Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NASHVILLE PREDATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše:
ENGLAND-PHILLY píše:
debil píše:Ja to vzdavam. Nashville hra vyborne a plajof si nenechaju ujst.

Hmm, já jsem také čekal že ti Haluzáci chytnou ke konci ZČ nějakou tu krízu, ale oni stále hrají jako když něco fetují. Letos v PO vůbec budou týmy které tam vůbec nemusím - Nas, Pho, LA, no uvidíme jak to dopadne !!!!
Hold díky stropům bude NHL jako na houpačce. Letos budou na západě v PO týmy, které pravidelně končily na chvostu... Na jednu stranu to bude větší zpestření, ale na druhou by tam raději viděl hokejová města...
jj máš recht...ale hlavně si krásně napsal že je to díky platovým stropům....na jednu starnu jsem rád protože soutěž je nesnimrně vyrovnana
:hroza: :hroza: :hroza: dalsia vyhra
debil píše::hroza: :hroza: :hroza: dalsia vyhra

to se nedá zastavit.....oni to prostě už nepustí ..... :bitka2: :v_hajzli:
veľmi dobrý článok, zaujímavé hodnotenie a údaje v ňom...

http://www.nhlpro.cz/clanek/16917-v-cem ... -predators
Podpis Johnsona vnímam veľmi pozitívne... je to schopný bek... dvojcesntnosť tomu dáva možnosť na manévrovanie.. OK :good: zvedavý som, ako sa vyvnie Ellis. Dostane šancu v AHL?
Ja som najmä zvedavý, akým kapitánom bude Weber... :hmm:
Málo sa o nich hovorí, ale skvelý to tím... :good: PO určite dajú :good: hrajú v najsilnejšej divízii a už roky postupujú do PO... naozaj klobúk dolu pred celou touto organizáciou. Funguje to tam skvele.
BruinsFan píše:Málo sa o nich hovorí, ale skvelý to tím... :good: PO určite dajú :good: hrajú v najsilnejšej divízii a už roky postupujú do PO... naozaj klobúk dolu pred celou touto organizáciou. Funguje to tam skvele.
Tak pravda, v lete im trošku tieklo do topánok... :D

...ale sú späť a aj ich náhrada za Ellisa, mladík Lindback sa mi pozdáva. Rovnako tak strata Hamhuisa ich nijak nezrazila. Zatiaľ som nemal čas pozrieť si ich kvôli Halischukovi, ale urobím tak v dohľadnej dobe.
BruinsFan píše:Málo sa o nich hovorí, ale skvelý to tím... :good: PO určite dajú :good: hrajú v najsilnejšej divízii a už roky postupujú do PO... naozaj klobúk dolu pred celou touto organizáciou. Funguje to tam skvele.
Suhlasim. Ja tento klub obdivujem uz roky. Nefandim im, ale skratka ich uznavam. :thumbsup:
Predátoři se mi libí a je to klub, kterému na západě držím palečky. Samozřejmě až po srdcovce Jackets :)

Organizace je dle mého jedna z vůbec nejlepších v celé NHL.
Perfektní vedení, které s tím nejmenším možným rozpočtem staví tým, který je rok co rok absolutně schopný hrát i proti těm nejlepším.
A například se ptám - Proč Trotz ještě nemá Jack Adams Trophy? Alespoň jednu by si zasloužil zcela po právu.

Takže asi jako většina tady musím Predátorům vynést jen a jen pochvalu.
Dawe4 píše:Predátoři se mi libí a je to klub, kterému na západě držím palečky. Samozřejmě až po srdcovce Jackets :)

Organizace je dle mého jedna z vůbec nejlepších v celé NHL.
Perfektní vedení, které s tím nejmenším možným rozpočtem staví tým, který je rok co rok absolutně schopný hrát i proti těm nejlepším.
A například se ptám - Proč Trotz ještě nemá Jack Adams Trophy? Alespoň jednu by si zasloužil zcela po právu.

Takže asi jako většina tady musím Predátorům vynést jen a jen pochvalu.

Presne tak. :good:
Najnovšia maska Pekku Rinneho. Totálne odlišný štýl, ktorý je už častokrát gíč, toto ale tak vôbec nevyzerá. Wow :thumbsup:

Obrázek
Mne sa páči, fakt originálny nápad. Nejaký besný vlk s maskou :cool:
Bluesman píše:Mne sa páči, fakt originálny nápad. Nejaký besný vlk s maskou :cool:
Ehmm...toto dole by mali byt zuby šabľozubého tigra, ktorého majú v znaku i napr. mal Ellis na predoslých maskách :oops: :D :wink:

Obrázek
Ja viem, zuby som si nevšimol, ale nejde mi k nemu tá farba.
Bluesman píše:Ja viem, zuby som si nevšimol, ale nejde mi k nemu tá farba.
Ten smajl nemala byť výčitka smerom k tebe, skôr k autorovi, že to mohlo byť zrejmejšie :wink: Tú farbu používal vždy nakoľko chcel aby to ladilo, všetky podobné masky mali obaja gólmani (dnes už jeden v Tampe) ladené do modra, najmä tie Ellisove boli posiate malými modrými tigrami. Zvyk železná košeľa no... :) Mne sa to naopak páči, však ani vlk nie je modrý :D
Veď preto Mason prestúpil do STL, aby nemusel meniť farbu masky :D A vlk môže byť skôr modrý ako šablozubý tiger. :D
Bluesman píše:Veď preto Mason prestúpil do STL, aby nemusel meniť farbu masky :D A vlk môže byť skôr modrý ako šablozubý tiger. :D
Jasné, stačí, keď sa posnaží prehltnúť veveričku a do 10 sec je modrý... :lol2:
Krásne Preds, krásne. Verím, že vám to pôjde i nadalej... :good:
Rinne prehral 4 zápasy v rade s priemerom inkasovaných gólov: 4 :?: :!: :shock: Čo do pr...

Včera tak chytal Lindback. Zachytal si dosýta, výhru však Preds opäť nepriniesol... Klesajú...
Tomu vravím sinusoidné výkony.
Tak som zvedavý, kto z trojice Blum - Ellis - Josi dostane ako prvý príležitosť. V tejto sezóne to vidím najreálnejšie u prvého menovaného. Uvidíme. Kažopádne, najmä na dvojicu Blum - Ellis sa teším. Ach jo, tá obrana Nashville bude jedna báseň :-O
BruinsFan píše:Tak som zvedavý, kto z trojice Blum - Ellis - Josi dostane ako prvý príležitosť. V tejto sezóne to vidím najreálnejšie u prvého menovaného. Uvidíme. Kažopádne, najmä na dvojicu Blum - Ellis sa teším. Ach jo, tá obrana Nashville bude jedna báseň :-O
Ono už trojka Weber, Suter, Hamhuis jej dodávala slušné grády a ešte do budúcna, pričom Shea sa rozhodne nikam zberať nebude... Máš pravdu. :thumbsup:
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Tak som zvedavý, kto z trojice Blum - Ellis - Josi dostane ako prvý príležitosť. V tejto sezóne to vidím najreálnejšie u prvého menovaného. Uvidíme. Kažopádne, najmä na dvojicu Blum - Ellis sa teším. Ach jo, tá obrana Nashville bude jedna báseň :-O
Ono už trojka Weber, Suter, Hamhuis jej dodávala slušné grády a ešte do budúcna, pričom Shea sa rozhodne nikam zberať nebude... Máš pravdu. :thumbsup:
Shea Weber... kdybych si mohl zvolit do týmu jednoho obránce(jakéhokoliv), beru právě jeho.. Je to prototyp Brada Stuarta a Sheldona Souraye za dob, kdy bodoval... moc dobrý obránce a celkově jak už tu padlo ta vaše obrana... jedna skvost. S vámi by jsme mohli měnit obránce :cool: :lol2: :)
Vždy ma vie príjemne prekvapiť plný dom v Nashville. Keby si každá z mladších organizácií brala z nich taký príklad, že na hokej sa nechodí len na Pens a Red Wings (aj to len fanúšikovia spomínaných tímov :D ) ale hlavne na šport ako taký. Už sa neviem dočkať kedy sa Suter stane UFA :twisted: :roll:

Tradičná moja záležitosť:
Obrázek
519 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES