Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Ivan píše:Nejako za nami nestihate,ze?Nebolia vas este hlavy ked sa na nas stale musite pozerat tak vysoko? :lol2: Uz sa chystate na dovolenku?Tymto kolom sa vase ucinkovanie konci ale mozte sa aspon pozerat ako sa nam dari a ako vyhrame play off a mozno vam dame potom nejake rady ako treba spravne podavat. :lol: No co uz,mate smolu ze ste s nami v konferenci a preto nikdy neskoncite prvy lebo mi vzdy budeme pred vami :lol3: .Zelam vela stastia do dalsej sezony :D
No my sme sa rozhodli, ze vam nebudeme komplikovat postup do PO. :P No my sa nechystame na dolovenku, ale my sme uz na dovolenke. :D A hlavy nas zatial nebolia, ale ak nas budu boliet dame vam vediet. No zase si tak velmi nefandite, ze vyhrate cele PO. A ak by ste aj vyhrali PO tak dakujem neprosime si radi od vas. :wink: Podla mna nemame smolu, ze sme s vami v konferencii, ale vy zas mate velke reci teda konkretne teraz mas zas ty Ivan velke reci. :x No to sa este uvidi ci budeme stale za vami. :frajer2: A sorry chlapi, ale prajem vam, aby ste vypadli hned v 1 kole. Ved to iste podla mna by ste aj vy aj nam priali, keby sa dostane do PO a ak sa mylim tak potom sorry. :wink: No nechcem sa teraz vyhovarat, ale postup do PO nam mozno usiel aj za to, ze alex uz netipoval 5 dni. Ved este pred par dnami sme boli na 6. mieste a este sme mali sancu na postup do PO, ale alexove netypovanie nas velmi oslabilo a tak uz na postup do PO mozme pomyslat az na buducu sezonu. :roll:
Ale nemusite sa bat .Posleme vam listky do prvej rady ked budeme vo finale play off a potom si nas mozte odfotit so Stanley cupom
Ivan píše:Ale nemusite sa bat .Posleme vam listky do prvej rady ked budeme vo finale play off a potom si nas mozte odfotit so Stanley cupom
Ten byl dobrej!!! :haha: Jestli vy budete hrát o celkovej titul tak sim monitor počítače... :skodoradostny2: ...no nic hele x-mene vím,že se hraje o čest,proto sem naštvanej,ale kdo si příští kolo vzpomene na umístění týmu "pod lajnou"??? :wink: Jinak na dnešek chystam skvělej výkon tak se třes :P ... :biglol:
ako mas rad ten monitor?vysmazany na cibulke alebo si ho radsej ugrilujes
Ivan píše:Ale nemusite sa bat .Posleme vam listky do prvej rady ked budeme vo finale play off a potom si nas mozte odfotit so Stanley cupom
No ved vy rychlo skoncite 1. kolo PO. Dopadnete, ako Zilina v Slovenskej Slovnaft extralige. :lol: Tu Slovan zdolal hladko 4:0 na serie, takze aj vas takto hladko zdola vas super v 1. kole PO. :lol2:
ako mozme prehrat ked som vam slubil fotku Stanley cupu ale sak to nevadi hovor si co chces lebo ty teraz budes mat dost casu porozmyslat nad svojim tymom zatial co mi budeme tazko bojovat
Ivan píše:ty teraz budes mat dost casu porozmyslat nad svojim tymom zatial co mi budeme tazko bojovat
Na rozmyslanie nad nasim timom budem mat cas aj po skonceni PO. No dobre teda tak vy, len teda bojujte. :wink:
no co x-men ano urcite by si napisal ze sem mam zakazany vstu a bla bla bla ale to mna nezaujima pokojne si ma daj vymazat ked chces len ti napisem tolko ze my urcite nevypadneme hned v prvom kole ako tvrdis a urcite to nebude 4-0 na zapasy my sme sa na rozdiel od niekoho niekam dostali a sme tu o 1 kolo kratsie ako vy noo a teraz k tomu porovnavaniu tvojich a mojich vykonov ako si mi raz pri hadke s alexom napisal tak si ich teraz mozes porovnyt :lol2: :lol: :P a androj ma pravdu stale tu vypisujes kto ma ake vykony tu sa modlis a nieviem co radsej sa pozri na tie tvoje :biglol: :biglol: a pokojne si to daj vymazat mne to neprekaza a daj ma aj vyhodit s tvojej temy mne to je tak jedno ale chcel som ti toto napisat tak sa maj dobre :frajer2: nepostupujuci :D

ZIGY mas upozornenie - podotykam posledne a ak ho porusis znova tak budes mat BAN a bude jedno ci pridete o body v timovej tabulke alebo nie, tipovanie KTL nieje oddelenou sucastou fora a tak si premysli ci chces uskodit svojmu timu v PO alebo nie. janik :!: :!:
Zigy ja som si uz par dni nekukal tabulky individuality, takze vobec neviem, ako som na tom. Mna uz nezaujimaju moje vykony, ale mna zaujimaju vykony nasho timu, takze ja sa tak skoro nechystam kuknut tabulku individuality, ako na tom som. Dalsia vec je ta, ze to je moja vec co vypisujem v nasej teme ak sa ti nie co nepaci tak to ani citat nemusis, takze to je moja vec ci sa tu modlim, alebo porovnavam nase vykony a podobne. A, ked uz tak tak androj v poslednej dobe vypisuje, ze ma chce obehnut a podobne, ale tu su uz nase veci co to tu riesime, takze ak sa ti nepaci nie co tak do buducna necitaj nic co sa pise v nasej teme. Ved aj u vas v teme pisete ake ste vykony podali a aj druhe tymi si vo svojich temach pisu ake maju vykony, takze neviem co to tu riesis. :x
Ivan píše:ako mozme prehrat ked som vam slubil fotku Stanley cupu ale sak to nevadi hovor si co chces lebo ty teraz budes mat dost casu porozmyslat nad svojim tymom zatial co mi budeme tazko bojovat
To je vlastně fakt tak to už je jasný ta vaše výhra sliby se maj plnit,pokud to porušít tak si tě dám do nepřátel :lol2:
Nazdar Kluci. Tak konecne sa mi sem podarilo dostat . vidim ze tu bezomna bola husta show. Hm no sak preco , ked bude tipovat tak nech ostane a zakzdym jak nenatipuje nech mi posle postou apson 5 litrov benzinu a je to ok :D No toto kolo nam tea nadmieru "vyslo" :sad2: no nic no , tak nabuducu sezonu to mozno bude lepsie ............................
Ach zasa tie Dr.nute koritnacie hlavy sa tu trepu :? Naco sa staraju do naej temy , nemaju svoju ??? Chudaci korytnaci ...........
Caute krokodily. Dnesnym dnom sa pre nas tim tato sezona 2007/08 skoncila. No co k tomu dotat... Tak zacnem takto. :) Posledne dni tohto kola, ked sme mali zabojovat o postup do PO tak sa nam vobec nedarilo, Dovodom nasho neuspechu moze byt aj to, ze 7 dni pred koncom tohto kola za nas uz netipoval alex, takze posledne 7 dni sme tipovali, len v trojici. No, ale to nevadi toto bolo take mensie ponaucenie do dalsej sezony. :) Do dalsej sezony tento tim prejde nejaky zmenami, ktore dufam, ze na buducu sezonu prinesu uspech. :roll: Joj, ale do buducej sezony je pre mna velmi dlhy cas :? Do buducej sezony pocitam s tebou cibula a androj, takze chlapi dufam, ze budeme aj nadalej v kontakte. :wink: No a kedzze nas alex necakane opustil a nedal nic o sebe vediet a predpokladam, ze sa tu uz ani na HF neukaze tak by som do dalsej sezony chcel zohnat do nasho timu ak sa podari klalitneho tipera. :) No chcel som sa este vrchnosti spytat, ze ked uz alex netipoval 7 dni v rade za nas ci je este clenom nasho timu, alebo nie? Ja ho teraz kludne mozem nahradit no teda do buducej sezony ak sa nemylim tak je nie?
Dalej chlapi dufam, ze aj, ked sa pre nas tato sezona skoncila nadalej budeme pisat do nasej temy a budeme v kontakte. :roll: Inac mozme tipovat aj nadalej, lebo tie timy, ktore sa do PO nedostali mozu tipovat dalsich 30 dni. :) No, ale teraz uz kazdy bude tipovat sam za seba, lebo uz sa nase vykony nebudu ratat do timu. :wink: Tak teraz chlapi mozme obsadit tie najlepsie priecky v tabulke individuality. :P No a na zaver by som vam chcel krokodily podakovat, ze ste tipovali tuto sezonu za tento tim a ze ste to so mnou vydrzali. Proste vam dakujem za vsetko. No a ak som vam sklamal, ako GM tak mi to prepacte ak je to mozne. Tak zatial sa tu majte dobre. :wink:
pekny zaver...gratulujem k peknemu timiku..
co sa tika alexa ..jasne mozes ho vyhodit...vela stasti v next season.. :cool:
Aky sme my uz mali maro pekny zaver? Ci si robis srandu? :D No a diki za gratulaciu, ale ty a vas tym si zasluzite vacsiu gratulaciu, takze gratulujem. No dobre teda tak ho mozem vyhodit, ale to ma este cas ved mozno sa este ukaze na HF. :) A ty tiez patris k vrchnosti? To je vlastne jedno :wink: A este by som sa ta chcel spytat bannery timove si mozme nechat, alebo si ich mame dat prec? No a do buducej sezony by som chcel pre nas tim zas nove logo timu a bennery, ale uz take co nam ostanu aspon 1 celu sezonu. :) Tak sa ta chcem spytat maro, ze ci by si po skonceni PO nieco pre nas spravil? :) Viem uz je to sialene uz sme 2 krat menili logo timu a 3 krat bannery, ale v tomto su ostatny clenovia nasho timu nevinny to, len ja stale spekulujem. :lol: Proste sa uz chcem usadit s logom a bannermy a preto potrebujem nejake velmi dobre. :) Skoda, ze neviem robit ja loga a bannery tak by nas tim mal kazdy den ine. :lol:
uvidime co sa bude dat robit..
ibazee zee by cely vaas fanklub nas povzbudzoval na zapasoch PO.. :D
No dobre teda maro dakujem uz dopredu. :wink: Aha, takze mame vas povzbudzovat a fandit vam? :P A co ta zo? :D Date nam vase podpisi, ked vyhrate PO? :P No dobre teda neviem, ako ostatny clenovia nasho timu, ale ja vas budem povzbudzovat a fandit vam, ale povzbudzovat a fandit budem aj tim Spiders, takze GO Mighty Bulls and Spiders GO. :box:
No tak krokodily stal som sa najlepsim GM 5. kola. :) Týmto by som chcel podakovat vsetkym co mi dali hlas dakujem. :wink:
to je neuveritelne x men ze si sa stal gm 5. kola ved si nic nedokazal tym si nedotiahol do play off neboli ste ani na dobrom mieste ako tym a stale sa len vadis so svojimi tipermi.Ak si sa kvoli tomuto stal manazerom 5. kola tak musim povedat barrkimu aby sa snami stale vadil aby mohol byt potom on najlepsim manazerom.
Ivan píše:to je neuveritelne x men ze si sa stal gm 5. kola ved si nic nedokazal tym si nedotiahol do play off neboli ste ani na dobrom mieste ako tym a stale sa len vadis so svojimi tipermi.Ak si sa kvoli tomuto stal manazerom 5. kola tak musim povedat barrkimu aby sa snami stale vadil aby mohol byt potom on najlepsim manazerom.
Ty si asi trochu mimo Ivan, takze ti budem musiet par veci objasnit. :x To nejde o to ci som nas tim doviedol do PO, alebo nie. :x V 5. kole nas tim skoncil na 2.mieste tesne za vasim timom o 1 bod a ked uz tak tak v tom kole som sa nevadil s tipermi nasho timu, aby si vedel a ani v tomto 6. kole co sa skoncilo dnes som sa nevadil to bolo skor take hecovanie a v tom 5. kole som sa ako jednotlivec umiestnil na celkovom 25. mieste, takze neviem co tu pises za nezmysli. :x Ja som si nekazal, aby mi niekto dal hlas, takze ja za to nemozem, ze som sa stal najlepsim GM 5.kola, ale teba asi stve to, ze sa najlepsim GM 5.kola nestal vas GM timu barrki. Ved, ako som si vsimol z vasho timu ste dali 2 hlas barrkimu a mne z nasho timu dal hlas iba 1 clen a to alex, takze asi tak, ale o to tu teraz nejde. :frajer2: Proste nabuduce radsej nic nepis, ked nevies, ako to je vlastne.
tebe dal hlas len jeden z vasho tymu preto lebo z jednym si sa pohadal a ostatny ani netipuju tak pochybujem ze vedia ze si kandidoval na naj. gm a pochybujem ze to bolo hecovanie ked si skoro androja vyhodil
Vyhodit androja som chcel toto kolo, takze asi tak a neviem co sa miesas do nasich timovych veci. :x To si len ty mozno myslis, ze som bol s ostatnymi clenmi nasho timu pohadany, ale necham ta v tom. Proste pises nezmysli nema to zmysel reagovat na tvoje prispevky, takze toto je posedny moj prispevok viac uz nebudem reagovat na tie tvoje nezmysli nema to zmysel, takze sa nemusis ani unuvat odpisovat na tento moj prispevok. :frajer2:
bitka bitka bitka :clap: :clap: :clap: :clap: :cool: :cool: bitka bitka bitka na ktorej konci vyhra Ivan
ale v podstate ma pravdu stale si sa snimi hadla aj minulu sezonu ma :yahoo:
medik911 píše:bitka bitka bitka :clap: :clap: :clap: :clap: :cool: :cool: bitka bitka bitka na ktorej konci vyhra Ivan
ale v podstate ma pravdu stale si sa snimi hadla aj minulu sezonu ma :yahoo:
Ja som sa s nimi nehadal ja som sa rozculoval nad nasimi vykonmi a potom som si vyjastnoval androjove netipovanie a jeho pristup. No, ale ako som uz napisal toto su nase veci timove, takze sa do toho laskova medik nestaraj ani ty. :wink: Uz nemam fakt chut sa stale hadat, takze kaslime na to a dajme si radsej deli. :D Hlavne je to, ze v hokeji Dukla Trencin vyhrala 5:4 po samostanych najazoch nad MHC Martin. :yahoo: Dnes vynikajuco chytal Kovac a zasluhov jeho zakrokov Dukla Trencin snizila stav serie na 3:2 a v pondelok sa hra presunie do Trencina. :) GO DUKLA TRENCIN GO!!! :box:
x-men píše:Vyhodit androja som chcel toto kolo, takze asi tak a neviem co sa miesas do nasich timovych veci. :x To si len ty mozno myslis, ze som bol s ostatnymi clenmi nasho timu pohadany, ale necham ta v tom. Proste pises nezmysli nema to zmysel reagovat na tvoje prispevky, takze toto je posedny moj prispevok viac uz nebudem reagovat na tie tvoje nezmysli nema to zmysel, takze sa nemusis ani unuvat odpisovat na tento moj prispevok. :frajer2:
¨
Dík,že to vim...takže chlapi,dík,že sem moh bejt členem týmu a teď krokodýli plavou po Amazonce se pářit,takýe je dobře,že sme nepostoupili do PO :biglol: Maro-vám budu přát na titul celý PO dyk sem byl člen a žádnou zášť necítim :wink: ...Osobní souboj s x-menem sem prohrál,ale to neva.stejně o nic nešlo,prostě letos skončil lepší,takže x-mene na nováčka dobrý :lol3: (Doufam,že nefunguje cenzura :D ) :P
Jinak x-mene Já fakt proti tobě nic nemam,dyk si taky krokodýl,ale podle mě nejlepší GM 5.kola byl maro-proč???Protože mě vyhodil :D :lol3:
androj píše: Jinak x-mene Já fakt proti tobě nic nemam,dyk si taky krokodýl,ale podle mě nejlepší GM 5.kola byl maro-proč???Protože mě vyhodil :D :lol3:
Nechapem androj koniec tejto vety, ako to je teda? :hmm: Ci si zo mna robis srandum alebo mne to zas nepali. :eek2: Ved, ako ta mohol maro vyhodit v 5.kole, ked si bol v nasom time. :lol: Ved ani ja nemam androj proti tebe nic, ale proste sme si potrebovali vyjasnit par veci do buducej sezony a myslim, ze teraz je to vsetko ok. :smile03: Ja som rad, ze si so mnou vydrzal byt 3. kola v time a ak som ti nejako ukrivdil tak potom prepac. :wink: Ja si o tebe myslim, ze si dobry tiper, len chyba je v tom, ze netipujes niekedy na cas a pravidelne, ale ja verim, ze od buducej sezony, ked budes opat ucinkovat v nasom time tak sa to vsetko zmeni. :roll: A vobec mne neslo o to ci skoncis ty predo mnou, alebo ja za tebou. :wink: Ja som chcel, aby si vyhral ty no, ale nestalo sa tak, ale tak ak budes chciet tak na buducu sezonu si mozme dat opat takyto suboj, ale hned v 1.kole zakladnej casti. :)
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES