Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jako jít do sezony s dvojicí Mason - Dekanich je naivita a demence prvního stupně. Mason při sobě potřeboval veterána a mentora, schopného zaskočit kdykoliv při jeho indispozici. Místo toho jste koupili Dekaniche, který se snad dokonce měl/mohl stát jedničkou. Borec, co odchytal 50 minut v NHL a psychicky labilní Mason. Opravdu luxusní brankářská dvojice :scare:
Tohle je jasná, obrovská chyba Howsona. Koupil Cartera, Wize, ale na základ v podobě brankáře nějak zapomněl.
Argument 'měli jsme zájem o Vokouna s Hedbergem, ale upřednostnili jiný team...' má nulovou vypovídací hodnotu. V NHL chytá desítka kvalitních či alespon dobrých golmanů, ale Howson nezískal žádného. Nezpochybnuji kvality Dekaniche, talent má, ale byl kupován do tandemu s Masonem! To je prostě blbost a velká chyba Howsona.

Dawe napsal 6.července:
Dawe4 píše: Také se mi nelíbí brankoviště. Vsadili jsme úplně vše na Masona. A pokud neprokáže svoje kvality na post jedničky tak nakonec to play off vůbec nemusíme udělat. Měli jsme přivést pořádnou, zkušenou dvojku. Tohle je risk jak blázen, který nám zase může stát celou sezónu.
Absolutní souhlas. Bohužel pro vás osudová chyba. Pochopitelně netvrdím, že za vše můžou golmani, ale je to jeden z důležitých negativních faktorů.
kajo píše:Steveho vykony netrapia? To ho akoze ma nahradit ten, co vo veku 25 rokov ma na konte uzasny 1 (slovom jeden) zapas v NHL? :eek2: Ano, vysla mu posledna sezona v AHL, ale aj tak, s takymito vyhlaseniami by som bol opatrny.
:good:

Fakt, že je (reálná) možnost, že Arnielovi někdo kecá do sestavy hovoří jasně o organizaci jako takové. On je head coach, on by měl mít právo posadit kohokoliv, kdykoliv! Mluvení do sestavy nikdy nikde nefungovalo. Pokud to Arniel skutečně provozuje a je s tím tak nějak smířem, pak je idiot. Správný borec by rezignoval a informoval veřejnost o chodu v organizaci.

Když má team úspěšnost nějakých 17%, nemůže přijít nic jiného než výměna trenéra. Těžko GM vymění většinu teamu. Nový trenér by přinesl nový systém, novou výzvu a snad i autoritu, kterou Arniel evidentně nemá. Jinými slovy prostě 'fresh start'. Viz Devils lonský rok. Arniel = MacLean +-. S Arnielem se to nezmění, team se poveze na současné vlně, psychika v hajzlu, body žádné, důvěra žádná... Nemluvě o defenzívě, zdá se, že hra nemá absolutní žádný řád, systém.
mt-svk píše:Columbus som sledovala ja a nie ty. V buducej sezone si povieme... .
Co si teda povíme?
mt-svk píše: Suhlas, vynikajuca zmluva, Umby je skratka istota, plus, ak neratam jeho hracske kvality, je to dusa timu a paradny hrac na PO.
Po 3 zápasech sezony už ovšem píšeš, at jde Umberger do prdele, to hraje jen proto, že má jméno?... :giggle: ...posadit po !3! zápasech sezony jednoho z dlouhodobě nejlepších hráčů teamu. Neuvěřitelné!

Občas mám pocit, že ty seš fanda Jackets a ty tím pádem víš všechno. My ostatní domorodci nemáme právo přispět vlastním názorem. Trošku víc pokory a skromnosti by neškodilo. Nediv se, že si z tebe dělá každý prdel skrz Filatova. Argumentuješ jen neustálými výmluvami/omluvami a kdo ví čím ještě, jenže skutek-utek.

A jen tak mimochodem, i nefanoušci Jackets můžou mít občas pravdu. Viz Kajo.
On bol vzdy dusa timu, aspon som si to myslela.... v tejto sezone sa to nenaplnilo. No a najma...dobra cena, na to nemozno zabudat :) Vyssia ako za Vermetteho :) To bol hlavny dovod.

K Arnielovi, tazko MacLean.... v minulej krizu prekonal....skor by som sa zamerala na niektorych hracov, pretoze tu nejde o vedenie, ale ak sudim spravne s odpovede Portzlina, o to, ze sa hracom moc nepacilo, co s nimi urobil v minulej sezone, ze ich posadil a v tejto si to nemoze dovolit (cize fakticky mas pravdu aj ty :oops:)

Uvidime, skratka vymeny a zmeny prist musia, Arnielovi by som dala sancu do navratu Cartera, ak sa obraz, ani po trejdoch, ktore musia prist, nezlepsi.... potom by som riesila.... a najma.... vykaslat sa na sezonu a ist na drafty! Len zazrak nas vrati spat.... a bola by som rada, keby zazrak prisiel po tomto zapase.

5 rokov fandim Columbusu, 5 dlhych rokov..... a iba jedno PO aj to vdaka nadludskym vykonom Masona a nahodnej Commodoreho sezone, nkdy ju nezopakoval. Ani sezonu neskor pod Hitchom. No a najma... total marodke Preds. Budme uprimni, tomuto timu snad pomoze jedine prestahovanie do Kanady.
neviem preco ale zacinam mat pocit ze Columbus potrebuje kompletny reset ako Florida...Columbus ma dvoch poriadnych utocnikoch jedneho obrancu a ziadneho brankara...talenty? nic velkeho..
Antonor píše:talenty? nic velkeho..
Budeš ponaučen a pro příště si rozmyslíš, co napíšeš :sarcasm:
kisin píše:

Sice to prehnal, ale som taka napalena, az to boli....
kisin píše:
velmi rad budem pouceny
Tak jsem si tu trochu delší debatu přečetl a já na ni ani nemůžu reagovat. :ja_neviem: Nebo spíše bych se prostě opakoval. Stojím si zatím co jsem psal v minulých příspěvcích. :yes:

Tým je zdecimovanej, pod tlustou dekou a k tomu jsme bez obránců a brankáře. Jediné co můžu napsat - (ale to snad ví každý...takže žádné moudro :)) Pokud nechceme prožít sezónu hrůzy a udělat nějaké nové rekordy NHL v počtě bodů tak Howson by měl jednat a dát mužstvu nějaký impuls a to prostě jakýkoliv!!! (:hmm: Davis Payne :hmm:)

Víc k tomu nemám a nebo spíše nemám ani náladu se tu více rozepisovat. :?
Může mi někdo z fans vysvětlit proč stále není vyhozen Arniel a proč stále nedošlo k nějaké změně?Bluesmani mají o 7 bodů více a jeden zápas méně a trenér je vyměněn a tady se asi opravdu čeká, až CBJ odpíská celou sezonu. Na druhou stranu změny přes mrtvoly taky nejsou ok a jestli CBJ vymění Nashe, tak ztratí jediného mediálního tahouna(Carter by sice tuhle roli mohli plnit, ale určitě né z ložnice a sám o sobě toho moc nezmůže) a věřím, že potom dlouho žádného nezíská.
Tak odchod Arniela je už prý na spadnutí, ale s tím nástupcem to ještě není úplně jasné a tak si asi ještě nějaký ten den, dva, možná i tři počkáme. :roll: :D
Ale s tím Arnielem si stále stojím za svým. On je dobrý trenér, ale tohle mužstvo je absolutně nefunkční a to dlouhodobě. Kostra týmu je dalo by se říci už nějaký ten rok pohromadě, ale výsledky žádné a tím pádem to chce doopravdy spíše změny v šatně.
Zkrátka jak už jsem psal dříve - posunout ho na post asistenta, protože bych o něho nerad přišel.

Co se týče výměny Nashe...Nooo tohle je těžká otázka. Je jasné, že touhle výměnou by nastala úplně nová éra Columbusu a co se týče mého názoru tak já jsem asi pro. Tohle by mohla být ta výrazná změna v naší organizaci a doopravdy se posunout někam dál.

Ale koho za něho, že? Jelikož ta naše "obrana" prostě neexistuje tak by se mi líbil pravý lídr defenzivy, který ji dokáže táhnout a posunout o level výše. Poté je tu také možnost požadovat za něho gólmana, ale tady bych spíše preferoval toho lidra do obrany.
Hlavně se neunáhlit a nevzít za Ricka ihned první nejlepší nabídku.

Uvidíme co se stane...jsem zvědavý. :)
Už jsem to tady psal jednou před pár dny, to se zdál Nash ale nedotknutelný. Tedy Nash za Doughtyho, ihned a bez lítosti. Ještě bych k DD možná přibalil Pennera.

A pokud budou BJ i bez kouče, tak si mohou vzít i Murraye. Minimálně obranu srovná (dobře, tedy maximálně).
Nash za Doughtyho asi není ve formě Drewa moc reálná výměna, jedině ještě přibalit Berniera. Tomu by asi taky prospěla změna, protože se o něm pořád jen mluví a kde nic tu nic ;).Osobně bych to spíše viděl na trade do NSH za Weber/Suter + Lindback a jelikož ani jeden není pod smlouvou, tak ještě nějakého hráče nebo pick ;)
Dawe4 píše:Tak odchod Arniela je už prý na spadnutí, ale s tím nástupcem to ještě není úplně jasné a tak si asi ještě nějaký ten den, dva, možná i tři počkáme. :roll: :D
Ale s tím Arnielem si stále stojím za svým. On je dobrý trenér, ale tohle mužstvo je absolutně nefunkční a to dlouhodobě. Kostra týmu je dalo by se říci už nějaký ten rok pohromadě, ale výsledky žádné a tím pádem to chce doopravdy spíše změny v šatně.
Zkrátka jak už jsem psal dříve - posunout ho na post asistenta, protože bych o něho nerad přišel.

Co se týče výměny Nashe...Nooo tohle je těžká otázka. Je jasné, že touhle výměnou by nastala úplně nová éra Columbusu a co se týče mého názoru tak já jsem asi pro. Tohle by mohla být ta výrazná změna v naší organizaci a doopravdy se posunout někam dál.

Ale koho za něho, že? Jelikož ta naše "obrana" prostě neexistuje tak by se mi líbil pravý lídr defenzivy, který ji dokáže táhnout a posunout o level výše. Poté je tu také možnost požadovat za něho gólmana, ale tady bych spíše preferoval toho lidra do obrany.
Hlavně se neunáhlit a nevzít za Ricka ihned první nejlepší nabídku.

Uvidíme co se stane...jsem zvědavý. :)
S Arnielom to mas odkial?

Jeho odchod by ma hneval, mal uspechy ako assistent, Ruff mal na neho len slova chvaly, nasledne ako trener v AHL (cena za najlepsieho trenera sa nedava hocikomu), unas pohorel, po dobrej sezone. Pritom nie on, ale podla mna hra brankara, ked sa obrancovia necitia isti a z toho pramenia chyby, je alfou a omegou.. o zraneniach nevraviac. My nemame taky siroky kader ako Pens, a najma... nemame tak kvalitneho brankara. Vsimnite si hru Stars, obrana sa citi dobre, pretoze vie, ze Lehtonen vytiahne klucovy zakrok, co ma vplyv na jej hru a nasledne dobra obrana zlespuje vykony brankara. U nas? Mason hra nic uz tretiu sezonu, pritom sa mu vychadza maximalne v ustrety, cim si nie je ista obrana a nasledne sa to na Masona prenasa este viac.

Carter s Bollom sa maju vratit na zapas s Chicagom, podla mna sa po tomto tyzdni rozhodne, ja by som ale nevyhodila trenera, ale skor prevetrala satnu a ked mam na mysli prevetrat, tak radikalne prevetrat. Ale Ricka by som urcite nemenila. Arny by mal dostat sancu s plnym kadrom (a najma novym brankarom). Je ale zaujimave, ze Hitchovi hraci nedoverovali, kym Arniel ma stale ich podporu.

Len ma zaraza, ze prehra a ziadna vymena, mozno sa caka na Cartera s Bollom a po zapase s Chicagom sa definitivne rozhodne, kto sa bude pakovat. A ze nam Jared a jeho entuziazmus plus skvele forcekovanie a najma Carter pomozu.
Spomínate tu možnosť výmeny Nasha. Ja by som sa vôbec nečudoval ak by sa ho Armstrong pokúsil získať k nám. Pri jeho agresivite a zrejme aj nervozite z výsledkov je to dosť možné. Protihodnota? Takisto by ma neprekvapilo ak by Vám bol za Ricka ponúknutý Oshie alebo Berglund.
Plus samozrejme niečo navyše od STL.
mt-svk píše: Jeho odchod by ma hneval, mal uspechy ako assistent, Ruff mal na neho len slova chvaly, nasledne ako trener v AHL (cena za najlepsieho trenera sa nedava hocikomu), unas pohorel, po dobrej sezone. Pritom nie on, ale podla mna hra brankara, ked sa obrancovia necitia isti a z toho pramenia chyby, je alfou a omegou.. o zraneniach nevraviac. My nemame taky siroky kader ako Pens, a najma... nemame tak kvalitneho brankara.
Neřekl bych, že Pens mají nějak extra široký kádr. Mají vynikajícího trenéra, propracovaný systém, do kterého stačí dosadit 'jakéhokoliv farmáře' a on pro ně bude dělat dobrou práci. Letestu je výjimka potvrzující pravidlo :sarcasm:
Bluesfan píše:Plus samozrejme niečo navyše od STL.
iste, vrece pukov a dve hokejky... :D
Ale práve dnes sa spomínali nejaké možné mená do výmien a často sa spomínal práve Ian Cole, ktorého dnes vraj iba pripomenú potenciálnym záujemcom, Berglund sa spomína veľmi často a taktiež Nikitin.
Ale Oshieho by som sa ja určite nezbavoval a verím že to tak vidia aj kompetentní, je to hráč s veľkým potenciálom. Potrebuje len pevnú ruku.
kisin píše:
mt-svk píše: Jeho odchod by ma hneval, mal uspechy ako assistent, Ruff mal na neho len slova chvaly, nasledne ako trener v AHL (cena za najlepsieho trenera sa nedava hocikomu), unas pohorel, po dobrej sezone. Pritom nie on, ale podla mna hra brankara, ked sa obrancovia necitia isti a z toho pramenia chyby, je alfou a omegou.. o zraneniach nevraviac. My nemame taky siroky kader ako Pens, a najma... nemame tak kvalitneho brankara.
Neřekl bych, že Pens mají nějak extra široký kádr. Mají vynikajícího trenéra, propracovaný systém, do kterého stačí dosadit 'jakéhokoliv farmáře' a on pro ně bude dělat dobrou práci. Letestu je výjimka potvrzující pravidlo :sarcasm:
obrana pri zraneni:

michalek, letang, martin, lovejoy, engelland

nasa pri zraneniach a distanci

tjutin, russell, johnson, savard, moore, clitsome (tak hrala jeden zapas)

neskor

tjutin, wisniewski, russell, moore, clitsome, johnson (bez martinka s methotom)

a to neratam brankara, ked si porovnam Fleruyho s Johnsonom a nasu dvojicu Mason - Sanford/York, najma trageda Masona.... no by som rada videla hrat Pens pred brankarom ako Steve, vsak keby za vsetko mohla obrana, budiz, ale kazdy brankar ma plno zakrokov, kedy podrzal tim a tim padom stuplo sebavedomie obrany... kedy mal take mason? asi v prvej sezone

a to este mali Pens vzdy aspon jedneho kvalitneho centra, minimalne Staala, my mame co? Mladuckeho Johansena, ktory je z nasich centrov asi najlepsi, Carter hral zdravy len dva zapasy, takze to neratam

a aj by sme menili, ale nemame koho na zisk dobreho hraca, pretoze Umberger je columbus boy, ten neodide a Vermette s Brassardom zase az taku cenu nemaju... inak, brassard hral nic aj pod hitchom po zraneni, a ten system mal... u nas je to snad zakliate, u nas moze prist aj duch svaty aj tak sa nic nezmeni.. a ked niekto chce, v v druehj sezone si to uz nemoze dovolit (posadit kazdeho bez milosti)

jedine keby CBJ kupil niekto iny, kto kasle na lokalpatriotizmus

EDIT: teraz kukam, sme 4 najlepsi v poradi v pocte striel na nasu branku 27,9%, napriek zdecimovanej obrane, a predsa mame najhorsi golovy priemer!!!
Pens hráli zase jeden či dva zápasy s Parkem na centru 2.lajny. V Pittsburghu prostě dokážou nahradit klidně až 5 hráčů základní sestavy a nemusí to být až tak vidět, ale pokud podobný problém nastane u Columbusu, je to průser. Což si v podstatě sama napsala.
Vy máte kvalitní centry. To, že hrají prd, je věc druhá.
kisin píše:Pens hráli zase jeden či dva zápasy s Parkem na centru 2.lajny. V Pittsburghu prostě dokážou nahradit klidně až 5 hráčů základní sestavy a nemusí to být až tak vidět, ale pokud podobný problém nastane u Columbusu, je to průser. Což si v podstatě sama napsala.
Vy máte kvalitní centry. To, že hrají prd, je věc druhá.
Už jsem to psal někde jinde, ale přesně se to hodí i tady. Se špatným útokem, ale kvalitiní obranou a brankářem se dá hrát a vyhrávat, naopak to nejde. Obrana a golman CBJ je pro smích a stím by nic neudělali ani Sedini s Ovcou a Malkinem dohromady..
Dospela som do stadia, a v klude, ked mi je NHL total ukradnuta... vcitane CBJ. Asi starnem, alebo dostavam rozum.
mt-svk píše:Dospela som do stadia, a v klude, ked mi je NHL total ukradnuta... vcitane CBJ. Asi starnem, alebo dostavam rozum.
Alebo naopak. :scare:
Tak to je spíše rezignace a možná je to lepší na chvíli vypustit, protože fandění má být zábava a né trápení ;) Nám všem si ukázala, že jsi opravdu skalní fanda a kloubouk dolů :klobuk_dole: :klobuk_dole: , že to na tebe přišlo až teďka, protože jsem si začínal myslet, že jsi masochistka ;) :bitka3: :bitka3: :D
Tak a je to tady, ja jsem ti to rikal jeste vcera mt :D Opravdu mate Marka Letesta za 4.kolo draftu. Nemate uz co ztratit, Letestu zas neni uplne ztraceny pripad i kdyz u nas uz opravdu prazadnou perspektivu nemel. Vas 4th round je defacto neco jako pozdni 3rd round, pro nas tedy dobry return (vice z toho opravdu vytriskat neslo) a signal ze Sid se v blizke dobe vraci.

Good luck, Mark! Kdyz uz nic jineho, je to velmi slusnej chlap kteremu opravdu nejde prat nic spatneho... Nevim jestli Columbus je to prave, ale alespon to nebude mit daleko od sve rodiny a bude mit sanci stabilne hrat.
Letestu umí hrát i na křídle? Jinak tento krok nedává žádný smysl, pokud to není předzvěst výměny Brassarda nebo Vermetta ;)

edit: oooo teďka vidím spekulaci na nhlpro.cz L.Shenn za Brasarda, tak to bych bylo super :wave:
Na kridle snad jeste nikdy v zivote nehral... Takze asi ne. jeste je dost dobry na vhazovani, ale jinak samozrejme tohle samo o sobe pro BJ´s nic neresi.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS