Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zaujimave. Dnes u vas v brane McKenna :cool:
Steven píše:Zaujimave. Dnes u vas v brane McKenna :cool:
No zaujímavé...1m v čudu...Mike by post dvojky potrebnej za Brodeurom v pohode zvládol, ale níééé, niéééé, Lou musí podpisovať rovnako starého Švéda za 1.5 mega. (a to som vždy mal Hedberga rád, ale...) Ja som chcel aby dostal v tomto ročníku šancu práve on, vždy mi prišiel lepší ako Danis a keďže sme sa ho nehodlali podpísať a Marty chcel aj tak stále odchytať maximum, tak to malo zostať.

Takže: :cool: / :hroza:
Getzo5 píše:
Steven píše:Zaujimave. Dnes u vas v brane McKenna :cool:
No zaujímavé...1m v čudu...Mike by post dvojky potrebnej za Brodeurom v pohode zvládol, ale níééé, niéééé, Lou musí podpisovať rovnako starého Švéda za 1.5 mega. (a to som vždy mal Hedberga rád, ale...) Ja som chcel aby dostal v tomto ročníku šancu práve on, vždy mi prišiel lepší ako Danis a keďže sme sa ho nehodlali podpísať a Marty chcel aj tak stále odchytať maximum, tak to malo zostať.

Takže: :cool: / :hroza:
v prvé řadě s Burnsem je to smutné :cry: RIP
Co se týče Hedberga tak ten mě vůbec letos nepřesvědčil, po tom co předváděl minulou sezonu v Atlantě jsem čekal kvalitní posilu do brány ale chytá zle bohužel. Před sezonou to byl podle mě dobrý tah Loua právě po te sezoně u Trashers....nevím co se s ním stalo...( s Dannisem jsem jako z dvojkou neměl problém) každopádně v brankovišti do budoucna máme ku*va problém....žádný golman v naši organizaci nemá na jedničku podle mě
Martin #27 píše:v prvé řadě s Burnsem je to smutné :cry: RIP
Co se týče Hedberga tak ten mě vůbec letos nepřesvědčil, po tom co předváděl minulou sezonu v Atlantě jsem čekal kvalitní posilu do brány ale chytá zle bohužel. Před sezonou to byl podle mě dobrý tah Loua právě po te sezoně u Trashers....nevím co se s ním stalo...( s Dannisem jsem jako z dvojkou neměl problém) každopádně v brankovišti do budoucna máme ku*va problém....žádný golman v naši organizaci nemá na jedničku podle mě
Frazee každopádne. McKenna by mal byť ideálna dvojka, takže podobne a ako Clérmont, tak Wedgewood potrebujú minimálne tri roky, až potom sa uvidí. Máme jeden aj to už začína byť Martyho zdravotný stav ošemetnou záležitosťou. Situácia nám čiastočne praje - trh s gólmanmi je viacmenej presýtený, gólman už nie je tak kľúčová postava akou musel svojho času byť Brodeur či Roy a ich ceny klesajú, takže až Marty skončí, budeme hľadať v okruhu gólmanov ako Nitty cca. Rád by som videl Greissa poriadne chytať nech viem, čo v ňom je. O dva roky totiž bude v ideálnom veku a poriadnu šancu nedostal. Rovnako tak tam, kde je súboj o jedničku napätá, tam je naša šanca. Pravda, nový Brodeur sa bude hľadať len zťažka a s tým ani veľmi nerátam, žeby sa taký zázrak podaril. Ale rozhodne to už nevyzerá tak čierne ako som si ešte pred dvoma rokmi myslieť musel. :smile03:
Dnes teda McKenna...pretože doteraz chytal Hedberg tužku a iba ak odchytá určitý počet zápasov, zarátajú sa mu jeho bonusy (ktoré teda dohromady činia ten spomenutý 1.5m) :?: Možné... alebo chce J-Mac riskovať pri labutej piesni, alebo takýto rozkaz dostal od Loua, do hláv im nevidíme.

tak kdyby Burnsie neonemocnel tak myslim ze resime kdo je trenerem. Hodne jsem toho o jnem a jeho nemoci cetl a tak vim ze na to on i jeho rodina byli pripraveni,( sam rikal " Nesmutneme ze to konci, radujme se ze to bylo." ) ale co me vazne sere je ze mu NHL neumoznila vstup do HOF kdyz si jeste mohl tuto poctu uzit. Kazdopadne jeho smrt je velka ztrata pro vsechny.

Co se tyce jinych prispevku, myslim ze nejhorsi vstup do sezony to neni, myslim ze v sezone 83/84 to 2 -18-0
Nejlespi utocnik je novacek? nevim koho myslis, ale podle me je nejlepsi Zubrus. stejne tak nejlepsi obrance je White.
McKenna je vystrel do tmy a je to opravdu asi jen labuti pisen Jmaca. Jsem zvedav co bude nasledovat po dvaceti zapasech kdy Lou bude hodnotit. Zmeny asi prijdou ale neocekaval bych nic velkeho. Mozna ze poleti jen Oates a probehne nejaka vymena.
Aj niečo je lepšie než nič megaton... Inak čo sa týka tých mien, tak Zubrus-Tedenby, White-Taormina. Samozrejme to bolo myslené hranične a ako Dainius tak Colin nie sú prekvapenia, pokojne aj mladých do toho termínu zarátať možno. :wink:

EDIT o 3:31 a.m.: kašľať na zdvorilosti - Tedenby JE náš najlepší útočník. :wave:
no uz sa to tu pre zmenu prehana s tedenbym? :lol2: po josefsonovi a taorminovi do tretice vsetko dobre,vsakze :smile03:
tak ako u prvych dvoch potencial ma, s vysokou pravdepodobnostou sa presadi uplne..casom a prave tedenby ma parametre byt takzvanym hviezdnym utocnikom z tych nasich vsetkych prospektov.. strelil pekny gol,dobre si nakorculoval(bola to taka devils akcia konecne,makal a do utoku slapal riadne) len sa musi este velmi vela ucit a zosilniet,stacilo donho tuknut telom a tedenby bol vzdy o dva metre hodeny dozadu a bez puku..zatial sa presadil v time ktory vsetko prehrava a ma zranenia.. robit z neho uz teraz genia je smiesne(mozno sa to hodi tak na hfboards a im podobne kde su po par dobrych vykonoch z hraca uneseni a po par zlych by ho najradsej utratili(clarkson) :)

McKenna-zas nechapem ako sa dospelo k nazoru ze by bol dobra dvojka?? je to priemerny ahlkar nie dvojka pre devils..ak sa tu niekto vie uspokojit s kvalitou takych hracov u devils tak by mal byt potom spokojny aj s terajsim umiestnenim. ak minuly rok chytal dobre na farme tak tento rok sa to zatial nedeje.frazee chyta o trochu viac a ma aj lepsie cisla(sice slabe ale vse je lepsie ako 3.7 a 88% v 7 zapasoch) videl som ho chytat za tampu, v tohtorocnom pripravnom zapase a dnes.. no nic moc to teda nie je.. radsej by som bol keby dnes chyta frazee, ten ma pre nas aspon perspektivu..
hedberg bol v dobe ked sa podpisal dobry kauf, terajsie zranenia brodeura su toho dokaz.. len hedberg zabudol na minulu sezonu a chyta tak ako roky predtym..

inak k zapasu s blues neni co pisat,chvilu to vyzeralo lepsie asi pre mizernu hru blues kedze kazdy druhy puk nahrali nam.. inak tak ako obvykle, len bolo vidiet vacsiu snahu. vyzdvihol by som eliasa a potom dobre zahrali aj rolston,clarkson-konecne, a tedenby..

skor otazka kto bude nas novy couch?
Jj, Tedenby je Boh, nad neho nikoho niet, najlepší prospect od doby Crosbyho... :hroza: Samozrejme, že je to len začiatok, že len ukazuje potenciál, brať to doslovne je v kontexte ostatných komentárov, kde ho posielam dole, vytýkam to a tamto je z tvojej strany smiešne. McKenna je priemerný brankár, dočasná dvojka je ale dostačujúca, pokiaľ by podával dobré výkon, prečo nie... Ak nie si Boston, kde nájdeš mnoho lepších? Áno dosť, ale my potrebujeme riešiť hlavne jedničku, lebo čoskoro Marty nevydrží pohromade. Koľko lepších dvojek sme mávali za posledné roky? Clemmer a dosť... Nechytal vôbec zle, vlastne aj v pre-season bol lepší než Hedberg. Jeden milión rozdiel... Ak si fakt myslíš, že Frazee je perspektíva...na dvojku možno áno, na viac nemá IMO, v takom prípade máš pravdu. Včera to ale bolo správne rozhodnutie, nech prišlo od kohokoľvek.

Kto bude nový gauč, to fakt neviem... :giggle:
pro trenery, pro Loua a koneckoncu i pro nas
Fx07A8dZAPU&feature=related[/youtube
nase presilovka venku? vyuziti 1 slovy JEDNA z 39. To je to co nas srazi.
dunim píše:no uz sa to tu pre zmenu prehana s tedenbym? :lol2: po josefsonovi a taorminovi do tretice vsetko dobre,vsakze :smile03:
tak ako u prvych dvoch potencial ma, s vysokou pravdepodobnostou sa presadi uplne..casom a prave tedenby ma parametre byt takzvanym hviezdnym utocnikom z tych nasich vsetkych prospektov.. strelil pekny gol,dobre si nakorculoval(bola to taka devils akcia konecne,makal a do utoku slapal riadne) len sa musi este velmi vela ucit a zosilniet,stacilo donho tuknut telom a tedenby bol vzdy o dva metre hodeny dozadu a bez puku..zatial sa presadil v time ktory vsetko prehrava a ma zranenia.. robit z neho uz teraz genia je smiesne(mozno sa to hodi tak na hfboards a im podobne kde su po par dobrych vykonoch z hraca uneseni a po par zlych by ho najradsej utratili(clarkson) :)
:yes: přesně tak dunime souhlasím do posledního slova...Getzo začíná jít v kolejích mt-svk a Filatova v topicu Columbusu :D Včera jsem viděl 2 třetiny, 3. jsem nevydržel byl jsem k.o .... Getzo že nevyzdvihneš po včerejšku Clarksona?? Včera s Eliášem náš nejlepší hráč!! jestli tak bude pokračovat tak je starý Clarkie zpátky!! s Tedenbym jsem to popsal výše stejně jak dunim..ten kluk je skvělý ale v prvé řadě prostě musí zesílit!! Hlavně at už je nový coach ty prohry mě fakt strašně jebou, nejsem na to zvyklý :x
uz je tu v poslednej dobe strasne vela smiesnych veci :D (aj ten moj gauc ked tak nan hladim, mozno by pomohol v rest room k lepsim vykonom :) ) ale uz je toho moc...

takze pri starnucom golmanovi od ktoreho sa cakaju zranenia a menej odchytanych zapasov by to mckenna ustal?? na zaklade coho to tvrdis?? priviest kvalitnu a zaplatenu dvojku bol od loua dobry a prezieravy tah..to ze vybral hedberga sa ukazuje bohuzial ako chyba,vzhladom ako sa vyvrbila situacia s golmanmi v lige,(za kolko a kde chytaju kvalitnejsi golmani podpisani neskor) dokonca ako velka..

skor porovnavat hedberga s Mckennom podla pre season a pouzit to ako argument je vzhladom na ich kariery smiesne..

neviem urcit na co bude mat frazee, videl som ho chytat len tretinu a s golmanmi je to vselijake,ale prave som sa dozvedel..
vcera:
Martin: žádný golman v naši organizaci nemá na jedničku podle mě
getzo: Frazee každopádne.
dnes:
getzo: Ak si fakt myslíš, že Frazee je perspektíva...na dvojku možno áno, na viac nemá..

ale pravdepodobne som nechapavy a predpokladam ze ako obvykle ked sa tu objavi nieco taketo tak si to myslel uplne inak..(priznavam sa, som vinny v plnom rozsahu)

kolko lepsich dvojek sme mali za posledne roky v porovnani s McKennom? to nemozes mysliet vazne..vsetky getzo ..vsetky(povedzme za poslednych 15 rokov).(ked to beriem pri jeho sucastnej vykonnosti. samozrejme budes mat pravdu ak teraz zacne Mike chytat ako clemmer). nemusim ti pisat mena dvojok za posledne roky to mi je jasne..pri vsetkej sudnosti si myslis ze McKenna by momentalne medzi ne patril?? a zopakujem otazku ze ak ano tak cim ta vo svojej doterajsej kariere presvedcil? :hroza: snad nie tym ze: pokiaľ by podával dobré výkon, prečo nie?

riesenie nasej brany v buducnosti si uz popisal..a to presne..cez UFA (a cakat ci sa prejavi frazee alebo vyskocia golmani z posledneho draftu)

ale to je vsetko daleka alebo uz blizsia buducnost,mna zaujima momentalne pritomnost takze..
kto by mohol byt nasim novym gaučom? ake ma lou moznosti?
Len postupne a heslovite. Na Tedenbym sa nerozchádzame ani neFilatovatiem, akurát som pochválil to, čo je dobré. Vo všetkých komentároch píšeme s obmenami to isté, prečo by jeden smajl mal niečo meniť? K tej vsuvke: Frazee každopádne...na to tiež nemá! Tam bol vyjadrený súhlas s Martinom. :wink: Hedberg mohol byť dobrý krok, ale v situácii, keď ideš podpisovať hráča za 100m, keď ti v treťom útoku hrá hráč za 5 mega, ktorého sa nemôžeš zbaviť, riskuješ ak podpisuješ v podstate rovnako starého gólmana (len s chudobnejším lekárskym záznamom) za o pol milíona až milión viac než majú platy ostatné dvojky v tímoch, s výnimkou Gustavssona a Niemiho napr. Riskuješ so zdravím, riskuješ s formou, riskuješ s navrátiteľnosťou financií nehovoriac o fakte, že zaoberajúc sa minulosťou, Marty chcel odchytať čo najviac silou mocou. Že už to nejde dnes, to je vec druhá. Či som veril McKennovi? Povedzme, že áno. Lowell som vlani kvôli mladíkom celkom sledoval a aj keď nemal závratné čísla ako Bernier, chytal dobre. Že mal lepšie čísla ako Hedberg zmieňovať nebudem. Jednak sme sa bavili v rovine, že je pred sezónov a žiaden Hedberg tu nie je, v druhom rade AHL. Pre-season je pre sezónu ho*no platná, ale aspoň ukazuje formu, tam to bolo dosť citeľné dokonca, čo ma nepríjemne prekvapilo. A kto mi chce povedať, že okrem 1.5 tretiny v zápase s Chicagom v priemere chytal Moose dobre... Nesnažil som sa o žiadne empirické hodnotenie, šlo o môj názor či presvedčenie, na ten má každý vlastný pohľad. Ja nikomu ten jeho neberiem ani ho neznehodnocujem... Tá otázka nebola moc seríozna, bola upečené doslovne, tesne pred odchodom na bus, takže ak by som mohol, vzal by som ju späť. Zas na druhú stranu...kde berieš tú istotu, či na základe čoho súdiš, že sa tak nemôže stať? Na základe dvoch zápasov? Ak nemôžem dané tvrdenie tvrdiť ja, nemôžeš ani svoje ty. :wink: Tým nechcem povedať, že on by tou dvojkou byť mal. Zmysel toho celého bolo, že v lete sa to dalo zariadiť aj ináč a mohol ( :!: ) dostať šancu. To je všetko.

K trénerovi som sa už za seba vyjadroval v príspevkoch vyššie, sú tam spomenuté aj niektoré možnosti, teraz prezentuj svoj názor ty/vy.

RE Martin: Nevyjadroval som sa k zápasu prakticky vôbec, akurát som pochválil Teddyho. Myslíš, že bol sám, kto si zaslúžil pochvalu? No ták. Áno, Clarkie a aj Rolston dokonca hrali dobre... P.S.:Don`t say those BS about Columbus, please.
We honestly lost this game because an official decided that a goalie must control the puck for 15 seconds before the whistle can be blown.

I am still ****ing pissed off.

Reply: I am not sure if am more pissed off because the refs screwed us on multiple calls or because Mac just stood there and showed no ****ing emotions about those calls.
Svätá pravda. :x

Inak na HFB (dunim: ak hovoríš o main board tak súhlasím, ak od Devils Boards tak ostro protestujem) sa v diskusii opäť objavilo niečo s čím nemožno inak než súhlasiť - najväčšou Louovou chybou tohto desaťročia bol nepodpis s Rafalskim a nie fakt, koho z mužstva pusti, hráči nie sú majetok, ale to, kým ich nahradil. V posledných rokoch sa riešenie situácie v obrane - zmluvy, zameranie, konkrétne mená - dajú nazvať fiaskom. Česť výnimkám ako Volchenkov, to je ale typ, kde človek nemá veľa šancí "šliapnuť vedľa" ako sa hovorí...

Inak...keď sa tak nad tým zamyslíme. PO by bol zázrak pokiaľ sa nezmení niečo v okamihu. Aj keď sa zmení, stále sú to tí istí hráči a tak rozbehnutá sezóna ako je a to na osobnosti v tíme samozrejme pôsobí. Tak ako som písal hore, je pre mňa ťažké očakávať, že výmena trénera urobí zázraky aj keď verím, že isté, nie markantné zlepšenie by priniesla. Ako ale poznám Loua, veľké zmeny sa diať nebudú, môžme sa spolu staviť...
to s tym frazeem a kazdopadne chapem..mne to bez dalsieho slova za tym davalo vyznam ze ma na to..za to sa samozrejme ospravedlnujem..

lou hedberga riesil rychlo, bol po dobrej sezone,je sved a u fanusikov oblubeny,preto zrejme k nam privedeny a aj preplateny.. k tomu podotykam bol podpisany na zaciatku prestupoveho obdobia.. vtedy este nebola situacia u golmanov taka,ze na konci leta si este kopa kvalitnych bude zhanat pracu za minimum..rozhodnutie mat kvalitnu dvojku bolo spravne..uz len preto ze brodeur je zas zraneny a pomaly sam chape(myslim ze ty si ho tu citoval,ze kondicka nieje to co byvala). k tomu sa nehladelo na miliony kedze tím sa skladal na boj o SC..ilju mal povodne na 6 mega a ratat s tym ze nebude nikoho vymienat lebo ilja sa bude riesit tak dlho tiez nemohol predpovedat.

presne tak, pre season ukazuje ho*no a a ta forma? to by bol brodeur po kazdej pre season od vyluky na farme, keby sa to berie ako ukazovatel formy u golmanov.. hedberga sa nezastavam, chyta mizerne ale to neznamena ze sa nezlepsi..

K McKennovi,je mi jasne ze mu veris po minulom roku..tento rok to nedokazuje..okrem toho az tak dobry vykon nepodal,dokonca si dal nestastny vlastny gol..cisla na farme ma tento rok otrasne a frazee je aspon podla nich a nasadzovania tento rocnik lepsi..mal dostat sancu on podla mna.. to ze mal lepsie cisla ako hedberg je dobre ze nespominas z uvedenych dovodov a vlastne bolo zbytocne to spomenut..

presne ta otazka o lepsich dvojkach bola priserna a skoro mi sanka padla :D

k trenerovi som sa tu uz 2x vyjadril minuly tyzden
dunim píše:k trenerovi som sa tu uz 2x vyjadril minuly tyzden
Mená? Dôvody? Možno som slepý ale ja nič na hodenie očkom nevidím. :?
kedze to bolo minuly tyzden a na konci prispevkov o inom tak je jednoduche to prehliadnut...napisal som mike keenan do konca sezony.
dovody? nechcem theriena ani hitcha. keenana neznasam ale prave on je ten typ co by mal dat nas tim dokopy podla mojho nazoru.. skuseny,uspesny(sice po vyluke ehm ehm). boli problemy u nas v satni medzi hracmi a sutterom,aj lemairom. a Macovi ilja tiez chodil neskoro na predzapasove porady,ci sa mu hraci flakali na treningu. nemyslim ze by sa problemy tohto typu pri nom stratili, skor si myslim ze hraci by si velmi dobre rozmysleli ako sa budu spravat. okrem toho co viem,je schopny taktik..ak nesedel jeden system v calgary,tak ho pocas sezony proste prekopal(alebo sa pokusil) :D na rok dobra volba. bud by sa osvedcil, alebo v lete bude lepsi vyber ako teraz.

uz od leta sa spomina haviland,neviem o nom v podstate nic trenerske. pred vymenovanim Maca som si este kontroloval koho a ako uspesne trenoval,ale tazko sa je vyjadrit o nom.
a uvolnil sa gordon.. :ja_neviem:
skor si myslim ze tento tim potrebuje skuseneho a nedemokratickeho trenera co ich da do laty a da tvar nasej hre konecne. (a nie je to hitch s therienom :-O ) preto keenan
The Devils announced Monday they have recalled defenseman Mark Fayne from Albany (AHL) under emergency conditions.

Fayne, 23, has one goal, three assists in 16 games with the Devils' top minor league affiliate. New Jersey's fifth choice, 155th overall, in 2005, Fayne posted a career-high 22 points (5g-17a) last season as a senior at Providence College (Hockey East).

The native of Nashua, N.H., measures in at 6-3, 215 lbs.

Proč zrovna ho?? :hmm:
Ten ešte svoj cup of tea nedostal, asi preto... treba skúšať nové veci... :lol2:
Getzo5 píše:Ten ešte svoj cup of tea nedostal, asi preto... treba skúšať nové veci... :lol2:
Zrovna teď jsme v situaci kdy si můžeme dovolit zkoušet mladíky :hroza: ( navíc na farmě máme beky kteří můžou kdykoliv zaskočit a mají na to! ) fakt toto nechápu
Martin #27 píše:Zrovna teď jsme v situaci kdy si můžeme dovolit zkoušet mladíky :hroza: ( navíc na farmě máme beky kteří můžou kdykoliv zaskočit a mají na to! ) fakt toto nechápu
Možno chceme stanoviť nový rekord ligy, keď zo sezóny už nič (sarcasm) :ja_neviem: :lol2:
A Eckford samozrejme riadnu šancu zas nedostane. Fayne, ****ing Fayne a Eckford nič. Nabúchal Macovu starú? :hroza:

EDIT: Greene ready to play. Takže Fayne bude asi len sedieť. ("they told me only to be ready to play")
EDIT2: A hlavne nech nezabudnú na Burnsyho :!:
HUUUUGE win tonight :!: 5-0, shutout pre Moosa (dnes ako boh :eek2: - 1st star), dva góly pre Arnieho (šikovne a s umom, 3rd star), Tedenby (kvôli vám sa nevyjadrim, zas dostanem označenie, že trpím Filatovovým syndrómom :haha3: 2nd well-deserved star) nepotrebuje komentár, Patty detto.

Iné poznámky:
- V PRVOM RADE VEĽKÉ "beriem späť" patrí Louovi - Mark Fayne bol výborný. Sakra, ja vlastne ani neviem či vôbec spravil poriadnu chybu. Rozhodne si ho ponechať na úkor OMG, ak takto bude pokračovať, má na to zostať v tíme na dlho. Je pravák a mladý def. bek s takým positioningom a zodpovednou hrou. Nuž, som prekvapený, príjemne. :good:
- Clarkie už hrá dobre. Mohol by prestať stále padať na prdku ( :D ) ale inak je tam viac energie, múdrejšia hra. Dostáva sa do toho.
- Zubrus je stále beast
- Že Tedenby nakopol Arnotta s Eliášom a pokropil ich živou vodou som už spomínal, nevadí, spomeniem znova
- Kovy už by nemusel stále dokazovať, že nie je sebec a namiesto prihrávok strieľať, od toho tam je! Inak sa zápas od zápasu zlepšuje.
- Vasyunov opäť nadpriemer
- PP stále potrebuje zlepšenie, rozloženie je dobré, ale v momente keď si to treba hodiť jednoducho na Kovyho a strieľať, posunie sa to na Pattyho a nič a naopak, keď sa to posunie na Kovyho, tak v momente keď to snáď nečaká len babička s Alzheimerom. Toto vyriešiť a Kovy bude góly ako proti Buffalu dávať pravidelne ako v Atlante.
- Obrana celkovo dnes viacmenej bezchybná. Páčil sa mi okrem Faynea aj Corrente
- Zajacovi chýba TOI a buddy Zach... :/ tým pádom toho v tretej lajne mnoho nenarobí a smerom dopredu stratil dravosť, to ale naberie... na PK je stále najlepší v tíme a jeden z naj v lige, aj tomu patrí dnešná výhra, eliminovať PP WSH je ťažká drina nech v poli hrajú akokoľvek.

:!: Páni, už proti Blues a aj dnes to bol DEVILS HOCKEY! Tam bol SYSTÉM! Vie mi niekto súdny vysvetliť, ako je to možné? Myslím, že je to viac tímová práca a Mac už je len figúrka. Tým pádom s tým ale nemám absolútne žiaden problém. Toto udržať a vylepšovať a pokojne ho nechať dotrénovať, kým sa nenájde niečo lepšie/kým na to nebude mať sám. Progres páni, progres. :cool:

Inak Tedenbyho ručičky...zlaté, ale čo vám budem hovoriť, oči máte a chválospevy keď je za čo asi príjmať zo strachu pred obvinením z kacírstva nechcete tak to necháme na inokedy...napr. na odovzdávanie Caldera :giggle: :lol2:

Obrázek

Keep it up. LGD! :wave:
No zajimavy vysledek a ja jsem normalne rad! Jersey porad za primou hrozbu nepovazuji :smile03: a nakopana prdel sebevedomych Capitals vzdy potesi! Na vas ale je treba hrat spis defenzivne a vy pak mate problem, jak se prosadit. A ne tahle lezerna a derava obrana Capitals... To vam trosku ulehcili. Ale kazdopadne cisty stit proti nim, to uz je trosku jina vec a je to velky uspech, respekt!
Jeden vyhraný zápas a už se tady pějí ody :D To jsou fans jaké by chtěl každý tým ;)
tak getzo suhlasim takmer so vsetkym a podpisujem sa pod to az na dve veci, tie neskor :)

hodnotenia hracov suhlas. len dodam ze clarkson bude zrejme padat na zadok celozivotne,kedze je to priserny korculiar :D ale som rad ze sa rozohrava a stava sa z neho stary dobry clarkson z poslednych 2 sezon.
Zajaca si vystihol tiez presne,on je do utoku tuto sezonu takmer nulovy :ja_neviem: ale v obrane to je iny pan..
som rad ze si vypichol correnteho-vyborny vykon.. fayne,hral fajne.co viem tak lou aj lemaire maju teoriu ze novacikovia hraju najlepsie prve dva zapasy po povolani,vtedy prinasaju energiu a hraju svoj najlepsi hokej(zeby sa tym pri tom toceni obrancov riadil lou s macom aj teraz? :D ) to ze tedenby pokropil eliasa a arnotta zivou vodou mozes pripominat a pisat stale :good:

teraz k nesuhlasom: system..pochybujem ze zrazu ho nasli na 21 zapas a zacali ho hrat..s blues som tam system nevidel veru,len vacsiu snahu a lepsi vykon ktory aj tak nestacil..a s divnymi rieseniami trenera(minuta do konca prehravame o gol a gionta na lade??)
dnes tam system bol, dokonca mnozstvo precisleni 2 na 1 a akcii 2 na 2 po zisku puku..tak som na to u devils zvyknuty :good: len skor mam pocit ze to bolo superom(tak ako pise atlantik) ale rad by som sa mylil,dalsie zapasy ukazu.

a druhy nesuhlas je PP..toto je jedna z najhorsich presiloviek ake som kedy videl..uz som o nej pisal takze strucne..
staticka! nikto pohybom,napriklad rw neodtiahne superovho obrancu,nevymenia si poziciu s hracom v strede.. prave tym pohybom sa uvolnuje priestor a ziskava cas na strelu,ked musi braniaci hrac vystupit a vratit sa na poziciu.
u nas trva kym sa dostaneme vobec do pasma(s tym sa bez pmd asi vela robit neda) ale ako pises elias ilja elias ilja..to je vsetko co sa tam deje..inde ziadny pohyb,prekvapenie..ked si zle nahraju alebo to zle nacasuju tak je ho*no z presilovky,vacsinou ani nebezpecna akcia..pre supera sa to strasne lahko brani..trenovat taku PP mozu do aleluja, kedze je uplne zla na dnesnu nhl, tak nam to proste nepomoze...

filatovov syndrom :lol3:

uz len chytit snuru 40-20 a budem aj spokojny :wave:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG