl dovolit a vyčůraný Rusák toho samozřejmě využil.

Viděl bych to asi tak
Hartnell Briere Leino
JVR Giroux Versteeg
Voráček Shenn ?? Simmonds
Do 4 máme dost hráčů.

Takže to rozhodně nevypadá špatně i bez těch dvou a to máme prakticky jistotu, že příjde ještě nějaká posila ... Dále můžeme draftovat NHL ready hráče a máme vymalováno. Jsou to sice velmi drsné kroky, ale něco v týmu smrdělo už dost dlouho a změny musely přijít a Holmy asi začal odstraňovat červíky od píky.Loni jsem byl vzteky bez sebe když přivedl Mezse a nakonec to vůbec nebylo zlé. Ač jsou emoce silné a výsměch ostatních fans tady enormní, tak v těchto výměnách vidím i svojí logiku a Ilju mu nemůžeme moc vyčítat, neměl prakticky na výběr a Phillu prachy netíží kdyby ho měli vyplatit ;)
Tak to je tedka pro mně jako pro toho kdo Philadelphii jako největšího rivala Pens prostě musí alespon po očku sledovat jako blesk s čistého nebe. Vyměnili kapitána Richardse :-O . Dostali dva hráče plus ještě draft, ale i tak je to bomba.
Není to tak dávno co s Mikem podepsali dlouhý kontrakt, v poměrně mladém věku z něj udělali kapitána a hlavní tvář klubu a prohlašovali, že je to on okolo kterého budou v následujících letech stavět. A ted to rozprášili. Ale tak to je NHL, zde nevíte dny ani hodiny, stát se může fakt cokoliv. Nevyšlo mu moc letošní play off, ale to těžko může být důvod trejdu. Spíš podle mě ušetření peněz a taky kdoví jaké vztahy a s kým měl uvnitř týmu.
Přesto GM Holmgren odstartoval letošní přestupovou horečku velmi brzy a je asi jasné, že toto nebyl jeho poslední tah, můžeme se těšit na další. Ted čekám jak to zkloubí s tím Bryzgalovem. Jo je to dobrý golman, ale doufám že Flyers při jeho podpisu zachovají chladnou hlavu.
Určitě byly problémy v kabině. Jen se podívejte jak se po výměnách tvářil Holmy na tiskovce. Očividně jeho trade přijít musel a Carter se u nás dostal do začarovaného kruhu, poskákal paní Hartnelovou a asi taky nedělal moc dobroty :D Za Cartera je náhrada celkem slušná, když si vezmu že to znamená i ušetření peněz. Za Richardse je to asi málo, to asi neměl Holmy tak spěchat.
neis píše:Určitě byly problémy v kabině. Jen se podívejte jak se po výměnách tvářil Holmy na tiskovce. Očividně jeho trade přijít musel a Carter se u nás dostal do začarovaného kruhu, poskákal paní Hartnelovou a asi taky nedělal moc dobroty :D Za Cartera je náhrada celkem slušná, když si vezmu že to znamená i ušetření peněz. Za Richardse je to asi málo, to asi neměl Holmy tak spěchat.
Ani nie, Schenn je veľmi cenený prospekt, on už bude na NHL pripravený Simmonds kvalitný krídelník.
Z 8. miesta by sa vám mohlo podariť vytiahnuť Stromeho/Zibanejada, ktorí sú NHL ready, prípadne obrancu.
Po oznámení jsem si nebyl jistý, ale momentálně už se mi ten trade líbí :yes:

K Schennovi těžko zatím co říct. V těch několika málo zápasech za Kings toho moc neukázal, spíš nic než něco, ale to samozřejmě nic neznamená. Hrál víceméně ve 4. lajně, výš se dostával jen sporadicky. V nižších soutěžích ovšem dominoval, pokud nebude mít problém s přechodem do NHL, není co řešit. Narozdíl od Getza ho poněkud nedoceňuju, mám ho v hlavě zařazeného níž než jak ho hodnotí experti, ale to bude spíš můj problém.

Troufnu si předpovědět, že Simmera budete milovat. Bojovník, neúnavný forchecker, do všeho jde doslova po hlavě, může být stabilní minimálně 20 gólový střelec na rozhraní druhé a třetí lajny, to záleží na jeho produktivitě. V poslední sezóně udělal poněkud krok zpět, v podstatě stejně jako Doughty, což nahrává spekulacím, že ti dva se loňské léto spíš věnovali holkám a chlastu :) Takže jim rozdělení možná prospěje.
Tak jsem asi stejně překvapený jako většina zde diskutujících... :-O . Ano, o Carterovi už se spekulovalo i v minulých sezónách, třeba v souvislosti s Halákem, takže tam mě to až tolik nepřekvapuje - jen jsem v koutku duše doufal, že by se mohl angažovat i Montreal - tam ale raději podepíšou za 5,7 mil. porcelánového Markova :hroza: . Ale Richards, to je pro mě, jakožto nezaujatého a poměrů u Flyers neznalého diváka, naprostá bomba! To by mě opravdu nenapadlo ani ve snu, hlavně tedy v souvislosti s tím, že byl předtím vyměněný i Carter... To je přišel Bryzgalov sakra draho, navíc tak šíleně postavená smlouva - ani ne tak cap hit jako ta délka... :hroza: . Rusáci měli prostě včera svůj den... :D .
Rozhodně jste vydělali. Richards je naprostá jistota, pokud nebude dělat bordel v kabině a ještě má dobrou smlouvu...My můžeme jen doufat, že se experti nemýlí. JVR taky trvalo než něco ukázal a nyní hraje lépe a lépe...
Mimochodom, Holmgren chcel za Cartera Johansena, ale Howson mu ho domietol dať, tak sa uspokojil aj s Voráčkom.
Hodnotím trejd z pohľadu Flyers:
Carter je očakávaný a nemyslím si, že to niekoho prekvapilo, navyše to môže byť win-win situation, záleží ako sa Carter ukáže v Colombuse, ale vyzerá, že zmena by mu prospela.
Dostali ste solídny talent Voráčka (síce, češi vo Flyers znamenali vždy len problémy...), ktorý sa buď vo Flyers odpichne, ale ešte stále môže skončiť aj ako sklamanie. 1. a 3. výber je tiež paráda, zbavili ste sa peňazí atď atď..
Takže zatiaľ CBJ < PHI, neskôr možno win-win.

M. Richards je pre mňa absolútny šok :shock:
Getzo, klobúk dole pred zdrojmi. :klobuk_dole: Zatiaľ LAK >>> PHI, nakoniec to však také tragické byť nemusí.... Do riti, kedy sme mali naposledy výmenu aktuálneho kapitána, navyše úspešného a zapracovaného??? :idea: Langenbrunner :buh: Ok tak ešte predtým :hmm:

Sám som zvedavý ako to dopadne, nesmieme zabúdať, že súčasťou trejdov bol prakticky aj Bryzgalov a on môže relatívne veľmi ľahko zaplátať dieru dokonca aj po Richardsovi (samozrejme v spolupráci s Voráčkom, Simmondsom a Shennom...)...

BTW napadá vás ako kapitán niekto iný ako Mr. Pronger? :giggle:
Nesúhlasím, už teraz je to pre nás výhodná výmena:

1. staneme sa viac atraktívnymi pre hráčov /Howsonove slová/
2. zvýši sa tržba za permanentky
3. na Johasnena nebude vyvíjaný taký tlak a zároveň môźeme k Nashovi s Carterom dať mladé krídlo bez toho, aby sme sa báli, že neunesie zodpovednosť, keďźe tá na ňom nebude
4. Voráček bude dobrý hráč, ale center je kľúčová postava
5. plno mladých hráčov je síce krása, ale potrebujú na rozvoj skúsenosť a najmä neniesť ťarchu zodpovednosti za výkony, na čo v minulosti u nás doplatili, Brulé, ale aj čiastočne Brassard ći Voráček /i keď u nich sa pracovalo oveľa viac citlivo/

Tomuto trejdu som neverila, stal sa a ja som veľmi rada :yes:
begbeee píše:Do riti, kedy sme mali naposledy výmenu aktuálneho kapitána, navyše úspešného a zapracovaného??? :idea: Langenbrunner :buh: Ok tak ešte predtým :hmm:
hmmm - ryan smyth to islanders? :ja_neviem:

ja by som philu v carterovom trejde zatial ako vitaza nevidel - BJs maju konecne (konecne!) adekvatneho kumpana k nashovi. uz len aby to prinieslo zelany efekt a zlepsene vysledky a renome klubu - zatial nevidim dovod preco by nemalo.
flyers dostali bunch of maybes - pravdepodobne to bude za cartera viac ako dostacujuca nahrada (o 5 rokov ten trejd moze vyzerat ako cisty steal pre philu), ale stale je tu moznost ze z voracka nebude nic viac ako 3rd liner a picky sa nevydaria... neocakavam to, ale stat sa moze :P
tak toto je hardcore, totalne vymetenie zakladov kadra. Som myslel ze zle vidim ked som si to precital. Manazeri flyers maju teda odvahu pretoze ten tim bol dobre zlozeny a len pred rokom hral finale SC, ziskali dost maldikov a pickov ale to sa nemusi vydarit. A bryzgalov poriadna palka plat.
mitch píše: tim bol dobre zlozeny a len pred rokom hral finale SC
Prave na zaklade vykonu ve finale lonskeho roku bych Cartera a Richardse pakoval uz pred posledni sezonou...
Tak na Boards sú už aj názory, že ide o geniálny ťah v podaní Flyers. Ako je obvyklé, všetko ukáže čas. Tu sú argumenty:
1. Giroux a Briere sú stále viac ako solídny #1 a #2 centri.
2. Simmonds a Voraček, sú mladí hráči, potencionálne hráči prvých dvoch lájn, ktorí ale vedia hrať aj lajnu tretiu...
3. Uvoľnilo sa miesto pre Bryzgalova, čo bol problém Flyers už snáď 20 či 30 rokov...
4. Schenn sa môže stať novým Richardsom a zatiaľ nemá problém ukočírovať tretiu lajnu
5. Doplnili si drafty, pretože v tomto smere (prospects) nie je Phila až tak nabúchaná..

Vo výsledku máme playoff team s ešte väčším výhľadom do budúcnosti ako to bolo predtým.

Problém IMO je, že okno máte otvorené len potiaľ pokiaľ Pronger hrá na úrovni na akú sme zvyknutý...ale roky naskakujú...
begbeee píše:
Dobra tedy, mazu si te z nepratel ;-)
Ja si taky nemyslim, ze by slo o nejake tragicke trejdy Flyers, ale..!! Nahrada za Cartera a Richardse je v podstate OK, i kdyz Voracka bych ja tedy do teamu nejak extra nechtel... Nejvetsim problemem techhle trejdu je jednoznacne jejich casovy a generacni nesoulad, ktery timhle Holmgren ve Phille spustil. V utoku je to hlavne kratkodobe dost vyrazne oslabeni, potrva minimalne 2 nebo 3 roky dokud se utok alespon priblizi na puvodni uroven... A za tu dobu uz Timonen s Prongerem budou dosluhovat a Bryzgalov starnout. Jedine z tohodle hlediska mi to nedava smysl, totiz vubec nevim jakou generacni koncepci ted Holmgren sleduje...

A na zaver, pripravte se, ze minimalne pristi dve sezony by jsme meli (by jsme meli... vsechno je relativni) tempo v Atl. divizi udavat opet my. Pro me kazdopadne predstavuje tenhle team Flyers urcite prijemnejsiho soupere.
Nezapomínej, že to není konečná. Stále máme hodně místa pod stropem a čeká nás pravděpodobně Ryan Strome. Golman konečně nebude slabina a za takovou obranou to bude mít ještě lepší než ve Phoenixu...
begbeee píše:Tak na Boards sú už aj názory, že ide o geniálny ťah v podaní Flyers. Ako je obvyklé, všetko ukáže čas. Tu sú argumenty:
1. Giroux a Briere sú stále viac ako solídny #1 a #2 centri.
2. Simmonds a Voraček, sú mladí hráči, potencionálne hráči prvých dvoch lájn, ktorí ale vedia hrať aj lajnu tretiu...
3. Uvoľnilo sa miesto pre Bryzgalova, čo bol problém Flyers už snáď 20 či 30 rokov...
4. Schenn sa môže stať novým Richardsom a zatiaľ nemá problém ukočírovať tretiu lajnu
5. Doplnili si drafty, pretože v tomto smere (prospects) nie je Phila až tak nabúchaná..

Vo výsledku máme playoff team s ešte väčším výhľadom do budúcnosti ako to bolo predtým.

Problém IMO je, že okno máte otvorené len potiaľ pokiaľ Pronger hrá na úrovni na akú sme zvyknutý...ale roky naskakujú...
Niečo podobné som tvrdila včera na chate, oni to vôbec nie sú zle trejdy. Columbus má plno prospektov na krídle a v obrane, práve na centri nie je, okrem Johansena, žiaden. Brassard nehrá to, ćo sa od neho čakalalo, Takže prećo nevymeniť krídlo za kvalitného centra? Taktiež Kings, plno mladých prospektov, ale iba jeden kvalitný, hotový center. Taktiež prijateĺný risk. Podĺa mňa patrí tento trejd medzi tie, kde vyhrali všetky zúčastnené tímy.

Taktiež nemôźem súhlasiť s Atlantikom, Philla bude mať vynikajúci tím už v ďalšej sezóne. Obrana je veľmi kvalitná a bryzgalov brankár, ktorý vie tím podrźať, Phoenix by o tom mohol rozprávať.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA