Ano Martine, také jsem se domníval že mu trejd prospěje, ale ukazuje se že to asi opravdu není tak kvalitní hráč, potažmo střelec a ta 1 neskutečná sezóna mu vyloženě ulétla. Ještě sice není konec sezóny, ale za těch "pár" minut ke kterým to u Sen´s dopracoval asi nic kloudného nevymyslí, ze začátku šanci dostal a hrál pravidelně ve 2. útoku, nyní již jen tře bídu s nouzí. Paradoxně Sen´s to prozatím vůbec nevadí a jedou, uvidíme jak se nyní vyrovnají s poměrně dlouhou absencí LeClaira, ale já osobně Elliotovi věřím !!!!
Tak včera jsem skouknul sestřih zápasu Sens s Caps....Cheechoo hrál ve 4.brázdě a měl 2 golové šance ale neproměnil, navíc zavinil jeden gol když ve svojem pasmu špatně nahrál a soupeř to potrestalENGLAND-The3LIONS píše:Ano Martine, také jsem se domníval že mu tresjd prospěje, ale ukazuje se že to asi opravdu není tak kvalitní hráč, potažmo střelec a tak 1 neskutečná sezóna mu vyloženě ulétla. Ještě sice není konec sezóna, ale za těch minut ke kterým to u Sen´s dopracoval asi nic kloudného nevypadne, ze začátku šanci dostal a hrál pravidelně ve 2. útoku, nyní již jen tře bídu s nouzí. Paradoxně Sen´s to prozatím vůbec nevadí a jedou, uvidíme jak se nyní vyrovnají s poměrně dlouhou absencí LeClaira, ale já osobně Elliotovi věřím !!!!
Moc se mi líbil dán Peter Regin ze Senátorů hodně dobrý výkon
Filip Kuba to je bek no.1 (at se mu do olympiády proboha nic nestane)
No Englande já s tim Elliotem nějak nevím moc mu nevěřím ale uvidíme