jj máš recht...ale hlavně si krásně napsal že je to díky platovým stropům....na jednu starnu jsem rád protože soutěž je nesnimrně vyrovnananeis píše:Hold díky stropům bude NHL jako na houpačce. Letos budou na západě v PO týmy, které pravidelně končily na chvostu... Na jednu stranu to bude větší zpestření, ale na druhou by tam raději viděl hokejová města...ENGLAND-PHILLY píše:debil píše:Ja to vzdavam. Nashville hra vyborne a plajof si nenechaju ujst.
Hmm, já jsem také čekal že ti Haluzáci chytnou ke konci ZČ nějakou tu krízu, ale oni stále hrají jako když něco fetují. Letos v PO vůbec budou týmy které tam vůbec nemusím - Nas, Pho, LA, no uvidíme jak to dopadne !!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NASHVILLE PREDATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
veľmi dobrý článok, zaujímavé hodnotenie a údaje v ňom...
http://www.nhlpro.cz/clanek/16917-v-cem ... -predators
http://www.nhlpro.cz/clanek/16917-v-cem ... -predators
Tak pravda, v lete im trošku tieklo do topánok...BruinsFan píše:Málo sa o nich hovorí, ale skvelý to tím...PO určite dajú
hrajú v najsilnejšej divízii a už roky postupujú do PO... naozaj klobúk dolu pred celou touto organizáciou. Funguje to tam skvele.
...ale sú späť a aj ich náhrada za Ellisa, mladík Lindback sa mi pozdáva. Rovnako tak strata Hamhuisa ich nijak nezrazila. Zatiaľ som nemal čas pozrieť si ich kvôli Halischukovi, ale urobím tak v dohľadnej dobe.
Suhlasim. Ja tento klub obdivujem uz roky. Nefandim im, ale skratka ich uznavam.BruinsFan píše:Málo sa o nich hovorí, ale skvelý to tím...PO určite dajú
hrajú v najsilnejšej divízii a už roky postupujú do PO... naozaj klobúk dolu pred celou touto organizáciou. Funguje to tam skvele.
Predátoři se mi libí a je to klub, kterému na západě držím palečky. Samozřejmě až po srdcovce Jackets
Organizace je dle mého jedna z vůbec nejlepších v celé NHL.
Perfektní vedení, které s tím nejmenším možným rozpočtem staví tým, který je rok co rok absolutně schopný hrát i proti těm nejlepším.
A například se ptám - Proč Trotz ještě nemá Jack Adams Trophy? Alespoň jednu by si zasloužil zcela po právu.
Takže asi jako většina tady musím Predátorům vynést jen a jen pochvalu.
Perfektní vedení, které s tím nejmenším možným rozpočtem staví tým, který je rok co rok absolutně schopný hrát i proti těm nejlepším.
A například se ptám - Proč Trotz ještě nemá Jack Adams Trophy? Alespoň jednu by si zasloužil zcela po právu.
Dawe4 píše:Predátoři se mi libí a je to klub, kterému na západě držím palečky. Samozřejmě až po srdcovce Jackets![]()
Presne tak.
Ten smajl nemala byť výčitka smerom k tebe, skôr k autorovi, že to mohlo byť zrejmejšieBluesman píše:Ja viem, zuby som si nevšimol, ale nejde mi k nemu tá farba.
Ono už trojka Weber, Suter, Hamhuis jej dodávala slušné grády a ešte do budúcna, pričom Shea sa rozhodne nikam zberať nebude... Máš pravdu.BruinsFan píše:Tak som zvedavý, kto z trojice Blum - Ellis - Josi dostane ako prvý príležitosť. V tejto sezóne to vidím najreálnejšie u prvého menovaného. Uvidíme. Kažopádne, najmä na dvojicu Blum - Ellis sa teším. Ach jo, tá obrana Nashville bude jedna báseň
Shea Weber... kdybych si mohl zvolit do týmu jednoho obránce(jakéhokoliv), beru právě jeho.. Je to prototyp Brada Stuarta a Sheldona Souraye za dob, kdy bodoval... moc dobrý obránce a celkově jak už tu padlo ta vaše obrana... jedna skvost. S vámi by jsme mohli měnit obránceGetzo5 píše:Ono už trojka Weber, Suter, Hamhuis jej dodávala slušné grády a ešte do budúcna, pričom Shea sa rozhodne nikam zberať nebude... Máš pravdu.BruinsFan píše:Tak som zvedavý, kto z trojice Blum - Ellis - Josi dostane ako prvý príležitosť. V tejto sezóne to vidím najreálnejšie u prvého menovaného. Uvidíme. Kažopádne, najmä na dvojicu Blum - Ellis sa teším. Ach jo, tá obrana Nashville bude jedna báseň
Vždy ma vie príjemne prekvapiť plný dom v Nashville. Keby si každá z mladších organizácií brala z nich taký príklad, že na hokej sa nechodí len na Pens a Red Wings (aj to len fanúšikovia spomínaných tímov
) ale hlavne na šport ako taký. Už sa neviem dočkať kedy sa Suter stane UFA
Tradičná moja záležitosť:
Tradičná moja záležitosť:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé