Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Holtby mal očividne 0% záujem o fight a Emery príde k nám do pásma a začne ho tam dávať dole :thumbsdown: :thumbsdown: .
Podľa mňa to je možno aj na dištanc.
Emery je ch*j, Holtby vobec nemal zaujem o bitku, fakt zm*d..hlavne nech nam nikoho nezrania
Flyers - Caps 0:7!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :good: :clap: :hop: :wave: :yahoo: :rofl:

I bez Oviho... :yes:
Podobný výsledek jsme proti Flyers uhráli tušim v roce 2009, nebo 2010 a taky bez Oviho.
Tenkrát to skončilo 1:8... :yes:
"Letci" byli dneska hodně slabí... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Dneska by je porazil snad i Chomutov... :lol2: :lol2: :lol2:

Emery, tak to je vylízanej blb... :thumbsdown: Chytil ho*no, tak si vybíjel frustrace na Holtbym... :thumbsdown:

A teď hurá domů a zítra Panteři... :yes: :yes:
Mike Vogel ‏@VogsCaps

Ovechkin will miss a second game tonight. Lineup will be the same, starting goaltender still to be determined. #Caps

OV zase nehrá, takže dnes istá výhra :-D .
neskutocne, ze sme nedostali gol uz 33 oslabeni po sebe, nechapem to :-D ..Backstrom dalsi gol, bez Ovieho mu to ide fakt
No, vyhrali sme, ale na nasu hru sa neda velmi pozerat, tragicka Florida a uplne nas prestriela..mam pocit, ze obrana zacina pracovat celkom dobre, Urbom-Oleksy ako tretia obrana uplne staci a svoju funkciu plnia dobre a takmer nechybuju, pre mna prekvapenie celkom...Carlson-Alzner, neni o com, nasa najlepsia dvojica v obrane, na nich musime stavat celu defenzivu..no a Green-Schmidt, nejak mi Schmidt nesedi, je to sice sympatak, ale ku Greenovi treba poriadneho defenzivneho obrancu, lebo Green sa stale citi viac ako utocnik, nie ako obranca, aj ked na defenzive dost zapracoval, ale stale ma plno zbytocnych strat kazdy zapas..no a za vsetko hovori uz asi 35 ubranenych oslabeni po sebe, vidiet, ze na tom fakt zapracovali, snad v tom budu pokracovat :good:
The Washington Capitals have re-assigned defenseman Dmitry Orlov to the Hershey Bears...cim skor ho vymenit, nech z neho mame aspon nieco, takyto prospect takto odpisat, podla mna velka skoda, ked ho nevymenime, tak sa na to urcite vysere a pojde do khl
Pali_Caps píše:no a za vsetko hovori uz asi 35 ubranenych oslabeni po sebe, vidiet, ze na tom fakt zapracovali, snad v tom budu pokracovat :good:
:fucker2: Včera padl gól Fleischmanna v PP.
#Caps lines: 21-19-8, 90-16-20, 25-84-42, 10-46/83-43

Erat zase v štvrtej :? .
Fehr center v druhej :-D :-D :-D .
Laich po tom, čo túto sezónu zatiaľ hrá v prvej :-D :-D :-D .
Pokiaľ takto budú hrať proti Islanders, tak som na toto vtipné zloženie zvedavý :-D.

Ale akože načo Erat zase v štvrtej? Týchto pár zápasov keď hral v Top 6 hral podľa mňa dobre a lajna Erat-Back-OV by mohla byť dobrá, nech to vymenia s Laichom a ten nech si je v 4. lajne :x
#Caps Recall Dmitry Orlov from Hershey ...ten chlapec im musel nieco urobit, preco s nim takto zametaju akoze? :-D
Zdenko píše:#Caps lines: 21-19-8, 90-16-20, 25-84-42, 10-46/83-43
co to ku*va je? :shock: :-D
SkyKerstein 8m
#Caps Oates says Erat is "a little banged up" says he didn't put him on the #1 line just in case he couldn't get through practice

Možno to nebude až také zlé :) .
Mathieu 13 bodov v 14 zápasoch. Len informujem. :jn: :ninja:
Getzo5 » 04 Nov 2013, 19:51 píše:Mathieu 13 bodov v 14 zápasoch. Len informujem. :jn: :ninja:
Počkaj, keď ešte výraznejšie začne bodovať Forsberg, tých tu aj roztrhá potom :D :D
Aj keď sme stratili Forsberga, tak aspoň vo mne ešte žije nádej v Kuznetsova. Pokiaľ ten po tejto sezóne podpíše v KHL, tak :cry: :cry: :cry: .

Vyzerá to tak, že Erat bol v 4. včera vážne iba preto, že mal nejaký problém. Dnes boli podľa twitteru vraj lajny:

Erat-Back-OV
Laich-Mojo-Brouwer
Chimera-Grabo-Ward
Volpatti-Latta-Wilson

3 lajny podľa mojích predstáv a jeden "experiment" :-D :-D :-D .
Táto 2. tretina bola ešte bláznivejšia ako zápas s Flyers. :shock:
Konecne lajny podla mojich predstav a vyzera to, ze nam to aj celkom sedelo. Mne sa druha lajna s Mojom ako centrom a Laichom s Browerom na kridlach pozdava, tretia hra vyborne od zaciatku a 4 je fyzicky velmi disponovana. Uz len skusit Orlova namiesto Urbona, vytrejdovat Greena za nejakeho fyzicky obojstranne schopneho obrancu a nemuselo by to byt uplne zle.
4 výhry v rade, návrat OViho do zostavy, poriadne lajny, brankári chytajú dobre. :thumbsup: :thumbsup:
Asi sa blyska na lepšie časy, no čo som pozeral, tak najbližších cca 10 zápasov majú dosť ťažký rozpis. To však nemusí byť zlá správa, lebo aspoň uvidíme, či im to vážne začína ísť a či budú schopní niečo zahrať aj proti lepším tímom.

Čo sa týka včerajšieho zápasu s Wild + nejakých myšlienok z priebehu sezóny, tak si myslím, že:

- Holtby zase podal veľmi dobrý výkon, už má túto sezónu .925% úspešnosť zásahov. Pokiaľ bude schopný eliminovať svoje LOLtby momenty, tak z neho môže byť vynikajúci brankár.

- Laich-Mojo-Brouwer nehrali zle, aj keď som aj tak názoru, že Chimera-Grabo-Ward > Laich-Mojo-Brouwer. Ako som však už napísal ja a aj XruC, so zložením formácii som asi najspokojnejší za doterajší priebeh sezóny.

- Ak budú po zbytok sezóny podávať takéto dobré výkony v SO, tak je to vynikajúce (zaujímalo by ma, či vážne SO trénujú alebo im to proste nejakým spôsobom zatiaľ "ide" :-D ). IMO pokiaľ v tom budú pokračovať, tak na konci sezóny im to zachráni 4-5 bodov.

- Pokiaľ by si niekto myslel, že Ovechkin má veľa bodov z PP preto, lebo je dobrá, tak by som povedal, že je to naopak. Hneď po jeho návrate je vidno obrovské zlepšenie v PP, po dobu 3-4 zápasov pred Islanders hrala PP najslabšie za dlhú dobu. Vid. ako sa proti Panthers ani nevedeli poriadne dostať do pásma :slap: . Samozrejme, že za úspech PP môžu z veľkej časti aj Backstrom, Green a dobré taktické zvládnutie 1-3-1, no Ovechkin je podľa mňa jednoznačne najväčším dôvodom úspechu PP a s jeho príchodom do zostavy je oveľa nebezpečnejšia.

- Wild hrali 5v5 lepšie ako Caps, Holtby predviedol dobré zákroky

- Už po pár minútach zápasu bolo vidieť, že hra Wild v obrane sa s tou Flyers, Islanders alebo Panthers nedá porovnávať, nechávali hráčom Caps málo času, veľmi dobre zahusťovali priestor v ich D zóne a aktívne napádali. Môžeme byť radi, že Caps nehrajú na západe :-D .

- Aj keď si myslím, že do 1. formácie sadne viac Erat, tak som zatiaľ túto sezónu s Mojovou hrou veľmi spokojný

- Je pekné, že máme 1. PK v lige, no myslím si, že je to aj šťastím a cez sezónu úspešnosť trochu klesne. Je tam však vidieť oproti minulej sezóne veľké zlepšenie.

- Po prehre v sérii s Rangers a blbom začiatku sezónu im začínam trochu dôverovať, no ako som napísal vyššie, najbližších 10 zápasov nám lepšie ukáže, či je táto séria víťazstiev iba náhoda alebo sa vážne dali dokopy :-D .

- Green by mal podávať lepšie výkony v obrane, zatiaľ robí veľa chýb.

- Urbom a Schmidt sú milé prekvapenia. Taktiež Carlson hrá posledných pár zápasov fantasticky.

- máme viac TOP 9 útočníkov než nám treba, aj keď to McPheemu zatiaľ asi nedochádza (dúfam, že dochádza :-D). Myslím si však, že po príchode Kuznetsova (dúfajme) už vážne bude aj on vidieť, že v útoku to je preplnené. Pokiaľ dovtedy neurobí výmenu, tak potom sa po sezóne zvýši strop a budeme v ideálnej pozícii ísť po nejakom dobrom LD na UFA trhu. S Kuznetsovom + 2LD a ďaľším rokom skúseností by z nás mohol byť tým, ktorý sa v PO aj niekam dostane :-D .
BREAKING NEWS: #Caps Re-sign Jason Chimera on a two-year deal! ...oooo, tak osobne som chcel, aby po sezone uz odisiel a nepredlzovali s nim, sice do tretej lajny super utocnik, ale mohol sa tam posunut napriklad Wilson.
Pali_Caps píše:BREAKING NEWS: #Caps Re-sign Jason Chimera on a two-year deal! ...oooo, tak osobne som chcel, aby po sezone uz odisiel a nepredlzovali s nim, sice do tretej lajny super utocnik, ale mohol sa tam posunut napriklad Wilson.
Pokiaľ sa nemýlim, tak to znamená, že všetci hráči (okrem Graba) na súpiske sú na sezónu 14/15 podpísaní alebo budú RFA.
ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have re-signed left wing Jason Chimera to a two-year contract extension, vice president and general manager George McPhee announced today. Chimera will earn $2.0 million per year from 2014-15 through the 2015-16 season..... :yes: :hop: :clap: :good: :yahoo:

Spokojenost... :good:
Jason je můj oblíbenec... :yes:
Ve třetí lajně mu to vždycky šlo... :yes:
Ať to bylo ve složení Chimera - Perreault - Ward, nebo Chimera - Perreault - Fehr a letos
Chimera -Grabo - Ward, vždycky to stálo zato... :yes: :yes:

Jasone hodně štěstí.... :good: :good: :good:
No tak hlavne Chimera je LW a Wilson RW. Ja som s tym podpisom spokojny, Chimera je na tu 3rd line idealny. Vcera to bolo bolest pozerat..Min hra velmi ucelovy antihokej, vela krasy v tom zapase nebolo, kazdopadne som si uvedomil co potrebujeme asi najviac..je to top obranca, leader, ako su napr. Chara, Weber ci zrovna Sutter. Ten hral vcera 37 min, bolo to aj kvoli tomu, ze Min sa zranil obranca, ale je neskutocne dolezite mat taku osobnost na lade 25-27 min. Greenovi by na Suttera nestacil ani dalekohlad, tak je daleko. Povedal by som ze ak chceme SC, tak toto je najvyssia priorita, nech to stoji co to stoji :scare:
Bohuzial top obranca nebol vo WSH uz hodne dlhu dobu
jasne, nie su rovnaky post, len som myslel, ze uz Chimeru McPhee chciet nebude no...obrana je najväcsi problem, to je jasne, ale kde zozenieme takeho lidra, to fakt neviem...Green za posledne roky dost zmenil svoju hru, ale stale je urovnou nizsie, ako tebou spominani hraci...jedna priorita je top obranca, druha pre mna odchod McPheeho, verim, ze novy GM by uz nebol taki zaslepeni a postavil by to muzstvo trochu inak
to ano, ale ja som uz zmiereny..jeho odnesu az ciernou sanitkou. Mal by si sa aj ty
XruC píše:.je to top obranca, leader, ako su napr. Chara, Weber ci zrovna Sutter. Ten hral vcera 37 min, bolo to aj kvoli tomu, ze Min sa zranil obranca, ale je neskutocne dolezite mat taku osobnost na lade 25-27 min. Greenovi by na Suttera nestacil ani dalekohlad, tak je daleko. Povedal by som ze ak chceme SC, tak toto je najvyssia priorita, nech to stoji co to stoji
Myslím si, že v celej NHL sa možno ani nenájde tým, ktorý by bol ochotný vymeniť svojho 1. obrancu (ak je teda reč o obrancovi, ktorý by bol ten "líder"). Takíto obrancovia sú pre svoje tými neuveriteľne cenní a na to, aby Caps takého získali, museli by VEĽMI preplácať. IMO Zo strany Caps by však na získanie takého obrancu bol ideálny asi trade Green++, aj to si myslím, že väčšina tímov by sa McPheemu vysmiala :-D .
No a o tom, či nejaký taký obranca bude v najbližšej dobe UFA neviem. Ale pokiaľ by nejaký bol, tak by mohli mať dobrú šancu, keď pride Kuznetsov, tak musia vymeniť nejakého útočníka zatial čo Kuznetsov bude mať ELC. + Cap pôjde hore a na 14/15 sú všetci hráči podpísaní (okrem Graba).
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA