Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

BigChief píše:cepi...sak nemen furt to bodovanie....ja sa v tom potom zas mesiac nevyznam...takto je to podla mna OK... 8)
:roll: nemenim nic, takto to ostava ako to je teraz
to hore to som len uviedol (skopiroval) ako priklad (pre emana) ako sa boduje tuto sezonu v porovnani s minulou a takto je to NAJ a takto to aj ostane..amen.. Obrázek

mam pocit, ze vsetky bodove nezrovnalosti su v tejto chvili poriesene O.K, takze pani, sustredme sa na zaverecne kolecka, pĂ´jde do tuheho, pĂ´jde o PO Obrázek

Dneska nás chief s emanem dovedli na první místo :cool:

8)
janik píše:
marek85 píše:preco uz neratate s bosom..sak taky dobry marketingovy tah..
jeho dresy sa predavali najlepsie v celej KTL :)
ano aj teba somv jednom videl :lol: :lol:
noo to som kupil mojmu kamosovi co je ich velky fanda..a to len nahodou bolo oblecene na mne :)

robite chybu ze davate big bossa prec a to vam vravim radsej snim uzavrite novy kontrakt

dneska jenom tĹ™i zápasy, takĹľe by nemÄ›li bĂ˝t žádnĂ© vĂ˝raznĂ© zmÄ›ny, takĹľe doufám Ĺľe si uhájĂ­me prvnĂ­ pozici, potom to uĹľ ale bude zajĂ­mavÄ›jší, takĹľe GO ObrázekED ObrázekEVILS

Obrázek RD summary Obrázek

19.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 4,5b (12)
Lecavalier4 -) 4,5b (31)
BigChief -) 9b (10)
eman22 -) 8b (7)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 151b

cepi -) 43,5b -) 28,80%
leci -) 26,5b -) 17,54%
sefi -) 51b -) 33,77%
emi -) 44b -) 29,13%

:o :cool:

- skvela praca pani -) sefik + eman :taptap:
- tomu sa povie brutalny utok od zadu Obrázek kolo pred tym sme stracali na FB 6 bodov a na druhy den rano oni na nas 1 :roll:
- presne tak, nech si oni vedu 3, 4, 5 kôl, nam staci 1 poriadne a opät nam hladia na chrbat :cool:
- no akurat sme sa vcera so sefikom bavili, ze v tak bohatom zapasovom menu, by sa patrilo nieco uhrat, sefik spominal ze taka 10 by mohla individualne padnut a ja mu na to, ze 10 nech padne timovo FB, my pridame + 6 a je tam :) dufam sefik, ze si opät niekam odcestoval mimo doupjet.. :lol2: zaver mas brilantny
- emi, opät vyborny vykon, a preto poprosim do buducna, kto bude riesit nejaku tu zapasovu opravu, nech to robi na 3x tak ako to poriedil eman = do tretice vsetko NAJ :thumbsup: a vidis to eman, hned si na tom lepsie aj % ako ja 8)
- ja s lecim, tak timovo 4,5 :) bieda, ale nevycitam si nic, tipoval by som asi rovnako, niektore vysledky boli teda viac ako zaujimave..
- medik, nehladaj za tym ziadnu senzaciu, vsetko casom uvedieme na spravnu mieru, bude tlacovka, redaktori z Noveho Casu su samozrejme vitani :D

- dnes 3 zapasove lazko plazko, pripravuj me sa uz na ovela zaujimavejsiu, stvrtkovu noc.. good luck Obrázek

nikam som neodisiel...som tu...a somnou je tu zakon... 8)

nech sa paci, sefik a jeho duchaplne myslienky :roll:

cepi píše:nech sa paci, sefik a jeho duchaplne myslienky :roll:
no pche...to bola ironia? 8)

8)

cepi píše:8)
spamer... :lol2:

BigChief píše:
cepi píše:8)
spamer... :lol2:
:doh: :oops: :lol2:

BigChief píše:8)
že to píšeeš zrovna ty :lol: :D

paráda, další kolo jsme vyhráli, jsem rád že se týmu takhle daří, ovšem moje výkony jsou na ho*no :!: :(

20.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 5b (9)
Lecavalier4 -) 2b (29)
BigChief -) 3b (12)
eman22 -) 3b (7)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 159b

cepi -) 48,5b -) 30,50%
leci -) 26,5b -) 16,66%
sefi -) 54b -) 33,96%
emi -) 47b -) 29,55%

som sice pod miernym pivnym rezimom, a pisem uz vlastne ako keby sme sumarizovali 20 kolo, no ale tak da se obist VITAZNE 19? :cool:
spominal som sice, ze sa blizi take 3 zapasove lazko plazko, ale aj v tomto chudobnom menu jasne vidiet, ze da sa co to uchmatnut :)
musim sa priznat, ze sa mi uz dlho nestalo, aby som sa mrkol na zapasy a v sekunde mi bolo jasne, ake tipy supnem..OTT nebolo o com, no a vo zvysnych 2 subojoch sa mi to zdalo viac ako vyrovnane, klaplo to ako som to citil a naozaj z natipovania tychto 3Z som mal velmi dobry pocit :)
takze paradicka, naskok pred FB sme opät o nieco navysili, nakoniec fajn zabodovali sefik s emanom, takze opät skvela robotka
leci, ano je pravda, ze timovo sa Ti bodovat nateraz nedari, ale individualne si sa predsa len ako tak pozviechal (TOP 30), pred nami este 10 kĂ´l, takze klido pido, mas este dostatok casu, dostat sa do bodovej fazony :wink:

:!: dostali sme sa na 2 miesto komplet KTL ligy :roll:

dnes nas caka slusna zapasova porcia, tak hoodne good luck Obrázek

tahle sezona se nevyvíjí dobře, proto pro mě je nyní cíl dostat se do top 20, jestli se mi to nepovede, budu tuhle sezonu brát jako neúspěšnou

Lecavalier-number4 píše:tahle sezona se nevyvĂ­jĂ­ dobĹ™e, proto pro mÄ› je nynĂ­ cĂ­l dostat se do top 20, jestli se mi to nepovede, budu tuhle sezonu brát jako neĂşspěšnou
- jo, ale nezabudaj na to, ze si prispel aj timovo a ak skoncime ako RD v tabulke ... :wink: budes to musiet brat TIMOVO = uspesne..
- ale viem, o com hovoris, vid. moja predosla KTL sezona.. :?
- 10 kĂ´l, to zvladnes :thumbsup:

ehm...dneska to bol rakenrooooooooooooool... 8)

BigChief píše:ehm...dneska to bol rakenrooooooooooooool... 8)
Ak dobre kukam trafil si vsetoko. Ty Brdo to je daco. Supeeeer. :cool:

jasně že tým je první, jenomže když na tom budu takhle špatně :?
BigChief: :taptap: :thumbsup2:

21.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 6b (10)
Lecavalier4 -) 3b (36)
BigChief -) 15b :!: (3)
eman22 -) 3b (11)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 180b

cepi -) 54,5b -) 30,27%
leci -) 26,5b -) 14,72%
sefi -) 69b -) 38,33%
emi -) 47b -) 26,11%

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

no nemam slov,

Obrázek sefik pocuvaj, ak sa smiem spytat na com prosim Ta slapes... :?: nech si supne aj leci :lol2:
tak toto sa Ti podari asi raz za zivot, teraz uz mĂ´zes v pokoji ""umriet"" :D al. este vydrz, az do toho 30 kolecka sa drz :lol2:
to ako si sezonu zacal a to ako ju ukoncujes :shock: 8) miesto v prvej 3jke.. 8) 8) 8)

co sa tyka mĂ´jho vykonu, no, dalo sa, ak by medvede v III tretine supli z 5 golovych tutoviek aspon 1 bodik navyse, ale co nadelame

zvysni slenovia timu sa prilis nevyznamenali, ale v pripade emana niet co riesit, aj on ma pravo nas svoje oddychove kolecko no a leci ako tak pozeram, opustil si uz aj tu TO 30tku.. :lol2:

NAJpodstatnejsi je vsak tim a dnesnou skvelou Obrázek lietame vo vysinach :thumbsup:

:!: na celkove 1 miesto v KTL stracame uz len 10 b., dnesnym bohatym menu, by sme sa o tom mohli pokusit good luck Obrázek
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES