http://www.capgeek.com/free-agents?year ... _type_id=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jo, jo, je to pěkný...
Ukazovali to v titulcích už v zápase proti Minnesotě, že jsme nejlepší na přesilovku, ale taky na oslabení...
Že jsme nejlepší v přesilovce, tak to zas takové překvapení není, poslední roky jsme vždycky patřili na přední místa,
ale v oslabení, tak to je pěkný úspěch. Vždyť tady jsme bývali většinou kolem 25. místa v NHL.
Série 35-ti ubráněných oslabení, kterou nám uťal až náš bývalý hráč Fleischmann, je skvělá práce...
Ukazovali to v titulcích už v zápase proti Minnesotě, že jsme nejlepší na přesilovku, ale taky na oslabení...
Že jsme nejlepší v přesilovce, tak to zas takové překvapení není, poslední roky jsme vždycky patřili na přední místa,
ale v oslabení, tak to je pěkný úspěch. Vždyť tady jsme bývali většinou kolem 25. místa v NHL.
Série 35-ti ubráněných oslabení, kterou nám uťal až náš bývalý hráč Fleischmann, je skvělá práce...
No tak to je známá věc, že je Západní konference dlouhodobě lepší jako Východní konference...
A nezachrání to ani přeřazení Detroitu na Východ...
Dneska se představí naši chlapci ve Phoenixu a zřejmně se o tom přesvědčíme...
Jsem zvědavej, jak se bude Ovie chovat k Ribeirovi... Jestli ho bude masírovat jako Semina z Caroliny...
Jinak jsem rád, že v týmu panuje dobrá atmosféra..
Po výhře nad Minnesotou na nájezdy, se hráči škádlili a pošťuchovali a bylo vidět, že je tam dobrá parta...
Což je hodně důležitý...
Jen doufejme, že jim to dlouho vydrží....
A nezachrání to ani přeřazení Detroitu na Východ...
Dneska se představí naši chlapci ve Phoenixu a zřejmně se o tom přesvědčíme...
Jsem zvědavej, jak se bude Ovie chovat k Ribeirovi... Jestli ho bude masírovat jako Semina z Caroliny...
Jinak jsem rád, že v týmu panuje dobrá atmosféra..
Jen doufejme, že jim to dlouho vydrží....
No tak toto bola asi nasa najlepsia tretina..to co sme tam predvadzali pri oslabovke bolo neskutocne, takuto oslabovku som u nas este nevidel a ze sa na nich pozeram nejaky ten piatok. Akurat by sme sa nemuseli nechavat tak casto vylucovat. Ale aspon som pochopil co este robi v zostave Laich..dopredu to suckuje jedna radost, ale ta oslabovka je z velkej casti jeho zasluha..a je to vodca, ktorych v time nemame vela. Taktiez to co predvadzaju Chimera s Wardom..Ward ma zmluvu este na dalsi rok a uplne chapem ten podpis Chimeru. Je uplne jedno kto medzi nimi hraje, ti dvaja robia 3tiu lajnu vo vela zapasoch tou rozhodujucou.
Tak smola no..ten zaver sme nezvladli hlavne psychicky, je mi luto hlavne Neuviho, lebo cely zapas chytal dobre, pri druhom gole mal dost smolu a uz sa to s nim viezlo (ako s celym timom). Ta presilovka v OT bola neuveritelna bolest na oci. Kazdopadne si myslim ze velmi dobra prehra pre nas, toto by sa stavat nemalo a je dobre, ze nam PHO ukazal kde mame slabiny (co je asi psychika najviac) a budeme mat dost casu na tom popracovat. K tym zostavam..tak dobry pocit som z 3 a 4 lajny hadam este nemal. Takze k prvej..podla mna je najvacsi problem Erat, je to velmi dobry hrac, neflaka to, vyborne brani, ale jeho najvacsi problem je, ze ma vysoke hokejove IQ a vela krat zostava nepochopeny. Ma dost smolu, pretoze si myslim ze WSH nieje tim pre neho a on nieje hrac pre WSH. Okrem tretej lajny bol skusany vsade a aj ked mal 2-3 dobre zapasi, proste mu to nejde s nikym. Dnes to uz byt viac ocividne ani nemohlo, tie jeho prihravky isli vela krat do zeme nikoho (v lepsom pripade), alebo na hokejky hracov PHO a to co predviedol 5 min pred koncom ked prihraval pred branku hracovi PHO, no..za toto ho pri videu pojebu ako nikoho
. Tu sa dostavame k dovodu preco sme prehrali zapas (aspon podla mna). Premiesat prve dve lajny 14 min pred koncom ked vyhravame o 2 goly je na facku ty dilino (Oates). Nebolo to idealne, ale aspon tie lajny boli ako tak zohrate. Keby vymyslel aspon nieco svetove, ale rozdelit Backstroma s Oviem..to tu uz bolo asi 10 krat a aj tak sa vzdy ukazalo ze najlepsie pre tim je, ked su spolu. Od tohto momentu to bolo cele rozbite a rozhadzane..Adam, Adam, taka piiicovina
Inak tie lajny..dat do prvej spat Moja s Backstromom a Oviem (ta lajna fungovala bezchybne) a presunut Erata do druhej s Laichom centrom a Browerom. Druha lajna idealna nebude, ale ak ma Erat niekde hrat (co ako treti najlepsie plateny utocnik musi) neda sa inak. 3 a 4 lajnu si hadam rozhadzat nenechame
Kazdopadne sa na ten trejd pozeram trochu inak..a to hl. kvoli Lattovi, ten chalan si ma ziskal, ale ten Erat..zbytocnost a neskutocny luxus.
Inak tie lajny..dat do prvej spat Moja s Backstromom a Oviem (ta lajna fungovala bezchybne) a presunut Erata do druhej s Laichom centrom a Browerom. Druha lajna idealna nebude, ale ak ma Erat niekde hrat (co ako treti najlepsie plateny utocnik musi) neda sa inak. 3 a 4 lajnu si hadam rozhadzat nenechame
Nemame presilovky, tak sme neskodni a gol len tretia lajna samozrejme...Greena mam velmi rad, ale hraje najviac minut a tie chyby co robi, to uz zacina byt fakt neskutocne, asi by uz bolo dobre, keby Oates pochopil, ze z neho nebude ziadny lider, ktory odohraje kazdy zapas 30 minut a bude nas tahat za vitazstvami, to proste Green nikdy nebude, ale tie svoje chyby by uz si fakt mohol odpustit, od dalsieho zapasu mu ich budem pocitat
Washington - Columbus Blue Jackes 4:3pp
Zvláštní zápas...
- Téměř geniální přihrávka Erata Carlsonovi na první gól Caps...
- Pohotový gól Joela Warda v oslabení...
- 100. gól Graba v NHL...
- A nádherný průnik MoJa v prodloužení, zakončil Ovie...

- Ale taky bohužel Mike Green na ledě při všech gólech Blue Jackes...
Mike hraje velmi špatně a je zralej na výměnu...
Nebo ho aspoň posadit na 1 až 2 zápasy, ať se probere...
Mohl by konečně naskočit Orlov a hlavní roli mezi obránci by převzali Alzner s Carlsonem...
No uvidíme v pátek v Detroitu....
Zvláštní zápas...
- Téměř geniální přihrávka Erata Carlsonovi na první gól Caps...
- Pohotový gól Joela Warda v oslabení...
- 100. gól Graba v NHL...
- A nádherný průnik MoJa v prodloužení, zakončil Ovie...
- Ale taky bohužel Mike Green na ledě při všech gólech Blue Jackes...
Mike hraje velmi špatně a je zralej na výměnu...
Nebo ho aspoň posadit na 1 až 2 zápasy, ať se probere...
Mohl by konečně naskočit Orlov a hlavní roli mezi obránci by převzali Alzner s Carlsonem...
No uvidíme v pátek v Detroitu....
#Caps Oates on getting Orlov playing time "We'll see, we'll see. Defenseman are playing good."
As that suggests, the Capitals are allowing lots of shots on goal. They are 25th in the league in allowing shots on goal during 5-on-5 in close-game situations. So the Caps goalies are doing well despite getting buried in pucks, which means the problem lies elsewhere– most likely with the defense allowing all those shots
A final note: Elliotte Friedman’s indispensable 30 Thoughts column yesterday discussed teams interested in acquiring defenseman Ladislav Smid. Although there is some dispute, Washington was on the list. That seems apt.
Green dalsi katastrofalny zapas, stale hraje okolo 25 minut a viac a tie chyby su proste vidiet a to co urobil pri gole Atkinsona, to je presne to, co robi odkedy je v nhl, boli casy ked chyby vyvazil ofenzivou, ale dnes uz to ani v ofenzive nie je ako kedysi a snad si to uvedomi konecne aj Oates, ze Green nie je ziadn lider obrany a nikdy nebude...bohuzial, s jeho platom je nevymenitelny..
As that suggests, the Capitals are allowing lots of shots on goal. They are 25th in the league in allowing shots on goal during 5-on-5 in close-game situations. So the Caps goalies are doing well despite getting buried in pucks, which means the problem lies elsewhere– most likely with the defense allowing all those shots
A final note: Elliotte Friedman’s indispensable 30 Thoughts column yesterday discussed teams interested in acquiring defenseman Ladislav Smid. Although there is some dispute, Washington was on the list. That seems apt.
Green dalsi katastrofalny zapas, stale hraje okolo 25 minut a viac a tie chyby su proste vidiet a to co urobil pri gole Atkinsona, to je presne to, co robi odkedy je v nhl, boli casy ked chyby vyvazil ofenzivou, ale dnes uz to ani v ofenzive nie je ako kedysi a snad si to uvedomi konecne aj Oates, ze Green nie je ziadn lider obrany a nikdy nebude...bohuzial, s jeho platom je nevymenitelny..
Čo som pozeral včerajší zápas, tak aj pri výhre som s výkonom nebol spokojný. 3. lajna zachraňovala, celkový výkon sa mi však nepáčil a myslím si, že (až na posledných 5 minút) napr. proti takému Phoenixu hrali oveľa lepšie.
Green už potrebuje dať konečne nejaký gól
, možno by ho to nakoplo a keď nedáva góly, tak vážne nie je v ničom dostatočne dobrý na to, aby mohol byť 1D v nejakom NHL tíme.
Zápas proti Coloradu som celý nevidel, ale z toho, čo som videl sa Ovechkin musí dať dokopy, jeho výkon v posledných 3 zápasoch nebol uspokojivý.
1. lajna ako taká zatiaľ túto sezónu na PP perfektná, no očakávam, že sa v ES zlepšia, lebo zatiaľ pre mňa ES hra 1. lajny v tejto sezóne trochu sklamanie
.
Nechápem prečo hrajú Laich a Brouwer spolu v útoku a Fehr pri tom sedí na lavičke
. Jediné, v čom sú dobrí je PK. Brouwera treba trochu pochváliť aj na PP, myslím, že za 3 zápasy dal na PP 2-3 tyčky
. Problém však je, keď ich rozdelia, tak kam ich dať? 4. aj 3. lajna hrajú veľmi dobre a Laich/Brouwer v prvej
.
Ward
Grabo
Eratova nahrávka
.
Už sa teším na zápas s Wings, určite jeden zo zaujímavejších súperov
.
Green už potrebuje dať konečne nejaký gól
Zápas proti Coloradu som celý nevidel, ale z toho, čo som videl sa Ovechkin musí dať dokopy, jeho výkon v posledných 3 zápasoch nebol uspokojivý.
1. lajna ako taká zatiaľ túto sezónu na PP perfektná, no očakávam, že sa v ES zlepšia, lebo zatiaľ pre mňa ES hra 1. lajny v tejto sezóne trochu sklamanie
Nechápem prečo hrajú Laich a Brouwer spolu v útoku a Fehr pri tom sedí na lavičke
Ward
Už sa teším na zápas s Wings, určite jeden zo zaujímavejších súperov
Tak ja som videl cely zapas a...Green je maximalny usless. S tym 6 mil platom nam neodvadza okrem tej PP absolutne nic. Nechodi na PK, neblokuje streli, nehituje, nieje to obranca ktoreho pouzijes na poslednu minutu zapasu ked vyhravas o gol, defenzivnej cinnosti je to nas povedal by som 5-6 obranca. Proste mame 6 mil cap hit pouzitelny na PP. Erat vcera velmi dobra akcia, ale to bolo tak vsetko, v 19 zapasoch mat 6 asistencii (z toho 4 boli proti Columbusu) takze vo vzysnych 17 zapasoch 2 asistencie. S tymi dvoma by sme mali okolo 11 mil a ak by sme ich investovali do nasho prveho obranneho paru (surne potrebujeme dvoch top obrancov) tak si myslim ze by sme to v PO mohli dotiahnut dalej.
Orlov bol dnes poslany do AHL
Co sa tyka Browera ten je ok, mal dost smolu posledne zapasi, uz to tu bolo spomenute, ale hituje, chodi na PK, PP, zodpovedna hra v obrane. Laichovi by som dal este sancu, je to leader a tiez dolezity na PK, dlho nehral, takze s nim budem mat este chvilu strpenie, ale ak sa neda dokopi, myslim ze by bolo viac nez vhodne dat sancu Fehrovi.
A fakt neviem kde by sme boli bez Graba, Warda a Chimeru..ti 3 maju spolu 43 bodov, kym Ovca, Niki a Erat 47, ak zoberiem do uvahy kolko bodov ma prva lajna s PP a aky icetime hraju, potom treti utok je nas klucovy. Vcera to bolo pekne vidiet v zapase s Columbusom. Prehravame o gol..minuta a pol do konca a my tam posleme Chimeru a spol.
A este daju aj gol..nothing else, just
Orlov bol dnes poslany do AHL
Co sa tyka Browera ten je ok, mal dost smolu posledne zapasi, uz to tu bolo spomenute, ale hituje, chodi na PK, PP, zodpovedna hra v obrane. Laichovi by som dal este sancu, je to leader a tiez dolezity na PK, dlho nehral, takze s nim budem mat este chvilu strpenie, ale ak sa neda dokopi, myslim ze by bolo viac nez vhodne dat sancu Fehrovi.
A fakt neviem kde by sme boli bez Graba, Warda a Chimeru..ti 3 maju spolu 43 bodov, kym Ovca, Niki a Erat 47, ak zoberiem do uvahy kolko bodov ma prva lajna s PP a aky icetime hraju, potom treti utok je nas klucovy. Vcera to bolo pekne vidiet v zapase s Columbusom. Prehravame o gol..minuta a pol do konca a my tam posleme Chimeru a spol.
Co zkusit Greena na RW/LW? Možná to bude znít jako blbost ale mně by tam seděl.. Navíc dřív hrával v útoku (podobně jako Burns ze SJ). Když už bere 6 mega a hraje hov*o, proč nezkusit tohle.
Erata se pak zbavit a přivést nějakého obránce.. (možná se zbavit více hráčů). Samozřejmě, viděl jsem jen zápasy s vámi, jinak mi jste tabu, ale napadlo mě to.
Erata se pak zbavit a přivést nějakého obránce.. (možná se zbavit více hráčů). Samozřejmě, viděl jsem jen zápasy s vámi, jinak mi jste tabu, ale napadlo mě to.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé