Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ano Martine, také jsem se domníval že mu trejd prospěje, ale ukazuje se že to asi opravdu není tak kvalitní hráč, potažmo střelec a ta 1 neskutečná sezóna mu vyloženě ulétla. Ještě sice není konec sezóny, ale za těch "pár" minut ke kterým to u Sen´s dopracoval asi nic kloudného nevymyslí, ze začátku šanci dostal a hrál pravidelně ve 2. útoku, nyní již jen tře bídu s nouzí. Paradoxně Sen´s to prozatím vůbec nevadí a jedou, uvidíme jak se nyní vyrovnají s poměrně dlouhou absencí LeClaira, ale já osobně Elliotovi věřím !!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:Ano Martine, také jsem se domníval že mu tresjd prospěje, ale ukazuje se že to asi opravdu není tak kvalitní hráč, potažmo střelec a tak 1 neskutečná sezóna mu vyloženě ulétla. Ještě sice není konec sezóna, ale za těch minut ke kterým to u Sen´s dopracoval asi nic kloudného nevypadne, ze začátku šanci dostal a hrál pravidelně ve 2. útoku, nyní již jen tře bídu s nouzí. Paradoxně Sen´s to prozatím vůbec nevadí a jedou, uvidíme jak se nyní vyrovnají s poměrně dlouhou absencí LeClaira, ale já osobně Elliotovi věřím !!!!
Tak včera jsem skouknul sestřih zápasu Sens s Caps....Cheechoo hrál ve 4.brázdě a měl 2 golové šance ale neproměnil, navíc zavinil jeden gol když ve svojem pasmu špatně nahrál a soupeř to potrestal
Moc se mi líbil dán Peter Regin ze Senátorů hodně dobrý výkon
Filip Kuba to je bek no.1 (at se mu do olympiády proboha nic nestane)
No Englande já s tim Elliotem nějak nevím moc mu nevěřím ale uvidíme
to je kto ten Brodeur v bránke Ottawy? :eek2:
michal225 píše:to je kto ten Brodeur v bránke Ottawy? :eek2:
Jsem si prvne myslel ze je to jen preklep. A tak jsem trosku zabrouzdal a zjistil, ze to byl jeho 1.zapas v NHL. Neni uz nejmladsi, rocnik 83, tak jsem zvedav jestli dostane nejakou poradnou sanci.
Selly8 píše:
michal225 píše:to je kto ten Brodeur v bránke Ottawy? :eek2:
Jsem si prvne myslel ze je to jen preklep. A tak jsem trosku zabrouzdal a zjistil, ze to byl jeho 1.zapas v NHL. Neni uz nejmladsi, rocnik 83, tak jsem zvedav jestli dostane nejakou poradnou sanci.
no ale vyzerá si byť poriadne istý super výkon podal. :good:
Je to rodina ( vzdálená ) od Martyho
Tak AK 27 dneska porazil PHILLU :clap: :clap: .... byl to jeho zápas... moc mě mrzí že nejede Lexa na olympiádu :-(
Leclaire dneska moc Sens nepodržel a Elliot po střídání nepustil gol. Nedivil bych se kdyby příští zápass Elliot nastoupil jako jednička
Aby se po 25 minutách hry, vystřídali na obou stranách brankáři, to jsem už dlouho neviděl! Vážně to nebyl zápas mužů v maskách! Zápas jsem si užil, 11 gólů vždy potěší! Akorát, nepřišla vám atmosféra na stadiónu nějaká mdlá? Jinak Kovalev (4+1) super!!! To je celý on, deset zápasů nic a pak v jednom utkání 4-5 bodů! :roll:
Vypadá to vypadá že Sen´s právě prosírají letošní sezónu. Je to nehorázná smůla když se zraní kompletní útok, ale i takový je sport. Jestli se hned chlapci nezvednou tak to s nimi vidím špatně !!!!
Moc dobře jsem to sem napsal, zrovna v pravý čas :) . Sen´s byli v totálních sra*kách, ale po mém předchozím příspěvku vyhráli 3 velmi těžké matche venku a jsou zpátky ve hře. Všechny ty výhry byli s týmy se kterými budou o PO bojovat, takže vlastně svým způsobem hráli o 12 bodů. Každopádně skvělou zprávou je návrat Alf a také Kuby po menší pauze, uvidíme kdy se vrátí Spe a Mich, každopádně se Sen´s se již zase musí počítat :good: :good: !!!!
tak ALfredsson hned po návratu a už hattrick ?? hmmm :good:
je to skvelý hráč a na druhú stranu, s tým jeho platom sa od neho niečo podobné aj očakáva...
Jak je natom Spezza este je zraneny ?
blackhawks88 píše:Jak je natom Spezza este je zraneny ?
16.12 riesil zranenie kolena, od toho momentu mal byt mimo 6-8 tyzdnov

vitazstvo senatarov nad nami zrejme nebolo dielom nahody....Elliott sa dostava do laufu a s nim aj cely tim senatorov...pri tomto zakroku si musel ale Elliott riadne odfuknut... :roll:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZDt3e2Hbkg8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZDt3e2Hbkg8&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Tak včera jsem na zápas Sen´s-BlackHawks přepínal o přestávkách matche PHILLY a opravdu poslední výsledky Senátorů nejsou náhoda, na to že tam hrají kluci kteří dle mého názoru na NHL nemají tak hrají parádně, včera co jsem viděl hráli spíše zezadu, počet střel tomu odpovídá, ale dalo se na to fakt koukat. Jinak poslední zápasy 4 výhry, 8 b, velmi dobré výkony a jak poznamenal Cepi tak Ell si po Bruins vychutnal i Jestřábíky a Sen´s frčí dále :thumbsup: :thumbsup: !!!!
áno hrajú fakt parádne a tie výsledky stoja za pozornosť... inak ten zákrok Elliotta bol dosť o šťastí, ale neskutočne efektný, paráda :cool:
No v poslednej dobe sa Sens začalo dariť a súperov celkom suverénne porážaju, čo ma pred zajtrajším zápasom vôbec neteší :D .
No tak toto je již řádný mazec - 6. výhra v řadě, z toho 4 matche venku, od toho 1. zápasu šňůry neskutečné zlepšení defenzívy na čele s gólmany, zejména Ell chytá jak ďábel. Včera se navíc vrátil Spezzič, no, pojďme Sen´s, nyní se hraje o PO, osobně se domnívám že ty 2 zápasy kdy obrali Bos o všechny 4 b, navíc u nich, tak budou v boji o PO rozhodující, domnívám se že letos Bos do PO nepůjde !!!!
Jo Sens mě překvapujou! Včera jsem viděl zápas s Bruins a Elliot opravdu podržel i když na mojem názoru že to nemůže být stabilní jednička se nic nemění. Spezza krásný gol po krásné nahrávce AK 27 :D ..... Paráda jedem dál borci
Tak dnes si match Sen´s-NJ nenechám uniknout, jsem zvědav jestli domáci chlapci budou pokračovat v neskutečné jízdě, po dnešku by to byla již 7. výhra v řadě :yes: . Soupeř je ale takový, že opravdu prověří jak na tom jsou !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Tak dnes si match Sen´s-NJ nenechám uniknout, jsem zvědav jestli domáci chlapci budou pokračovat v neskutečné jízdě, po dnešku by to byla již 7. výhra v řadě :yes: . Soupeř je ale takový, že opravdu prověří jak na tom jsou !!!!
Philly, ja jsem na tom podobne... Taky se mi Senators zacali velmi libit. Maji ted neskutecnou fazonu a sebevedomi. Konecne jsou venku z tech zraneni a ukazuje se jaky je to nebezpecny tym. Dnes koukam na jejich zapas s NJD, takze pochopitelne to ma pro mne extra naboj :D . Sens jim zatim nedavaji dychat a je to zaslouzene 2-0. Zatim to ve vych.konferenci vypada tak, ze Pittsburgh na 4.miste by si to mel rozdat prave s 5-tymi Sens... Takze Pens by meli radsi maknout a predbehnout dych ztracejici Jersey, protoze Ottawa muze byt klidne cerny kun na Vychode.
Je to tak Atlantiku, Sen´s neskutečně jedou, včera opět super výkon, obrana v čele s Ell je v posledních zápasech v neskutečném transu a jedou a jedou a jedou a jedou :wink: :) . Jinak já mám v oblibě tento tým již nějaký ten rok, před touto sezónou jsem je tipoval na tým který dojde v PO daleko, proto pro mě bylo nepříjemné sledovat jak se jim rozpadá sestava a jak tam měli tu sérii 5 proher - také jsem tu psal příspěvek v tom smyslu že jim ujíždí sezóna, ale přesně od dalšího zápasu začali tuto fantastickou jízdu. No uvidíme jak to nakonec po ZČ dopadne, každopádně v současné formě se Sen´s nechce hrát určitě nikdo - a mimochodem pokud se nemýlím tak v příštím zápase s nimi hraje zrovna tvůj Pit :roll: :wink: , to by vskutku nemusel být špatný match :good: :good: !!!!
tak dnes som veľmi zvedavý ako dopadnú na ľade NYR, mohli by získať aspoň bod....
Ivan, ty jsi nějaký zmatený :) . Sen´s hrají příští match jak jsem psal až zítra v Pit, v návaznosti na tvůj příspěvek jsem koukal kdo nám to tedy dnes bude hrát na ledě Rangers a ona to Carolina - wrong topic :wink: :yes: !!!!
Je to tak, zitra se hraje zapas Pittsburgh-Ottawa. To by mohl byt skvely hokej, tesim se na to.

Zatim vzajemne zapasy:
Ott-Pit 1-4, ale bylo to se stestim.
Ott-Pit 6-2, tam jsme byli v krizi a meli jsme 6 zranenych hracu.
Pit-Ott 8-2, divoky vanocni zapas, obranu Sens jsme rozebirali, oni nasi taky, ale Fleury tam mel 46 zakroku...

Ted ocekavam nejintenzivnejsi a nejvyrovnanejsi zapas, uvidime :) .
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS