Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Badhed netipuje za IC :lol2: aspon myslim :lol3:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

LOOOOOOOOOOOOL, uz na mna ide asi senilita aj s disleksiou :D myslim jedno, pisem druhe

velke ospravedlnenie Seabrookovi aj Badheadovi :smile03:

idem to chytro opravit...
Konečne :!: už sa na tie prehry nedalo pozerať, petrik ako správny GM nám dnes ukázal ako by to malo vyzerať, trafil parádnych 10 z 12 možných bodov a súpera, u ktorého boli všetci 4 bodový, by porazil aj sám. :clap: :super: :taptap:
skoda ze sa tak nezadari castejsie :)
zda sa ze DD nam porazku z prveho zapasu sezony vratili - podla mojich prepoctov 14:12 pre nich :P

gratulacia :thumbsup:
kua chlopi musim vam trochu umyt hlavy lebo hrozi ze toto kolo ani nezabodujeme. tomu by som sa rad vyhol takze by som vas chcel poprosit aby ste sa na vase tipy viac sustredili.

dnesok je idealnym prikladom:
jak je dpc mozne ze v den ked 2 momentalne najlepsie teamy NHL hladko vyhraju svoje zapasy maju obidvaja nasi utocnici cize Ohlund s Minnesotom iba po 2 body ??? na tipovanie prekvapeni sme tu predsa my dvaja obrancovia, cize ja a phillipo. ked budeme tipovat prekvapenia vsetci tak to daleko nedotiahneme... :P
phillipo - ty tiez nemusis uplne vsetky zapasy tipnut inak ako ostatni z teamu. ak napr. veris tomu ze detroit vyhra, tak to kludne tipni aj ked rovnako natipovali aj ostatni z teamu. od teba v prvom rade ocakavam ze pokryjes "inymi" tipmi zapasy ktore nemaju az takeho jasneho favorita ;)

takze budicek, este je do konca kola dost zapasov - hecnime sa na to trochu aby sme si na konci nejake tie bodiky uchmatli :!:
REVENGE

Drexel Dragons 14Falcons 12

autor: Mamrad Sokolov

Dnesnymi zapasmi sa zacala zaverecna cast druheho kola KTL v ktorom sa medzi sebou postupne stretnu opat vsetky teamy vramci jednotlivych konferencii. Teamy ktore v tychto zapasoch v uvode tohto kola z akychkolvek pricin neuspeli maju teda jedinecnu sancu na “revans“.

O ten sa dnes v suboji s Falcons pokusili na domacom lade aj hraci teamu Drexel Dragons, ktory v prvom vzajomnom zapase tomuto superovi tesne podlahli. Extra motivaciu sa im z kabiny podarilo preniest aj na lad a od zaciatku zapasu kracali istym krokom za svojim cielom. Falcons naopak v dnesnom zapase opat sklamali. Ofenzivne duo Ohlund-Minnesota sa v poslednych zapasoch trapi a inak tomu nebolo ani proti drakom. Obaja nepremenili viacero vybornych sanci, co sa sokolom v konecnom uctovani pochopitelne vypomstilo. Domaci totiz podali teamovy vykon bez vyrazne slabsich momentov, vyrovnany na vsetkych postoch a aj ked bolo vidno ze to nebol najlepsi vykon akeho su schopni, treba jednym dychom dodat ze hrali iba to co na vitazstvo potrebovali. Bezzubi hostia boli dnes totiz zrely na poriadnu “latu“ a nebyt ich GM petrika, ktory im svojim druhym vydarenym vykonom v rade daval takmer az do konca sancu na bodovy zisk, boli by si domov odviezli ovela potupnejsiu prehru ako konecnych 14:12.

Dnes caka Falcons mimoriadne dolezity domaci zapas proti Chorche´s, na to aby v nom mohli pomyslat na uspech vsak budu musiet svoj vykon oproti dnesnemu zapasu minimalne o 200% zlepsit. Inak im hrozi, ze s teamami na vyssich prieckach tabulky stratia kontakt a vidina slusneho bodoveho zisku v tomto 2. kole by sa pre nich mohla zacat neprijemne rozplyvat.
ak som to dobre zratal tak dnes velka remiza...
Proti BF to vyzera na remizu,ale este sa hra LA:WSH cize ak capitals vyrovnaju tak philipo trafi remizu ale neviem ci by nam to stacilo na vyhru
TF:ja-8,petrik-7,phillipo-6,ohlund-4 15(25)
BF:martinFC-4,mt-svk-4,baffy-9 :doh: ,gogo-6 15(23)

cize by sme mali vyhrat popredlzeny :good: ale je to narychlo zratane,cize to neni iste ze ziskame 2bodiky...
Minnesota1 píše:Proti BF to vyzera na remizu,ale este sa hra LA:WSH cize ak capitals vyrovnaju tak philipo trafi remizu ale neviem ci by nam to stacilo na vyhru
TF:ja-8,petrik-7,phillipo-6,ohlund-4 15(25)
BF:martinFC-4,mt-svk-4,baffy-9 :doh: ,gogo-6 15(23)

cize by sme mali vyhrat popredlzeny :good: ale je to narychlo zratane,cize to neni iste ze ziskame 2bodiky...
Máte to tam kluci,v prodloužení jste nám to natřeli-takže odveta se vám povedla,gratuluji. :thumbsup:
dik, ale keby si sa bol trosku menej snazil mohlo to byt aj bez predlzenia... :D :wink:
no ak som to dobre zratal tak by z toho dnes mala byt vyhra 14:10. dolezite vitazstvo ktorym si upevnime 3. poziciu vo vychodnej konferencii - nic lepsie uz asi toto kolo uhrat nedokazeme, takze sa sustredme na posledne zapasy aby sme aspon tych 6 bodikov zapisali :!:
uff, pekny debakel sme dnes kupili, na to ako biedne sa nam v poslednych tyzdnoch dari je to ze mame v tomto kole stale realnu sancu na body este celkkom uspech :?

dnes 30:18 pre kovosrot B :thumbsdown:
Ozaj to je hrozné, od budúceho kola sa pokúsim tipovať iným spôsobom, určite nie ako doteraz že nabúcham tipy na týžden dopredu podla toho čo ma prvé napadne :oops: , ale neznamená to že trafím hned všetko, a možno to bude ešte horšie ale uvidíme.

No ale tí NY kriplanders ma už strašne hnevajú :x , netrafil som ich hádam aj 10x posebe, kua VŽDY hrajú naopak.
dnes to vyzera na remizu 8 - 8 resp. 12 - 12
:-P
bolo by dobre skoncentrovat sa este na dnesny den aby sme aspon tu 3. priecku udrzali a zapisali tak slusnych 6 bodikov. v najhorsom moznom scenari vsak stale este mozeme skoncit aj bez bodu, takze pevne nervy, presne kopance od tiperskych muz a good luck pani :povzbudzovanie:
no ak sa mi to podarilo spravne zratat tak mi to vyslo na prehru po predlzeni :P
40 (25) : 43 (25)

uvidime co predviedli superi a ci som to vobec dobre spocital...
uff, tak nakoniec maju teamy na 3.-5. mieste rovnako bodov :)
Ale vsimol si si ako tipoval Joe S. ? zabudol podať jeden zápas. A moc tomu neverím že by vynechal práve posledný SJ : CHI, napr. Lukas zabudol Min-Dal, ale stihol sa opravit, ked aj Joe zabudol dat tento zápas tak posledné 3 tipy by sa mu posunuli o riadok nižšie a my by sme to vyhrali, ale on sa určite neprizná ktorý zápas zabudol a nechá to takto aby vyhrali :thumbsdown: .
vzdy ked som vyhodnocoval, ked chybal tipnuty zapas, tak sa to bralo tak, ze bol zabudnuty posledny zapas

petrik to dobre spocital, este tabulky nemam, musim ist prec, ale mozem vam prezradit, ze ste 4. a mate 4b, pri tych 3 timoch rozhodla minitabulka, BF 9, TF 5 a DD 4

...
no, aj stvrte miesto je lepsie ako nic, len este musim ist rychlo skontrolovat pravidla ci je tam nejaka minitabulka spominana... :D
:eek2: v pravidlach o ziadnej minitabulke v pripade rovnakeho poctu bodov nie je ani tuk (nie ze to tam teraz dopises :!: :D )

asi budem protestovat a ziadat aby mali vsetky tri teamy po 6 bodov akoby vsetci skoncili na 3. mieste :)
No,nechci Vám tu Peťane spamovat,ale ta minitabulka by mě taky zajímala.Snad nám to Wilďák objasní.
:32: :angel:
no vacsinou tu spamujem sam, takze si vitany :)
je to schvalene komisiou, uz davnejsie, len som to nenapisal :oops: sorry, pozabudol som, musel som riesit ine "dolezitejsie" veci ohladom KTL :x :x :x
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES