A este Kaberle a Cervenka v 1st PP unit...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CESKO
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
Těch 25 min. bylo hrozných, ale pak kluci ukázali, že to půjde. Kovář odskákal katastrofální práci beků na brankovišti, s příchodem Saláka se pak zlepšilo i toto. Zítra proti Lotyšům by už měli hrát Gudas se Šmídem, takže Krajíček s Barinkou se snad na ledě mnoho času ukazovat nebudou. Ale co jsem četl, tak je chce p. Kravaře rozdělit, čímž by jen podtrhl, že to je naprostý hokejový ignorant a diletant, protože on byl ten co tvrdil, že tyto 2 tam bere právě proto, že budou hrát spolu. To co tam včera předváděl zejména Krajíček byl čirá zoufalost, přitom Polák, Hejda, Kindl či vždy spolehlivý Čáslava na OH koukají v televizi, to je fakt zločin..
Nevzít Čáslavu je fakt hnus s tím souhlasím.Čáslava i když nehraje NHL patří k nejlepším bekům ČR.Hlavně v klidu píše:Těch 25 min. bylo hrozných, ale pak kluci ukázali, že to půjde. Kovář odskákal katastrofální práci beků na brankovišti, s příchodem Saláka se pak zlepšilo i toto. Zítra proti Lotyšům by už měli hrát Gudas se Šmídem, takže Krajíček s Barinkou se snad na ledě mnoho času ukazovat nebudou. Ale co jsem četl, tak je chce p. Kravaře rozdělit, čímž by jen podtrhl, že to je naprostý hokejový ignorant a diletant, protože on byl ten co tvrdil, že tyto 2 tam bere právě proto, že budou hrát spolu. To co tam včera předváděl zejména Krajíček byl čirá zoufalost, přitom Polák, Hejda, Kindl či vždy spolehlivý Čáslava na OH koukají v televizi, to je fakt zločin..
Caslava nesplna vazne kriterium pre ucast na OH.. nnie je rodina trenera.excelent píše:Nevzít Čáslavu je fakt hnus s tím souhlasím.Čáslava i když nehraje NHL patří k nejlepším bekům ČR.Hlavně v klidu píše:Těch 25 min. bylo hrozných, ale pak kluci ukázali, že to půjde. Kovář odskákal katastrofální práci beků na brankovišti, s příchodem Saláka se pak zlepšilo i toto. Zítra proti Lotyšům by už měli hrát Gudas se Šmídem, takže Krajíček s Barinkou se snad na ledě mnoho času ukazovat nebudou. Ale co jsem četl, tak je chce p. Kravaře rozdělit, čímž by jen podtrhl, že to je naprostý hokejový ignorant a diletant, protože on byl ten co tvrdil, že tyto 2 tam bere právě proto, že budou hrát spolu. To co tam včera předváděl zejména Krajíček byl čirá zoufalost, přitom Polák, Hejda, Kindl či vždy spolehlivý Čáslava na OH koukají v televizi, to je fakt zločin..
Dnes jsem se dival na zhruba prvnich 45 minut zapasu CAN-NOR a to co predvadeli norove v 1.tretine tak tomu rikam duraz pred brankou. Jejich golman na strely videl a navic se hraci nevahali doslova se na brankovisti obetovat. Ve druhe tretine uz Kanada pritlacila a kvalita se projevila, ale i tak si norove zaslouzu uznani. Tohle meli sledovat nasi a vysrat se na nejake Lozkove rozbory u videa. Svedi nas porazili jen diky tomuto aspektu a to si dovolim tvrdit ze kanadani jsou jeste o level vys co se tahu na branku tyka.
PS: Kdyz vidim napr. gol svedu na 3-0 a jak jediny kdo se aspon na posledni chvili snazi odstavit cloniciho hrace je Palat a obranci nikde tak ve me vre krev
PS: Kdyz vidim napr. gol svedu na 3-0 a jak jediny kdo se aspon na posledni chvili snazi odstavit cloniciho hrace je Palat a obranci nikde tak ve me vre krev
Uz jsme to tady resili. Po tom co Vrbata predvadel na poslednim MS nemuze mit Lojzovi nikdo za zle, ze ho nevzal.Linden16 píše:Hmm,takého snipera nezobraťS Hanzalom ťahajú PHO v dobrej sezóne, niekedy mám skutočne pocit, že hokeju nerozumiem
To dnesni slozeni formaci vypadalo dobre a celkove jsem se zapasem spokojenej. Jen ten Cervenka tam proste nema co delat... Hodne se mi libil 3.utok (Erat-Elias-Voras). Taky Hanzal s Frolikem odvadeli dobrou praci.
Je trochu skoda, ze jsme ve 3.tretine 1-2 goly nepridali, za predpokladu ze USA prejedou RUS by ten boj o primy postup do QF totiz nemusel byt nerealny. Zitra se Svycary to kazdopadne bude hodne tezke.
Zas tak hrozny to nebylo.. Cervenka ven a bylo by to jeste mnohem lepsi (ale to se nestane
) Hlavne ze hraje 1.formaci a celou PP 
Jo, skore uz na primy postup ze 2.mista stacit nebude, tenhle zapas byl na to asi jedina sance. (kdyz USA-RUS resp. CAN-FIN bude plichta, stejne by to bylo jedno)
Jo, skore uz na primy postup ze 2.mista stacit nebude, tenhle zapas byl na to asi jedina sance. (kdyz USA-RUS resp. CAN-FIN bude plichta, stejne by to bylo jedno)
Je to hrozně utahané, nucené, nemastné neslané - nasadit Saláka, místo Nedvěda Palát, jestli bude hrát Gudas, tak hrát od případného 1/16 na 6 beků. Jinak Jágr by už konečně mohl při naší PP vystřelit a ne to vždy jak přes kopírák dávat napravo podél hrazení, to je deja vú pojď mě j***t..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé