Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Pekne sme dnes zabodovali.. Len tak dalej..... :yahoo:
ObrázekBulls Gazette

16.1.2008 Dnes sme vsetkym vypalili rybnik. Takyto skvely vykon sme uz davnejsie nepredviedli. Ale to iba potvrdzuje aka je v nas sila. Taketo vykony sme schopni podavat kazdy den. ...

Obrázek

Mighty Bulls - 24b
maro - 12b
wolf169 - 6b
Hannu - 12b
MartinFC - 8b

Steelers A - 14b
TA - 8b
kosican85 - 6b
Cathy - 6b
Worthington - 5b

Steelers B - 16b
Fortune - 8b
SVAKO - 6b
brzda171 - 8b
FrOX - n

Blue Flyers - 20b
Baffy - 6b
Badhed - 6b
Zetterberg17 - 8b
mt_svk - 12b

The Best Bibbers - 15b
Joe S. - 6b
PURDA - 7b
kajo - 4b
sorcerer - 8b

Drexel Dragons - 16b
Chester - 6b
fear456 - 3b
milos76 - 10b
Derryl - 2b

Red Devils - 16b
cepi - 5b
Leci - 2b
T.Kopecky - 6b
debil - 10b

FireBirds - 20b
janik - 8b
Matejko - 6b
canesman - 2b
excelent - 12b

Prievidza turtles - 14b
barrki - 8b
g.e.o.r.g.e - 4b
Ivan - 6b
Zigy - 4b

Evil Insiders - 18b
OpenFire - 8b
Alex - 4b
eman22 - 10b
Extreme7 - 0b

Ice Cats - 16b
WildCelt - 2b
Seabrook - 6b
medik911 - 8b
tomi993 - 0b

Blue Angels - 18b
arek - 2b
j0man - 6b
norvic - 12b
doktor - 0b

Ostravští Chachari - 20b
JOJO - 14b
basta - 6b
hajsman - n
harrry1 - 6b

The Falcons - 20b
petrik - 10b
phillipo_canya - 10b
Ohlund - 6b
Minnesota 1 - 8b

Spiders - 12b
.:Mike:. - 4b
coloradcan - 4b
BigPete - n
Budaj1992 - 8b

Killer Hornets - 16b
michal225 - 6b
Hossa81 - 10b
Štikoun - 4b

Dare Wolfs - 14b
BigChief - 4b
Tybycek - 4b
Yogy - 6b
kacora - 8b

Strong Crocodiles - 16b
x_men - 6b
Afinogenov61 - 6b - ak budu uznane
Cibula1210 - 10b
androj - 0b

Famiglia Corleone - 17b
The Thrasher - 8b
pepek - 6b
ThrashersFan - n
gogo - 9b

beztimovi tiperi
Pista082 - 8b
komisarmulen - 5b
sopko - 4b
Pripominam ze nasa webova stranka je uz isty cas k dispozicii aj verejnosti. Mozte reagovat na prispevky, prispievat do ankiet..: http://www.mightybulls.blog.cz
Seruste byci.No klobuk dole,vidim ze vam to klape a Martin je velkym prinosom pre tim,to ma tesi :) O men sa to zatial povedat neda ale verim ze to pride :oops: .Drzte sa :wink:
dik george .chalani dnes sme zabodovali dufam ze to tak zostane do konca kola.musime dobehnut cicinki
No s mojimi neuznanymi 3 bodmi tusim by sme mali o jeden viac ako tim no neviem co sa stalo..
ale aj tak zatial frcime pani...
Omlouvám se za dnešní výkon. Byl opravdu strašnej, dnes se to musí zlepšit.
GO BULLS GO!!!
maro píše:No s mojimi neuznanymi 3 bodmi tusim by sme mali o jeden viac ako tim no neviem co sa stalo..
ale aj tak zatial frcime pani...
ty si neuznane :wink: proste normalna chyba, ktora sa pri vyhodnocovani stava
V poho ...hlavne ze tim frci..
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bullssssssssssssssssss
no tak chlapi v nedelu idem lizovat pridem az piatok tak sa tu majte a dufam ze sa vam bude darit.a natipovane uz mam tak ziadni strach
ja som akurat prišiel z lyžiarskeho takže okomentujem trocha priebeh som velmi rad že sa držíme tutok nahore o5 velmi to nechcem zakriknuť ale musím vas pochvaliť a je strašne pekné sa pozerať na to že naš najhorší tiper asik som to ja je na 32hej pozícii a rovno dvoch tiperov Martina Fc a Mara mame v prvej desiatke pekne to šlape len tak dalej Bulls
Nevadi dnes sme trochu stratili ale mi to dobehneme....gooooo
takze za hodinu odchadzam tak dufam ze sa vam bude vsetkim darit a dufam ze do piatka budeme 1.tak cavte
No dnesna noc nebola zla..len tak dalej byciiii.... :)
Musím zabrat, dnes to sice nebylo špatné ,ale celkově je to z mé strany chabé.
GO BULLS GO!!!
som spat a ako vidim moc sa nam nedarilo musime zabrat ale mi to dohname
go bulls go
No hej ale to patri k tipovaniu. Kazdy tim ma skor ci neskor urcitu krizu..je to normalne.. dufam teda ze ta ansa bude trvat len kratko..
goo.
PS: ospravedlnujems a ze v tomto case som menej aktivny na fore , ale som profesne momentalne velmi zatazeny..skusky a tak.. :)
Musíme zabrat, dejte do toho všechno!! Máme na to, abychom byli první. GO BULLS GO!!!
to sa nevidi casto aby boli MB tak vzadu v tabulke :shock: . Asi prvykrat v sezone sme pred vami :D
rivalita medzi MB a IC sa uz prenasa aj na futbalove travniky :D ale len virtualne :roll: uz v blizkej dobe si to vo FIFA08 rozdaju wolf169 a WildCelt :box: o tento prestizny suboj vsak slovensky divak pride, ako uz tradicne o mnohe ine, podakujte sa nasim skvelym televiznym staniciam :lol3:
presne tak dufam ze mb nesklamem a prinesiem vitazstvo uz zacinam trenovat :cinka: :cinka: tak wildcent pozor na mna
wlof, asi by ste si mali natrenovat, ako opatovne dobre tipovat, 6 bodov, horsie boli celkovo len BF. Toto kolo to s vami asi na body nevyzera, poslene dni ste dost padli a este aj beznadejne posledni Spideri maju na vas manko len 5 bodov
Ano priznavam firma nam trochu klesla..Ale dufajme ze je to len kratkodoba zalezitost.radsej teraz ako v PO ..Este do konca su nejake kola takze este sa verim vyhrabeme na bodovacie pozicie...
maro píše:Ano priznavam firma nam trochu klesla..
aha, takze to bude klasika, zrejme niekde na burze klesol vas tajny hlavny sponzor a teraz nie su peniazky na platy tiperov :D nechtiac si to prezradil :lol: preto take nevyrazne vykony...
aha, takze to bude klasika, zrejme niekde na burze klesol vas tajny hlavny sponzor a teraz nie su peniazky na platy tiperov :D nechtiac si to prezradil :lol: preto take nevyrazne vykony...
no do paroma....ale este neviete o aku firmu ide..heh..no nic..cakame kym sa financne pozviechaju.. :)
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES