Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S tím Brierem :P ,jsemuž psal na NHLpro.cz že to slyším poprvé.Ale hodil by se nám :P .Rychlost,střela zápěstim,smysl pro kombinaci,konečně by byl střelec. 8) na obzoru.Z jeho gáží tomu moc nevěřim :( ,že by Bob 8) chtěl tolik utrácet.Je to spíš spekulace :?: ,ale kdo ví. :wink: Kolego debil/prosím tě změń to,člověku se to nechce psát,vypadá to jak když ti nadávám a to nechci/ máš pravdu,že vzadu Souray dělal chyby,rychlostně někdy nestíhal,a zapomíná někdy na hráče,kterého má hlídat :!: ,své si ale odehrál,ovšem extrěmně pomalý není.To snad uznáš.Co by obránce je Markov rozhodně lepší. Kolegovi chorcemu odpovídám.Markov si plní zodpovědně své hlavní povinnosti bránění :) a odstavování dotírajících útočníků :!: a na útočení už mu nezbývá tolik času,přesto i on se občas trefil :) :o .A Markov a pomalý :?: -to snad ne :!: :!: Je to spolu s Bouillonem náš nejrychlejší obránce..A Souray a slabý? :?: To tam byli horši.Viz Niinimaa :( Navíc Souray se skvěle uvedl v systému přesilovek.Má skvělou ránu,a celkem přesnou.Je samozřejmě diskutabilní, nakolik se to dá vyvážit nedůsledností v obraně.Za jeho goly jsme ale byli šťastní. :cool: :cool: Pokud budou na ně peníze,oba by tu měli zůstat. :!: Jejich odchod by oslabil obranu a to si nemůžeme v této konkurenci dovolit :!: .Cepi-uvádíš produktivitu.To je i u obránců hezké,ale důležitější jsou obdržené branky při pobytu obránců na ledě. V tomto ovšem celková statistika spravědlivě nenapoví,protože by se musel započítávat čas /nebo spíš odpočítávat/a zvlášť to rozdělovat při pobytu hráče při přesilových hrách,hry bez brankářů apod. :!:Statistika plus mínus je trošku nepřesná :( schová se tam vše.I to že ze střídačky zrovna naskočil hráč. :( a už se mu započítává plus gól, který v zápětí padl ,přitom byl dva metry od střídačky. :?:Nadruhou stranu víc to rozdělovat by bylo nepřehledné a takhle to stačí :!:

Souray je skoro taky dobry ako Visnovsky a tomu nikto nic nevytyka, tak aky zasa problem?

Souray je dost dobry..montreal, na margo Markova, schvalne som tu supol jeho naozaj slusnu produktivitu, pretoze to je dalsie nepriehladnutelne + pre obrancu..
+/- no je to take, ale v pripade Markova, opät pozitivne cisielko, ja osobne by som s jeho podpisom moc nespekuloval, aale! to zranenie, ktore sa mu prihodilo na MS to môze vsetko pekne zamotat..po sezone je UFA, podobne ako Niinimaa + Souray..jeho plat 2 melka, neuskromni sa..

To s tebou chorche souhlasim :) ,tobě jsem odpovídal na Markova,protože jsi psal,že je poměrně pomalý :o a co dokázal vpředu :( .Snažil jsem se ti vysvětlit,že tomu tak není :!: .I když je jeho produktivita nižší než třeba v případě Souraye :cool: .Na Souray jsem odpovídal kolegovi debil,který se vyjádřil,že je slabý.Což není tak docela pravda. :!:

chorche píše:Souray je skoro taky dobry ako Visnovsky a tomu nikto nic nevytyka, tak aky zasa problem?
tak teraz si ma pobavil kamarat :lol:

hmm... MON bude mat co robit aby podpisal tychto dvoch borcov a pritom sa chce sustredit aj na posilnenie utoku, no veru naozaj prace budu mat dostatok

Ale ano cepi já ty statistiky beru :) ,a jsem rád Ĺľe jsi je pĹ™ipomenul.Ale uznej -hlavnĂ­ je vĂ˝kon v obrannĂ© fázi a tady se nedá nic Markovovi vytknout :!: .Pokud jde o ten podpis,jsem taky nervoznĂ­ :x .Ale to koleno z MS mám dojem je spíš taková hra 8) Gaineyho :twisted: o penĂ­ze,aby nechtÄ›l tolik.AspoĹ

nooo, mĂ´ze to byt zaujimava strategia :) myslim, ze budu vsetci spokojni, Markov podpise, o nieco si prilepsi a ide sa dalej 8)

OF:Ale ved najdi mi hraca porovnatelneho s Visnom, ktory nie je fakt superhviezda!

...

Poradie podľa počtu Stanley Cupov (víťazstvá a prehry vo finále):

Počet finále Tím V P %
32 Montreal Canadiens 24 8 .750
22 Detroit Red Wings 10 12 .455
21 Toronto Maple Leafs 13 8 .619
17 Boston Bruins 5 12 .294
10 New York Rangers 4 6 .400
10 Chicago Blackhawks 3 7 .300
7 Edmonton Oilers 5 2 .714
7 Philadelphia Flyers 2 5 .286
5 New York Islanders 4 1 .800
5 Ottawa Senators (pôvodná) 4 1 .800
4 New Jersey Devils 3 1 .750
4 Dallas Stars 1 3 .250
4 Vancouver Millionaires 1 3 .250
3 Montreal Maroons 2 1 .667
3 Calgary Flames 1 2 .333
3 St. Louis Blues 0 3 .000
2 Colorado Avalanche 2 0 1.000
2 Pittsburgh Penguins 2 0 1.000
2 Carolina Hurricanes 1 1 .500
2 Seattle Metropolitans 1 1 .500
2 Victoria Cougars 1 1 .500
2 Anaheim Ducks 0 1 .000
2 Buffalo Sabres 0 2 .000
2 Vancouver Canucks 0 2 .000
1 Tampa Bay Lightning 1 0 1.000
1 Washington Capitals 0 1 .000
1 Portland Rosebuds 0 1 .000
1 Edmonton Eskimos 0 1 .000
1 Calgary Tigers 0 1 .000
1 Florida Panthers 0 1 .000
1 Los Angeles Kings 0 1 .000
1

Ottawa Senators

0 0 .00

Mas to z hokej.sk, ale mne sa zda, ze Chicago prehralo vo finale 8x, nie "len" 7x....

montreal bol silny tim ale teraz uz nieje az taky silny naposledy vyhral sc v sezone 1992-93 a to je dost davno bol by som rad keby sc vyhrali aj teraz

edit: ucime sa gramatiku

...

jj tak aj tu buducu aj nasledujucu aj dalsiu atd.. :)

Montreal? No isto! S takym kadrom moze ist tak fajcit handry, maju tam prilis vela drahych a neproduktivnych hracov....

to ze maju vela drahých hracou a neproduktivnich to je pravda keby sa zmeni trener a zmenil bi kader tak bi sa mohli dostat daleko

VĂ˝mÄ›na trenĂ©ra? :o Che,che :D .Od Demerse,kterĂ˝ vyhrál SC tu byli.Tremley,Vignault,Therrien,Julien.A k ÄŤemu to vedlo? :?: K niÄŤemu pánovĂ©. :!: KdyĹľ muĹľstvo nemá poĹľadovanĂ© vĂ˝sledky a hráči neplnĂ­ trenĂ©rovi pokyny. :? Co se udÄ›lá? :?: -nejednoduší cesta -vyhodĂ­ se trenĂ©r :( .A já říkam,Ĺľe je to ten nejvÄ›tší nesmysl :!: co mĹŻĹľe nastat,protoĹľe pokud mÄ› paměť neplete,tak na ledÄ› hrajou hráči. :!: V trĂ©nerovi 8) to nenĂ­ pánovĂ©.Trenéři tu byli kvalitnĂ­ :!: -dĹŻkaz jeden je v Canusks,druhĂ˝ v Pittsburghu,tĹ™etĂ­ skonÄŤil v NJ ponÄ›kud smĹŻlovatÄ› :?: ,ale ĂşspěšnĂ˝ byl.ZapomeĹ

suhlasim, o treneroch je v tomto zbytocne dabatovat..ved ako inac, zlizne si to poväcsinou trenerko, !aj ked v NHL to nie je az takym castym javom, pravidlom..hraci s ktorymi nie je spokojnost rotuju dost slusnym tempom, ci uz na farmu, resp. sa to vyriesi trejdom
priklad Bruins, Lewisa, by bolo najlahsie vykopnut, ale spravna vec, vedenia, ci majitelov klubu, povedalo sa nie! menilo sa komplet nove muzstvo, 1 sezona s tymto zlozenim bola akoby zoznamkou, ale sezona 07/08 uz bude o niecom inom, v nej by sa malo naplno (ne)preukazat trenerova robotka..ak to neklapne, nech sa paci..

zaujimave novinky, podpisy zmluv

Sergej Kosticyn - bielorusky reprezentant, podpisal 3 rocnu zmluvu, zaujimavost, v time sa stretne so svojim starsim braskom Andrejom :)

Obrázek

no a vedenie Habs, robi vsetko preto, aby si udrzalo Andreja Markova, ponuka mu 4 rocnu zmluvu, ak Andrej prikyvne, rocne mu na ucet pribudne cca 5,000 000 $

Obrázek

Tak konečně nějaký posun v případě Markova 8) .Je to dost peněz těch 5 milionů :o ,ale jak říkám my cenu hráče těžko posoudíme :(Co s určitosti můžu říct,že to jeho koleno nebude takový zádrhel :wink: :) O mladém Kosticynovi vím ,že byl na 3 roky podepsán,ale nemohu k tomu vlastně nic říct,protože vím jen,že je to Andrejův bratr a jeden z nich trpí,epileptickými záchvaty :!: od narození.Údajně to na hokej nemá vliv :o -bere léky.Bohužel nevím který,myslim že je to Anndrej :?: ..Andrej se letos uvedl v několika zápasech celkem slušně :!: ,tak snad to půjde i bratrovi.Mladíkům se nebráním.Naopak,naši mladí v Hamilton Bulldogs :twisted: jsou ve finále Calder cupu :cool: ,kde se střetnou s Hershey Bears :!: .Už samotný postup do finále je obrovský úspěch :cool: :cool: a svědčí to o dobré práci :) :) :) všech,kteří naše mladé připravují.Zřejmě brzy uslyšíme o jménech jako :) :) Price,Locke,Jancevski,D´Agostini,Chipchura i v prvním mužstvu :) Uvidíme -mládí je naše krev do budoucna.

hm, tak 5 melkov, prilepsi si o 3.000 s tym sa uz da podnikat :D
ale tak Markov je jeden z dvojice klucovych hracov Habs, bolo ich povinnostou nestratit jedneho z nich..

hmm, ale tak slape Vam to pekne v tej AHLke :roll: ak je buducnost, nie je co riesit :thumbsup:

neviem ci si si uz vsimol tu temu s NHL pozadim, ktoru tam supol Wild ale naozaj stoji za to, vid. jeden priklad

Obrázek :arrow: http://www.thebreakaway.net/photoplog/i ... koivu2.jpg

other´s Habs zde http://www.thebreakaway.net/photoplog/index.php?c=16

Tedy cepi, :) kam na to chodíš? :o .To jsou moc pěkně udělané stránky. :!: Hned jsem si je přidal k oblíbeným.Díky :) vůbec jsem nevěděl,že něco takového existuje :) .Vřele všem fandům doporučuji. :!: Opravde pěkné stránky.Jinak pokud se jedná o ty mladíky je to super.Na druhou stranu ti povím,že poslední SC tu byl v roce 93 a na všech replikách, už je prach.Další v nedohlednu :? .Medvědi ty jsou na tom ještě hůř :? .To už si vůbec nepamutuju,kdy to bylo.Já se ho snad dočkám až v důchodu :( :(

veru, veru muzstva original six to nemaju na ruziach ustlane :?
no ja tak do daleka nepozeram, potesim sa aspon postupom do PO... :!:
urcite oba mancafty urobia vsetko preto, aby sa tak stalo, o postupe Habs nepochybujem! a tesim sa na vzajomne suboje :evil:

co sa tyka tych pozadi, najdes to v tejto teme -) http://hokejforum.com/viewforum.php?f=6 a mnoho dalasich zaujimavych NHL veci; nenatrafil si na to len preto, pretoze ine temy ignorujes?! :hmm: :D nono :)

Polepšim se cepi, :) je pravda,že jsem ještě všude nebyl.A k některým mužstvům se dost dobře nechci vyjadřovat :? ,protože je natolik neznám a chci co napíšu,aby to sedělo :!: Slibuju,že se někdy vhrnu na Boston che,che.Jinak dík za ty stránky a fotografie co tu nabízíš.V tom seš jednička :D .Dík

tak, ako sa hraci Habs budu pripravovat na novu sezonu, ty sa budes pripravovat na prispievanie prispevkov aj do ostatnych tem -) timov :!: :D a nevrav mi, ze nemas prehlad, ako si sa tu pokusal z toho vyzut :) mam rukolapne dĂ´kazy z nhlpro.cz ze tomu tak nie je :!: :P :)

na margo photo -) vdaka, pre mna maju obrazky niekedy väcsie caro, zmysel, ako nejaky nic neriesiaci prispevok..vystizne photo totiz dokaze povedat, oslovit aj bez nejakeho pisomneho komentara..a je takym osviezenim 8)

Markov dnes podpisal. 5.75mil/ 4roky. Mierne viac ako sa cakalo (5-5.5). Kontrakt na urovni McCabea.

http://www.sportsnet.ca/hockey/article. ... 31909_5120

Díky za informaci kolego debil :) .Je to hodně peněz za Markova :twisted: , ale jak říkám,my peníze posoudit nemůžeme,do toho nevidíme.Bob 8) se praštil přes kapsu. :).Doufám že bude i tak dobře hrát,a ne třičvrtě sezony marodit.Jak občas bývá zvykem. Koleno se zázračně uzdravilo :wink: a všichní jsou spokojeni. :cool: Nutno dodat Markovův podpis,byla nutnost.Tak ještě Souray,snad to taky nebude protahovat.Mám jen obavu,aby zbyly peníze na toho kanonýra :twisted: Zaplať pánbůh za ty dary,ledy se hýbou :!: :) .
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING