Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Norena je dobra dvojka, ale jednotku v Columbuse uz davno ani nevideli, iba ak u supera, Leclaira by som poslal hocikam, len nech je tam uz poriadny brankar. No ano, Columbus bolo centrum armady v obcianskej vojne, ci co, ale ten pojem, Modre Kabaty, je skor na smiech! Mali sa nazvat radsej Cavaliers.
Informácie o "obÄŤianskej" vojne (v ktorej mimochodom absolĂştne nešlo o oslobodenie otrokov atÄŹ, ÄŤo sme sa uÄŤili v škole, ale o ekonomickĂ© ovládnutie Juhu a pod.) sĂş všeobecne známechorche píše:Co ty vsetko nenajdes. Je to symbol patriotizmu, ale nie zvrhly na styl 200 americkych vlajok v jednom zaere.
V tom s tebou sĂşhlasĂ, ale ako som uĹľ spomĂnala, Leclaire mal ÄŤasto zdravotnĂ© problĂ©my, takĹľe je ĹĄĹşkĂ© odhadnúť jeho skutoÄŤnĂ© kvality. Osobne by som privĂtala jednĂ©ho z dvojice Halák-Bryzgalov. Halák nebude v Montreale nikdy jednotkou, Tou bude Corey Price, ktorĂ˝ ako KanaÄŹan bude vĹşdy upredĹchorche píše:Norena je dobra dvojka, ale jednotku v Columbuse uz davno ani nevideli, iba ak u supera, Leclaira by som poslal hocikam, len nech je tam uz poriadny brankar. No ano, Columbus bolo centrum armady v obcianskej vojne, ci co, ale ten pojem, Modre Kabaty, je skor na smiech! Mali sa nazvat radsej Cavaliers.
mtv:sk: Tak se k tomu vyjádĹ™Ăm já: Brankáře Columbus v souÄŤasnĂ© dobÄ› nepotĹ™ebuje, má kvalitnĂho Norrenu a Leclaira, kteřà by mÄ›li ukázat co v nich je. Dále majĂ kupu talentovanĂ˝ch gĂłlmanĹŻ: Popperle, LaCosta nebo Mason. Zisk ofenzivnĂho obránce, jak ty Ĺ™Ăkáš by urÄŤitÄ› nebyl na škodu. Ron Hainsey se ale ukazuje ve velice dobrĂ©m svÄ›tle, v minulĂ© sĂ©zĂłnÄ› nasbĂral krásnĂ˝ch 35 bodĹŻ (9+26), a Duvie Westcott je takĂ© znám, Ĺľe dokáže podpoĹ™it Ăştok. V tĂ˝mu by se mi lĂbil ještÄ› nÄ›jakĂ© pravĂ© kĹ™Ădlo. Hodil by se tĹ™eba takovĂ˝ Jeff O´Neill, Glen Metropolit, Tony Amonte, špatnĂ˝mi posilami by nebyli ani Peca,Allison, Lindros nebo Forsberg. Z nechránÄ›nĂ˝ch agentĹŻ, kterĂ© by mohli Jackets zĂskat do obrany bych jmenoval: Brenta Sopela, Dannyho Markova, Jamieho Hewarda nebo Daniela Tjarnqvista. Dále by mohli bĂ˝t ve hĹ™e takovĂ hráči, kteřà jsou sice chránÄ›nĂ, ale nemuĹľou se svĂ˝m tĂ˝mem dohodnout na smlouvÄ› a tak by mohli bĂ˝t tĹ™eba vymÄ›nÄ›ni: Jussi Jokinen, Keith Ballard, Stephen Weiss, Ryan Potulny nebo tĹ™eba Anton BabÄŤuk (ten bude vymÄ›nÄ›nĂ˝ na 99 procent).
Vy ste vsetci na cracku?! Price je NULA! Halak moze byt jednotkou kedykolvek, ked sa trenerovi nebude na Huetovi cokolvek zdat, ale plati to aj naopak. LeClaire nema kvality na urovni NHL, vlastne ma, ale staci to len na CBJ. A vsetci tu mate nejaku velmi bujnu fantaziu! Sa uvedomte! Nejaky festfasafantasticky brankar do CBJ dobrovolne nepojde....
chorche: Za to ten váš Chabibulin, šel do Chicaga jen za hromadou penÄ›z, ale o hokej uĹľ nemÄ›l žádnej zájem, coĹľ je v souÄŤasnĂ˝ dobÄ› vidÄ›t, nechytil by ani nafukovacĂ mĂÄŤ. A vsadĂm se, Ĺľe si ještÄ› nikdy nevidÄ›l chytat Leclaira a vedeš tady takovĂ˝ Ĺ™eÄŤi. Kdybys ho totiĹľ vidÄ›l v akci, tak ti bude jasnĂ˝, Ĺľe je to kvalitnĂ gĂłlman.
..neviem co tu vĂ´bec riesite brankarsku
CLB..Norrena svoju ulohu v pohode zvladne, o tom nepochybujem..k Leclairovi, ak som niekoho nevidil v akcii, radsej sa zdrzim komentara..ale mam pocit ze k Fredrikovi zapadne..brankarsky trade v CLB neprichadza do uvahy
modrokabatnici potrebuju posilnit na inych postoch, urcite nie na brankarskom
na margo Halaka, ci Pricea, paci sa, topic Habs
Ja som na Haláka dosĹĄ zaĹĄaĹľená, okrem toho, zaslúžila bysom si nejakĂ©ho slovenskĂ©ho hráčacepi píše:..neviem co tu vĂ´bec riesite brankarskuCLB..Norrena svoju ulohu v pohode zvladne, o tom nepochybujem..k Leclairovi, ak som niekoho nevidil v akcii, radsej sa zdrzim komentara..ale mam pocit ze k Fredrikovi zapadne..brankarsky trade v CLB neprichadza do uvahy
modrokabatnici potrebuju posilnit na inych postoch, urcite nie na brankarskom
![]()
NovotnĂ˝ hral v Ăştoku s OveÄŤkinom dostával veÄľa prĂleĹľitostĂ a pozri na jeho "excelentnĂ©" štatistiky. Toto nie je hráč do druhĂ©ho Ăştoku, ale do tretieho. Prepáč Martin, ale Brule, Fritsche a Brassard sĂş od neho oveÄľa lepšĂ, takĹľe druhĂ˝ Ăştok v Columbuse pravdepodobne nehrozĂ (moĹľno by ho mohol hraĹĄ v takej Atlante, kde majĂş nedostatok centrov). Ale ako som uĹľ spomĂnala, pravdepodobne bude hraĹĄ krĂdlo, ako hrával v Buffalle, svojou postavou a štĂ˝lom hry je na to vhodnĂ˝m hráčom.
Teraz bude zostava v Ăştoku vyzeraĹĄ asi takto:
Ĺ˝erdev-Fjodorov-Nash (Fjodorov je vĂ˝bornĂ˝ defenzĂvny center a dokáže spojiĹĄ dvoch ostrostrelcov)
VĂ˝bornĂ˝-Brule-Modin (VĂ˝bornĂ˝ je skĂ´r tvorca hry, Modin strelcom, okrem toho dokáže zahraĹĄ pri mantineli, vie dobre brániĹĄ a s VĂ˝bornĂ˝m si dobre rozumejĂş, Brule je agresĂvny, rĂ˝chly, šikovnĂ˝, má prehÄľad, medzi nich by zapadol)
NovotnĂ˝-Fritsche-Chimera (toto je klasická checking line, i keÄŹ Fritsche je hráč, ktorĂ˝ je schopnĂ˝ hraĹĄ centra v druhom Ăştoku, agresĂvna, dobre brániaca, Fritsche a Chimera sĂş zároveĹ
Teraz bude zostava v Ăştoku vyzeraĹĄ asi takto:
Ĺ˝erdev-Fjodorov-Nash (Fjodorov je vĂ˝bornĂ˝ defenzĂvny center a dokáže spojiĹĄ dvoch ostrostrelcov)
VĂ˝bornĂ˝-Brule-Modin (VĂ˝bornĂ˝ je skĂ´r tvorca hry, Modin strelcom, okrem toho dokáže zahraĹĄ pri mantineli, vie dobre brániĹĄ a s VĂ˝bornĂ˝m si dobre rozumejĂş, Brule je agresĂvny, rĂ˝chly, šikovnĂ˝, má prehÄľad, medzi nich by zapadol)
NovotnĂ˝-Fritsche-Chimera (toto je klasická checking line, i keÄŹ Fritsche je hráč, ktorĂ˝ je schopnĂ˝ hraĹĄ centra v druhom Ăştoku, agresĂvna, dobre brániaca, Fritsche a Chimera sĂş zároveĹ
Všetko ukáže ÄŤasMartinFC píše:mtv:sk: naprosto s tebou souhlasĂm, ale myslel jsem to jinak, NovotnĂ˝ v souÄŤasnĂ© dobÄ› je hráč tak do tĹ™etĂho Ăştoku, ale myslel jsem to tak , Ĺľe má potenciál aby se JEDNOU stal hráčem do druhĂ©ho Ăştoku.
mtv:sk: MoĹľná to tak je, ale NovotnĂ˝ se kaĹľdĂ˝m rokem zatĂm zlepšuje, proto mu tak věřĂm. A nikdy nemĹŻĹľeĹľ vÄ›dÄ›t co bude támhle za 2 nebo 3 roky, mĹŻĹľe se stát, Ĺľe NovotnĂ˝ dál bude hrát v Columbusu nebo Ĺľe Richards bude hrát v OttawÄ› nebo tĹ™eba Cam Ward bude hrát s plnovousem
nikdy nevĂš
Zostavy som menila ohÄľadom na okolnosti. IbaĹľe medzitĂ˝m prišli novĂ hráči, odišiel Svitov a pod. TakĹľe zmeny musia zákonite prĂsĹĄ. PreÄŤo som dávala Fjodorova na post obrancu? OfenzĂvny obranca je jedine Hainsey, ÄŤo je málo, na druhej strane máme pretlak centrov.montreal píše:A potěšilo mÄ›,Ĺľe ve vašich plánech je Fjodorov zpátky na mĂstÄ› centra.OsobnÄ› si myslim,Ĺľe na obránce je ho škoda.Narodil se jako ĂştoÄŤnĂk.Malinko stárnĂ©,ale pokud by chytil formu.......mohl by bĂ˝t ještÄ› nebezpeÄŤnĂ˝,coĹľ se pod Hitchochem nevyluÄŤuje!!!
Práve naopak. VĂ˝bornĂ˝ si veÄľmi dobre rozumie s Modinom. Okrem toho, ak by VĂ˝bornĂ˝ hral v Ăştoku s Fjodorovom a Nashom, v Ăştoku by boli dvaja klasickĂ tvorcovia hry, kĂ˝m v Ăştoku Ĺ˝erdev-Brule-Modin by takĂ˝ nebol ani jeden. Brule má prehÄľad, je vĂ˝bornĂ˝m hráćom do kombinácie, ale zároveĹJen si myslĂm.Ĺľe VĂ˝bornĂ˝ se Ĺ˝erdÄ›vem si prohodĂ mĂsto.PrávÄ› z tÄ›ch dĹŻvodĹŻ co dÄ›vÄŤe uvedlo. VybornĂ˝ je tvĹŻrce hry a spolu s Fjodorovem, budou Nashovi pĹ™ipravovat stĹ™eleckĂ© pĹ™ĂloĹľitosti a hrát pĹ™esilovky.
Na druhĂş stranu to ruskĂ hráči robia aj v opaÄŤnom garde, viÄŹ Malkin, u nás Ĺąerdev atÄŹ. A nebudĂş jedinĂ.montreal píše:To máš pravdu dÄ›vÄŤe
.Hm,ten Nash je můj sen.To by byl kanonýr,podle mého gusta.A jak by si rozuměl s Koivem a Higginsem........
tĂm se ti dÄ›vÄŤe povoluje o Jardovi Halákovi snĂvat
A s tĂm Svitovem!!Moje Ĺ™eÄŤ.AĹĄ si hraje ruskou superligu!!!Je to podraz!!!!BohuĹľel nenĂ sám kdo to udÄ›lal a ještÄ› udÄ›lá!!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé