Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak parada..4:0 nad Diablami, hl. teraz ked su vo vybornej forme a doma obzvlast, to som necakal. Opori sa uvidli velmi slusne, hl. Huet. Fedorov-jedna asistencia, bude chvilu trvat, kym sa zohra so Seminom. Aj ked ja osobne som cakal, ze ho da trener ku panovi zaseknutemu golostroju
Alex uz tusim 7 zapas bez golu..ale hlavne su vitazstva a toto dnesne sa obzvlast pocita. Jedine co ma trapi je Ollie, par krat bol nanho zaber ako tam tak smutno sedel a prislo mi ho naozaj luto...To co on spravil pre Caps, je len malo hracov, co sa obetovali viac nez on. Ked bol na vrchole slavi a vedel ze Caps robia prestavbu a bolo mu jasne, ze par rokov sa nevyhrabe zostal on jediny, prave vtedy ked odisli Jagr, Lang, Bondra, Gonchar, Nylander, Konowalchuk, proste kazdy kto nieco znamenal (zvysok tymu tvorili hraci co v NHL nemali ani co robit), tak on zostal ako posledny mohykan - vlk samotar a staral sa o to aby Caps neprehravali 5-6 golovym rozdielom. Je vela hracov, ktori maju odohrate v jednom tyme viac zapasov ako Ollie, ale ani jeden neobetoval to co on. Asi jedine Sundin. Napr. taky Brodeur, ci Yzerman mali vyhodu v tom, ze ich tymi boli stale na vrchole, boli v tyme spokojni, ale neviem, ci by zostali, aj keby vedeli, ze ich tym nepostupi 5-6 rokov do PO. Toho si u Ollieho velmi cenim...este na stred. skole som o nom pisal sloh, ako o mojom najoblubenejsom sportovcovi, preto ma teraz obzvalst mrzi, ked vidim v akej je situacii. Pevne verim, ze s nim management podpise este aspon jednorocnu zmluvu a dostane sancu so ctou ukoncit karieru. Manazmentu sa neda vycitat, ze ziskali vyborneho golmana, hl. za tak nizku cenu, ale prosim prosim, este nech neodhadzuju Kolziga, on si za to vsetko co pre nich spravil toto nezasluzi. Go Ollie Go..
Mi tak připadá, že z výměny Hueta nejsou spokojeni ani jedni fanoušci mužstva. Měl zůstat v Montrealu aspoň do příští sezóny. Přece jen dávat Priceovi v tak málo letech takovou zodpovědnost jen na jeho bedra je přehnané. Myslím, že kdyby si nechali Hueta ještě rok-dva, tak by to bylo ideální. Zátěž by se mezi nimi rozdělila a Price by postupem času dostával víc a víc prostoru, až by to mohl zkusit "sám". Ale ještě uvidíme...
Tak to su ti mi veci som stastny konecne nejaky dobry hraci Fjodorov Huet to bude sila mame teraz na play off ved bolo na case aby sa tu nieco dialo ved nemozeme byt stale posledny skoro kazdu sezonu a teraz to vidim velmi dobre a ak nebude zraneni niekedy Fjodorov tak to bude super posila kedisi to bol pan hokejista som zvedavy ci nieco nezabudol zo svojho umenia ja verim ze nie a Huet to je pan brankar len skoda pre Kolziga akurat sa rozchytaval no ale co uz mame dobrych brankarov.
Tak zaujimava situacia nastala na poste brankarov, podla oficialnej stranky WSH by dnes mal chytat Olaf a nahradnika by mu mala robit stara dvojka, cize Johnson. Huet dnes bude zapas sledovat asi az zo striedacky, co je zaujimave, lebo vcera som cital, ze trener hovoril, ze ak poda dobry vykon proti NJD, tak bude chytat aj proti Torontu. Nic lepsie ako shotout neexistuje, tak neviem, kde vznikla chyba, kazdopadne ja osobne som velmi rad, ze bude chytat Ollie a ze s nim tym este pocita. Ale myslim si tiez, ze Huet mal byt aspon dvojkou. Vcera po cistom konte prisiel za Huetom Kolzig a poplacal ho a este spolu aj pokecali, bolo to pekne gesto od Ollieho. Dufam, ze dnes zahviezdi a presvedci vsetkych, ze podpisat ho, bude ten spravny tah. Taky tandem Kolzig-Huet...to by nebolo na zahodenie
Tak obrovske sklamanie, s tymto som vobec neratal..cely den mam v p..., tak ma to mrzi. Zapas som nekukal, ale co som si pozrel zostrih, tak Olaf za tie goly moc nemohol..pri prvom a tretiom bol uplne bez sance, treti gol ide cely na vrub obrany, ten druhy po Sundinovej strele sa dal chytit, ale zase mal tam par velmi dobrych zakrokov, ked zabranil takmer istym golom. Dovod prehry bol skor vo velmi dobrych vykonoch Toskalu a v nepremienani sanci. Tato prehra nas vzdialila od PO milovym krokom, ale pozeral som sa na tabulku a este nieje vsetko uplne stratene, bude to vsak chciet, aby vsetci zabrali na 100%
Cau Cepi, no ja si tiez myslim, ze to bude velmi zaujimavy zapas, a chcem pozerat aspon prvu tretinu, lebo viac nebude vychadzat asi ani mne. Ale ma zaujalo, ze si povedal, ze ho nebudes pozerat live, tak sa chcem opytat, ci neexistue nejaka strnaka, kde by sa dali pozerat tie zapasi z minuleho dna, pripadne neskorsie. Lebo by sa mi nieco take hodilo. Dufam, ze ma potesil nejakou kladnou odpovedou..dikes
Ano Mitch to spomínal ked nám pripomenul 7. zápas finále SC NYR : VAN z roku 1994. Na tej stranke sa da najst vela zápasov ale neviem či to denne aktualizujú...
Čierny den hokeja
Čierny den hokeja
No tak musim si pretret oci..po prvej tretine vyhravat nad silnym Bostonom 6:0 je dako moc uz aj na mna. Popijam pifco a kazdy glg, co si dam, daju nasi gol.
To robi asi ten navlek v podobe dresu Caps, co mi kamos poslal z anglicka, aby mi pri zapasoch lepsie chutilo. Skoda ze mam doma len jedno, ak by to takto slo dalej, tak by to bolo zaujimave :o Ale ja sa budem radovat, az ked zazvoni 3 sirena. Dovtedy je vsetko mozne..
pred zapasom som si vravel, ze prenos zabalim ak budeme pukat o 2 goly...mal som co povedat
to ako ste na nas vyleteli od uvodnych sekund ma polozilo..ak by ste takto makali pocas kazdeho zapasu, PO jednoducho padnut musi!..prajem Vam, viac ako hurikanom :smile03:
jo, aby som nezabudol, uz tuto nedelu v moc prijatelnom case (19:00 SEC) sa stretneme opät
tentokrat ale v medvedom brlôzku :frajer2:
jo, aby som nezabudol, uz tuto nedelu v moc prijatelnom case (19:00 SEC) sa stretneme opät
Ked chceš vedieť niečo o Mattovi tak si môžeš pozreť video, ktoré som nedávno dal v téme Canucks.
Matt Cooke- Ja som začal fandiť kosatkám pred 9 rokmi a práve vtedy tu Matt začínal, na lavičke stál Marc Crawford a tím skladal vynikajúci Brian Burke,v roku 99/00 sa po niekolkých rokoch nadne dostal tento tím konečne do PO,v ňom sme síce velmi rýchlo vypadli s AVS ale svitalo na lepšie časy. Crawford Cookovi veril a ja som ho vtedy považoval za ofenzívny talent, tím sa stával jedným z najlepších v lige a hore išiel aj Matt, za 3 sezony vynechal len jeden zápas a postupne si pripísal 27,33 a v najlepšej sezone u nás 42 bodov.Medzitým dostal pozvánku na MS a spolu s Morrisonom v kanadskom tíme sa stal majstrom sveta,Cooke strielal prvý a posledný gol kanady na šampionáte, ten prvý gol si ešte stále pamätám ako v oslabení unikol do útočného pásma a vypálil do rohu bránky, dostal do hry vtedy nie moc výraznú Kanadu.A práve v tom bol Matt velmi dobrý,ked sa mu to nepodarilo golom tak burcoval hráčov zo striedačky alebo čistým hitom na lade.Vo Vancouveri ho mali fanúšikovia preto velmi radi, a navždy si ich získal nezabudnutelnými golmi v PO proti Minnesote a v 7. zápase proti CGY.Ale potom prišla výluka a o rok neskôr v poslednej Crawfordovej sezone na lavičke ho už zradilo aj zdravie, vynechal skoro polovicu sezony,tím nepostúpil do PO a prišli velké zmeny,tím sa prebudoval na defenzívny a podla toho dostával Matty úkoly,stal sa z neho čiste len grinder, ktorý mal za úlohu napádať,oslabovky a dostať sa súperovi "pod kožu". Vela ludí mu vyčítalo že ked hrá tím štýlom že oblubuje hity a provokovať že vôbec nechce zhodiť rukavice, ale ja som sa tomu pri jeho výške vôbec nečudoval.V polovici sezony 05/06 sa dlhodobo zranil Kesler a Cooke dostal znovu viac času na lade ukázať sa, hrával vedla jeho velmi dobrého priatela Morrisona a ešte spolu s Lindenom vytvorili velmi dobrý útok, do konca sezony nazbieral slušných 30 bodov,lenže v prvom zápase PO sa zranil a bolo po sezone.V súčasnej sezone ale začal slabo,a proti nemu hrali 2 veci: 1.Platový strop, Matt zarába 1,5 miliona a za 2. trénerom je Vigneault, teda bývalý kouč farmy, takže hráčov v Manitobe velmi dobre pozná a vie že Cookovu rolu by zvládol aj Brown alebo Ritchie, takže v snahe ušetriť neaké peniaze na kanoniera bol Cooke vymenený.Kanoniera sa nám ajtak získať nepodarilo, a tak strielanie golov zostalo našim hlavným problémom a hralo velkú úlohu v Mattovom odchode. Pretože počas Crawfordovej éry hrával stále v jednom útoku, rozumel si so spoluhráčmi a darilo sa mu. Lenže Vigneault pri velkej snahe oživiť ofenzívu striedal línie takmer každý zápas a ked už mal v tom jasno tak tento rok spôsobovali rošády v tíme časté zranenia a v Cookovom prípade hlavne to Morrisonove.To že Cooke má ozaj ofenzívny potenciál potvrdil aj v posledných 4-5 zápasoch v našom drese,v čerstvo zloženm útoku so Shannonom a Raymondom nazbieral tušim 6 bodov.K nemu treba hlavne vhodných spoluhráčov, vo WSH k nemu zapadol Bradley a zrejme Schultz a vidíš že mu to išlo.
Cooke bol jeden z mojich najoblúbenejších hráčov v tíme,patril k jadru hráčov ktorý tu strávili min. 6-7 rokov a kedže za ich čias sa tímu velmi darilo tak som si ich aj velmi oblúbil a Bert,Jovo,Ruutu a teraz aj Cooker zostanú u mňa navždy kosatky.
Dúfam že z tohto subjektívneho popisu zistíš o nom niečo viac a mne by pre zmenu bodlo neaké info o druhom Mattovi, ktorý sa objavil vo výmene.
Matt Cooke- Ja som začal fandiť kosatkám pred 9 rokmi a práve vtedy tu Matt začínal, na lavičke stál Marc Crawford a tím skladal vynikajúci Brian Burke,v roku 99/00 sa po niekolkých rokoch nadne dostal tento tím konečne do PO,v ňom sme síce velmi rýchlo vypadli s AVS ale svitalo na lepšie časy. Crawford Cookovi veril a ja som ho vtedy považoval za ofenzívny talent, tím sa stával jedným z najlepších v lige a hore išiel aj Matt, za 3 sezony vynechal len jeden zápas a postupne si pripísal 27,33 a v najlepšej sezone u nás 42 bodov.Medzitým dostal pozvánku na MS a spolu s Morrisonom v kanadskom tíme sa stal majstrom sveta,Cooke strielal prvý a posledný gol kanady na šampionáte, ten prvý gol si ešte stále pamätám ako v oslabení unikol do útočného pásma a vypálil do rohu bránky, dostal do hry vtedy nie moc výraznú Kanadu.A práve v tom bol Matt velmi dobrý,ked sa mu to nepodarilo golom tak burcoval hráčov zo striedačky alebo čistým hitom na lade.Vo Vancouveri ho mali fanúšikovia preto velmi radi, a navždy si ich získal nezabudnutelnými golmi v PO proti Minnesote a v 7. zápase proti CGY.Ale potom prišla výluka a o rok neskôr v poslednej Crawfordovej sezone na lavičke ho už zradilo aj zdravie, vynechal skoro polovicu sezony,tím nepostúpil do PO a prišli velké zmeny,tím sa prebudoval na defenzívny a podla toho dostával Matty úkoly,stal sa z neho čiste len grinder, ktorý mal za úlohu napádať,oslabovky a dostať sa súperovi "pod kožu". Vela ludí mu vyčítalo že ked hrá tím štýlom že oblubuje hity a provokovať že vôbec nechce zhodiť rukavice, ale ja som sa tomu pri jeho výške vôbec nečudoval.V polovici sezony 05/06 sa dlhodobo zranil Kesler a Cooke dostal znovu viac času na lade ukázať sa, hrával vedla jeho velmi dobrého priatela Morrisona a ešte spolu s Lindenom vytvorili velmi dobrý útok, do konca sezony nazbieral slušných 30 bodov,lenže v prvom zápase PO sa zranil a bolo po sezone.V súčasnej sezone ale začal slabo,a proti nemu hrali 2 veci: 1.Platový strop, Matt zarába 1,5 miliona a za 2. trénerom je Vigneault, teda bývalý kouč farmy, takže hráčov v Manitobe velmi dobre pozná a vie že Cookovu rolu by zvládol aj Brown alebo Ritchie, takže v snahe ušetriť neaké peniaze na kanoniera bol Cooke vymenený.Kanoniera sa nám ajtak získať nepodarilo, a tak strielanie golov zostalo našim hlavným problémom a hralo velkú úlohu v Mattovom odchode. Pretože počas Crawfordovej éry hrával stále v jednom útoku, rozumel si so spoluhráčmi a darilo sa mu. Lenže Vigneault pri velkej snahe oživiť ofenzívu striedal línie takmer každý zápas a ked už mal v tom jasno tak tento rok spôsobovali rošády v tíme časté zranenia a v Cookovom prípade hlavne to Morrisonove.To že Cooke má ozaj ofenzívny potenciál potvrdil aj v posledných 4-5 zápasoch v našom drese,v čerstvo zloženm útoku so Shannonom a Raymondom nazbieral tušim 6 bodov.K nemu treba hlavne vhodných spoluhráčov, vo WSH k nemu zapadol Bradley a zrejme Schultz a vidíš že mu to išlo.
Cooke bol jeden z mojich najoblúbenejších hráčov v tíme,patril k jadru hráčov ktorý tu strávili min. 6-7 rokov a kedže za ich čias sa tímu velmi darilo tak som si ich aj velmi oblúbil a Bert,Jovo,Ruutu a teraz aj Cooker zostanú u mňa navždy kosatky.
Dúfam že z tohto subjektívneho popisu zistíš o nom niečo viac a mne by pre zmenu bodlo neaké info o druhom Mattovi, ktorý sa objavil vo výmene.
No tak Ollie by si dnes zasluzil za predvedeny vykon metal...tak toto bola parada co predvadzal, 100% istota v jeho podani. Par krat som uz vazne nerozumel, ako to dokazal chytit, aj ked BUF nemalo nejak ohromne vela golov, tie akcie co si vypracovali zavanali golom.. len jednemu nerozumiem, a to, ze sa nedostal medzi hviezdy zapasu. A to som si myslel, ze bude vyhlaseny prvou...ale ten vykon dnes stal naozaj zato. Dvojica Huet-Kolzig, no neviem, kde by sme nasli lepsi tandem. :frajer2:
Tak pozeral som rozhovor s trenerom a v Caps riesia velmi mily problem. Nevedia koho postavit, kedze jak Huet, tak Ollie chytaju skvele. Ollie ma vcera velmi prekvapil...Ale cez vikend riesime narocny dvojzapas, tak by sa snad mohli prestriedat. Co hovoris Cepi, kukneme si spolu zapas WSH-BOS? Je vo velmi prijatelnom case
No a dnes sa chystam na CAR-MIN..snad nas Majo s Demom v tom nenechaju a Carolinu roztrielaju..lets go divocaci
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé