Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Welch bude hráč pro farmu...jen tak si to zrekapitulujeme: Boyla jsme vyměnili za Carlea a 1st round pick...volba v draftu už je dávno pryč a Carle odešel k Flyers za Emingera, ten už je taky pryč, za něj máme Welche...tedy hráče pro farmu!

No letošní sezona je už stejně v háji, takže to je více méně jedno. Uvidím ale, koho po sezoně získáme do obrany, protože momentálně vypadá hrozně! Jsem zvědavý, jak bude vypadat proti St.Louis v příštím zápase. V létě je poviností získat tam někoho zkušeného a taky někoho na modrou na přesilovky.
Jasně , jen aby ten bek na modrou nebyl dle Mr.Lawtona Noah Welche , bo jak se ten farmář jmenuje . Měl by navštívit psychiatra a někdy se podívat na hokej :wink: at' si to jde ku*vit někam jinam , jednička draftu !!!
Kolzig, Heward, Rogers, 4. výběr v draftu :arrow: Toronto
Petiot :arrow: TAmpa Bay

:lol2: :lol2: :lol2: Nevím, co si o tom mám myslet....měl jsem vždy pocit, že Petiot není příliš dobrý a do dneška jsem myslel, že hraje v LAK :lol2:
To víš , bylo potřeba posílit . Petiot je prý velmi dobrý v nošení flašek :thumbsup:
Ještě bychom mohli vyměnit Vinnyho , at' je to komplet . Za takový 8.draft a za borca co sotva chodí :thumbsup: tahle politika je opravdu neuvěřitelná !!!
skvělá práce Bolts! Vyměnit tři hráče+ volbu v dratu za hráče na farmu byl skvělý tah. Nyní jsme mnohem lepším týmem a můžem to dotáhnout daleko!
Nezbývá než souhlasit Leci !

1.lajna vypadá víc než děsivě !

Petitot - Lecavalier - Craig

:clap:
No to si děláte prd.el, to že odešel Kolzig, Rogers a Heward mi nevadí, ale EMINGER :shock: :shock: :shock: to mě nasr.alo nejvíc :evil: náš nejproduktivnější bek, a oni ho vymění za takovou farmářskou smažku!!! :eek2:
Tak jak sem četl toho Emingera, tak slyšela půlka baráku, co je Lawton zač, a nebylo to nic pěkného! Teď mi dává fakt velkou práci nebýt sprostý! Nemám ani normálních slov jak tohle okomentovat!
Ten Recchi, to byl trade celkem ok, asi maximum, co sme za něho mohli dostat.
Ale ten Eminger - tak to jako....šak víme!
Kolzig a Heward odešli za nic - akorát místo pod stropem.
Už se ale dá vypozorovat, že vedení udělá vždycky přesný OPAK toho, co je potřeba. Se divím, že nešel třeba Eminger a Krajíček za nějakého gólmana, Gerbera třeba, poďme, proč ne, bude lajna jenom z golmanů.
Od teďka sorry Ramo, sorry McKenna, sorry Helenius, ale budete muset hrát beky.
Jo, ještě podepsat Malíka na 6 let za 30 miliónů.
Může mi někdo říct, kdo na té modré bude hrát? První obrana Malík-Kočí ...
A co je na tom ještě super? Že posilujem farmu během sezony jak diví a kolikátí jsou? 27. z 29 týmů....
Zlatý Vsetín a 2.liga, tam ani po půllitru slivovice by nikdo neudělal takové trejdy!
Když se ted podívám na sestavu Tamypa, tak je to vážně farmářský tým vedený Martym a Lecym, nic víc :cry:
Už takhle mi Vinny přišel znechucený a NEDIVIL BYCH SE ani vteřinu, kdyby po sezoně požádal o výměnu, protože hrát pod takovýma kreténama by nechtěl asi nikdo. Marty to samé. Bych ne protest sezonu nedohrál být jima...
EDIT: "I'm pretty pleased with what we accomplished (Wednesday). We tried to get younger. We tried to address our (defense)."
On ani nechápe, co udělal za voloviny! Tu defence sme fakt vylepšili. A Emingera zdůvodnil tak, že má poslední rok 1.2mil kontraktu a že by bylo obtížné ho podepsat, protože by chtěl 2x tolik. No a, Emingera bych za ty 2 mega podepsal třeba na 3 roky. Rozhazoval na Malonovi a Prospalovi těžké miliony a najednou nemá 800 000 pro beka....
Přesně jak psali na nhl.cz :arrow: když Tampa konečně získala kvalitního beka (Emingera) tak ho naprosto lacině pustili :eek2: nejradši bych z Tampy všechny vyházel a dal tam lidi kteří rozumí tradům a hráčům :yes: Tampa prostě dává kvalitní hráče pomalu zadarmo :shock:

EDIT: a upřímě lituju Lecyho s Martym, dva elitní hráči kteří se musí potácet s farmářema :evil: jak tady někdo psal, nedivil bych se, kdyby nakonec LEcy odešel do Montrealu a Marty třeba do Pens nebo Rangers :(
Jako já bych ho musel poslat do hajzlu , potkat ho někde venku . Neuvěřitelnej šulin . Najednou je mu za těžko 800 tisíc ... to je fakt neuvěřitelný . Měl by se jít léčit

BTW , mnohem raději jsem měl dvojici Krajíček - Emingeer než Ranger - Meszároš . První dva byli jednim z mála kladů letošní sezony ...

Tak Marty měl možnost odejít , ale říkal , že chce zůstat :thumbsup: aspon že tak

Tímto příspěvkem bych chtěl Mr.Lawtonovi poděkovat , že se zbavil jednoho z mých nejoblíbenějších hráčů , opravdu moc děkuji :verysad:
V Lawtonových rukách směřuje Tampa akorát do prd.ele :twisted:
Ona už je v prdeli . Vážně , má tady tomuhle vůbec cenu fandit ? Fandit Hollywood boys a Lawtonovi ? Kua všeci tři mistři světa , a pak to tak vypadá :thumbsdown: :evil:
Kde jsou ty starý dobrý časy :( kdy za nás hrál Andreychuck, Sydor, Khabibulin, Modin, Richards, Boyle, Kubina, Stillman, Fedotenko :|
“In acquiring Noah Welch today, we added talent and potential on our blue line,” said Lawton

Je toto normální ? :lol2: :lol2:
On má asi krámy nebo nvm :wowo:
painkiller píše:Kde jsou ty starý dobrý časy :( kdy za nás hrál Andreychuck, Sydor, Khabibulin, Modin, Richards, Boyle, Kubina, Stillman, Fedotenko :|
Zvykej si na Lawton story , aneb jak nás NHL do 5let vyloučí z ligy :lol2:
kisin píše:
painkiller píše:Kde jsou ty starý dobrý časy :( kdy za nás hrál Andreychuck, Sydor, Khabibulin, Modin, Richards, Boyle, Kubina, Stillman, Fedotenko :|
Zvykej si na Lawton story , aneb jak nás NHL do 5let vyloučí z ligy :lol2:
Zatim k tomu spějejem dobře :cool:
To není zas tak dávno, 2004
Jenomže pak jsme 2 sezony dojeli na nekvalitní brankáře (Grahame, Burke, Dennis, Holmqvist....průměr až podprůměr), pak nastala obrovská změna v případě výměny Brada ke Stars a od minulé sezony to vzali do ruky kovbojové a sme tam, kde sme.
Ono to tak nevypadá, ale loňská sezona ikdyž jsme skončili poslední byla o třídu lepší než tahle. Loni sme dojeli na prohrávání zápasů v posledních minutách (nebo třetích třetinách neudržení dvou gólového vedení). A to byl celou sezonu skoro zraněný Danny. Kdyby teď zůstal stejný tým jak loni a eliminoval ten neduh, tak bysme byli jinde.
Jen na srovnání tu obranu, protože to je fakt k smíchu:

Dříve:
Ranger-Boyle
Kuba-Picard
O'Brien-Lundin / Lukowich / Smaby

Teďka:
Malík-Melichar
Kočí-Murphy
Smaby-Krajíček
(tohle je fakt :hufi: :hufi: )

A verze bez zranění (které letos moc často nevychází):
Mezsároš-Ranger
Krajíček-Smaby
Murphy-Malík / Melichar / Kočí

Konstrast je zřejmý, a to sme ještě měli loni 7.5mil volno pod stropem...
Lundin . To je další kapitola sama o sobě , místo toho aby hrál ( a momentálně by určitě patřil k tomu lepšímu v obraně ) se kazí na farmě . Loni odehrál kompletní sezonu , dokonce byl v plusu . Je vidět že Torts je o dost lepší kouč jak Tocchet , to je taky ma*or :!:

Já bych místo Melichara , Kočího , Malíka klidně nasadil Lashoffa , Lundina , Mihalíka ... alespon bychom měli možnost srovnání , tady by se ukázalo že tihle hráči nejsou horší než ti 3 nazdárci :beee:
Mohl bych vědět co je s Janne Niskalou :?: v prvních 6 zápasech měl statistiku 1+2 což neni až tak špatný, jenže přestal hrát tak nvm co mu je :eek2:
Toho jsme poslali do Švédska . Lawtonovi se asi nelíbilo že je malý , místo něj jsme získali rychlejšího , tvořivějšího Marka Malíka :clap:
Ale to už si dělá prdel :shock: asi tomu matlákovi pošlu mail at ho vezme zpátky :evil: Niskala je o dost lepší než Malík :yes:

Tampa se prostě stala takovou farmou NHL :lol2:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO