Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Keby nezačínal Luongo vo Floride tak by mal tých shutoutov ovela viac.
A dnes nám znovu pomohol vyhrať zápas. S Calgary to bola už 4-tá výhra posebe ale už na silvestra to môžu zmeniť.
Prvý gol zápasu dal Iginla a padol v presilovke po tečovanej strele Phaneufa. Po ečoch padli všetky 3 goly plamenov, na to si musí dávať Lui väčší pozor.
V 10. min na velkú radosť divákov skoroval nováčik Mayson Raymond,krásne mu to pripravil Taylor Pyatt.
O dalších 5 min dal Daniel Sedin krásny gol, Henrik ho našiel na modrej,Daniel išiel spravil otočku okolo obrancu a neako ten puk dostal za čiaru.
V poslednej minute tretiny sa KONEČNE trafil aj Sami Salo od modrej v presilovke, v tomto zápase si pekne zastrielal.
V druhej tretine dali prvé 2 goly looseri, Regehrovu strelu tečoval Conroy a o 2 min Aucoinovu tečoval Lombardi.
Na konci tretiny sme dali další gol v presilovke, pekne to tam rozohrával Salo,nahrál Nazzymu, ten dal na brankovu čiaru Danielovi a ten našiel pred Kipperom Henrika a znovu sme viedli.
Na začiatku tretej tretiny po strele Raymonda dorážal Pyatt a vyhnal Kiprusoffa z bránky
Išiel chytat Mcelhinney ale za zbývajúcich 13 min na neho neišla ani jedna strela..
Takže strely na branu 20:32 a skore 5:3, to je výsledok súboja Lui-Kipper.
A dnes nám znovu pomohol vyhrať zápas. S Calgary to bola už 4-tá výhra posebe ale už na silvestra to môžu zmeniť.
Prvý gol zápasu dal Iginla a padol v presilovke po tečovanej strele Phaneufa. Po ečoch padli všetky 3 goly plamenov, na to si musí dávať Lui väčší pozor.
V 10. min na velkú radosť divákov skoroval nováčik Mayson Raymond,krásne mu to pripravil Taylor Pyatt.
O dalších 5 min dal Daniel Sedin krásny gol, Henrik ho našiel na modrej,Daniel išiel spravil otočku okolo obrancu a neako ten puk dostal za čiaru.
V poslednej minute tretiny sa KONEČNE trafil aj Sami Salo od modrej v presilovke, v tomto zápase si pekne zastrielal.
V druhej tretine dali prvé 2 goly looseri, Regehrovu strelu tečoval Conroy a o 2 min Aucoinovu tečoval Lombardi.
Na konci tretiny sme dali další gol v presilovke, pekne to tam rozohrával Salo,nahrál Nazzymu, ten dal na brankovu čiaru Danielovi a ten našiel pred Kipperom Henrika a znovu sme viedli.
Na začiatku tretej tretiny po strele Raymonda dorážal Pyatt a vyhnal Kiprusoffa z bránky
Išiel chytat Mcelhinney ale za zbývajúcich 13 min na neho neišla ani jedna strela..
Takže strely na branu 20:32 a skore 5:3, to je výsledok súboja Lui-Kipper.
a prave to je to o čom som hovoril..velmi ťažko sa porovnava týchto dvoch brankarov...už len preto že su z dvoch roznych tímov kore sa nachadzali výkonnostne vždy na roznych miestach.Uvidíme čo spraví do konca svojej kaiery Brodeur a čo spraví Luongo...aj ked stale tam bude fakt že Luongo až moc drel vo Floride s nanič tímom..čo Devils maju velmi dobru bilanciu v posledných rokoch..furt sa vedeli dostať do Po už je to velka šnura ročníkov
Opravte ma, ale Luongo zacinal uz u kriplanders, ta sa tusim menili nejaki hraci, Kvasha a Jokinen, ci ako to bolo.... No ano, hral u Cats. A drzal ich statocne, lenze tam nemal kto davat goly. Paralela s Nucks. Okrem Sedinovcov nemaju vyraznu osobnost. UZ nie. Myslim tym v utoku.
Neviem prečo sa tu bavíme o takých veciach, že aký je Lui velký...chorche píše:Opravte ma, ale Luongo zacinal uz u kriplanders, ta sa tusim menili nejaki hraci, Kvasha a Jokinen, ci ako to bolo.... No ano, hral u Cats. A drzal ich statocne, lenze tam nemal kto davat goly. Paralela s Nucks. Okrem Sedinovcov nemaju vyraznu osobnost. UZ nie. Myslim tym v utoku.
A s tou osonostou máš pravdu, ale podla mna je to trochu nereálne mat aj Luonga v brane aj Ovechkina v útoku..
Mna viac trápi marodka Canucks, dokonca aj na nhlpro vyšiel výnimočne článok o Vancouveri a písalo sa v nom o tej hroznej situácii.
Pred dnešným zápasom je teda otázny Cooke,Kesler aj Mitchell, totalne out su Cowan,Morrison a Bieksa. Ohlund vynechal už 2 zápasy a tiež je otázne kedy sa vráti.
No môže to byť ešte horšie?
Na druhej strane sa mi páči ako do tímu namiesto zranených hráčov zapadajú talenty z farmy,Raymond a Edler dávajú na zranených hráčov úplne zabudnúť, len potom sa zamýšlam nad tým že prečo tým marodom vlastne platíme tolko penazí ked ich prácu zvládne aj zelenáč z AHL.
Jo,Kosatky jsou momentálně vinou zranění v nelehké situaci,navíc přijíždí obhájce a tak jsem na vážkách komu fandit,Vancouver i Kačky jsou mi sympatické týmy,ale dal jsem v KTL za 2,hlavně kvůli marodce domácích a nočnímu prohranému zápasu Duckies,který budou chtít jistě odčinit.No,uvidíme,určitě to bude strhující bitva
Tak je to ťažké hodnotit objektívne hráčov z tímu ktorému fandím, ale pokúsim sa.mt-svk píše:Ohlund, ak môžem poprosiť, popísal by si mi hru Ryana Keslera, Alexa Edleraˇa Luca Bourdona a ku komu by si ich prirovnal?
Ryan Kesler- Ryan je takmer úplne iný hráč ako bol minulý rok, pred sezonou 06/07 nám ho chcela ukradnúť Phila, pre jeho udržanie sme mu museli zdvojnásobiť plat na 1,9 mil.
To spôsobilo určite väčší tlak naneho a podpísalo sa to aj na jeho hre,produktívny nebol tak hrával spolu s hráčmi ako Burrows,Cooke,Cowan v checking line.
To že je velmi rýchly sa dalo využit aj pri oslabeniach a naozaj mu to išlo dobre, ale po 48 zápasoch prišlo zranenie až dokonca sezony. Lenže našim plánom nebolo mať v tíme 2 milionovy talent v 3-4 útoku.
A tak Nonis získal na tú pozíciu v lete Ritchieho, aby mohol dať Ryanovi dôležitejšiu úlohu v jednom z našich prvých 2 ofenzívnych útokov.
Kesler je o rok skúsenejší a zrejme si viac verí, skombinoval svoju rýchlosť a techniku a tak tento rok ho často vidím v solo únikoch typu J.Staal,Forsberg... No proste že sa dokáže z našej modrej dostat pomedzi obrancov až do golovej šance.
Kedže Sedinovci sa vyznačujú skôr prihrávkami sa zdalo že lavák typu Kesler sa k nim bude hodiť.A tak ho tréner posielal na presilovky s nimi, ale dopadlo to presne naopak.
Vôbec k nim nezapadol a tak sa tam dostal Nazzy, ktorému to s nimi šlape dodnes.
Kesler potom dostal do druhého útoku na krídla Isbister(striedal sa s Cookom) a Pyatta a práve v tomto útoku sa mu začalo dariť.Ale goly väčšinou tvoril, ked už Ryan neaký dá tak často je to strela zápestím z priestora pred bránou kde sa sám dostal.
No len teraz má znovu menšie problemy a je otázne či dnes nastúpi.
Zatial odohral len 36 zápasov ale už mu chýba len 5 bodov aby prekonal svoje osobné max. z pred 2 rokov.
V skratke: velmi rýchly útočník s dobrou technikou, velmi dobre napáda (stačí si pozrieť highlighty CBJ 1:4 VAN) kde 1. gol dal strelou zápaestím a druhý po napádaní na konci zápasu.
Ked ho mám k niekomu prirovnať tak ma hlavne napadne ten Staal,alebo trochu aj Weiss.
Alex Edler: Alex je ešte väčšie prekvapenie pre mňa tento rok než Ryan.
Do prvého tímu sa dostal vdaka zraneniam ale výkonmi dokazuje že si to miesto zaslúži.
Šancu dostal spolu s nim aj Bourdon, bol som zvedavý kto tu zostane aj nadalej.Podla papierov mal väčšiu šancu Luc, ved bol našou jednotkou draftu a uprednostnili sme ho aj pred Kopitarom.Začali obaja velmi dobre a zasypávali ich chválami, lenže hlavne v ťažkých zápasoch ako napr. s Coloradom sa ukázalo kto je viac pripravený, Edler hral v tom zápase skvelo, hral aj v oslabeniach aj v presilovkách a jeho Ice Time bol vyše 22 minút oproti Lucovim 13-stim.Potom sa uzdravil Krajíček a nebolo ťažké uhádnuť kto zostane...
Alex sa postupne dostal do prvej čisto švédskej 5-ky v obranej dvojici s Ohlundom, dosť často ale zvykne hrať aj s Mitchellom, je náš najlepší hráč v hodnotení +/- so 16 kladnými bodmi.Stále je ale mladý a tak aj on niekedy spraví chybu, jednu velkú som videl hned na začiatku zápasu s NJ,ale gol z toho nebol.Edler má vysokú postavu a učí sa ju aj využívať, ukážkový hit uštedril tvrdákovi Boogardovi z Minnesoty.
V skratke: Spolahlivý obránca s dobrou postavou a ovládaním puku.
Vo Vancouveri takého nemáme, ale kedže sledujem aj panterov tak si myslím že sa podobá na Jaya Bouwmeestra.Len neni tak ofenzívny.
Luc Bourdon toho moc nenahral v prvom tíme ani tento rok ani minulý tak o nom sa bude dať napísať možno o rok.
Tak tento rok sme porazili hydinu aj potretí krát.
APrvý gol sme dali v polovici 1. tretiny v presilovke to bola tradične akcia prvého útoku,entokrát so zakončením Daniela Sedina, prvú asistenciu si pripísal H.Sedin a druhú Nazzy.
Henrik nahrával aj v druhej tretine na gol Matta Cooka a viedli sme už 2:0, strely po 2 tretinách boli 19:10
pre nás.
V tretej tretine hral Anaheim velmi dobre,ale nestačilo to,jeden gol ale predsa dali, skoroval ho Getzlaf po prihrávke S.Niedermayera a Bertuzziho.
Nakoniec skončili strely 22:22.
To bol náš posledný domáci zápas v roku a z posledných 12 domácich zápasov máme štatistiku 10-2-0, oproti začiatku sezony je to super zlepšenie.
Posledný zápas v kal. roku hráme s CGY,ktoré si tiež dokázalo s kačicami poradiť,ale s nami tento rok ešte nie.
APrvý gol sme dali v polovici 1. tretiny v presilovke to bola tradične akcia prvého útoku,entokrát so zakončením Daniela Sedina, prvú asistenciu si pripísal H.Sedin a druhú Nazzy.
Henrik nahrával aj v druhej tretine na gol Matta Cooka a viedli sme už 2:0, strely po 2 tretinách boli 19:10
pre nás.
V tretej tretine hral Anaheim velmi dobre,ale nestačilo to,jeden gol ale predsa dali, skoroval ho Getzlaf po prihrávke S.Niedermayera a Bertuzziho.
Nakoniec skončili strely 22:22.
To bol náš posledný domáci zápas v roku a z posledných 12 domácich zápasov máme štatistiku 10-2-0, oproti začiatku sezony je to super zlepšenie.
Posledný zápas v kal. roku hráme s CGY,ktoré si tiež dokázalo s kačicami poradiť,ale s nami tento rok ešte nie.
3:0 
1.tretina
Tak zápas proti NYR začal bitkou už v 4 sekunde si to rozdali Brown s Hollwegom.
Naša prvá strela prišla až v piatej minute z hokejky Daniela Sedina, puk sa od Valliqueta odrazil rovno pred Edlera ten vystrelil ale hráč rangers strelu zblokoval a ušiel nám Drury, bol to nájazd 2vs1 ale Salo odviedol dobrú prácu a Drurymu nezostávalo nič iné len vystreliť. Potom prišla naša prvá presilovka po faule Malíka na Raymonda.Lenže odohrali sme ju velmi zle, prvú časť sme sa nedostali ani do útoku a ked už sme sa usadili tak v úplnom závere presilovky nám ušiel Straka, tentokrát mu stál v ceste len Luongo,ale nájazd neprmenil.
Najväčšiu našu šancu v tretine mal Kesler, ked sa po krídle dostal pred brankára ale ani z dorážky ho neprekonal.
Velmi velký pozor si dávame na prvú Jágrovú formáciu a Kesler to so stražením Jágra prehnal a uožnil aj jazdcom zahrať si presilovku, tá bola o niečo nebezpečnejšia ako naša, ale gol nepadol.
2.tretina
Začali ju lepšie rangers a prvé 2 minuty boli u nás ale šance si vytvorili len menšie, potom Ritchie vyviezol puk dopredu a Kesler z bránkovej čiary na prekvapenie všetkých ale hlavne Valliqueta otvoril skore.
Minutu po gole ušli nervy Gomezovi a daroval nam druhú presilovku v zápase, lenže znovu sme ju odohrali hrozne,po vyhodení puku sa pomalým tempom vracal Krajíček a Betts ho zozadu predbehol a dokonca si obišiel aj vybehnutého Luonga, len nedokázal streliť puk do prázdnej bránky do ktorej letel vracajúci sa Krajíček.Lukáš dostal 2 min za hákovanie a bolo po presilovke.
Po uplynutí Gomezovho trestu mali jazdci krátku početnú výhodu a Jágr opäť pripravl spoluhráčom neaké šance, najväčšiu mal Prucha, ktorý tesne minul.
Narozdiel od presiloviek som s našimi oslabeniami velmi spokojný, po Keslerovej hokejke do tváre Girardiho sme vydržali aj jedno 4-minutové.
Ked vedieme po 2 tretinách je velmi velká šanca že to už udržíme, naša štatistika ked vedieme po 2 je
18-0-0
3.tretina
Znovu ju začali lepšie jazdci a koncom prvej minuty Jágr rozzvonil tyčku za Luim.
V polovici tretiny zahodil obrovsku šancu Hossa, zatial sú strely 12:26 pre hostí, takže ked toto udržíme budem až velmi spokojny.
Ku koncu zápasu ušli Sedinovci 2 na 1, Daniel dlho váhal či nahrá, vysrelil a gooooool 2:0
Další gol strelil Jaffray už o niekolko sekúnd neskôr,ked tečoval strelu Mitchella a 2 body zostávajú doma, už len aby Lui udržal shutout.
A Lui nakoniec dokázal vychytat svoj 6-ty shutout v sezone a už mu chyba len jeden aby dorovnal Cloutierov klubový rekord.
No na štadione boli aj Hollwegovi rodičia,tak sa chcel ukázať.Ryan je zrejme z Vancouveru lebo hrával tu aj juniorske ligy.Okrem jeho rodičov tu boli aj Orrovi a Pamela Anderson.
A Valiquette chytal asi preto že Henrik odchytal den predtým zápas na lade Flames.
Nemám rád ked k nám príde čerstvo porazený kvalitný súper,obávam sa že si budú chcieť napraviť reputáciu... ale má to aj malé výhody. Nedávno porazili CGY kačice a o den prišli k nám v brane s Hillerom a zvítazili sme aj mi a tentokrát prišli jazdci po prehre v CGY k nám s Valiquettom.
A Valiquette chytal asi preto že Henrik odchytal den predtým zápas na lade Flames.
Nemám rád ked k nám príde čerstvo porazený kvalitný súper,obávam sa že si budú chcieť napraviť reputáciu... ale má to aj malé výhody. Nedávno porazili CGY kačice a o den prišli k nám v brane s Hillerom a zvítazili sme aj mi a tentokrát prišli jazdci po prehre v CGY k nám s Valiquettom.
Volný čas v kalendári (5 dní) sa rozhodli Canucks využit na usporadanie súťaží zručností v tíme.Hráči sú rozdelený do 2 tímov, tmavých a bielych dresoch.
Minulý rok vyhralo mužstvo tmavých a včera to bolo velmi napínavé.
Začalo sa ovládaním puku, po tejto disciplíne mali obe tímy po bode.

Potom nasledovala súťaž v rýchlosti,vyhral ju za tmavých Mason Raymond s časom 14,283.
Velmi tesne za ním bol na moje prekvapenie Mike Brown za bielych s časom 14,322.
Na privítanie Masona Raymonda v 1.tíme použil Alex Burrows dezert do tváre.

V súťaži o najtvrdšiu strelu som bol znovu prekvapený že nezvíťazil Sami Salo za tmavých s rýchlostou 98.5 mil za hodinu.
Tromfol ho Alex Edler, na prvý pokus zlomil hokejku ale potom vystrelil rýchlostou 99.3 mil za hodinu.

V súťaži presnosti boli 2 hráči, ktorí trafili všetky 4 terčíky,Näslund za tmavých potreboval 6 pokusov, zatial čo Danielovi Sedinovi stačili len 4.

Popoludnie plné prekvapení pokračovalo nájazdami 3 na 1.
Luongo v bielom tíme inkasoval zo 6 nájazdov 3 goly zatial čo na druhej strane zastavil Sanford 4 nájazdy a získal bod pre tmavých.

Po tejto disciplíne išla posledná a rozhodujúca nájazdy 1 na 1.
Za bielych sa trafili Jaffray,D.Sedin a Mitchella rozhdodli o vížazstve 15:14.

Pred zaplnením publikom dostal McDonaldovu cenu kapitán bielych Mike Weaver.

Minulý rok vyhralo mužstvo tmavých a včera to bolo velmi napínavé.
Začalo sa ovládaním puku, po tejto disciplíne mali obe tímy po bode.

Potom nasledovala súťaž v rýchlosti,vyhral ju za tmavých Mason Raymond s časom 14,283.
Velmi tesne za ním bol na moje prekvapenie Mike Brown za bielych s časom 14,322.
Na privítanie Masona Raymonda v 1.tíme použil Alex Burrows dezert do tváre.

V súťaži o najtvrdšiu strelu som bol znovu prekvapený že nezvíťazil Sami Salo za tmavých s rýchlostou 98.5 mil za hodinu.
Tromfol ho Alex Edler, na prvý pokus zlomil hokejku ale potom vystrelil rýchlostou 99.3 mil za hodinu.

V súťaži presnosti boli 2 hráči, ktorí trafili všetky 4 terčíky,Näslund za tmavých potreboval 6 pokusov, zatial čo Danielovi Sedinovi stačili len 4.

Popoludnie plné prekvapení pokračovalo nájazdami 3 na 1.
Luongo v bielom tíme inkasoval zo 6 nájazdov 3 goly zatial čo na druhej strane zastavil Sanford 4 nájazdy a získal bod pre tmavých.

Po tejto disciplíne išla posledná a rozhodujúca nájazdy 1 na 1.
Za bielych sa trafili Jaffray,D.Sedin a Mitchella rozhdodli o vížazstve 15:14.

Pred zaplnením publikom dostal McDonaldovu cenu kapitán bielych Mike Weaver.

Nebola to 13. vyhra, ale 13. zápas bez prehry v hracom čase,naposledy sme prehrali v hracom čase 1. novembra proti NSH,odvtedy sme prehrali len 2x po nájazdoch, s PIT a EDM.arek píše:spominam si ze na zaciatku sezony sa vam doma vobec nedarilo a teraz uz 13. vyhra v rade doma.
Dnes sme pridali vyhru s NYI a je to už 6. výhra doma v rade.Mali sme velké množstvo šancí,ale dnes chytal DiPietro lepšie ako Luongo,hlavne preto že obidva goly ostrovanov padli nahodou po Luongovej nepozornosti.
Prišli nájazdy v ktorých ma znovu potešl Linden,v poslednej sérii zachranoval za NYI Šatan aby mohol v 6. sérii rozhodnúť obranca Alex Edler.
Oddýchnutý hráči Vancouveru netradične prestrielali súpera, dnes dokonca 45 striel na Ricka a aj disciplína bola super,len Krajíček si v zápase raz pomohol háčikom a to bolo všetko.
Ani by nemuseli.
Zaujimavy zapas so san Jose. Vancouver (pre mna mierne prekvapivo) toho velmi vela vyhrava. Na to ze tim ma vpodstate jeden vynikajuci dobry utok a slabe sekundarne skorovanie dalsich utokov. Aby som nekecal staci sa pozriet na cisla za prvou trojkou je dost velka medzera a iba pet hracov ma nad dvadsat bodov. To vsak samo o sebe nie je ziaden podstatny ukazovatel ked tim vyhrava iba take pozorovanie. Myslim ze to vancouveru bude v playoff chybat ale zas na strane druhej tim nemusi mat starosi s postupom do playoff. Vancouver ma vynikajuceho trenera, ten chlapik je vazne dobry vie co chce a vedie k tomu tim. vancouver opet vedie diviziu.
Mimochodom neviem nesledujem to az tak moc hraju Ohlund a Salo v jednej obrane alebo su rozdeleni?
Mimochodom neviem nesledujem to az tak moc hraju Ohlund a Salo v jednej obrane alebo su rozdeleni?
Ohlund je stale zranený, vynechal už asi posledných 6 zápasov.debil píše:Mimochodom neviem nesledujem to az tak moc hraju Ohlund a Salo v jednej obrane alebo su rozdeleni?
A nie len na galaxii ale aj na yahoo, takže to bude super kvalita,už sa teším.Len zatia všetky 3 zápasy v tejto sezone vyhralo SJ, tak dúfam že aspoň dnes zabodujeme my.Inak Thorntonovi sa proti nám darí až moc, zatial dal gol vo všetkých 3 zápasoch a na dalšie 3 prihrával.lecil píše:dneska hrajete na Galaxii
Pred zápasom sme získali z waiver listiny Krisa Beecha od kolegov z Columbusu.

3:1 
1.tretina
Zápas zo SJ začal ako minulý, hralo sa takmer bez prerušovania a takmer bez šancí, prvú normálnu šancu mali žraloci v 13. minute, tam ešte Luongo stačil zasiahnuť, lenže uť o 2 min nás prečíslili a išli 4 na 2 a Rivet otváral skore..
My sme mali prvú šancu pár minut po gole Riveta v presilovke 5 na 3, ale koniec presilovky sme uplne zbabrali a zas nám unikali hráči do nájazdov.Po prvej tretine strely 7:3,vyzerá to velmi zle pre nás.
2.tretina
Hráči zo SJ nám ukázali ako sa má hrať presilovka a svoju druhú v zápase premenili, strela od modrej sa drazila k nestrazenemu Roenickovi a do odkrytej brany nema problem skorovať.
V minulom zápase som chválil disciplínu a dnes sme sedeli do konca tretiny ešte 3 krát.Velke šance mal Michalek a Pavelski, prvý skončil na tyčke a druhý na Luongovi.
3.tretina
Už 6-tu presilovku v zápase a piatu po sebe zakončil Michýlek golom,tak ako u predchádzajúcich 2 goloch asistoval aj Thornton a bol to už jeho 9 bod proti nam tento rok a v drese SJ už 200. asistencia.
Vôbec ma tento zápas nebaví sledovať ako si žraloci precvičujú presilovky.Neznašam zapasy so SJ,všetky vyhrajú jednoznačne, len dúfam že s nimi nepojdeme PO.
Tak 7 minut dokonca sme dali gol aj my, znovu to Keslerovi prešlo s velkym štastím od tyčky a Nabokova za čiaru.
No dnes sme znovu prehrali a dokonca na vlastnom lade,nečakal som že nás porazí práve Phoenix,ktorý tu naposledy vyhral v roku 2000.
Prehrali sme kôli 2.tretine, nič sme nehrali a v poslednej 5 minutovke sme dostali 3 goly
,prvý ma tak nehnevá ale tie posledné 2 v rozpetí 10 sekúnd, Jeff Cowan sa nechal vylúčiť na 4 minuty,potom v oslabení Burrows vyhodil puk za mantinel a prišlo oslabenie 5 na 3.
V ňom nám dal prvý gol Jovanovski
a už o 10 sekúnd neskôr 3 sekundy pred koncom 2.tretiny ešte stále počas presilovky 5 na 3 Yandle.
Tretiu tretinu sme začali úplne inak, podaril sa nám dať rýchly gol v 38 sekunde vdaka Keslerovi.Lenže už o 3 minuty zvyšoval znovu na rozdiel 2 golov Kapanen.
Po typickej akcii Sedinovcov strelil svoj 2. gol v zápase Pyatt. Potom ked sme sa mali snažiť útočit tak Sanford dostal velm hlúpy trest za hodenie hokejky
. Nevyšla nám ani záverečná power play tak sme vdaka 2.tretine a Cowanovi prehráli.
Kris Beech hral u nás prvý zápas, nastúpil medzi Näslundom a Cookom a celkom mu to išlo, hlavne na buly je dobrý a to sme potrebovali, dnes vyhral tušim 8 vhadzovaní z 12.
Teraz ideme na 3 zápasový trip po centrálnej divízii a bol by som spokojný aspoň s 3 bodmi..
Prehrali sme kôli 2.tretine, nič sme nehrali a v poslednej 5 minutovke sme dostali 3 goly
V ňom nám dal prvý gol Jovanovski
Tretiu tretinu sme začali úplne inak, podaril sa nám dať rýchly gol v 38 sekunde vdaka Keslerovi.Lenže už o 3 minuty zvyšoval znovu na rozdiel 2 golov Kapanen.
Po typickej akcii Sedinovcov strelil svoj 2. gol v zápase Pyatt. Potom ked sme sa mali snažiť útočit tak Sanford dostal velm hlúpy trest za hodenie hokejky
Kris Beech hral u nás prvý zápas, nastúpil medzi Näslundom a Cookom a celkom mu to išlo, hlavne na buly je dobrý a to sme potrebovali, dnes vyhral tušim 8 vhadzovaní z 12.
Teraz ideme na 3 zápasový trip po centrálnej divízii a bol by som spokojný aspoň s 3 bodmi..
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF