Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kisin píše:Zbožné přání a pravděpodobná sestava je trošku něco jiného. Just saying.

Jinak Russell včera podal za Blues excelentní výkon. Tím chci říct, že i dalším vašim hráčům by prospěla výměna. Dobře známá věc, ale...vypadá to, že pro ostatní teamy je to docela dobrá šance získat dobrého hráče za přijatelnou protihodnotu. Low risk, high reward.
Ono je otazne, ako dlho to bude pokracovat. Nikto Krisovi neupiera jeho rychlost, prehlad a sikovnost, ale ma malu postavu a my nemame tolko vysokych obrancov. Iba Tjutina s Methotom, z toho je Fjodor skor ofenzivnejsi tip, takze defenzivny jedine Marc. Kym sikovnych a pohyblivych mame dost, okrem Tjutina a Wiza najma mladeho Johnyho Mooreho a na farme hraucich Goloubefa s Savardom (i ked David nie je zdaleka tak rychly, Johny je superrychlik, podobne Cody Goloubef). Plus Kris tak zahra zapas, dva, tri a potom dlho sedi priemer, pritom on na to ma. No a Nikitin bol vyborny, priestor pred Masonom bol konecne upratany a dokladne. To sme potrebovali, pohybliveho, defenzivneho obrancu. Tym padom sa mohol Wiz presunut k Methotovi a vzniknut druha obranna dvojica defense-ofense, nielen dvaja ofense a nasledne brejky supera do odkrytej obrany. Ono, niekedy musis urobit aj take vymeny, Kris si priestor nevycistil, hraca neodstavil, je na to prilis maly. A kedze okrem Methota taky obranca nebol, bol niekedy problem.

K trejdom, mas pravdu, napiklad v Pens hral Letestu tuzku, aspon zo slov Atlantika, u nas hra vyborne. Ide mu to. Myslim, ze aj inym hracom by vymena prospela. A aj nam protihodnota.
mt-svk píše:
kisin píše:Zbožné přání a pravděpodobná sestava je trošku něco jiného. Just saying.

Jinak Russell včera podal za Blues excelentní výkon. Tím chci říct, že i dalším vašim hráčům by prospěla výměna. Dobře známá věc, ale...vypadá to, že pro ostatní teamy je to docela dobrá šance získat dobrého hráče za přijatelnou protihodnotu. Low risk, high reward.
Ono je otazne, ako dlho to bude pokracovat. Nikto Krisovi neupiera jeho rychlost, prehlad a sikovnost, ale ma malu postavu a my nemame tolko vysokych obrancov. Iba Tjutina s Methotom, z toho je Fjodor skor ofenzivnejsi tip, takze defenzivny jedine Marc. Kym sikovnych a pohyblivych mame dost, okrem Tjutina a Wiza najma mladeho Johnyho Mooreho a na farme hraucich Goloubefa s Savardom (i ked David nie je zdaleka tak rychly, Johny je superrychlik, podobne Cody Goloubef). Plus Kris tak zahra zapas, dva, tri a potom dlho sedi priemer, pritom on na to ma. No a Nikitin bol vyborny, priestor pred Masonom bol konecne upratany a dokladne. To sme potrebovali, pohybliveho, defenzivneho obrancu. Tym padom sa mohol Wiz presunut k Methotovi a vzniknut druha obranna dvojica defense-ofense, nielen dvaja ofense a nasledne brejky supera do odkrytej obrany. Ono, niekedy musis urobit aj take vymeny, Kris si priestor nevycistil, hraca neodstavil, je na to prilis maly. A kedze okrem Methota taky obranca nebol, bol niekedy problem.

K trejdom, mas pravdu, napiklad v Pens hral Letestu tuzku, aspon zo slov Atlantika, u nas hra vyborne. Ide mu to. Myslim, ze aj inym hracom by vymena prospela. A aj nam protihodnota.
asi to bude aj tým, že to nebola jeho úloha. Kris so svojou postavou musel hrať viac ofenzívne, tak tomu bolo aj v prvom zápase u nás a hneď sa uviedol gólom, čo určite pomôže jeho psychike. Ak si sadnú s Polákom ako dvojka a bude fungovať chémia, verím že bude prínosom.
Čo sa týka Nikitina, je to určite hráč, ktorý si u vás miesto nájde, naozaj defenzívny typ s dobrou hrou do tela. Budete s ním spokojný, o tom nepochybujem.
Lenze ak mas v obrane, celej obrane, jedineho cistica a tym je Methot, je to dost obtiazne (Martinek sa zranil). Plus Kris v ofenzive tiez neziaril, zato defenzivne hrubky boli tragicke. Preto ten trejd, a ak mas Walt pravdu, je to to, co tento tim potreboval. Dalsieho cistica, ktory si pred brankou uprace, zaroven vie rozohrat a netreba ho na korculiach tlacit. Nepotrebujem, aby sekal body, na to su tam ini, jedine co chcem, je poctive vycistenie priestrou, zblokovanie striel a nerobenie obrannych kiksov. Ak to Nikita splni, ma miesto v zostave iste, a minutaz nie mala.

Inak, dnes bol asi nasim najlepsim obrancom. A ze sa dnes obrana prekonavala.
Tak po klidném a krásně stráveném víkendu s přítelkyní jsem si od NHL odpočinul a dnes vše dohnal odhodlal kouknout na ten sobotní zápas. :) Zkrátka nedám si prostě říct. :D

Ale kluci potěšili a v krátkosti bych řekl, že jsem se dlouho takhle u Columbusu nebavil. To utkání nebylo nijak extra divácky přitažlivé, bylo tvrdé, plné osobních soubojů, nalezneme tam dobré pasáže, samozřejmě také ty nepříjmené chyby, které nás stále sráží, ale bylo vidět, že mužstvo pracovalo na jejich odstranění. Sečteno podtrženo neříkám, že to bylo úplně dokonalé, ale je to vítězství a to se prostě počítá. :)

Nově příchozí potěšili a vypadají opravdu dobře, ale každopdáně na hodnocení je ještě čas...každý hráč po výměně jde většinou s výkony nahoru, ale musím říci, že jsem možná, možná Howosnovi trošku křivdil a ty výměny byly promyšleným tahem. :hmm: No, uvidíme...jsem na ně zvědavý.

Bože zase se ve mně probouzí ta optimistická vlna. :D Jsem nenapravitelnej. :D

O jednotlivcích se mi mluvit nechce, ale některé přeci jen zmíním.
Klasický hrozný výkony předvedl Vermette s Umbergerem. Ty se vážně v téhle sezóně hledají. Doufám, že co nejdříve od nich přijde nějaký povedený zápas a chytnou se, protože tohle je opravdu veliký podprůměr!
Nikita Nikitin vynikající a Moore, Methot a Clitsome se konečně ukázali jako obránci vhodný pro NHL. Naopak Tjutin se mi prostě nelíbí a Wiz taky nic světoborného, ale rozhodně lepší než v předešlých zápasech.
Ryan Johansen to je prostě borec z kterého snad (klepu ihned na stůl) bude velký hráč, který bude rozhodovat uktání. Jen bychom potřebovali, aby se k němu přidal Nash, Prospal, Carter s nějakými vítěznými góly a byly bychom na tom vcelku dobře.
Steve Mason velice dobře, ale to je u něho klasika. Teď by mělo následovat dalších deset průměrných výkonů, aby dodržel svoji tradici z posledních dvou let. Ale kdyby ji chtěl přerušit nikdo by se určitě nezlobil. :)

No a by to by bylo nějak tak všechno.
Teď se jen modlím, aby tohle byl ten zápas, který něco zlomí. :please:
Ono Dawe nezabudaj, ze napriklad v zapase proti Detroitu ci Anaheimu sme necistili tak dorazne priestor pred brankou ako dnes. Prave preto nemali Jets prakticky ziadne dorazky, co je uspech. Dalej, prichodom Cartera sa konecne nasiel niekto, kto v prvej lajne clonil, to iste plati aj o prichode Bolla uz minuly zapas pre lajnu stvrtu a Johansenom pre lajnu druhu. Len skoda, ze Jared dostal tak nizky ice time, vobec, stvrta lajna mala dostat vyssi a tretia hrat pod 10 minut. Taktiez nechapem, preco je Dorsett nasadzovany na PK a Nasher nie.

A to je to, na com treba stavat, co mam z toho, ze Russell vie hrat ofenzivne, ked nema v time obrancu, ktory to tam precisti, ako to robil Nikitin, ci nemam motor pre druhu lajnu, akym je Letestu, zato mam sice lepsich Brassarda s Vermettem, ktori ale hraju jedno velke nic.

Inak, neviem, ci si cital: http://www.jacketscannon.com/2011/11/12 ... id-answers" onclick="window.open(this.href);return false; velmi dobre odpovede Howsona pre fans, palec hore... :good:
Hmm :? Minnesotu jsme si sice přehráli (ještě, aby ne...Wild musí být ztahaný) a předvedli solidní hru, ale postupem času se ta lehkost vytratila a hráči to utkání zase ztratili. :cry: Něco prostě musí být v tý šatně špatně...jinak nechápu.

1 lajna byla pomalá, neefektivní, vypadlo to jako by se i nudili. Nevím jestli jim něco říká rychlost, bruslení a nějaká ta agresivita.
Obránci v první půli utkání si vedli dobře, ale poté zase vypadali jako by byli na ledě poprvé. No, umí mi to někdo vysvětlit?
Mason klasicky o ničem a průměrný.
Carter ten ať táhne odkud přišel. Nebaví ho to tu. Koukat na jeho kyselý ksicht nám fanouškům přidává opravdu na dobré náladě.
Jinak zbylé tři útoky super a Prospal - Letestu - Johansen to je přesně to co potřebujeme ode všech (tedy lehkost, rychlost, chytrost, bojovnost).
Nikita...ten když doladí pár detailů tak by z něho mohl být velice platný bek, ale bohužel on nás prostě nevytrhne.

Jsem unavený z těch neustálých negativ, ale co se dá dělat. Takový je život fanouška. :)

Ještě bych se rád vyjádřil k Howosnovi a jeho slovech - Čekáme až se vrátí všichni zranění a pak může začít proces hodnocení...
:lol2: Zasmál jsem řádně. To jako myslí Huseliuse a Martínka? :lol2: Já vám nevím, ale Howson asi spadl z hrušky. Hokejový, ale vlastně jakýkoliv sportovní tým není snad nikdy bez zranění. Ale tomu asi zapomněli říct. Jsou to prostě jen výmluvy, výmluvy a výmluvy a to už mi nebaví.
Buď ať radši mlčí jako náš skvělý kapitán :evil: a nebo ať si přizná, že neumí složit mužstvo. Ono pět let je dost dlouhá doba a místo toho posloucháme jen slova o nějakém jeho programu (vizi) a nebo jednoduché výmluvy.
Vždyť v jakékoliv jiné organizaci by už byl trnér dávno pryč. Samozřejmě Columbus musí být výjimka. Já už ani nevím jestli se smát nebo brečet.

Po minulém zápase se ve mně probudila špetka optimismu, ale ta už teď nadobro zhasla.
Takže pokud má majitel alepsoň něco v té jeho kebuli tak ještě dnes přijde a všechno to od základu vyhází. Od úklizečky až po hráče a poté začít prostě přestavbu. Nic jiného prostě už nepomůže. Konec!
mt-svk píše:To, co pre Phillu znamena Pronger v obrane, to pre nas znamena Carter v prvej lajne.
Dawe4 píše:Carter ten ať táhne odkud přišel. Nebaví ho to tu. Koukat na jeho kyselý ksicht nám fanouškům přidává opravdu na dobré náladě.
Tak a teraz si vyber :scare: (zrejme si budem musiet pozriet vas najblizsi zapas/y a naozr si spravit sam :ja_neviem: )
Dawe4 píše: Carter ten ať táhne odkud přišel. Nebaví ho to tu. Koukat na jeho kyselý ksicht nám fanouškům přidává opravdu na dobré náladě.
A teba by bavilo hrať v tíme, ktorý ma 7 bodov zo 17 zápasov ? Sa čudujem, že Nash, do príchodu Cartera jediná skutočná hviezda v tíme bol tak naivný a podpísal s CBJ takú dlhú zmluvu, on by si zaslúžil lepší tím. Je mi obrovským prekvapením, že ešte nepožiadal o výmenu.
kajo píše:
mt-svk píše:To, co pre Phillu znamena Pronger v obrane, to pre nas znamena Carter v prvej lajne.
Dawe4 píše:Carter ten ať táhne odkud přišel. Nebaví ho to tu. Koukat na jeho kyselý ksicht nám fanouškům přidává opravdu na dobré náladě.
Tak a teraz si vyber :scare: (zrejme si budem musiet pozriet vas najblizsi zapas/y a naozr si spravit sam :ja_neviem: )
Som to pisala po vitaznom zapase s Jets kym Dawe po prehratom s Wild. :D

S Howsonom s tebou Dawe nesuhlasim, ibaze nesmies zabudnut, ze ono sa tazko sklada tim, ked nemas hracov na vymeny, sa kukni na nase supisky, UFA k tebe nechcu, jedinym vymenitelnym artiklom je Nash.

Pens budovali tim na Crosbym, Malkinovi, Fleurym a Staalovi... vsetko jednotka, alebo dvojka draftov.

Hawks na Teowsovi, Kanem... znovu, jednotka a trojka... plus UA ako Hossa prejavili ochotu prist.

My sme tahali ako prvi len raz. Inak dvakrat 4 a 6 plus vyssie.

Ku kabine, myslim si, ze letiet by mal Umberger, ten chlap hra houby pritom nesedi, hra v prvej lajne... co si o tom musia mysliet niektori hraci, ktori sedia, alebo idu na farmu neviem, ale ten chlap ma silnejsiu poziciu ako Rick Nash, dokonca ako trener... to sa musi zmenit :!:

Ku Carterovi, tento zapas nezahral dobre, ale v kazdom z predchadzajucich zahral minimalne velmi dobre.

Zmeny prist musia, posunula by som Howsona na miesto presidenta, Dudleyho na GM. S trenerom? Neviem, Arniela mam rada, ale potrebujeme niekoho, kto veteranov vykopne do vesmiru.
mt-svk píše: S Howsonom s tebou Dawe nesuhlasim, ibaze nesmies zabudnut, ze ono sa tazko sklada tim, ked nemas hracov na vymeny, sa kukni na nase supisky, UFA k tebe nechcu, jedinym vymenitelnym artiklom je Nash.
:eek2: nemáte hráče na výměny? Momentálně jich máte asi nejvíc z celé NHL :giggle: ...a v minulých letech byla situace podobná. Měnit většinu teamu (neustále) je samozřejmě blbost. Stačí vyhodit nesmyslného Arniela a hráči jako Brassard, Vermette snad se 100% jistotou ožijou.

V létě si zde psala, že konečně nastal jakýsi průlom, když Howson dokázal z FA získat Wize či Prospala, ale nyní je zas všechno jinak...
mt-svk píše: Pens budovali tim na Crosbym, Malkinovi, Fleurym a Staalovi... vsetko jednotka, alebo dvojka draftov.

Hawks na Teowsovi, Kanem... znovu, jednotka a trojka... plus UA ako Hossa prejavili ochotu prist.

My sme tahali ako prvi len raz. Inak dvakrat 4 a 6 plus vyssie.
:rofl:
Nebudu to tady příliš rozebírat. Stačí se jen kouknout například na Stars, kde JN přes léto udělal (s minimálním rozpočtem) fantastickou práci, když angažoval přené typy hráčů, kteří do teamu pasují. Dle tvé teorie by Oilers měli mít už 2 SC a 2 účasti ve finále.
Arniel ven ! I kdyby přišel jakýkoliv trenér, tak to bude minimálně impuls a nová vize pro hráče. Columbus bude tak dlouho čekat na zázrak až si uvědomí, že mají po sezoně. Zabedněnost vedení je neskutečná až si říkám, že Arniel musí mít s majitelem nějaký intimní vztah, protože v každém jiném týmu na světě by už dávno letěl....
neis píše:Arniel ven ! I kdyby přišel jakýkoliv trenér, tak to bude minimálně impuls a nová vize pro hráče. Columbus bude tak dlouho čekat na zázrak až si uvědomí, že mají po sezoně. Zabedněnost vedení je neskutečná až si říkám, že Arniel musí mít s majitelem nějaký intimní vztah, protože v každém jiném týmu na světě by už dávno letěl....
Momentálně k tomu nemám co více dodat. :yes:
neis píše:Arniel ven ! I kdyby přišel jakýkoliv trenér, tak to bude minimálně impuls a nová vize pro hráče. Columbus bude tak dlouho čekat na zázrak až si uvědomí, že mají po sezoně. Zabedněnost vedení je neskutečná až si říkám, že Arniel musí mít s majitelem nějaký intimní vztah, protože v každém jiném týmu na světě by už dávno letěl....
Therrien in!
Therriena od působení v pens nemám rád, je to arogatní mamlas, ale takový typ trenéra by jistě Columbuským ladynkam dost nakopal do zadnice a jistě by se to rychle projevilo...
Jackets by seděl nějaký mladý perspektivní kouč ala Gulutzan, ale ten se bude pochopitelně v této fázi soutěže těžko hledat a najímat.
kisin píše:Jackets by seděl nějaký mladý perspektivní kouč ala Gulutzan, ale ten se bude pochopitelně v této fázi soutěže těžko hledat a najímat.
Práve naopak. Arniel sa neosvedčil, chce to prebrať.
Arniel sucks, to neznamená, že jiný nemůže být přínosem.
Therrien je velice dobrý nápad tenhle trenér by se mi tady líbil. Je to konzervativní kouč a to se mi líbí. Je hodně dobrý v práci s mladými kluky... umí skvěle načasovat a přizpůsobit je na hru NHL. Jeho důraz na disciplínu se mi páčil a defenzivnější pojetí hry? Já nejsem proti. K tomu tu agresivitu. Myslím, že našemu mužstvu by vyhovoval. Takže sem s ním :)

Ale Getzo tohle od tebe není hezké...dávat mi takové naděje nebo spíše chutě :D Bože to poslední slovo jsem tam dávat neměl...pěkně blbě to zní. :D No, nevadí. :)
kisin píše:Jackets by seděl nějaký mladý perspektivní kouč ala Gulutzan, ale ten se bude pochopitelně v této fázi soutěže těžko hledat a najímat.
Tak to jsem docela jiného názoru. Mladí kouči jsou dost inovativní, ale často poměrně liberální a to by podle mě nedělalo dobrotu, z mé strany bych raději volil old scholl drill ( i když vůbec nevím co je ten Gulutzan zač). Když se nedaří herně, tak se aspon musí makat a tvrdě do puntíku dodržovat třeba i antihokejovou taktiku a začít pracovat od základu na sebedůvěře hráčů,,,
neis píše: Když se nedaří herně, tak se aspon musí makat a tvrdě do puntíku dodržovat třeba i antihokejovou taktiku a začít pracovat od základu na sebedůvěře hráčů,,,
A to mladý coach splnovat nemůže? Zrovna Gulutzan má zajímavé či až dokonce revoluční metody. Samozřejmě je třeba najmout odborníka a nešlápnout vedle, jako v případě Arniela.
kisin píše:A to mladý coach splnovat nemůže? Zrovna Gulutzan má zajímavé či až dokonce revoluční metody. Samozřejmě je třeba najmout odborníka a nešlápnout vedle, jako v případě Arniela.
Nevylučuje sa to, ale spravidla to tak nie je a zohnať takého nie je jednoduché, skonštatoval si to koniec koncov aj ty sám.
Getzo5 píše:Nevylučuje sa to, ale spravidla to tak nie je a zohnať takého nie je jednoduché, skonštatoval si to koniec koncov aj ty sám.
Však tady by se názorně ukázala kvalita/nekvalita managementu Jackets :giggle:
Getzo5 píše:
Práve naopak. Arniel sa neosvedčil, chce to prebrať.
Arniel sa osvedcil v minulej sezone, ale preco to, co robil s hracmi v minulej, nerobi teraz??? Vsak Arniel bol v AHL vynikajuci... ibaze u nas vyhori snad kazdy. Mam malomyselny pocit, ze nam pomoze jedine zmena majitela a presun do ineho mesta, najlepsie v Kanade.

Plus Mason neuveritelne suckuje, to by polozilo kazdu obranu, ak tam nema hraca a la Pronger. To Dallas ma Lehtonena, pred tym si obrana veri... boze, preco Howson tak Masemu veri... mohli sme mat Kariho :(

Uvidime po zapase s Bostonom, ak to znovu pokasleme, tak vymeny musia prist a nielen v hracskom kadri, aj ked boj o Murraya by nebol od veci :hmm:

Inak, udajne sa Scottie snazil ziskat Raska, ale Boston nesuhlasil. Uvidime, ako dopadnu "namluvy" ohladom Schneidera.
Osvedčil ako? Že vás dostiahol na ôsme miesto od konca? Spomedzi všetkých tímov, proti ktorým Devils nastúpili boli Blue Jackets vlani najslabší. Nemôžem hodnotiť za celú sezónu, zopár zápasov som ale videl a žiadne "osvedčenie" to veru nebolo v porovnaní s tým, čo si pamätám z minulosti.
Getzo5 píše:Osvedčil ako? Že vás dostiahol na ôsme miesto od konca? Spomedzi všetkých tímov, proti ktorým Devils nastúpili boli Blue Jackets vlani najslabší. Nemôžem hodnotiť za celú sezónu, zopár zápasov som ale videl a žiadne "osvedčenie" to veru nebolo v porovnaní s tým, čo si pamätám z minulosti.
Tak viem, co s timom musel urobit a co sa tam dialo... . Ibaze k nam nemal ist, takto si pokazil reputaciu... ak sa nestane zazrak, Novy rok nebudeme zacinat s Arnym na lavicke... a tento tim odstreli kazdeho trenera... prestavam byt optimista a mam slabomyselny pocit, ze treba zmenit tim od piky, a asi v inom state, nie Columbuse. :( Mozno som prilis pesimisticka, ale nevidim svetlo na konci tunela... .
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS