Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Philly-The Scud píše:MÁSLA neserte mě, jestli se do PO dostanete na úkor Philly, tak s NHL fakt končím, protože takováto traumata nemám zapotřebí........... :cry: :cry: !!!!
toto keby citala Niagara :lol:
debil píše:Dneska dalsi priamy suboj o playoff. O jednej s rangers. Buffalo by malo vyhrat a poslat Rangers prec z playoff pozicii.
jj, ocakavam 1tku a taketo superenie 2 celkov ktore pri nas stoja plece pri pleci potesi, len pls aby to nebolo po pp..
dufam ze dneska chlapci zaberu mam v KTL jednotku :D , dolezity zapas, treba utiect jazdcom, a aj phile treba utiect a nepustit ich do playoff, v playoff sa hra iny a este tvrdsi hokej, pustit tam chore hlavy z philadelphie a poslu pol superoveho mancaftu na ARO :bitka3:
debil píše:Dneska dalsi priamy suboj o playoff. O jednej s rangers. Buffalo by malo vyhrat a poslat Rangers prec z playoff pozicii.
Zase ti to nevyšlo debil. :yahoo: Neviem prečo si proti Rangers tak zaujatý, kedže túto vetu spomínaš pred každým zápasom proti Rangers, ale máš smolu.2 cenné body, získali opäť jazdci. :good: Drury zaznamenal opäť 1 asistenciu, tak ako v predošlom zápase. :frajer2:
cepi píše:
jj, ocakavam 1tku a taketo superenie 2 celkov ktore pri nas stoja plece pri pleci potesi, len pls aby to nebolo po pp..

cepi tak sme ti splnili aspoň to, že sa nerozhodlo v predlžení, ale v riadnom čase.Ale tvoja očakávaná 1 to nebola.Výhru a cenné 2 body získali opäť tak ako pri predošlom súperení týchto 2 celkov jazdci a potvrdili tak stúpajúcu formu, hlavne tú streleckú.Vyzerá to, že Reeney konečne našiel optimálne zloženie, útočných formácii a hneď sa to prejavilo, na vyššom počte strelených gólov, ako v predošlých zápasoch. :clap:
phila je zdecimovana? kolko hracov ma distanc? :lol2:
sekera by sa po odchode campbella mohol presadit. uz ma seru tito nasi mladi hraci, nikto z nich sa nevie presadit.

som zvedavy kto nahradi campbellov icetime v buffale. urcite bude jednickou spacek.
dost blbe prist o hraca ako je Brian Campbell :(

v mojom srdci ostane navzdy spomienka ako zrusil umbergera :hit: :clap:
troska rozdiel open ice hit -> campbell vs. umberger oproti narazeniu na mantinel -> downie - mcammond, o a zabudol som kolko dostal downie distanc ? 20 zapasov, podme to chytro porovnat s campbellom, ratam ratam dostal teda trepem nedostal distanc, asi v tom bol v tych hitoch taky maly malilinky rozdiel, ale nechaj tak... dalej sa uz nevyjadrujem ku phile, chcem si zachovat povest slusneho cloveka na net forach :)
noo, tak docela ste ma potesili odchodom Campbella..pustit klucoveho borca v case, ked tvrdo bojujete o PO..hm.hm,hm..ale co mohll chudak GM robit, ked by mu v lete Campbell zakyval zadarmo na rozlucku..som teda spokojny aj s tym, ze putoval na Zapad a tak pevne verim, ze prenikanie do Vasej obrany bude od tejto chvile podstatne jednoduchsie :)
no tak to teda bude, hlavny pilier obrany je v tahu, uvidime co bude z mladeho Berniera, este je situacia celkom naklonena Sekerovi, opat by si mohol daco zahrat v prvom time :)
co sa ti nepaci na ludoch co riadia NHL a posudzuju zakroky ? asi sami lepsie vedia ako ty alebo ja co len hit a "hit"

preco downey takto surovo napadol mcammonda v pripravnom zapase? o co tam islo? o fazulky tak akurat, to nebol bodycheck to bolo vletenie v plnej rychlosti a neviem ci dokonca nie rukami nie telom, mcammond tam nasledne narazil do mantinelu a nevsimol som si ze by umbergera odvazali na nositkach s fixacnym golierom okolo krku a behali okolo neho zdravotnici, umberger tam akurat lezal v soku a nevedel ulapit dych, mcammond tam lezal ako jak mrtvola

ak povazujes zakrok downieho za porovnatelny ako campbellov ci dokonca cistejsi tak si uplne mimo...

si to este raz pekne pozri a porovnaj:
downie: http://www.youtube.com/watch?v=HerZdQmigLs
campbell: http://www.youtube.com/watch?v=XD03ut-iUzg

a ze pozdravujem Nika Dimitrakosa za jeho suicide pass :lol2:
no chalani, nechcem Vam do toho moc kecat, ale radsej by som to uz nerozoberal..s Phillym sme to uz preberali az, az, kazdy mal na to svoj = iny nazor, ale nerad by som sa uz k tomu opät vracal :) pre mna uzavreta kapitola :yes:

:backtotopic:

dnes predatori..ak chcete pomyslat na PO musite pisat 2 body, aj ked predatori su v tejto PO ? na rovnako..boj na ostrie noza, no predsa len, mierne sa priklanam na Vasu stranu Fortune 8)
tiez to nemam chut rozoberat, kazdy ma svoju pravdu tak to nechajme tak...

body nam treba ako sol ale akurat v klucovych zapasoch ich stracame, to je na porazenie :lol2:
Fortune píše:uvidime co bude z mladeho Berniera,
Tak Bernier hrá zrejme v prvom útoku spolu s D.Royom a Vanekom a zatial mu to tam padá.
V premiére strelil prvé 2 goly zápasu a na 6. Royov gol prihrával.Je to divoký zápas, pár minút pred koncom je to už 8:4. Žeby sa ešte rozbehli a postúpili do PO?!

Žraloci zatial vedú v CBJ 4:2 a Campbell si pripísal už svoju 39. asistenciu pri zatial posl. gole Pavelskeho.
2+1 je pekna vizitka na uvod v Buffale :)
jj, priam krasna....a este na konci pekne zlozil Tootoo-a. :D
Ja si myslim ze Stevovy Bernierovy to tam bude padat..v SJ nedostaval moc prilezitost a Lindy Ruff ho hned zapojil do 1.utoku sabli..Trojica:Vanek,Roy,Bernier bude pre superov nocna mora :!: :!: :!:
to je prdel. hokej sa hra zatial vyhradne v tretine buffala. vypada to ako taka jedna velka presilovka detroitu. jediny raz sa dostali do brejku a dali gola. ale takto je iba otazka casu kedy detroit otoci.
parada sundali sme philu :clap: :oslava:
Az take dobre vykony som necakal. Buffalo hra tak trochu ako na hojdacke,a le vcelku to zatial drzi. Maju na playoff!
Sabres vzdy lepsi, nez Phila. Pardon, vzdy od momentu, kedy vyrazili mantakov, co nevedia hrat hokej. Od lockoutu.
vcera sa chlapcom z buffala podarilo otocit zapas ked prehravali s tampou v tretej tretine 1-4 ale 6 golmi otocili na konecnych 7-4, darilo sa najme Vanekovi (3+0), Roy a Stafford (0+3), Hecht (2+1), Pominville (2+2) a Sekera zaznamenal plus 5 bodov v +/- statistike :)
No podaril sa im paradny obrat, ked do 3. tretiny stupovali za stavu 1:3 pre Tampu Bay. Strelit 6 golov v jednej tretine to sa tak casto nevidi a ani nestava. Buffalo v tomto zapase proti Tampe Bay muselo proste vyhrat ak chcelo pomyslat nad postupom do play-off. Da sa povedat, ze toto bol klucovi zapas v , ktorom si Buffalo nemohlo dovolit prehrat, ale Tampa Bay bola pre nich neprijemnym superom aj napriek tomu, ze Tampa Bay uz moze pomyslat nad play-off az na buducu sezonu.
pre buffalo su vsetky nasledujuce stretnutia klucove :D
Fortune píše:pre buffalo su vsetky nasledujuce stretnutia klucove :D
No ved jasne su, ale toto bol tiez velmi dolezity klucovi zapas, ktory im dodal vysie sebavedomie do dalsich zapasov.
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS