Po sezoně očekávám příchod hráčů ala Claude Lemieux
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Lashoff si taky myslím ale mezi tou bandou farmářů se nemá jak zaučit
když shrnu letoční odchody z Tampy:
Mark Recchi: stále hraje skvěle, bohužel jeho věk to brzdí a odchod byl jasný
Olaf Kolzig: taky chytá stále kvalitně ale věk už taky nemá zrovna nejmenší, odchod mi nevadí
Jamie Heward: stejný případ jako u Recchiho a Kolziga
Andy Rogers: mladík kterých máme hromadu
Steve Eminger: tohle mě nasralo nejvíc, vyměnit našeho nejlepšího beka za vocasa Welche, to je jak u noční můry tohle, Emingera sem si oblíbil hned jak přišel a ted ho vyměnit za takovej odpad.
Malý přídavek
Mark Recchi: stále hraje skvěle, bohužel jeho věk to brzdí a odchod byl jasný
Olaf Kolzig: taky chytá stále kvalitně ale věk už taky nemá zrovna nejmenší, odchod mi nevadí
Jamie Heward: stejný případ jako u Recchiho a Kolziga
Andy Rogers: mladík kterých máme hromadu
Steve Eminger: tohle mě nasralo nejvíc, vyměnit našeho nejlepšího beka za vocasa Welche, to je jak u noční můry tohle, Emingera sem si oblíbil hned jak přišel a ted ho vyměnit za takovej odpad.
Malý přídavek
42-lety utocnik Gary Roberts dnes oznamil ze konci svou bohatou karieru. Po tom co si ho nikdo nevybral pri TDL usoudil ze nema smysl dohravat sezonu za blesky a s nejlepsi hokejovou soutezi se tak louci :coucou: Byl to bojovnik, navic vyborny hrac takze NHL prichazi o dalsi hvezdu z 90-tych let. Tak at se Ti Gary dari
pát 06. bře 2009 22:14
Downie je psychopat prveho stupna a hrac ako on nema v NHL co robit.Este ked mal nas hrac Hawks 16 rokov/Akim Aliu/ a hral v time Windsor Spitfires v Ontario league,Downie,ako je jeho senior spoluhrac nutil jeho a este par dalsich mladsich hracov,aby vosli do autobusoveho zachodu vyzleceny,co nas hrac odmietol a potom sa mu po niekolko tyzdnoch Downie kroscekom do tvare za to pomstil/Akim stratil 3 zuby/...
http://www.youtube.com/watch?v=sFMDWuepG7Y
Súhlasím, Downieby na ľade nemal byť, a ani na ulici, ale v kriminále, rovnako ako Bertuzzi, hanba NHL že môže hrať, ešte pochopím že sa odpustí Heatley-mu, ale Bertuzzi mal BYŤ z ľadu preč a Downie tiež! Mimochodom, ja by som za podobné zákroky, ktoré by boli s jednoznačným úmyslom zraniť súpera, odmeňoval zákazom činnosti na takú dobu, dokedy obeť nebude môcť hrať. V Bertuzziho prípade doživotným zákazom.
Pardón za mierny Off Topic
Pardón za mierny Off Topic
Psychopat ? To už se mi zdá celkem dost přehnané , psychopati jsou v kriminálkách Las Vegas a Miami , ale Downie určitě ne . Uznávám , občas to tedy pěkně přepískne , potřebuje někoho , kdo by ho navedl správným směrem a to Tocchet určitě není :ja_neviem:Popradcan píše:Downie je psychopat prveho stupna a hrac ako on nema v NHL co robit.Este ked mal nas hrac Hawks 16 rokov/Akim Aliu/ a hral v time Windsor Spitfires v Ontario league,Downie,ako je jeho senior spoluhrac nutil jeho a este par dalsich mladsich hracov,aby vosli do autobusoveho zachodu vyzleceny,co nas hrac odmietol a potom sa mu po niekolko tyzdnoch Downie kroscekom do tvare za to pomstil/Akim stratil 3 zuby/...
Jeho hokejové schopnosti jsou jinak hodně dobré , rozhodně to není hráč co by jen pořád někoho hmoždil !!!
Navíc je to borec , co by se postavil za každého v týmu . Za ''psychopata'' tedy může být považován i Giguere , který minule proti Dallasu srabsky zezadu hokejkou napadl Otta . Downie určitě není andílek , ale tahových hráčů je v NHL víc než dost !!!
pát 06. bře 2009 22:55
Downie ma za sebou tych preslapou neurekom,taha sa to s nim uz od Onteario league,AHL a teraz v NHL....kisin píše:Psychopat ? To už se mi zdá celkem dost přehnané , psychopati jsou v kriminálkách Las Vegas a Miami , ale Downie určitě ne . Uznávám , občas to tedy pěkně přepískne , potřebuje někoho , kdo by ho navedl správným směrem a to Tocchet určitě není :ja_neviem:Popradcan píše:Downie je psychopat prveho stupna a hrac ako on nema v NHL co robit.Este ked mal nas hrac Hawks 16 rokov/Akim Aliu/ a hral v time Windsor Spitfires v Ontario league,Downie,ako je jeho senior spoluhrac nutil jeho a este par dalsich mladsich hracov,aby vosli do autobusoveho zachodu vyzleceny,co nas hrac odmietol a potom sa mu po niekolko tyzdnoch Downie kroscekom do tvare za to pomstil/Akim stratil 3 zuby/...
Jeho hokejové schopnosti jsou jinak hodně dobré , rozhodně to není hráč co by jen pořád někoho hmoždil !!!
Navíc je to borec , co by se postavil za každého v týmu . Za ''psychopata'' tedy může být považován i Giguere , který minule proti Dallasu srabsky zezadu hokejkou napadl Otta . Downie určitě není andílek , ale tahových hráčů je v NHL víc než dost !!!
http://www.youtube.com/watch?v=322zqTkL0-c
http://www.youtube.com/watch?v=aQ4RkHbM ... re=related
len zopar,je ich na youtube dost...
Downies Suspensions!!!!!!!
September 25, 2007, bol suspendovany za hit do hlavy McAmmonda..
September 28, 2007, bol suspendovany na 20 zapasov ,co bola 5 najdlhsia suspendacia v historii NHL..!!!!!
March 1, 2009, suspended na 20 zapasov zase...v AHL...
jj a ten gol velmi důležitý...dorovnal na 3:3 16 sekund před koncem. Navíc na první St.Louisův gol si připsal i asistenci, takže celkem 2 bodypainkiller píše: ale Stamkos zase skoroval :frajer2: no, každej zápas bod, tak se mi to líby.

Zápas jsem neviděl, ale podle hajlajtů šlo vidět, že obrana nehrála nejlépe. Hrála v tomto složení: Krajíček-Melichar-Welch-Murphy-Smaby...hráli jsme teda jen s 5 obránci. A snad mimo Krajíčka je tohle obrana spíše do AHL...
Z nových posil hrál Welch a Karsmus. Lashoff nehrál. Karmsus hrál přes 10 minut a dvakrát vystřelil. Do kolonky +/- si připsal mínusový bod. Welch odehrál 23 minut, nebodoval. Jednou vystřelil na branku a stejně jako Karsmus má jeden mínusový bod.
Jinak Tampa trochu zase pozměnila svoje stránky...Celkem se mi mi to líbí
Vzhledem k tomu, že Trashers vyhráli, tak je to ok.
Ta obrana to bylo jenom podle highlightů hrůza, Smaby už opakovaně vymýšlel psí kusy. Moh by zas na chvilku uvolnit místo v prvním týmu zas jinému farmářovi, třeba Wishartovi. Murphy hrál 30 minut, slušná porce.
Stamkos se mi taky líbí, hraje o 100% líp než v první půlce sezony. Už i určitě trochu zesílil, dát góla úplně z rohu od modré čáry, to už chce dobrou prdu, z tama se dávají góly blbě.
Velká škoda, že už vypadl Liberec z PO, takhle se Vrbata nerozehraje a my potřebujem někoho do druhé lajny
No, aspoň doufám, že pojedou ogaři reprezentovat na MS, mohli by si tak spravit chuť, Vinny, Marty, Stamkos by klidně mohli jet, za nás Krajíček, Prospal, za finy možná Ramo (protože Kipper, Backstrom, Nittymaaki budou v PO, ale Lehotnen zas ne...uvidíme), za USA určitě Halpern a za Rusy snad Arty, ale s ním bych moc nepočítal. Jenom aby se tam někdo nezranil na půl roka, jak Halpern loni.
Ta obrana to bylo jenom podle highlightů hrůza, Smaby už opakovaně vymýšlel psí kusy. Moh by zas na chvilku uvolnit místo v prvním týmu zas jinému farmářovi, třeba Wishartovi. Murphy hrál 30 minut, slušná porce.
Stamkos se mi taky líbí, hraje o 100% líp než v první půlce sezony. Už i určitě trochu zesílil, dát góla úplně z rohu od modré čáry, to už chce dobrou prdu, z tama se dávají góly blbě.
Velká škoda, že už vypadl Liberec z PO, takhle se Vrbata nerozehraje a my potřebujem někoho do druhé lajny
No, aspoň doufám, že pojedou ogaři reprezentovat na MS, mohli by si tak spravit chuť, Vinny, Marty, Stamkos by klidně mohli jet, za nás Krajíček, Prospal, za finy možná Ramo (protože Kipper, Backstrom, Nittymaaki budou v PO, ale Lehotnen zas ne...uvidíme), za USA určitě Halpern a za Rusy snad Arty, ale s ním bych moc nepočítal. Jenom aby se tam někdo nezranil na půl roka, jak Halpern loni.
Blbě, nebo spíše, náhodně? :smile03:mountain píše: Stamkos se mi taky líbí, hraje o 100% líp než v první půlce sezony. Už i určitě trochu zesílil, dát góla úplně z rohu od modré čáry, to už chce dobrou prdu, z tama se dávají góly blbě.
Osobne som tiež od mladého ako proklamovanej veľkej hviezdy očakával viac, hlavne na začiatku, ale každý potrebuje na adaptáciu inú dobu a teraz sa Stamkos hádam chytí a rozbehne, teda naplní očakávania. Čo sa mňa týka, celkovo nejaký charizmatický nieje, ale jeho hra sa mi páči.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF