od
mt-svk » ned 06. lis 2011 13:30
Neviem, ci sledujes Columbus, ale urciti hraci hraju s prepacenim houby, menovite Vermette, vacsinu sezony Umberger, Mason, okrem dvoch zapasov, obrana nie je uplna, chyba nam Carter a pri vsetkej ucte, Brassard hrat prveho centra nemoze, dufala som, ze ano, ale nie, maximum druhy utok. A ked mas brankarov ako reseto (York je mlady, respektujem a nekritizujem) tak ti nepomoze nic, tu si videl, aku ma tim totalne narusenu psychiku. V minulej Arniel skratka posadil veteranov, a tim zapol... nechybalo vela a hrame PO (potom prisla Mason sria a znovu psychika dole). V tejto nemoze, podobne, ako by nemohol ziadny trener, len skus nechat sediet Umbergera, by sa hned videlo. No a k obrane, ak hraci vedia, ze brankar pusti vsetko, tak je nervozna, robi chybi a stane sa to, co sa stalo minulu noc. Vzdy, ked Mason zachytal, obrana bola hore a hrala na neuverenie dobre. A mna zaujima, ako ma trener prebrat Masona, ked tomu uz nepomohol prichod jeho trenera z juniorky minulu sezonu, prichod skuseneho veterana dve sezony, prichod kvalitneho trenera brankarov na plny uvazok tuto sezonu.... skratka nic, total nic. Len tam zavadzia, stolicka by chytila viac. Predstav si, ze vasa obrana ma pred sebou Masona, ako by hrala, kolko golov by ste dostali? U nas to je dlhodobe. Tu suhlasim s Dawem, jedina chyba Howsona je, ze prilis doveruje Masonovi, ktory nas zraza, teda aspon doveroval, v tejto by podla mna letel a prisiel by skuseny brankar... keby... keby.
Inak, udajne sme pred sezonou mali zaujem o Hedberga a Vokouna, ale uprednostnili ine timy.