po dlouhy dobe mam moznost videt devils, tak sem se tesil ze prodlouzime snuru a ono ho*no. Marnost nad marnost. zitra to bude klepec. to snad ani divat nebudu. chudaci ty co za to plati. Kovy je vazne spatnej ale jeste horsi jsou ty presilovky. Mair nahradi Vasyho??? OK Vasy hral blbe ale Mair nema jeste ani gol a je spis bitkar nez hrac do prvni az treti lajny. Nejhorsi je ze to je prohra proti Isles kteri nevyhrali 14 zapasu, tedy teoreticky neni horsiho soupere. Tohle je vazne hruza. Vzdy kdyz se zda ze udelame krok dopredu tak hned nato udelame dva az tri dozadu. no nic. jdu si dat nejakej chlast pac toto je vazne nekoukatelny
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
K tomu není co dodat bohužel to je tak.megaton píše:po dlouhy dobe mam moznost videt devils, tak sem se tesil ze prodlouzime snuru a ono ho*no. Marnost nad marnost. zitra to bude klepec. to snad ani divat nebudu. chudaci ty co za to plati. Kovy je vazne spatnej ale jeste horsi jsou ty presilovky. Mair nahradi Vasyho??? OK Vasy hral blbe ale Mair nema jeste ani gol a je spis bitkar nez hrac do prvni az treti lajny. Nejhorsi je ze to je prohra proti Isles kteri nevyhrali 14 zapasu, tedy teoreticky neni horsiho soupere. Tohle je vazne hruza. Vzdy kdyz se zda ze udelame krok dopredu tak hned nato udelame dva az tri dozadu. no nic. jdu si dat nejakej chlast pac toto je vazne nekoukatelny

Ale zatiaľ dobrá tretina. Hedberg chytá opäť výborne, takže Philly má zatiaľ smolu. Fayne znova dobre, snáď to nezakríknem, ale to je presne to o čom som hovoril dunim. Navyše som naň mal referencie (som si na to neskoro spomenul) a to dokonca pozitívne od človeka ktorému dôverujem. O Magnanovi nie a zatiaľ sa to potvrdzuje. Gól pekný, click on the post...sexyyyy.
Tak výhra nad Philly 2:1 (SO)
Nevím zda to bylo taktikou Maca nebo tím že jsme měli v nohách zápas s Isles ale nic jiného než bránit střední pásmo proti Philly asi nešlo. Philly byla po celý zápas asi lepší ale naši tuhou defenzivou jsme je do nějakeho přečíslení nebo vyloženě golové šance nepustili. Moc pohledný hokej to nebyl ale my potřebujem body jak sůl takže to beru!
co se týče hráčů vyzdvihnul bych Fayna - ten kluk je fakt dobrý ale po návratu Correnteho asi pujde, Kovalčuk
je průhledný jak duha. Už i já u te televize poznám dopředu co udělá, buď se rozjede a za modrou to zasekne nebo udělá kličku do středu, pořád dokola, žádný bek už mu to nežere, a když vystřelí tak pozdě a bek mu to zblokuje
ale rozhodně kdo si zaslouží velký dík na naší výhře je MOOOSE!!!
skvělý výkon, v nájezdech skvěle vychytal Briera a byl to on kdo nás dovedl k bodům
PS: naposledy jsem se dneska díval na nova sport... nevím ale výslovnost Magnan ( Maňan ) mi přijde už trochu moc.
Nevím zda to bylo taktikou Maca nebo tím že jsme měli v nohách zápas s Isles ale nic jiného než bránit střední pásmo proti Philly asi nešlo. Philly byla po celý zápas asi lepší ale naši tuhou defenzivou jsme je do nějakeho přečíslení nebo vyloženě golové šance nepustili. Moc pohledný hokej to nebyl ale my potřebujem body jak sůl takže to beru!
co se týče hráčů vyzdvihnul bych Fayna - ten kluk je fakt dobrý ale po návratu Correnteho asi pujde, Kovalčuk
PS: naposledy jsem se dneska díval na nova sport... nevím ale výslovnost Magnan ( Maňan ) mi přijde už trochu moc.
Maňan
Tak, prvé dve tretiny som pozeral, tretiu ani zvyšok som už ale nevidel, kedže mama si zlomila prst a vzal som ju na pohotovosť. Z toho čo som videl, môžem len tvoje slová potvrdiť Martin, do bodky. Fayne, ako už spomínam vyššie ma prekvapuje i neprekvapuje zároveň, každopádne jeden veľký
pre neho nakoľko do budúcna to môže s prehľadom byť náš #2 def. D. Horší od Correnteho nie je, hrajú ale iným štýlom. Magnan je ten, kto pôjde z kola von, skôr či neskôr. Ku Kovalchukovi som sa vyjadril...ale snaha tam je, to mu neupieram a isté zlepšenie v bránení, vracaní sa a korčuľovaní tiež. Málo, pramálo, ale lepšie ako nič...
Nuž a Moose nepotrebuje komentár. Sypem si popol na hlavu, že som mu už prestával veriť... (a jeho parádna úspešnosť na SO rastie
na to snáď ani v lige nebol lepší brankár, či?)
Tak, prvé dve tretiny som pozeral, tretiu ani zvyšok som už ale nevidel, kedže mama si zlomila prst a vzal som ju na pohotovosť. Z toho čo som videl, môžem len tvoje slová potvrdiť Martin, do bodky. Fayne, ako už spomínam vyššie ma prekvapuje i neprekvapuje zároveň, každopádne jeden veľký
Nuž a Moose nepotrebuje komentár. Sypem si popol na hlavu, že som mu už prestával veriť... (a jeho parádna úspešnosť na SO rastie
skoda vcera vypusteneho zapasu, mohli jsme mit 4 výhry v řadě. Jinak omlouvam se Moosovi ze jsem ho posilal pryc, tak jak chyta posledni zapasy bych si predstavoval ze chyta jednicka. Marty ma asi misto jednicky predplacene, ale moose je ocividne ve forme a tym stoji na nem. Dnes cenna vyhra i vzhledem k tomu ze chybel Patty (mimo jine) a porazili jsme, i kdyz se stestim knirace, ktery ted hrajou prim
Čo poviete na návrh výmeny Klesla, Savard (D), Clintsome - Volčenkov a 3. miesto v drafte 
Niečo o Savardovi tu: http://www.hockeysfuture.com/prospects/david%20_savard
prípadne Klesla, Stralman, Clintsome - Volčenkov a 2. miesto v drafte (draftové pozície sú odhadom).
Potrebujeme pravého, pohyblivého defenzívneho obrancu ku Krisovi Russellovi. Taktiež máme pretlak obrancov, potrebujeme uvoľniť miesto pre Mooreho či Goloubefa.
prípadne Klesla, Stralman, Clintsome - Volčenkov a 2. miesto v drafte (draftové pozície sú odhadom).
Potrebujeme pravého, pohyblivého defenzívneho obrancu ku Krisovi Russellovi. Taktiež máme pretlak obrancov, potrebujeme uvoľniť miesto pre Mooreho či Goloubefa.
Za seba - nezájem. Jednak je to Volchenkov (nonsens trejd, to by nikto v Jersey vrátane mňa neurobil), v druhom rade sa nám dôvera mladým zatiaľ vypláca a čo prinesie vzdialenejšia budúcnosť, to sa uvidí. Uvidí sa čo tohtoročný draft, uvidí sa čo ďalší naši mladíci. Pokiaľ sa bude niečo realizovať, tak na trade deadline a rozhodne nie cestou trejdovania najlepšieho beka v tíme, aj keď je defenzívny. Asi tak...mt-svk píše:Čo poviete na návrh výmeny Klesla, Savard (D) - Volčenkov a 3. miesto v drafte
Stralman je mladý....Getzo5 píše:Za seba - nezájem. Jednak je to Volchenkov (nonsens trejd, to by nikto v Jersey vrátane mňa neurobil), v druhom rade sa nám dôvera mladým zatiaľ vypláca a čo prinesie vzdialenejšia budúcnosť, to sa uvidí. Uvidí sa čo tohtoročný draft, uvidí sa čo ďalší naši mladíci. Pokiaľ sa bude niečo realizovať, tak na trade deadline a rozhodne nie cestou trejdovania najlepšieho beka v tíme, aj keď je defenzívny. Asi tak...mt-svk píše:Čo poviete na návrh výmeny Klesla, Savard (D) - Volčenkov a 3. miesto v drafte
Niečo o Savardovi tu: http://www.hockeysfuture.com/prospects/david%20_savardInak samozrejme UFA TRH 2010/2011 bude zaujímavý a aj napriek nevydarenej sezóne, mohli by sme mať priestor i fond na to, aby sme kvalitného beka prilákali...
Dúfala som, že sa podarí, škoda.... úplne ťa chápem.
Stralman?mt-svk píše:Stralman je mladý....a Klesla je tak kvalitný, predsa má najviac +/-, asi si proti Čechom, ako ja, hanba nám.
:frajer2:
Dúfala som, že sa podarí, škoda.... úplne ťa chápem.
No cháp, cháp...
Mne bolo oznámené, źe som proti Čechom, keďźe som kritizovala Kabelku a Kleslu.Getzo5 píše:Stralman?mt-svk píše:Stralman je mladý....a Klesla je tak kvalitný, predsa má najviac +/-, asi si proti Čechom, ako ja, hanba nám.
:frajer2:
Dúfala som, že sa podarí, škoda.... úplne ťa chápem.![]()
Proti Čechom som tak zdravo (pokiaľ myslíš hráčov, proti ľuďom nemám nič), teda väčšinu nemusím (
) ale výnimiek tam aj tak myslím nájdem dosť. V tomto problém fakt nie je.
Kleslu navyše nepoznám natoľko, aby som ho mohol objektívne hodnotiť, to by chcelo minimálne dve sezóny si CBJ pozerať pravidelne, aby som si o ňom utvoril ucelený obraz.
No cháp, cháp...
Jojo myslel jsem si to když nenatoupil z rodinných důvodů. Tak Patriku gratulujeme a ať je malá zdraváGetzo5 píše:Patrik Elias and wife Petra welcomed new daughter Sophia Gabriella today, weighing in at 5 lb., 12oz. It is the couple's first child.Congrats Pattymu. Dúfam, že ho to nerozladí, keď sa už začal chytať, ale naopak, ešte nabudí.
Btw. Petra...![]()
( PS: mojemu bratranci se shodou okolností před 2 týdnama narodila taky Sofie
Vanderbeek the megalomaniac & Lou could care less. I could care less.
They knew the exact player they were getting. They want him to score goals first and continue to be the same dangerous, yet one-dimensional sniper/floater he was in Atlanta. That's why he was acquired in the first place. I long for that Kovalchuk.
That's not what's happening and therein lies the big problem.
But people here for some odd reason want him to morph/transform into an elite system player, an elite team player, an elite backchecker, an elite forechecker, an elite passer, an elite hitter and an elite fighter.
Oh, and who the heck cares about having an elite goal scorer with a less than perfect all-around game? Scoring goals after are all is a very minor part of the game of hockey. It's probably the last thing coaches and GM's are concerned about. I'm sure Lou will be more than happy to try to convert him to a superb, 2-way player who chips in about 10 or 11 goals per year. It would be considered a great success because he backchecks. Who cares about ever scoring 40 goals again?
If he ever scores over 40 or even 50 goals in a season again, it will be nothing more than a monumental failure because he doesn't backcheck hard enough. Major, major disappointment of a season!!!
kedze sa nic nedeje tak pridam bitku krvavu PLLL z ahl
http://www.youtube.com/watch?v=3Rt-tN7y ... r_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=3Rt-tN7y ... r_embedded#!
Leblond je slušné zviera, to je ale dvojsečná zbraň. Čo spravil Johanssonovi je neospravedlniteľné a najradšej by som ho v prvom tíme už nikdy nevidel. Nikdy!
Inak niečo na pozdvihnutie nálady. Pravdaže sú kecy pre médiá len kecy, toto sú ale fakty, ktoré netreba spochybňovať len aby si človek vytváral obraz konšpirácií o dezercii ešte predtým, než bitka pre vojaka vôbec začala vylodením sa na pobreží. Takže Zach, len do toho, čím skôr a za rozumný peniaz. Neviem sa toho dočkať a pevne verím, že sa to podarí už počas sezóny, nech spokojne môžem objednávať dres.
http://njmonthly.com/articles/lifestyle ... boken.html
Inak niečo na pozdvihnutie nálady. Pravdaže sú kecy pre médiá len kecy, toto sú ale fakty, ktoré netreba spochybňovať len aby si človek vytváral obraz konšpirácií o dezercii ešte predtým, než bitka pre vojaka vôbec začala vylodením sa na pobreží. Takže Zach, len do toho, čím skôr a za rozumný peniaz. Neviem sa toho dočkať a pevne verím, že sa to podarí už počas sezóny, nech spokojne môžem objednávať dres.
http://njmonthly.com/articles/lifestyle ... boken.html
tak pokud chce opravdu podepsat tak smlouva jakou podepsal Carter s kniracema by mohla stacit. jinak docela zajimavej link o tom ze i presto ze NJD ztratilo nepatrne hodnotu, dokazalo generovat zisk. http://blogs.northjersey.com/blogs/fire ... ose_value/
Jamie už bude hrať, Corrente sa do zostavy vracia na úkor Magnana (
) a vďaka MacLeanovmu rozhodnutiu sa môžme tešiť na súrodenecký súboj Giontovcov
Pravda, myslím, že Vasyunov mal na súpiske ostať, ale čoskoro bude späť, takáto situácia už možno nenastane, tak prečo nie...
Btw. vraj PK Subban healthy scratch.
Good...
Btw. vraj PK Subban healthy scratch.
J*bať

Tak silno vraj fans nebučali od 1986teho...
The Devils 3 best forwards tonight:
1) A 20 year old rookie who wouldnt crack most NHL rosters
2) A 4th line scrub that no NHL team wanted in September
3) A 27 year old rookie only here due to nepotism
All the guys making MILLIONS?
Non-existant
EDIT: And #3 just drew a penalty
I hope Jamie *****es about the fans booing.
It will solidify his title as a total vagina.
I would like to jump to the post-game discussion:
- Elias, very emotional after his new child just couldn't focus
- Langenbrunner, recovered from several nicks and bruises that were making him faster (speedholes)
- Kovalchuk, he's just waiting for the sample size to get bigger before scoring...duh
- Arnott, sick
- Zajac, I have Gionta on my less-covered Yahoo fantasy hockey league...I play with Dick Cheney and Adrian Foster
- McKenna, I was screened by one of the Devils Dancers, I think she was French
- Greene, I really feel I'm more effective in a 3-4 scheme
- White, stop moving into my peripheral vision
- Tallinder, we need another team meeting
- Clarkson, "money's in the bank" dude. I'm working on a new move. I call it the Clark-around. What? It's already taken? crap...
A aby toho nebolo málo...

Všetko do seba zapadá ako nejaká chorá skladačka
Langenbrunner späť, Eliáš je vo vyjadreniach rázom akoby dostal diktát čo povedať, Kovalchuk nezaujatý, tankujeme ako cisterna, "kapitán" výkon k
, leadership
a ešte ho ten bratríček na lavičke po zranení má vonku najviac? To je vtip, zlý vtip. Aj bez toho, čo si mal ten "yaknow" somár nechať tak maximálne pre seba.
Žiadne "You suck" od zajtra všetci zborovo "Fire MacLean!" uvidíme dokedy to bude Loua baviť. Joke, ****ing joke. 
Kompletná tabuľka TOI...enjoy
zvýraznenie je dúfam jasné:
Langenbrunner 20:11
Zajac 18:16
Kovy 17:27
Pelley 17:16
Tedenby 16:32
Clarkson 14:40
Elias 14:00
Rolston 13:57
Arnott 13:55
Gio2 13:11
Mair 13:03
Zubrus 11:55
Fans selfish? Choď do p*če MacLean ak si myslíš, že na to nemajú dobrý dôvod a ak si myslíš, že svoju prácu odvádzaš s tímom tak ako máš.SMS from cj:
John MacLean said the following to Larry Robinson following the horrendous 2nd period & a useless 5-on-3 power play right at the start of the 2nd intermission:
"these ******* fans. They're unbelievable. They booed us on the ******* powerplay. They're all ******* selfish.
Nas*ať MacLean, ešte si toho niktoša drž na ľade najčastejšie, hlupák.The Devils #1 forward tonight in TOI? Jamie Langenbrunner at 20:11 after not playing in eons.
Všetko do seba zapadá ako nejaká chorá skladačka
Kompletná tabuľka TOI...enjoy
Langenbrunner 20:11
Zajac 18:16
Kovy 17:27
Pelley 17:16
Tedenby 16:32
Clarkson 14:40
Elias 14:00
Rolston 13:57
Arnott 13:55
Gio2 13:11
Mair 13:03
Zubrus 11:55
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF