fajn jen by mÄ› zajĂmalo to si mám jĂt do banky mÄ›nit na slovenskĂ© penĂze? nedá s eto koupit nÄ›jak za ÄŤeskĂ©?cepi píše:..tak ma hned napadlo..ak Teemu zavita, do Flyers, kupis mi jedno triko hokejfora
http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=1996&start=15 ak nie, kupim Ti ho ja
![]()
..a myslim to uplne seriozne, ak stavka, tak stavkatak co leci, ides do toho
![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ak sa im podari ziskat Selanneho,tak budu celkom naslapani tuto sezonu.Kazdopadne budu aj bez neho,Foppa moze lutovat,ze chcel odist
.
Len skoda,ze tam uz nehra Handzus,ten mi tam neskutocne sedel,aj medzi divakmi bol oblubeny,hlavne to ich Zeuuuuuuuus,ked bol pri puku
.Navyse tam hra moj oblubeny hrac Gagne
Len skoda,ze tam uz nehra Handzus,ten mi tam neskutocne sedel,aj medzi divakmi bol oblubeny,hlavne to ich Zeuuuuuuuus,ked bol pri puku
Philla sa cez minulu sezonu zbavila drahych hracov takze preto mali teraz vela priestoru do platoveho stropu na ziskanie skusenych hracov, ale predcasnym optimistom by som velmi nebol, no do PO by mali postupit aj ked na vychode je to stale vyrovnane takze staci ze nebudu zohraty a pokazia prvych 20 zapasov a potom sa uz tazko dostanu pred ine timy.
Co sa tyka Flyers, ich vlastnikom je Comcast, ktory vlastni aj Versus takze dalsie prenosy Play off bez vlastneho timu by asi manazment Comcast-u nedokazal akceptovat.
Co sa tyka Flyers, ich vlastnikom je Comcast, ktory vlastni aj Versus takze dalsie prenosy Play off bez vlastneho timu by asi manazment Comcast-u nedokazal akceptovat.
Aby bol Zeus v Phile zasa menej hodny ako rolbar? TO CO JE ZA HOVADINA?! Taky hrac ma hrat prinajhorsom v 2. utoku, v pripade potreby zatiahnut v 1. a ak su na to podmienky, tak tam hrat permanentne! A Selanne do Philly, tak to je totalna halucinacia, tomu ani sam cepi neveris!
Zasa neviem ÄŤi to je spolahlivĂ˝ zdroj ale podla KanadskĂ©ho rádia Team 1040 Selanne uĹľ ukonÄŤil kariĂ©ru,ked je to tak tak cepi prehrál.TU je zdroj,Ăşplne nakonci prĂspevku sĂş volnĂ hráči ktorĂ by mohli ukonÄŤiĹĄ a podtĂ˝m uĹľ sĂş vyškrtnutĂ˝ tĂ ÄŤo ukonÄŤili Roenick a Selanne a tĂ ÄŤo podpĂsali Drake a Flaherty
sob 21. črc 2007 10:48
PoslednĂ dny jsem byl mimo a nestaÄŤĂm se divit, jakĂ© se zde vyrojily novinky ohlednÄ› Philly a Selänneho...........
!!!! Nikde jsem o tom neÄŤetl a vzhledem k platovĂ©mu stropu to nenĂ moc reálnĂ©, leda Ĺľe by pĹ™išla vĂ˝mÄ›na, coĹľ by mne ale mrzelo, jelikoĹľ se domnĂvám, Ĺľe souÄŤasnĂ˝ tĂ˝m je skvÄ›lĂ© poskládán............
!!!!
Taky doufám,Ĺľe nakonec to bude Simon Gagne.PHILLY FOREVER píše:Tak to by se mi urÄŤitÄ› nelĂbilo, doufám, Ĺľe kapitánem bude Simon.................. !!!!
To je ovšem zajĂmavá informace-návrat ztracenĂ©ho syna Bouchera k LetcĹŻm:
-nhl.cz-
GĂłlman Brian Boucher se po pÄ›ti letech vracĂ do Philadelphie, kde kdysi odstartoval svoji profesionálnĂ kariĂ©ru. Flyers s nĂm poÄŤĂtajĂ do brankovištÄ› záloĹľnĂho celku Phantoms. Boucher v minulĂ© sezĂłnÄ› odchytal v NHL patnáct zápasĹŻ za Chicago a potĂ© tĹ™i utkánĂ v dresu Columbusu. Letci vÄŤera podepsali takĂ© nováčkovskĂ˝ kontrakt s ĂştoÄŤnĂkem Claudem Girouxem, 22. muĹľem loĹ
PHILLY FOREVER píše:Boucher odešel z Philly jelikoĹľ a protoĹľe ho zkrátka vystrnadil ÄŚeman, v tĂ© dobÄ› nejlepšà gĂłlman svÄ›ta.............![]()
!!!!
Ceman v tej dobe patril medzi 3 najlepsich brankarov sveta, ale po odchode do L. A. sa zaradil skor k najhorsim. A Boucher mal smolu, ze chytal v jalovom Chicagu. Vitazstiev malo, ale pochytal celkom dost striel, za deravou obranou si to naozaj uzil a vyrobil v podstate len jednu fatalnu chybu, inak sa mu da vsetko prepcit. Dobra zaloha v pripade vypadnutia Birona a Nittyho.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé