Asi zacinam fandit Atlante..ehm..Winnipegu
Richie, Jeff
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ani nie, Schenn je veľmi cenený prospekt, on už bude na NHL pripravený Simmonds kvalitný krídelník.neis píše:Určitě byly problémy v kabině. Jen se podívejte jak se po výměnách tvářil Holmy na tiskovce. Očividně jeho trade přijít musel a Carter se u nás dostal do začarovaného kruhu, poskákal paní Hartnelovou a asi taky nedělal moc dobrotyZa Cartera je náhrada celkem slušná, když si vezmu že to znamená i ušetření peněz. Za Richardse je to asi málo, to asi neměl Holmy tak spěchat.
hmmm - ryan smyth to islanders? :ja_neviem:begbeee píše:Do riti, kedy sme mali naposledy výmenu aktuálneho kapitána, navyše úspešného a zapracovaného???Langenbrunner
Ok tak ešte predtým
![]()
Niečo podobné som tvrdila včera na chate, oni to vôbec nie sú zle trejdy. Columbus má plno prospektov na krídle a v obrane, práve na centri nie je, okrem Johansena, žiaden. Brassard nehrá to, ćo sa od neho čakalalo, Takže prećo nevymeniť krídlo za kvalitného centra? Taktiež Kings, plno mladých prospektov, ale iba jeden kvalitný, hotový center. Taktiež prijateĺný risk. Podĺa mňa patrí tento trejd medzi tie, kde vyhrali všetky zúčastnené tímy.begbeee píše:Tak na Boards sú už aj názory, že ide o geniálny ťah v podaní Flyers. Ako je obvyklé, všetko ukáže čas. Tu sú argumenty:
1. Giroux a Briere sú stále viac ako solídny #1 a #2 centri.
2. Simmonds a Voraček, sú mladí hráči, potencionálne hráči prvých dvoch lájn, ktorí ale vedia hrať aj lajnu tretiu...
3. Uvoľnilo sa miesto pre Bryzgalova, čo bol problém Flyers už snáď 20 či 30 rokov...
4. Schenn sa môže stať novým Richardsom a zatiaľ nemá problém ukočírovať tretiu lajnu
5. Doplnili si drafty, pretože v tomto smere (prospects) nie je Phila až tak nabúchaná..
Vo výsledku máme playoff team s ešte väčším výhľadom do budúcnosti ako to bolo predtým.
Problém IMO je, že okno máte otvorené len potiaľ pokiaľ Pronger hrá na úrovni na akú sme zvyknutý...ale roky naskakujú...