Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTovi komentatori (a ich perly)

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Mne sa veľmi páči komentovanie Roberta Zárubu. To je pán komentátor :yes: . Škoda, že už nekomentuje Hajko. To bol tiež pán komentátor :yes: .

Nechápem, prečo nemôžu naši komentátori prežívať zápas, tak ako Záruba :? .
kanter píše:Mne sa veľmi páči komentovanie Roberta Zárubu. To je pán komentátor :yes: . Škoda, že už nekomentuje Hajko. To bol tiež pán komentátor :yes: .

Nechápem, prečo nemôžu naši komentátori prežívať zápas, tak ako Záruba :? .

Ak by sa Niňaj snažil napodobniť Zárubu, dostal by infarkt, skolaboval by. :hroza:
dnes som zhliadol 3.trening F1 na Nova sporte a zaujal ma pekny vyrok komentatora
"přátele promintě, nemohu si pomoci, ale táhle část tratě je lepší než sex"
a vcera pri nasom hokeji na CT ukazovali Slovenske fanusicky a komentator hovori
"Pravda je, že proti takhle pěkným soupeřkám by Dánové rádi hráli do těla." :biglol:
deco, tak to vobec nepovedali vcera :D
CZE - LAT -> "Rolinek se vytáčí" :lol:
Jan Hudok -STV- "Alexander Frolov hráč Los Angels Lakers..." :lol3: :lol3: :lol3:
g.e.o.r.g.e píše:Jan Hudok -STV- "Alexander Frolov hráč Los Angels Lakers..." :lol3: :lol3: :lol3:
Vždyť to úlpně svádí říct, když mají zkratku LAK :D Sám jsem se přistihl jak jsem to párkrát řekl :oops: Ale jako né dohromady s Los Angeles, to by mi hnedka došlo :D
:hroza: To už je druhý krát čo to Ján Hudok, 40 ročný komentátor českej televízie :D , poplietol.
Je to staré, ale parádní ;)

Keď je na ľade formácia s Jožkom Stumpelom, tak Ukrajinci sa doslova trasú....taký na nich vyvíjame tlak....POZOR ,teraz sa musíme vrátiť.....a dostávame gól!

Ivan Ninaj.
:lol: :lol: :lol:
cepi píše:ma pobavili komentatori na Nova Sporte, ked supli prirovnania k 2 hracom: Lucic -> neohrabany orangutan / Hartnell -> jaskynny muz :lol: :lol:

ale to bolo asi tak vsetko co ma pobavilo, ten zapas musim cim skôr vygumovat zo svojho hokejoveho zivota
to sa neda :(
Dnes Záruba zazářil.

"Kašpar opět vytáhl svůj klenot - bekendový blafák !! Roztáhni mi nohy a já ti tam strčím puk tak, jak se sluší a patří!"
dejf píše:Dnes Záruba zazářil.

"Kašpar opět vytáhl svůj klenot - bekendový blafák !! Roztáhni mi nohy a já ti tam strčím puk tak, jak se sluší a patří!"
Nebo "Rachna kachna, to to letělo!!!" :D
The Thrasher píše:
dejf píše:Dnes Záruba zazářil.

Nebo "Rachna kachna, to to letělo!!!" :D
To Rachna kachna, to bola bomba. Z toho nemôžem ešte stále. :lol3: :lol3:
Holanďansko :lol2:
Fantazia v pohybe :wawe:
tato tema nemoze chybat ani v teme tychto MS :wave: tesime sa na Ninaja :rofl:
NIeje to z hokejaa ale proste toto je brutal:D
Tottenham - Real Madrid; NovaSport (slovensky komentator) den po vyroci letu gagarina do vesmiru: "...ale najvacsiu sancu mal jednoznacne Pavlyuchenko, no Rus mieril do kozmu... Tak si aspon pripomenul toho vcerajsieho Gagarina..."
Ty dvě tribuny za brankou jsou opravdu chorálové útesy brněnského Ronda :)
Česká televize se dnes tedy opravdu vyznamenala. V hale Rondo zní státní hymny obou soupeřů a páni redaktoři si vesele žvaní, jak kdyby se nechumelilo. Oba dva pánové by si měli zopakovat 1. stupeň ZŠ, kde se už malá dítka učí jak se chovat, když zní státní hymna. Opravdu bych čekal od veřejnoprávní televize větší úctu ke státním symbolům. :thumbsdown2:
Ivan N.: :wave: :klobuk_dole: :rofl: :rocker: :fan: :bavme:

Eberle :arrow: "eberli"
Duchene :arrow: "dišné"
Phaneuf :arrow: "ďjon fanéf"

A urcite tam toho bolo viac, ale pozeral som nas zapas.
kajo píše:Ivan N.: :wave: :klobuk_dole: :rofl: :rocker: :fan: :bavme:

Eberle :arrow: "eberli"
Duchene :arrow: "dišné"
Phaneuf :arrow: "ďjon fanéf"

A urcite tam toho bolo viac, ale pozeral som nas zapas.
Sakra a ja som to dal do iného topicu :oops: Takže pridávam:

Stewart :arrow: "sťuart" :eek2:
Burns :arrow: "bárns" :rofl:
Ladd :arrow: český "led" :D

A tešíme sa na Američanov, že Ivan. :wave:
ku*va a ja ze kto je to ten "bárns"..dik Getzo :scare:
Počas RUS - GER bolo kvalitne počuť technikov, alebo čo to boli zač. Tam ten jeden, že "Volal mi Juro Sanitra(neviem určite, či toto meno padlo), že nás počuje doma v telke." :lol:
jj bolo ich pocut ale toto som nepocul :D
545 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS