Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nová DiPietrova maska v ktorej chytal už derby. Dúfam, arek, že ti nevadí akú cestu som si zvolil, meniť ju ale nemienim nakoľko si myslím, že galéria by mala slúžiť hlavne ako prehľadný archív odkazov z minulosti. Zároveň ti týmto dávam na vedomie, že by bolo fajn, keby si podobné veci, ktoré niekto zavesí do topicov automaticky bez súhlasu autora preposielal i do galérie, akonáhle sa jedná o čosi zaujímavé. Samozrejme, je to len na tvojej dobrovoľnosti, tak ako to mimo iné nie je autorovou povinnosťou, čo sa dúfam nezmení :oops:

Obrázek

Krásna práca Dave-a ako vždy. Čoskoro i nová Budajova z jeho produkcie. Akonáhle bude fotka oficiálu, zavesím pod Avs.
DiPietro mel vzdycky takovy patriotovsky masky, ale je nejaka story za touto maskou?
megaton píše:DiPietro mel vzdycky takovy patriotovsky masky, ale je nejaka story za touto maskou?
Prirodzene. Rickov otec je vojnový veterán z Vietnamu, lietal práve na takej UH1-D akú má vyobrazenú na svojich maskách. Samozrejme nesmie chýbať známy symbol "prisoners of war" Pow-mia a samotní vojaci, dogstags, náboje do M16tky a pod. Rick teda pochádza z typicky talianskoamerickej prisťahovaleckej rodiny, kde vojnová tradícia je bežne zakorenená. To sa potom prirodzene odzrkadľuje aj na tých patriotistických motívoch. :wink: :thumbsup:
"You watch all those movies like ‘Forest Gump’ and you see clips about the Vietnam War," said DiPietro. "It's something my dad and I talk about quite a bit. He touches upon all of the things he went through. I remember when I first found his military stuff. He had a cherry chain, which is something you get when you get shot down. He told me about that stuff. It's tough to imagine thinking you had these kids over there at 19. When I was 19, I was in college and he was over there fighting in a war. It’s definitely something I couldn't grasp and could imagine doing."
EDIT: 19.10.2010 - Tavare OT winner proti Maple Leafs...wow.

islanders po 7 zapasoch na cele vychodu, wtf? :D Nie ze by mi to vadilo :) PA Parenteau na cele klubovej produktivity, kto to preboha je :?: :-O Tym mladikom (i ked uz skusenym) to pekne ide, moj oblubenec Moulson bod na zapas, rovnako Bailey, Nielsen, Comeau, Tavares..a nestarnuci Weight. Dipietro zatial deravy ale Roli :cool:
Podobne prekvapko ako Dallas, ale ten na to mal, Isles sa veštilo horšie. Fakt hrajú dobre. Kto by to po zraneniach Streita, Okposa a doplnku Schrempa čakal? Hrajú tímovo, sympaticky. Ja im to prajem, ale je to prekvapenie. Ešte spadnú... :wink:
ty spandeš a nie Islanders,Tavares hviezdy :P
michal225 píše:ty spandeš a nie Islanders,Tavares hviezdy :P
Ešteže Tavares hviezdy :lol2:
Michal, Isles mám rada, ale podĺa mňa budú radi ak postúpia do PO. Buď si istý, źe vám ho prajem a dúfam, že sa tam dostanete. ;)
mt-svk píše:Michal, Isles mám rada, ale podĺa mňa budú radi ak postúpia do PO. Buď si istý, źe vám ho prajem a dúfam, že sa tam dostanete. ;)
díkes :) treba stavať mladý tým aj so skúsenosťami,to je tá najlepšia chémia :)
dipietrova vystroj kvoli tomu boju proti rakovine
ObrázekObrázek
no, mozno by sa mu hodila aj na celu sezonu, superov to urcite zmatie :D
Uff...to ma akurát napadlo keď Walt písal o tých šnúrkach do korčulí, čo budú mať gólmani. Rick :thumbsup:
očakávam, že niekto "zahviezdi" akčnou ružovou prilbou... :D
Walt píše:očakávam, že niekto "zahviezdi" akčnou ružovou prilbou... :D
Avery by mohol... :lol2:

Byť tam na ľade ja a musieť čosi podobné, idem na to cez hokejku... :roll:
Getzo5 píše:
Walt píše:očakávam, že niekto "zahviezdi" akčnou ružovou prilbou... :D
Avery by mohol... :lol2:

Byť tam na ľade ja a musieť čosi podobné, idem na to cez hokejku... :roll:
ha ha Avery by v nej vyzeral teda... :lol: Cez to všetko, ten nápad so šnúrkami sa mi zdá ako najoriginalnejší. :good:
Walt píše:ha ha Avery by v nej vyzeral teda... :lol: Cez to všetko, ten nápad so šnúrkami sa mi zdá ako najoriginalnejší. :good:
Taký najprístupnejší, najlacnejší a najnormálnejší. Najoriginálnejší byť nemôže, vo futbale sa to používa už roky, v hokeji to má už roky Ovie :smile03:
Walt píše:ha ha Avery by v nej vyzeral teda... :lol:
Obrázek
tak tak , myslím že sa chápeme, nejde o to kto je ten prvý, ale že využíva takýto spôsob :smile03:
Výborne arek. :good: No nehovorím? Sadne mu ako uliata :lol2:
arek píše:
http://i55.tinypic.com/6dsdg6.png
no aha ho, aký fešák... :lol: :good:
Walt píše:
arek píše:
http://i55.tinypic.com/6dsdg6.png
no aha ho, aký fešák... :lol: :good:
:wawe:

//chalani, ked citujete nieco s obrazkom, staci len link nan. dik, kajo
ste poriadne mimo tému,ste to tu pekne zaspamovali :x
michal225 píše:ste poriadne mimo tému,ste to tu pekne zaspamovali :x
Ty radšej one man show, že? :)

Tak k téme - čo je konkrétne Schrempovi a kedy je hlásený návrat? Mottau hrá prvý pár? Aké je zloženie na presilovke?
vráti sa včera :D zloženie je dobré :lol3:
michal225 píše:vráti sa včera :D zloženie je dobré :lol3:
Bomba...proti tomuto je obrázok Averyho s ružovou helmou doslova intelektuálne pohladenie duše. Tak sa potom nečerti so spamom...
choď do New Jersey a naotravuj všade
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS