Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

habs píše:Tak jsme získali Wisniewského a nevím, jestli se mám radovat nebo obávat... :? Na jedné straně výborná střela, takže naše jalová přesilovka by mohla dostat řádnou injekci. Na straně druhé hrozivá +/- statistika...! Nevím, ale přál jsem si spíš za ty volné peníze po Markovovi nějakého střelce, co umí aspoň trefit bránu, protože to je náš současný největší problém :hroza: !
+/- asi proto ze hral v islanders.. u nas pujde do plusu
Levlanc si zatim na turnaji pocina velice dobre 3z 2+3.. ale hlavne je to driec a v oslabovkach asi najlepsi hrac..

Nattinen to je zase sniper 3z 3+0 . typicky zakoncovatel, zatial dava hodne dulezite goly..
Po zapase s pit som spokojny. cely cas sme mali hru pokontrolou,snad az na uvodnu tretinu.
Po stastnom gole pit, kde sme si nepokrili hraca pred branou, sme ovladli hru a nakonec aj vyhrali.
Konecne sme vytazili z mala striel vitazstvo.
Po absenciach v defensive je to parada. Dufajme ze vyhzrajeme aj v pit.
maro píše:Po zapase s pit som spokojny. cely cas sme mali hru pokontrolou,snad az na uvodnu tretinu.
Po stastnom gole pit, kde sme si nepokrili hraca pred branou, sme ovladli hru a nakonec aj vyhrali.
No to jsou mi veci maro. Btw, jak ze vyhrajete i v PIT? Vzdyt se hraje ve stredu opet v Montrealu... Nebo ty se uz divas na 12.3.2011?
Zbytek tveho hodnoceni zapasu ponecham radeji bez komentare, ovsem s nutnou davkou sebezapreni .
Atlantik píše:
maro píše:Po zapase s pit som spokojny. cely cas sme mali hru pokontrolou,snad az na uvodnu tretinu.
No to jsou mi veci maro. Btw, jak ze vyhrajete i v PIT? Vzdyt se hraje ve stredu opet v Montrealu... Nebo ty se uz divas na 12.3.2011?
Zbytek tveho hodnoceni zapasu ponecham radeji bez komentare, ovsem s nutnou davkou sebezapreni .
Musis si uvedomit, ze Maro je znamy taskar :yes:
hh tak to je dobry :) nahodou Atlantik ma vetsiinou dost objektivni pristup :) tak nevim.
Anger píše:hh tak to je dobry :) nahodou Atlantik ma vetsiinou dost objektivni pristup :) tak nevim.
Noo :D
Jak kdy, sice se snazim, ale v navalu emoci to nekdy nejde. K tomuhle zapasu bych samozrejme mohl vypsat xy kritickych momentu, vymlouvat se na dalsich xy veci...
Ale je to v tomhle pripade asi zbytecne... Kdyz uvazim, jaky pohled maji na hokej fans v Bell centru(buceni po kazdem doteku jejich hracu), kdyz uvazim jaky pohled na zapas vyjadril maro(napsat pri vyhre na najezdy, ze zapas kontrolovali, navic kdyz byli prestrileni a prohravali :ja_neviem: ), kdyz uvazim co se tady delo v lonskem playoffs... Radeji to uzavru, tak jak jsem psal v nasem topicu: vzhledem na okolnosti jsem s bodem spokojeny.
Atlantik píše:
Anger píše:hh tak to je dobry :) nahodou Atlantik ma vetsiinou dost objektivni pristup :) tak nevim.
Noo :D
Jak kdy, sice se snazim, ale v navalu emoci to nekdy nejde. K tomuhle zapasu bych samozrejme mohl vypsat xy kritickych momentu, vymlouvat se na dalsich xy veci...
Ale je to v tomhle pripade asi zbytecne... Kdyz uvazim, jaky pohled maji na hokej fans v Bell centru(buceni po kazdem doteku jejich hracu), kdyz uvazim jaky pohled na zapas vyjadril maro(napsat pri vyhre na najezdy, ze zapas kontrolovali, navic kdyz byli prestrileni a prohravali :ja_neviem: ), kdyz uvazim co se tady delo v lonskem playoffs... Radeji to uzavru, tak jak jsem psal v nasem topicu: vzhledem na okolnosti jsem s bodem spokojeny.
Zápas byl podle průběhu hry vyloženě remízový, nájezdy už byly o štěstí a také Pouliotově šikovnosti :thumbsup: .
Ale prosím tě, řekni mi, co jsi myslel tím, že diváci v Bell Centre "bučí po každém doteku jejich hráčů"??? Kde jsi to viděl...? A co se tady dělo v loňském play-off? Že si z nás rozhodčí v několika zápasech dělali vyloženě srandu? Jo, to se dělo...
A vzhledem k jakým okolnostem jsi s bodem spokojený? Teď jsem si přečetl tvé hodnocení na vašem topicu a i když musím uznat, že naše přesilovka 5 na 3 byla přímo tragická, je v tvém hodnocení cítit fanouškovská zaujatost - nic ve zlém... :) . Jestli těmi okolnostmi máš na mysli absenci Crosbyho, Cookea či Comrieho, tak věz, že nám chyběli tři asi naši nejlepší obránci - Markov, Gorges a Hamrlík. Řekl bych, že pro naše mužstvo je to téměř nenahraditelná ztráta, vzhledem ke kádru, jakým disponujeme. V pozici favorita jste určitě přijeli vy a byť náš výkon nebyl v první třetině vůbec dobrý, od druhé jsme hru i skóre srovnali, takže proč bychom se neměli čím chlubit? Porazili jsme lídra Východní konference a to se počítá :clap: ! A to podruhé v letošní sezóně...
O tom pro koho je ta ztrata vetsi se nebudu hadat, jen dodam svuj pohled, at si to kazdy posoudi sam. My jsme neocekavali rozpad utoku, ktery prisel doslova ze dne na den. Meli jsme back-to-back zapas a nestihali jsme ani povolat nikoho z farmy. Cooke mel personalni duvody a musel kvuli rodine odcestovat, takze na kridlo musel destruktivni obrance Engelland poprve v zivote. S absenci Crosbyho nemame jasny system hry, to je uplne jina koncepce, neni nacvicena presilovka, Letestu musel na centra 1.utoku, tim se zas rozpadl sehrany 3.utok. Navic byl unaveny i v posledni dobe fakt vynikajici Fleury, takze jsem mel pred zapasem jeste vetsi obavy. Ale tak kdyz myslis, ze pro vas byla ztrata vetsi, necham te v tom, o to tady konec-koncu ani nejde. Tohle jsem myslel temi "okolnostmi", plus ty dve spojene presilovky 5 na 3, kde jsem si myslel ze to uz nemuzeme prezit a ze proste odejdeme bez bodu. Takze proto jsem nakonec s bodem i s pristupem celeho teamu spokojeny.

Co se tyce lonske serie, uz se k ni nechci a ani nebudu vracet, ja jsem jen narazel na ty diskuse mezi nama, ktere nechci opakovat a vubec nechci uz nic podobneho zazit. K rozhodcovske otazce zvlast, tvuj nazor ze si z vas rozhodci delali srandu nesdilim. Podobne se proto ani nebudu vyjadrovat k rozhodcim dnesniho zapasu, opet by byl jenom ohen na strese, snad ale uznas ze dnes si z vas srandu rozhodne nedelali :frajer2:

Btw., o tom kdo z nas je vice zaujaty... nevim, myslim ze v tomhle jsme minimalne stejni, takze pravda je obvykle nekde mezi, alespon podle mne.
Atlantik píše:
Btw., o tom kdo z nas je vice zaujaty... nevim, ...
Hmm, tezko rict :ja_neviem: , ale svuj nazor mam :yes: A kdo ho hleda, najde :smile03:

Myslim, ze at se Atlantik snazi jak chce, Habs je etalon zaujatosti...
AndyF píše:
Hmm, tezko rict :ja_neviem: , ale svuj nazor mam :yes: A kdo ho hleda, najde :smile03:

Aha tak uz jsem danou zahadu rozlousknul :smile03:
Nechapu, pozeral si ten isty zapas?
prakticky ste nemali golofku, i gol padol po dorazke.
2 body zasluzene..
Je vidno ze bey Sida ste polovicni
maro píše:prakticky ste nemali golofku, i gol padol po dorazke.
:wowo: Jak rikam, je to taskar
PK prehral stávku :cinka:

Tak se tesim, co nezaujatyho si tu k tomu zaveru zapasu prectu :-P
AndyF píše:Tak se tesim, co nezaujatyho si tu k tomu zaveru zapasu prectu :-P
musime si pockat na mareckove vyjadrenie :D
nechcem sa v tom moc sprtat, kedze som vychadzal len z hajlajtov, ktore sice nieco naznacili, no hlavne naserkali, kedze v samom zavere sme nedokazali udrzat nadejne 2 golove vedenie.....skoda tych 2 usmudlanych goloviek, najskôr ten na 1:2, ktory si bude Timmy zrejme vycitat, no a ten vyrovnavajuci v posl. minute, ktory sme inkasovali v oslabeni a ktory sa odrazil od Giontovej korcule....neslo o umyselny pohyb korculou, takze v tom problem nevidim, sudi rozhodol spravne......v ot sme isli opät do oslabovky, odolali sme, no kratko na to, Pacio rozhodol.....taketo strely Timmy chyta lavou zadnou, neviem ci mal zakryty vyhlad, tazko povedat, celkovo nas podrzal, no s bodom nemôze byt ani on spokojny......Zdeno mal Subbana v zuboch, odveta môze byt zaujimava.....
cepi píše:...v ot sme isli opät do oslabovky,
No ta me prave pobavila nejvic... :yes:
Co to k zapau.

Prva tretina vyrovnana temer bez sanci. V druhej sme dostali 2 usmudlane nahodne goly od bergerona a samozrejme bos to chcel uzavriet. Ale v zavere sme vyrobili neskutocny tlak, ktoremu neodolal ani Saint Thomas. Sice Giontov gol trosku stastny ale z toho poctu striel len logicke vyustenie. V predlzeni sme boli jasne lepsimi. Bos nestihal, nasledna nasa presilovka a super sanca. Thomas vsak este podrzal. V zavere ale pevnost Thomas padla, ked sa presadil kanonier Pacioretty. V zavere zasluzenu prehru nezvladal Chara, zacal sa strkat do nasich chlapcov, co musel razne vyriesit Gill. Takto by sa kapitan ale nemal spravat. :cry:
Z mojho pohladu zasluzene dva body. Avsak musim podotknut, ze som sklamany. Cakal som suverennejsi vysledok a ziaden bod pre bos. :?

Posledne 4 zapasy sme hrali v predlzeni. Postupne ideme hore a prechod musi byt zrejme postupny. Musime si chvilu pockat kym budeme valcovat opat superov. Nieco mi hovori, ze to nastane v PO.

PS: Treba pochvalit Moena za krasnu bitku.

Edit: Zamerne som nespomenul ten udajne v nesulade s pravidlami gol co sme dali. Na takuto svinarnu sa neda povedat nic.
maro píše:V druhej sme dostali 2 usmudlane nahodne goly od bergerona
:wowo: ehm ak porovname nase a vase goly....kazdopadne s tymi Bergyho usmudlanymi si ma maro polozil :D prvy gol akcia na jeden dotyk, ako by som ti to romanticky povedal, jedna basen, ale na krasne goly sa samozrejme nehra, nevyhrava, vy ste to tam s davkou stastia v zavere dokopali, paci sa, tie 2 body vam doprajem, ale nic to nemeni na skutocnosti, ze 3.konf.priecka bude v konecnom uctovani patrit macikom :fucker:

edit: by ma docela prekvapilo ak by :uvodzovky: gol :uvodzovky: vysokou hokejkou sudi uznali :slintac:
maro píše:V zavere zasluzenu prehru nezvladal Chara, zacal sa strkat do nasich chlapcov...
maro píše:Musime si chvilu pockat kym budeme valcovat opat superov. Nieco mi hovori, ze to nastane v PO.
maro píše:Edit: Zamerne som nespomenul ten udajne v nesulade s pravidlami gol co sme dali. Na takuto svinarnu sa neda povedat nic.
Ty by sis mel na to spustit nejakou humoristickou stranku :wowo: :lol:

Muzes zacit tim, ze Gretzky byl nymand, co neumel prihravat, ale nastesti to vzdycky nekdo dojel :giggle:
zujimave , ty si pozeral ten zapas , ze o tom tak vies?
Pride mi to zaujimave ze kazdy len andava asmeje sa z MTl a pritom vsetci pozeraju nase zapasy.. Ze ty fandis habs :hmm:. ?

nehnevaj te sa ale ziaden utok tam zo strany pacyho nebol.. Trosku ho odstrcil lebo mu krizoval cestu. Zdeno to teda dost prehnal.. proste nezniesol ze ma -ku.

http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/zde ... ideo/31203
AndyF píše:
Atlantik píše:
Btw., o tom kdo z nas je vice zaujaty... nevim, ...

Tak to jsou mi věci - mě nazývá "etalonem zaujatosti" fanoušek Flyers, od kterých tu slyším nejvíce nářků, jak jsou na ně rozhodčí vysazení, že na ně mají jiný metr než na ostatní apod. ... Ty etalone, aspoň si přečti mé příspěvky a vypíchni mi tady z nich mou extra zaujatost - já si myslím, že jsem na tom stejně jako kterýkoliv jiný fanoušek jakéhokoliv mužstva. Pokud je to skalní fanda, vždycky bude svým způsobem zaujatý a ty nejsi výjimkou. Kdopak si tu pořád stěžoval, jak rozhodčí Crosbyho protěžujou? Že by fanoušci Flyers... :D ? Když jsem to zmínil já v té loňské sérii, tak jsem tedy víc zaujatý než vy? Nebo podle čeho tak usuzuješ? Zvláštní logika...
A ještě mi řekni, co se ti nezdálo na konci zápasu s Bostonem, rád si to přečtu... :)
tu situaciu so Zdenom by som nijako zvlast nedramatizoval......jemne stuchnutie a co viac bolo treba Zdenovi, ktory bol z konecneho vysledkoveho rezultatu pekne nejebabkany.....emocie pracuju, ozvlast po takomto priebehu zapasu, ale robit z toho nejake haloo :roll:
cepi píše:
maro píše:V druhej sme dostali 2 usmudlane nahodne goly od bergerona
:wowo: ehm ak porovname nase a vase goly....kazdopadne s tymi Bergyho usmudlanymi si ma maro polozil :D prvy gol akcia na jeden dotyk, ako by som ti to romanticky povedal, jedna basen, ale na krasne goly sa samozrejme nehra, nevyhrava, vy ste to tam s davkou stastia v zavere dokopali, paci sa, tie 2 body vam doprajem, ale nic to nemeni na skutocnosti, ze 3.konf.priecka bude v konecnom uctovani patrit macikom :fucker:

edit: by ma docela prekvapilo ak by :uvodzovky: gol :uvodzovky: vysokou hokejkou sudi uznali :slintac:
Já bych to shrnul asi takhle: První třetina vyrovnaná, druhou jste byli lepší vy a třetí my. Takže remíza po normální hrací době zasloužená. Prodloužení je i o štěstí, my ho měli víc, i když jsme měli rozhodnout v té přesilovce - to bylo trestuhodné. Ta strkanice po závěrečném gólu vznikla Paciorettyho přistrčením Cháry, což dělat nemusel, ale nebylo nic tak hrozného, aby ho za to jel Chára ztrestat - to si mohl odpustit. Ale chápu jeho frustraci, když ještě pár minut před koncem jeho mužstvo vede o dva góly a nakonec prohraje v prodloužení...
P.S.: Jsi si tak jistý, že ten neuznaný gól byl vysokou holí? Z těch záběrů, co byly k dispozici, to zdaleka tak jasné nebylo...
Uz sa chlapci, hlavne z Montrealu, mohli naucit, ze nemaju do Charu strkat, ked nechcu dostat po papuly :-P :wink:

Nebolo to nic hrozne, proste stava sa.
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE