HUUUUGE win tonight

5-0, shutout pre Moosa (dnes ako boh

- 1st star), dva góly pre Arnieho (šikovne a s umom, 3rd star), Tedenby (kvôli vám sa nevyjadrim, zas dostanem označenie, že trpím Filatovovým syndrómom :haha3: 2nd well-deserved star) nepotrebuje komentár, Patty detto.
Iné poznámky:
- V PRVOM RADE VEĽKÉ
"beriem späť" patrí Louovi - Mark Fayne bol výborný. Sakra, ja vlastne ani neviem či vôbec spravil poriadnu chybu. Rozhodne si ho ponechať na úkor OMG, ak takto bude pokračovať, má na to zostať v tíme na dlho. Je pravák a mladý def. bek s takým positioningom a zodpovednou hrou. Nuž, som prekvapený, príjemne.
- Clarkie už hrá dobre. Mohol by prestať stále padať na prdku (

) ale inak je tam viac energie, múdrejšia hra. Dostáva sa do toho.
- Zubrus je stále beast
- Že Tedenby nakopol Arnotta s Eliášom a pokropil ich živou vodou som už spomínal, nevadí, spomeniem znova
- Kovy už by nemusel stále dokazovať, že nie je sebec a namiesto prihrávok strieľať, od toho tam je! Inak sa zápas od zápasu zlepšuje.
- Vasyunov opäť nadpriemer
- PP stále potrebuje zlepšenie, rozloženie je dobré, ale v momente keď si to treba hodiť jednoducho na Kovyho a strieľať, posunie sa to na Pattyho a nič a naopak, keď sa to posunie na Kovyho, tak v momente keď to snáď nečaká len babička s Alzheimerom. Toto vyriešiť a Kovy bude góly ako proti Buffalu dávať pravidelne ako v Atlante.
- Obrana celkovo dnes viacmenej bezchybná. Páčil sa mi okrem Faynea aj Corrente
- Zajacovi chýba TOI a buddy Zach... :/ tým pádom toho v tretej lajne mnoho nenarobí a smerom dopredu stratil dravosť, to ale naberie... na PK je stále najlepší v tíme a jeden z naj v lige, aj tomu patrí dnešná výhra, eliminovať PP WSH je ťažká drina nech v poli hrajú akokoľvek.

Páni, už proti Blues a aj dnes to bol DEVILS HOCKEY! Tam bol SYSTÉM! Vie mi niekto súdny vysvetliť, ako je to možné? Myslím, že je to viac tímová práca a Mac už je len figúrka. Tým pádom s tým ale nemám absolútne žiaden problém. Toto udržať a vylepšovať a pokojne ho nechať dotrénovať, kým sa nenájde niečo lepšie/kým na to nebude mať sám. Progres páni, progres.
Inak Tedenbyho ručičky...zlaté, ale čo vám budem hovoriť, oči máte a chválospevy keď je za čo asi príjmať zo strachu pred obvinením z kacírstva nechcete tak to necháme na inokedy...napr. na odovzdávanie Caldera
Keep it up. LGD!