Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

tie vase presilovky.... tocite kruzite a vynechavate to najpodstatnejsie - strelbu od modrej a clonenie pred brankarom
2 presilovky v kratkom slede, Zidlicky, ci Jagr mohli palit od modrej a oni to riesili zbytocnou prihravkou, nasledna strata puku a bolo po prilezitosti
No tak hlavne tam nemal kto clonit..hlavne ze Hanzal na tribune :hroza:

A este Kaberle a Cervenka v 1st PP unit...
Nechapem ako moze dat trener na tribunu Hanzala a do zapasu Novotneho, ak uz nal niekoho z KHL vziat, tak urcite Kvapila, no nie Jiriho, nehra nic extra. Obranu som uz komentovala. A tak, vidno, ze na to mate, myslim si, ze v PO budete a tam sa uvidi. :)
Za tím je jedinej důvod...
Jen tak pro info, Gudas a Hanzal vyřadili Švédům Henrika a Franzena.. :jn:
Prostě by určitě došlo na nějaký oplácení, nechtěl riskovat, já to beru.
Rono píše:Za tím je jedinej důvod...
Jen tak pro info, Gudas a Hanzal vyřadili Švédům Henrika a Franzena.. :jn:
Prostě by určitě došlo na nějaký oplácení, nechtěl riskovat, já to beru.
Somarina na n-tú. A to nadôvažok Švédsko nie je CAN/USA.
Těch 25 min. bylo hrozných, ale pak kluci ukázali, že to půjde. Kovář odskákal katastrofální práci beků na brankovišti, s příchodem Saláka se pak zlepšilo i toto. Zítra proti Lotyšům by už měli hrát Gudas se Šmídem, takže Krajíček s Barinkou se snad na ledě mnoho času ukazovat nebudou. Ale co jsem četl, tak je chce p. Kravaře rozdělit, čímž by jen podtrhl, že to je naprostý hokejový ignorant a diletant, protože on byl ten co tvrdil, že tyto 2 tam bere právě proto, že budou hrát spolu. To co tam včera předváděl zejména Krajíček byl čirá zoufalost, přitom Polák, Hejda, Kindl či vždy spolehlivý Čáslava na OH koukají v televizi, to je fakt zločin..
Hlavně v klidu píše:Těch 25 min. bylo hrozných, ale pak kluci ukázali, že to půjde. Kovář odskákal katastrofální práci beků na brankovišti, s příchodem Saláka se pak zlepšilo i toto. Zítra proti Lotyšům by už měli hrát Gudas se Šmídem, takže Krajíček s Barinkou se snad na ledě mnoho času ukazovat nebudou. Ale co jsem četl, tak je chce p. Kravaře rozdělit, čímž by jen podtrhl, že to je naprostý hokejový ignorant a diletant, protože on byl ten co tvrdil, že tyto 2 tam bere právě proto, že budou hrát spolu. To co tam včera předváděl zejména Krajíček byl čirá zoufalost, přitom Polák, Hejda, Kindl či vždy spolehlivý Čáslava na OH koukají v televizi, to je fakt zločin..
Nevzít Čáslavu je fakt hnus s tím souhlasím.Čáslava i když nehraje NHL patří k nejlepším bekům ČR.
excelent píše:
Hlavně v klidu píše:Těch 25 min. bylo hrozných, ale pak kluci ukázali, že to půjde. Kovář odskákal katastrofální práci beků na brankovišti, s příchodem Saláka se pak zlepšilo i toto. Zítra proti Lotyšům by už měli hrát Gudas se Šmídem, takže Krajíček s Barinkou se snad na ledě mnoho času ukazovat nebudou. Ale co jsem četl, tak je chce p. Kravaře rozdělit, čímž by jen podtrhl, že to je naprostý hokejový ignorant a diletant, protože on byl ten co tvrdil, že tyto 2 tam bere právě proto, že budou hrát spolu. To co tam včera předváděl zejména Krajíček byl čirá zoufalost, přitom Polák, Hejda, Kindl či vždy spolehlivý Čáslava na OH koukají v televizi, to je fakt zločin..
Nevzít Čáslavu je fakt hnus s tím souhlasím.Čáslava i když nehraje NHL patří k nejlepším bekům ČR.
Caslava nesplna vazne kriterium pre ucast na OH.. nnie je rodina trenera. :-D
Dnes jsem se dival na zhruba prvnich 45 minut zapasu CAN-NOR a to co predvadeli norove v 1.tretine tak tomu rikam duraz pred brankou. Jejich golman na strely videl a navic se hraci nevahali doslova se na brankovisti obetovat. Ve druhe tretine uz Kanada pritlacila a kvalita se projevila, ale i tak si norove zaslouzu uznani. Tohle meli sledovat nasi a vysrat se na nejake Lozkove rozbory u videa. Svedi nas porazili jen diky tomuto aspektu a to si dovolim tvrdit ze kanadani jsou jeste o level vys co se tahu na branku tyka.

PS: Kdyz vidim napr. gol svedu na 3-0 a jak jediny kdo se aspon na posledni chvili snazi odstavit cloniciho hrace je Palat a obranci nikde tak ve me vre krev :bitka3:
Kde je Radim Vrbata? :sok:
Linden16 píše:Kde je Radim Vrbata? :sok:
Na golfu
Ten Lojza je fakt tvrdosijnej. Do 2. PP da Nedveda a Michalka.
Hmm,takého snipera nezobrať :-O S Hanzalom ťahajú PHO v dobrej sezóne, niekedy mám skutočne pocit, že hokeju nerozumiem :?
Jagr je uz natolko pregolovany ze sa uz ani z golu nevytesuje :D mi to u neho pripadalo ako keby uz cesi viedli 6:0 :D
AndyF píše:Ten Lojza je fakt tvrdosijnej. Do 2. PP da Nedveda a Michalka.
a Krejci nehral PP vubec :cool:
Linden16 píše:Hmm,takého snipera nezobrať :-O S Hanzalom ťahajú PHO v dobrej sezóne, niekedy mám skutočne pocit, že hokeju nerozumiem :?
Uz jsme to tady resili. Po tom co Vrbata predvadel na poslednim MS nemuze mit Lojzovi nikdo za zle, ze ho nevzal.

To dnesni slozeni formaci vypadalo dobre a celkove jsem se zapasem spokojenej. Jen ten Cervenka tam proste nema co delat... Hodne se mi libil 3.utok (Erat-Elias-Voras). Taky Hanzal s Frolikem odvadeli dobrou praci. :good:

Je trochu skoda, ze jsme ve 3.tretine 1-2 goly nepridali, za predpokladu ze USA prejedou RUS by ten boj o primy postup do QF totiz nemusel byt nerealny. Zitra se Svycary to kazdopadne bude hodne tezke. :nervozny:
Zas tak hrozny to nebylo.. Cervenka ven a bylo by to jeste mnohem lepsi (ale to se nestane :cry: ) Hlavne ze hraje 1.formaci a celou PP :hroza:

Jo, skore uz na primy postup ze 2.mista stacit nebude, tenhle zapas byl na to asi jedina sance. (kdyz USA-RUS resp. CAN-FIN bude plichta, stejne by to bylo jedno)
Redy píše:USA prejedou RUS
Tady je cestina ponekud nejasna :?
Je to hrozně utahané, nucené, nemastné neslané - nasadit Saláka, místo Nedvěda Palát, jestli bude hrát Gudas, tak hrát od případného 1/16 na 6 beků. Jinak Jágr by už konečně mohl při naší PP vystřelit a ne to vždy jak přes kopírák dávat napravo podél hrazení, to je deja vú pojď mě j***t..
Obrázek
arek píše:Obrázek
:rofl: :rofl: blazen :D
Myslel jsem si, že Palát mimo útočný formace včera na tréninku bylo z nějakýho důvodu, nějakej joke...
:slap: :slap:
Tak dneska bez Eliáše :-( asi chřipka :arrow: nastoupí tvrďák Gudas :klobuk:
Redy píše:Uz jsme to tady resili. Po tom co Vrbata predvadel na poslednim MS nemuze mit Lojzovi nikdo za zle, ze ho nevzal.
někdo jo :bee: a po předvedené hře našeho týmu na zdejšim šampionátu, asi nikdo nemůže mít za zlé, že na tom příštím už Lojza nebude vybírat nominaci
Ježiš to zas bylo zoufalství :hroza: jsem nasra...
678 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS