Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

no zkusím teda napsat ještě jim..hlavně at jsou samozřejmě všichni aktívní...sakra nechápu že jsem tady na toto forum až tak pozdě přišel,zrovna já :neviem:
ak nejaky manazery odpadnu, da sa prebrat po nich tim. Myslim, ze v 2. lige nejaka prilezitost urcite bude. Takze nadej je aj po drafte.
okey..takže těm co jsem psal hrát nebudou,takže by nás mělo být 14 což je taky solidní..
Heny píše:1. Lukas33 - ~
2. Selly - ~
3. Popradcan - ~
4. kajo - ~
5. Redy - nedela
6. arek - ~
7. cepi - nedela
8. Skorpion - nedela
9. Anty - nedela
10. Petrik - ~
11. Joe S. - sobota
12. Heny - ~
13. dejf
14. dunim - nedela
15. Rono - nedela
16. Wanic
17. megaton
18. Cathy - nedela
19. Linden
20. Ohlund
Takže ten draft sme dohodli na nedeľu? Či ako?

A tie IR? Čo som prešiel topic, tak sa to nejako jednoznačne nerozhodlo.

A čo tie štarty brankárov. V ZČ to nebude vadiť ak to zruším, ale v PO by bol pri párnom počte štatistík problém. Kebyže znížim váhu GS na 0.5?
Lukas33 píše:Takže ten draft sme dohodli na nedeľu? Či ako?

A tie IR? Čo som prešiel topic, tak sa to nejako jednoznačne nerozhodlo.

A čo tie štarty brankárov. V ZČ to nebude vadiť ak to zruším, ale v PO by bol pri párnom počte štatistík problém. Kebyže znížim váhu GS na 0.5?
rozhodni o vsetkom diktatorsky ako popo v jeho farmarskej lige a mas pokoj :-D
IR dva hráče nech. Já už si dám bacha a nikoho s polským přízvukem nepustím do naší kabiny, aby mým hráčům nasypal jed do pití.
No predevsim zapomen na hrace jako Hemsky, Mesz, Fleischmann, Gagne, Markov, Havlat a podobni!
IR 2-3, brankarske starty zrusit, draft nedela 20:30 a vybavena vec :ciga:
Som slepý alebo už tam Yahoo neponúka ten Draft Kit či ako sa to volalo? Taký ten sprievodca, kde boli depth charts, zoznam naj prospektov atď. Sem tam sa v tom našlo aj niečo užitočné. Teraz tam vidím len nejakú spoplatnenú službu. :thumbsdown:
Lukas33 píše:A čo tie štarty brankárov. V ZČ to nebude vadiť ak to zruším, ale v PO by bol pri párnom počte štatistík problém. Kebyže znížim váhu GS na 0.5?
Tak nič, pri klasickej head to head lige toto nejde nastaviť.
Co nejde nastavit? Zrušení startů nebo váha GS 0.5?
Váha 0.5.
no vyzerá to na nedeľu (ale lepšie 21:00) lebo musím ísť na maďarský juh a kým sa dostanem domov :-(
Tak už jsme tam všichni, tak jdem draftovat hned zítra. :-D Já se na to těším víc než na samotnou NHL. :oops:
Ale koukám, že emigrant se nenudí. On musí vyhrát i všechny ty medaile. Už jich má skoro polovinu a to se ještě nezačlo hrát.
Kto si náhodou nevšimol, draft bude v nedeľu. Čo sa týka času, najviac tu padalo 20:00 alebo 21:00, tak som to dal na 20:30. Toto keď tak ešte môžeme zmeniť.
Lukas33 » Štv Sep 26, 2013 9:23 pm píše:Kto si náhodou nevšimol, draft bude v nedeľu. Čo sa týka času, najviac tu padalo 20:00 alebo 21:00, tak som to dal na 20:30. Toto keď tak ešte môžeme zmeniť.
ako som písal, ten čas nebudem musieť stihnúť :nervozny:
u mna ideal 21:00, ak zostane ako to je, co uz, vzdy lepsie ako 20:00
budu to tak ci tak fofry, ale predpokladam, ze budem opät vyzrebovany medzi poslednymi, takze nejaka ta minutka navyse:)
kazdopadne mate po ppc :petrik:
Mam dotaz,nemoze sa draftovat uz dnes? na case nezalezi.Dakujem .
wtf? to snad nemyslis vazne :sok: ved polovica by o tom ani nevedela...autodraft to isti :jn: :hehe:
ja bych zas radsi 20:00, ale 20:30 je dobry kompromis :thumbsup:
tento draft asi pre mna neskonci velmi stastne :verysad: nemam ani cas na pozretie si supisiek timov
ja som si spravil zoznam prvych 15 hracov a potom budem tahat ako zajacov z klobuka :-D

Viem len tolko, ze nechcem hracov Habs, Pens a Nucks :bee: , resp. budu okamzite ponuknuti na vymenu :-D
Mate starosti...taky Popradcan nebude na drafte ani pritomny :wave:
kajo píše:Mate starosti...taky Popradcan nebude na drafte ani pritomny :wave:
:nono: Pokial viem,tak chybat bude urcite Dejf,jeho to yahoo aj tak moc nebavi ....

Ja som si dnes nastavil budik na 6:00 am,aby som stihol draft :nervozny:

0 days 05:02:19 left until your draft :!:
Dal som prec tie GS.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS