Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše::!: ..tak ma hned napadlo..ak Teemu zavita, do Flyers, kupis mi jedno triko hokejfora :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=1996&start=15 ak nie, kupim Ti ho ja :!:

..a myslim to uplne seriozne, ak stavka, tak stavka :wink: tak co leci, ides do toho :!: :?:
fajn jen by mě zajímalo to si mám jít do banky měnit na slovenské peníze? nedá s eto koupit nějak za české?

Ak sa im podari ziskat Selanneho,tak budu celkom naslapani tuto sezonu.Kazdopadne budu aj bez neho,Foppa moze lutovat,ze chcel odist :P .

Len skoda,ze tam uz nehra Handzus,ten mi tam neskutocne sedel,aj medzi divakmi bol oblubeny,hlavne to ich Zeuuuuuuuus,ked bol pri puku 8) .Navyse tam hra moj oblubeny hrac Gagne

hehe, uz akoby si mi ho leci kupoval :lol: psst, to neries, to je detail, cislo uctu poslem rad :D len cekni ci ides do toho, ci nie..aby sme zbytocne nespamovali :)

fajn jdu.
Selanne, snad mi pomůžeš :modlenie:

Lecavalier-number4 píše:fajn jdu.
Selanne, snad mi pomůžeš :modlenie:
:!: potvrdene, uzavrete :!: svedkov tu mame viac ako dost :) tak uvidime..teraz len cakat.. 8)

Lena aby sa Letci nestali mocnostou na buduce roky...s takýmito hračmi zase pojdu na vrchol...samo že doležita bude suhra no mam tušaka že ked sa rozbehnu na konci sezony tak to bude aj SC

Philla sa cez minulu sezonu zbavila drahych hracov takze preto mali teraz vela priestoru do platoveho stropu na ziskanie skusenych hracov, ale predcasnym optimistom by som velmi nebol, no do PO by mali postupit aj ked na vychode je to stale vyrovnane takze staci ze nebudu zohraty a pokazia prvych 20 zapasov a potom sa uz tazko dostanu pred ine timy.

Co sa tyka Flyers, ich vlastnikom je Comcast, ktory vlastni aj Versus takze dalsie prenosy Play off bez vlastneho timu by asi manazment Comcast-u nedokazal akceptovat.

Aby bol Zeus v Phile zasa menej hodny ako rolbar? TO CO JE ZA HOVADINA?! Taky hrac ma hrat prinajhorsom v 2. utoku, v pripade potreby zatiahnut v 1. a ak su na to podmienky, tak tam hrat permanentne! A Selanne do Philly, tak to je totalna halucinacia, tomu ani sam cepi neveris!

Zasa neviem či to je spolahlivý zdroj ale podla Kanadského rádia Team 1040 Selanne už ukončil kariéru,ked je to tak tak cepi prehrál.TU je zdroj,úplne nakonci príspevku sú volní hráči ktorí by mohli ukončiť a podtým už sú vyškrtnutý tí čo ukončili Roenick a Selanne a tí čo podpísali Drake a Flaherty

Hm, lenze pokial to nemas z nejakeho ozaj doveryhodneho zdroja. Vies, ze sa vravelo, ze Souray uz podpisal a pritom sa este 3 dni nic nedialo. Vlastne Phila je teraz uz hadam dost silna, Esche uz tusim nie je ich majetok, ani tu nemaju pretlak, nevidim problemy....

tak novinky které tu ohledně Selanneho píšte mě potěšujou, ne že bych si přál aby ukončil karieru, ale ať si zůstane u Ducks, ale ať necjhodí do Phily :modlenie:

Denník Philadelphia Daily News oznámil, že prechod fínskeho veterána Teema Selänneho z Anaheimu do Philadelphie je na spadnutie..ale to bolo pred par dnami..

poho leci, ak Teemu zavesi korculky, triko je Tvoje :wink:

toto byla kravina uz od zacatku. nedavno sem nekde cetl rozhovor se Selännem a sam rikal, ze se v Kalifornii ( Anaheimu ) libi jemu i jeho rodine, kvuli celorocne hezkemu pocasi a urcite anonymite. to spis ukonci, nez se bude stehovat.

gratuluju k tricku :D

raf píše:
gratuluju k tricku :D
potor hlavně nezakřiknout
Samozřejmě si taky myslím že Selanne ukončí karieru nebo zůstane u Ducks, ale je jasné že by se cepi jen tak nesázel, kdby někde nečetl že Selanneho příchod je možný.

Absolutne nie, Selanne nema co v Phille robit. Nech to bud zostane v Anaheime, alebo ide niekam inam, len nie do Philly, tam nie. Myslim, ze este stale ma vsak svetu co predviest.

Poslední dny jsem byl mimo a nestačím se divit, jaké se zde vyrojily novinky ohledně Philly a Selänneho........... 8) !!!! Nikde jsem o tom nečetl a vzhledem k platovému stropu to není moc reálné, leda že by přišla výměna, což by mne ale mrzelo, jelikož se domnívám, že současný tým je skvělé poskládán............ :wink: !!!!

Momentalne je asi najvaznejsou otazkou to, kto bude kapitanom Flyers. Na oficialke NHL vedie Gagne pred Brierom, domnievam sa vsak, ze to bude novoziskany Smith!

Tak to by se mi určitě nelíbilo, doufám, že kapitánem bude Simon.................. !!!!

PHILLY FOREVER píše:Tak to by se mi urÄŤitÄ› nelĂ­bilo, doufám, Ĺľe kapitánem bude Simon.................. !!!!
Taky doufám,že nakonec to bude Simon Gagne.
To je ovšem zajímavá informace-návrat ztraceného syna Bouchera k Letcům:
-nhl.cz-
GĂłlman Brian Boucher se po pÄ›ti letech vracĂ­ do Philadelphie, kde kdysi odstartoval svoji profesionálnĂ­ kariĂ©ru. Flyers s nĂ­m poÄŤĂ­tajĂ­ do brankovištÄ› záloĹľnĂ­ho celku Phantoms. Boucher v minulĂ© sezĂłnÄ› odchytal v NHL patnáct zápasĹŻ za Chicago a potĂ© tĹ™i utkánĂ­ v dresu Columbusu. Letci vÄŤera podepsali takĂ© nováčkovskĂ˝ kontrakt s ĂştoÄŤnĂ­kem Claudem Girouxem, 22. muĹľem loĹ

:( Máš pravdu baffy,Brin Boucher prožívá divnou karieru.Pamatuji se ještě za Clarka,jak z něho byli unešení a předvídala se mu skvělá brankářská budoucnost.Pak šel malinko dolů výkonnostně a okamžitě ho vyměnili.Nikde se pak jedničkou na stálo nestal.Podle mě s ním neměli nikde dostatečnou trpělivost.A pochybuju,že může z farmy odstavit Birona či Nittyho.To je sci-fi.Osobně bych ho viděl radši někde,kde by měl reálně šanci chytat.Nevím,ale domnívám se.že farma mu nemůže prospět.Jinak Simon Gagně je ideální kapitán,tady není nad vším váhat!!!

Boucher odešel z Philly jelikož a protože ho zkrátka vystrnadil Čeman, v té době nejlepší gólman světa............. :wink: 8) !!!!

PHILLY FOREVER píše:Boucher odešel z Philly jelikoĹľ a protoĹľe ho zkrátka vystrnadil ÄŚeman, v tĂ© dobÄ› nejlepší gĂłlman svÄ›ta............. :wink: 8) !!!!
:D A už jsme zase u toho nemotorného kopyta Čemana?Mizerný pohyb a povalování se v brankovišti,tak přece nejlepší brankáři nechytají? 8) :wink:

A nedáš si Baffy pokoj a nedáš........ 8) !!!! U gólmanů rozhodují čísla a ta měl zkrátka Čeman v té době skvělá......... :wink: !!!!

Ceman v tej dobe patril medzi 3 najlepsich brankarov sveta, ale po odchode do L. A. sa zaradil skor k najhorsim. A Boucher mal smolu, ze chytal v jalovom Chicagu. Vitazstiev malo, ale pochytal celkom dost striel, za deravou obranou si to naozaj uzil a vyrobil v podstate len jednu fatalnu chybu, inak sa mu da vsetko prepcit. Dobra zaloha v pripade vypadnutia Birona a Nittyho. :idea:

KaĹľdopádnÄ› - jako brankář ÄŤ. 3 je skvÄ›lĂ˝....... !!!! Ĺ
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS