Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
AndyF píše:No nabizej, prehanej.. A to upozornuju, ze Veseyho asi budu brzo poustet ZADARA.Joe S. píše:a čo by si chcelAndyF píše:Prosimvas, vymenim kohokoliv od Rangers..
Jako pred kazdym zapasem doufat, ze budou nadelovat, na to fakt moje Flyers duse nema..
Tak ja ti za nej dam Buraka
uz proti mne kujes plany coAndyF píše:Ten pristi tejden se hraje samostatne, nebo se pripoji k dalsimu?
ten tyzden bude predlzeny, takze to bude zaujimave
ja sa uz ale musim opät chytit, tento tyzden som opät pokapal na G, kde sa to vysledkovo hned ukaze, ale verim, ze Pekac si da konecne pauzu a Saros sa chyti (napr.uz dnes?) a neverim, ze Luo zopakuje traged tyzden (ten rozpis celkom ujde)
na konci tyzdna este jedno doladenie a Vatrano by uz mohol byt tiez fit, tak verim uz v nejaky opätovny vitazne pozitivny vysledok
veru, ako píše
nado mnou, to bol jeho návrh trejdu. Zjavne sa chce zbaviť hráčov rangers, čo aj verejne prezentoval, mohli aj ostatní niečo ponúknuť, ale boli leniví a teraz iba protestujú 
A ak by niekto neveril, tu je doslovná andyho citácia:
A ak by niekto neveril, tu je doslovná andyho citácia:
Za Zucca bych si dokazal predstavit Dzingela.. Ale nechci te oje*at..
10:4 s cepim, na to, že to bol súboj 2. s 3., tak môžem byť spokojný, ale nie som
vy*ebaný Iginlov gól, nebyť neho, bolo by to 12:4.
ale tryskáče včera
tento týždeň zasa náročný súper, Heny, bude to boj
a najmä keď v nedeľu ráno sa mi pri dvoch hráčoch objavilo DTD, pričom Anisimov je jeden z kľúčových hráčov pre mňa
najprv som si myslel, že sa blíži zápas s p*trikom
ale tryskáče včera
tento týždeň zasa náročný súper, Heny, bude to boj
v konecnom porazeneckom sucte, treba brat aj takuto, aj ked nic moc 2cifernu prehru
ak by som sa vyslovene zameral na korigovanie vysledku, tak to nejako zmixujem poriesim na tom G FA tahu, ale obetoval som to v prospech ziskania Sarosa+Colea (navyse navrat Vatrana sa uz blizi) a to, ze NAS akurat riesi btb
uplne zbytocnym tahom, bolo priskore dropnutite McKenzieho za zbytocnost menom Rust, v nasledujuci den prihodil McK shp a mohlo byt v tejto stat vyrovnane
nevadi, ide sa dalej, tento tyzden zrejme vysoko takticky suboj:D kde uz ale nejake 2ciferne trable nepripustam!, nasledujuce 3 tyzdne, co som tak omrkol, superi z dolnej casti tabulky, tak pevne dufam v opätpvny navrat do top3
ak by som sa vyslovene zameral na korigovanie vysledku, tak to nejako zmixujem poriesim na tom G FA tahu, ale obetoval som to v prospech ziskania Sarosa+Colea (navyse navrat Vatrana sa uz blizi) a to, ze NAS akurat riesi btb
uplne zbytocnym tahom, bolo priskore dropnutite McKenzieho za zbytocnost menom Rust, v nasledujuci den prihodil McK shp a mohlo byt v tejto stat vyrovnane
nevadi, ide sa dalej, tento tyzden zrejme vysoko takticky suboj:D kde uz ale nejake 2ciferne trable nepripustam!, nasledujuce 3 tyzdne, co som tak omrkol, superi z dolnej casti tabulky, tak pevne dufam v opätpvny navrat do top3
blbým FA ťahom sa vyhne iba ten, kto sa im vyhýba. Saros dobrá voľba, mne pomohol otočiť 2 matchupy ale potom sa mi vrátil Howard, a jeho poslali na farmu, tak drop bol jasnýcepi píše: uplne zbytocnym tahom, bolo priskore dropnutite McKenzieho za zbytocnost menom Rust, v nasledujuci den prihodil McK shp a mohlo byt v tejto stat vyrovnane
ale dlho to bol vyrovnaný matchup, ešte v sobotu, či v nedeľu to bolo 7:6, ale ofenzívnej sile v posledný deň asi nešlo klásť odpor (šajflí, laine, saad, karlsson) a do toho ešte Hellebuyck super výkon v bráne
bolo jasne, ze na body sa nechytam, aj ked ta A vyrovnana bilancia v zavere dna vyzerala lakavo:) ale v priebehu skorsich zapasov bolo vymalovane, preto skoda toho shp
aj ten tesny stav 6:7 svietil pred zapasom s tvojim Helebukom a kedze to tryskace davali doma s LOLoradom, uz pred zapasom bolo vymalovane...ale vdaka aspon za Iggyho trefu:)
ale ako som spominal, neveril som, ze sa opät zopakuje tak trgaicky G tyzden a hned v noci Pekac rulez, pricom dnes Saros a Luo s relativne hratelnymi supermi
po uvodnom dni som sa dostal do spravnej fazony, tak verim, ze dedek zvädne
predseda nacrtol - nie moc aktivita od Philadelphia Morons a taka zvlastnejsia aktivita:
od Humenne Flyers
kajo je casovo (hadam nie zdravotne) dlhodobejsie off, tam to nema vyznam natahovat, dnes opät benche Mason a spol.; tyzdne spät pravidelne benche
ff - Pavelec rulez:D tiez si myslim, ze to az tak nedava, co je skoda, lebo pri zvysenej aktivite to ma stale hratelne
hadam s tym predseda nejako nalozi
aj ten tesny stav 6:7 svietil pred zapasom s tvojim Helebukom a kedze to tryskace davali doma s LOLoradom, uz pred zapasom bolo vymalovane...ale vdaka aspon za Iggyho trefu:)
ale ako som spominal, neveril som, ze sa opät zopakuje tak trgaicky G tyzden a hned v noci Pekac rulez, pricom dnes Saros a Luo s relativne hratelnymi supermi
po uvodnom dni som sa dostal do spravnej fazony, tak verim, ze dedek zvädne
kajo je casovo (hadam nie zdravotne) dlhodobejsie off, tam to nema vyznam natahovat, dnes opät benche Mason a spol.; tyzdne spät pravidelne benche
ff - Pavelec rulez:D tiez si myslim, ze to az tak nedava, co je skoda, lebo pri zvysenej aktivite to ma stale hratelne
hadam s tym predseda nejako nalozi
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé