Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

ako sa to hra?alebo kao sa to da zacat hrat?a este otazocka je neico take aj NBA?
Vysledky 9.kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - SF PartyCrashers 7:9
Alberta Oilers - Fort Worth Guardians 8:7
Hviezdy Severu - Long Island Sharks 9:5
Springfield Icetopes - Hamilton Blackhawks 6:6
Winnipeg Knights - Louisville Regulars 9:6
Cleveland Lions - Providence Thrashers 3:13

Hodnotenie Boston Bears

Cely cas vyhravam a v posledny den, ked su dva zapasy, tak prehram :evil:

:thumbsdown: Brankari
Prehrali 4 zo 7 kategorii. Perfektny vykon predviedol opat Tuukka Rask. Na opacnom konci zostal Mathieau Garon. Jeho priemer 4,13 a uspesnot 81,8% su velmi chabe cisla.

:ja_neviem: Obrana
Obrana zahrala standardne. Ziadna slava, ale ani prepadak. Zaujimava bola v tomto kole vyrovnanost hracov ci uz v obrane, alebo v utoku. Ak by som chcel spomenut najlepsieho, tak by to bol Lubo Visnovky a Derek Morris zhodne s 2 bodmi a +4. Na druhom pole bude Cam Barker s 0 v kanadskom bodovani a -1.

:thumbsup: Utok
Vyrovnane statistiky. Najhorsi hrac mal 1 bod - Wheeler - a k tomu -3. Az pat hracov ziskalo zhodne po 4 body, co je tohtokolove maximum. Ak k tomu priratam +5 v tabulke pravdy, tak najlepsie na tom su Mark Recchi a Marco Sturm. Utok bol produktivny golovo, ale chybali nejake tie asistencie a ako uz tradicne aj vyhrate face-off.
michal225 píše:ako sa to hra?alebo kao sa to da zacat hrat?a este otazocka je neico take aj NBA?
Zostavis si muzstvo a superis s inym tymom v kategoriach ako napr. goly, asistencie, uspesnost zasahov a pod. Zacat sa to uz neda, lebo sezona je v plnom prude. Jedine, ze by si prebral po niekom tym.
Mne sa skoro podarilo pretaktizovať minulý zápas. Mal som dobré štatistiky brankárov, súper slabé. Mali mi hrať všetci 3 brankári, ale radšej som ich dal na lavičku, aby to nepokazili. A čo sa nestalo, súperov gólman zachytal parádne, ešte k tomu moji hráči slabo zahrali a hneď bolo z 11:4 :arrow: 8:9. :scare: Ešteže to v posledný deň zase pokazil druhý súperov brankár. :D

Ešte zhodnotenie tímu.
Brankári. :?:
Miller klasicky parádne. 2 zápasy, priemer 1.00, 96,7% úspešnosť a 1 SO. :thumbsup: Naopak, Backstrom 2 zápasy - 3.8 a 86% úspešnosť. :thumbsdown:

Obrana. :thumbsup:
Totálny prepadák - Carle. (0+0 -4)
Potešil Whitney (1+3) a J. Johnson (0+3)

Útok. :thumbsup:
Slabší výkon v presilovkách, ale celkovo 11+38 je super.
Tanguay, Connolly a Raymond. :thumbsdown: (0+0)
Najlepší H. Sedin (0+6), D. Sedin (1+3), Arnott (3+1) a Horton (1+3)

EDIT: :shock: :yahoo: Dnes mi obaja brankári vychytali nulu.
Vysledky 10.kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Louisville Regulars 15:2
Alberta Oilers - Cleveland Lions 11:6
Hviezdy Severu - Fort Worth Guardians 5:9
Springfield Icetopes - Long Island Sharks 3:11
Winnipeg Knights - Hamilton Blackhawks 15:1
SF PartyCrashers - Providence Thrashers 11:4

Hodnotenie Boston Bears

:thumbsup: Brankari
Brankari zahrali vyborne. Vsetko potiahol vo svojom jedinom zapase Varlamov ked vychytal nulu. Obstojne zachytali aj zvysni traja, hlavne Rask.

:thumbsup: Obrana
Obrancovia boli dost nevyvazeni. Kaberle nazbieral 4 body a Visnovsky 3. Bouwmeester a Barker si vybrali bodove volno a Hedman zbieral minusky.

:thumbsup: Utok
Utocnici prilis produktivni neboli, ale stacilo to. Potesili Krejci, Kovalcuk a Fleischmann so 4 bodmi. Naopak, Benn a Moss neziskali ani bod. Rovnako tak Vermette a Morrison, ale ti tahaju aspon face-off, ktore som mimochodom zase prahral, ale uz nie tak vyrazne :roll:
Hned se u me projevilo, ze vratil Ovechkin, ktery mel 3+4, dale bych pochvalil Plekance za 0+6 a dost vyhranych buly. Zbytek hracu zadna slava. Z golmanu suverene nejlepsi Bryzgalov, prumer stlacil pod 1 gol a pripsal si i SO. Lundqvist a Smith mi teda moc radosti zatim nedelaji.
Z duvodu zraneni jsem se s tezkym srdcem rozloucil se Simmondsem, ktery pravidelne bodoval a naverboval jsem Sextona. Snad se mu bude darit i nadale :)
Vysledky 11.kola Yahoo Fantasy

Winnipeg Knights -Long Island Sharks 17:0
Alberta Oilers - Providence Thrashers 7:9
Hviezdy Severu - Cleveland Lions 6:9
Springfield Icetopes - Fort Worth Guardians 9:8
Boston Bears - Hamilton Blackhawks 11:4
SF PartyCrashers - Louisville Regulars 15:2

Hodnotenie Winnipeg Knights. Môžem byť nespokojný? :D

Brankári :thumbsup:
Zo 6 zápasov inkasovaných iba 12 gólov. Priemer 2,5 a 92,6 % úspešnosť. Najlepší bol Backstrom.

Obrana :thumbsup:
Bodovali takmer všetci. Najlepší bol Campbell. (2+1 +3)

Útok :thumbsup:
Najproduktívnejšý bol Horton (3+4 +4) a Raymond(3+2 +5). Čo sa +/- hodnotenia týka potešil Kovalev (0+3 +5) a Arnott (0+2 +6). Štatistiku vhadzovaní mi vlastne vyhrala dvojica Datsyuk (45) a H. Sedin (46).
Sklamaním boli výkony Hagmana (0+1 -3) a Holmstroma (0+1 -2).
Hodnotenie Boston Bears

Brankari v zapasoch neziskali ani jendo vitazstvo (!), napriek tomu vacsinu svojich kategorii vyhrali. V tomto kole sa vzchopil Mathieu Garon s uspesnostou 96,3 percenta a priemerom 0,92 golu. Obstojne statistiky mali aj Tuukka Rask a Tim Thomas.

:thumbsdown: Obrancovia
Obrancovia sklamali. Sest brancov ziskalo -10 bodov v tabulke pravdy, z toho takmer polovicu (-4) Bouwmeester.

:thumbsdown: Utocnici
Utocnici sa nepretrhli. Vynimkou bol iba Ilja Kovalcuk so 6 bodmi. Naopak, nulu na bodovom konte a -5 v tabulke pravdy "chytil" Blake Wheeler. V tomto kole som pretrhol dve serie: neporazitelnost v kategorii PPA, v ktorj som premierovo prehral a konecne po 10 kolach som vyhral na buly! Angazovanie Stajana A Vermetta sa konecne oplatilo :)
Vysledky 12. kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Long Island Sharks 9:6
Alberta Oilers - Hviezdy Severu 13:6
Springfield Icetopes - Cleveland Lions 10:5
Winnipeg Knights - Fort Worth Guardians 15:2
SF PartyCrashers - Hamilton Blackhawks 15:3
Louisville Regulars - Providence Thrashers 8:6

Hodnotenie Boston Bears

Vyhrali vsetky kategorie az na GA, kde som o 1 gol zaostal. Tento tyzden sa v brane predstavili len dvaja z mojich styroch brankarov a cele vitazstvo zariadil v podstate Tim Thomas. Mathieu Garon pokracuje v kolisavych vykonoch.

:thumbsdown: Obrana
Od obrancov by som cakal viac. Najlepsi bolo Tomas Kaberle s troma bodmi a po niekolkotyzdnovych skvelych vykonoch sa na spodok prepadol Lubomir Visnovsky s 0 bodmi na konte a -3 v tabulke pravdy.

:thumbsdown: Utok
Cele vitazstvo mojho tymu zariadili vlastne brankari. Hraci vyhrali len kategoriu goly, body a vhadzovania. Uz druhykrat zasebou mi odisli nahravaci a presilovky. V Oslabovkach som remizoval. Produktivitu tahali Rusi Kovalcuk a Malkin. Naopak, uplne bez bodu zostali Krejci, Morrison a Moss. S poslednym menovanym sa lucim :coucou:
Vysledky 13.kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Fort Worth Guardians 8:8
Alberta Oilers - Springfield Icetopes 12:6
Hviezdy Severu - Providence Thrashers 8:9
Winnipeg Knights - Cleveland Lions 11:4
SF PartyCrashers - Long Island Sharks 14:3
Louisville Regulars - Hamilton Blackhawks 5:9

Hodnotenie Boston Bears

O vacsinu bodov sa opat zasluzili brankari. Vsetci, okrem Varlamova (IR), mali priemer pod 2,0 a uspesnot 93% a viac. Najlepsie na tom bol Tuukka Rask, ktory si v jedinom odohratom zapase udrzal ciste konto.

:thumbsdown: Obrana
Obrana spi spankom nespravodlivym. Najviac bodov - 2 - ziskali Morris a Bouwmeester.

:thumbsdown: Utok
Malkin jednoznacne prepadol. Neziskal ani bod a v tabulke pravdy hrozivych -7! Ostatni na tom neboli o moc lepsie. Produktivitu potiahli Kovalcuk (6 bodov) a Gagne (5 bodov). Sami vsak na vsetko nestacili a tak som v tejto kategorii dostal riadnu nakladacku.
po mojom zlom zaciatku sezony som uz spokojnejsi. Uz som na celkom peknom 6. mieste. Teraz ma caka velka skuska so zatial vybornym Winnipegom... :cinka:

Skorpi: zatial tvorime dvojicu do PO, to by bol pekny anjelsky suboj :box:
Brankári. :|
Miller aj Quick. :plus: Backstrom. :minus:

Obrana :thumbsdown:
Najlepší bol Campbell (1+2 +3). Najhorší Ryan Whitney (0+0 -6).

Útok :thumbsup:
Útočníci zabrali, vyvažovali zlý výkon obrany.
:plus: Kovalev (4+2 +6) Vlastne dobre zahrali všetci útočníci.
arek píše:Skorpi: zatial tvorime dvojicu do PO, to by bol pekny anjelsky suboj :box:
Malo by to urcite specificky naboj, az by lietalo perie :) :hit:
Na to ze zraneni se memu tymu zrovna nevyhybaji se mi zatim dari dobre...tuk, tuk :) Jesteze uz se vratil Stoll, nicmene Spezza, Selanne a Kariya chybi, hlavne ti prvni dva uz celkem dlouho :-( Hlavne at jsou vsichni ready na play-off.

Za minuly tyden potesili celkem golmani, teda az na Lundqvista, v poli zabodovali McDOnald 3+2 a Koivu 1+5.
Selly, ty sa nemas na co stazovat. Stale prvy. Az to pekne neni :) Ale uz si to brusim za tebou (a Lukasom33) :box: . Mate sice velky naskok, no zostava este dost kol :hit:
Nahodou Skorpi, minuly tyden jsem byl druhy :D Abych se ale v PO nepakoval v 1.kole, zatim to vypada nadejne a v nejhorsim pripade snad zkousim druhy po ZC.
Wheeler v prvej tretine 2+1 a ja som ho nechal na lavicke :buch: :buch: :buch:
Zatim dostavam slusny vyprask a neni se cemu divit, moji nejlepsi borci maji 3body a to jsou jen 2. Golmani az na Lundqvista taky hruza, no nemuze se darit do aleluja :)
Vysledky 14. kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Cleveland Lions 11:6
Alberta Oilers - Winnipeg Knights 14:2
Hviezdy Severu - Springfield Icetopes 10:6
SF PartyCrashers - Fort Worth Guardians 6:9
Louisville Regulars - Long Island Sharks 5:11
Hamilton Blackhawks - Providence Thrashers 4:13

Hodnotenie Boston Bears

:ja_neviem: Brankari
Brankari nepreviedli ziaden extra vykon, ale ani tym nepotopili. Najlepsi bol Mathieu Garon, ktory v jednom z dvoch zapasov vychytal ciste konto. Najhorsie na tom bol Tim Thomas s priemerom 3,23 golu.

:thumbsup: Obrancovia
Na to, ze 2 z obranov boli/su DTD to bolo celkom dobre. Opat sa prebral Tomas Kaberle so 4 bodmi. Ani bod neziskal Bouwmeester.

:thumbsup: Utocnici
Prekvapil 6 bodovy Vermett a 5 bodovy Stajan. Prebral sa aj Malkin, ktory 5x asistoval. V poslednom case sa nedari dvojici z Dallasu Neal - Benn. Bez bodu skoncil aj Marco Sturm a Ilja Kovalcuk skoncil s -7 a 0 na konte golov aj asistencii.
arek píše:Skorpi: zatial tvorime dvojicu do PO, to by bol pekny anjelsky suboj :box:
Tento tyzden generalka :box: :hit:
tesim sa. V poslednom tyzdni som prerusil 5 zapasovu vitaznu seriu winnipegu :clap: a to vo velkom style.
Trufam si na dalsieho supera z vrchu tabulky, treba odcinit nas prvy vzajomny zapas, ktory som prehral 1:15 :oops:
Stretavaju sa dva tymy v "hot streak"

Bears: 5 zapasov bez prehry (4 vitazstva + 1 remiza)
Oilers: 5 vitazstiev zo 6 zapasov

Porovnanie statistik z predchadzajuceho kola:

G: Alberta Oilers (19 - 15)
A: remiza (30 - 30)
P: Alberta Oilers (49 - 45)
+/-: Alberta Oilers (28 - -5) :doh:

PPG: Boston Bears (6 - 2)
PPA: Alberta Oilers (11 - 9)
PPP: Boston Bears (15 - 13)

SHG: Alberta Oilers (1 - 0)
SHA: Boston Bears (2 - 0)
SHP: Boston Bears (2 - 0)

FW: Boston Bears (162 - 131)

GS: remiza (6 - 6)
W: remiza (3 - 3)

GA: Alberta Oilers (8 - 14)
GAA: Alberta Oilers (1.45 - 2.35)

SV: Boston Bears (167 - 150)
SV%: Alberta Oilers (94,9 - 92,3)

SO: Alberta Oilers (2 - 1)

VITAZSTVO: Alberta Oilers (9 - 6)

Statisticky nie som na tom celkom dobre, ale moje medvede nepredaju kozu lacno!!! :box: :povzbudzovanie:
Tahun muzstva, Malkin, mi uplne "odisiel". Gol nedal uz 11 zapasov a v poslednych 10 ziskal len 5 bodov za asistencie a -7 v tabulke pravdy! Malkin, budicek!!! :cosi:
Len co som to dopisal, Malkin skoroval. Sice divnym sposobom, vlastne sa podkol o puk a ten skoncil v brane, ale aj to sa pocita :D
Hraci v poli tentokrat zklamali, ziskali max. 3 body, tedy az najednu vyjimku a tou byl Ovechkin s 3+7 :good: Golmani se vyborne doplnovali, Lundqvist prumer 0.98 a 1SO, Bryzgalov sice 3.5, ale zato 2 vyhry, tudiz brankarske kategorie jsem ovladl :)
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS