Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hokejista nad 30 rokov nie je starý. :|
Getzo5 píše:Hokejista nad 30 rokov nie je starý. :|
24 rocny Brassard za obstaroznu herku, ktora moze hrat tak 3 sezony a dost? Obrazne povedane, samozrejme... . Nepoviem, ak by to bol superkvalitny hokejista, a la Pronger.

Ale, ako poznam Howsona, tak ako by nepristupil na trejd Brassard/Vermette za Correnteho a miesto v drafte, darmo si robis iluzie, ze by mohol, tak nepristupi ani na podobny trejd, ak by to samozrejme nebol superkvalitny obranca, a tym nemyslim len body, ale najma pohyblivost sklbena s vybornou defenzivou a cistenim priestoru pred brankarom.
mt-svk píše: Ale, ako poznam Howsona, tak ako by nepristupil na trejd Brassard/Vermette za Correnteho a miesto v drafte, darmo si robis iluzie, ze by mohol, tak nepristupi ani na podobny trejd, ak by to samozrejme nebol superkvalitny obranca, a tym nemyslim len body, ale najma pohyblivost sklbena s vybornou defenzivou a cistenim priestoru pred brankarom.
Henrik Tallinder and deal done :serus:
Takže Doughty za Nashe?
Nash nie je v ponuke, môžeš si vybrať Brassarda, RJ Hamburgera, Antoina Fernetta a ešte Dorsetta, za to by bol aj Drewiskie moc :angel:
Vzhľadom na potreby niektorých teamov má aj Nash mizivú hodnotu napr. Devils alebo Canucks. Taký šikovný hráč do prvého útoku k dobrému centrovi, inak žiadna sláva.
Joe S. píše:Nash nie je v ponuke, môžeš si vybrať Brassarda, RJ Hamburgera, Antoina Fernetta a ešte Dorsetta, za to by bol aj Drewiskie moc :angel:
Pravda je taka, ze vymenime jedneho z dvojice Vermette/Brassard, preferujem Brassarda a udrzat Vermyho. Umberger je nevymenitelny, ma silnejsiu poziciu nez Nash.. co je trapas nad trapas, len kvoli tomu, ze tu studoval /Ohio Buckeye/. Jemozne, ze bude vymeneny Rusell s Clitsomom, jeden z nich.
A mé hokejové srdce dále krvácí a přibývají do něho další a další rány. :cry: :verysad: :evil: :D

V sobotu už se na ten zápas kouknu a třeba to pomůže - Ne! Nepomůže to. :| Vážně nevím co si tady nalhávám. :? :D
Mason... ten troll. Pustit 4 goly z 11 striel, pritom Tornoto bolo schopne vystrelit len 18x kym my sme 39 krat. To drevo nam prehralo dalsi zapas, minimalne treti... vsak obrana si nie je pred nim vobec ista.... trejdnite ho aj za 7 miesto v drafte r. 2100, len sa ho zbavte :!: :!: :!: :!:
mt-svk píše:Mason... ten troll. Pustit 4 goly z 11 striel, pritom Tornoto bolo schopne vystrelit len 18x kym my sme 39 krat. To drevo nam prehralo dalsi zapas, minimalne treti... vsak obrana si nie je pred nim vobec ista.... trejdnite ho aj za 7 miesto v drafte r. 2100, len sa ho zbavte :!: :!: :!: :!:
Mason je presne ten istý prípad ako Raycroft, ale totálne. Škoda, Mason vyzeral nádejne, ale hviezdou sa nestane, do 2 rokov je z neho stabilná dvojka.
Po zapase jedno:

1. Posunutie Howsona na post prezidenta a zisk Dudleyho, alebo nechanie Howsona tam, kde je
2. Nechanie Arniela, ale dat mu vacsiu doveru a ukazat podporu s tym, ze bude moct posadit hracov aj nedotknutelnych
3. vyhodit polku timu a budovat konecne od draftovych pickov ako Edmonton, radsej par rokov bez PO a vybudovat kvaloitny tim, ako taketo platanie, len preto, ze majitel chce PO a basta!

Zostava by mohla byt:

xxx--Carter--Atkinson
Prospal--Johansen--Nash
Majorov--Jenner--Boll
Calvert--MacKenzie--Kubalik

Tjutin, Wisniewski
Moore, xxx/Martinek
xxx/Methot, Goloubef

xxx

to nie je PO zostava, ale tvorba noveho timu
Tak mě napadá, nebylo by přece jenom lepší vyměnit Nashe, Masona a nějaký picky za pořádný beky a kvalitního golmana? Picky vám jsou IMO k ničemu, když organizace viditelně neumí pracovat s mládeží a Nash se tam sám plácá jak jednookej mezi slepejma.
Nějaký ten solidní útočník co udělá cca 60 bodů se najde vždy, ale bek co by bránil jako o život a motivoval obranu moc neni, proto bych řekl, že je lepší trejdnout Nashe dokud má ještě nějakou cenu.
Fakt nechápu, proč skoro v každém příspěvku píšeš nesmyslně sestavu. Špatné výsledky nebudou zapříčiněné špatným složením útoků, ale spíš špatnou skladbou teamu, špatný trenérem, špatným vedením atd.
kisin píše:Fakt nechápu, proč skoro v každém příspěvku píšeš nesmyslně sestavu. Špatné výsledky nebudou zapříčiněné špatným složením útoků, ale spíš špatnou skladbou teamu, špatný trenérem, špatným vedením atd.
pod toto sa môžem podpísať
Ale včera som sa aspoň dobre pobavil pri prvej tretine, "veteran defensman" Tyutin sa skúsene nechal urobiť Jágrom a York takticky nechal prepadnúť Girouxovu strelu do brány .... táto akcia toho vypovedá viac než dosť o súčasnom Columbuse

normálne od Columbusu čakám prekonanie bodového rekordu Flyers so sezóny 2006/2007
Neviem, ci sledujes Columbus, ale urciti hraci hraju s prepacenim houby, menovite Vermette, vacsinu sezony Umberger, Mason, okrem dvoch zapasov, obrana nie je uplna, chyba nam Carter a pri vsetkej ucte, Brassard hrat prveho centra nemoze, dufala som, ze ano, ale nie, maximum druhy utok. A ked mas brankarov ako reseto (York je mlady, respektujem a nekritizujem) tak ti nepomoze nic, tu si videl, aku ma tim totalne narusenu psychiku. V minulej Arniel skratka posadil veteranov, a tim zapol... nechybalo vela a hrame PO (potom prisla Mason sria a znovu psychika dole). V tejto nemoze, podobne, ako by nemohol ziadny trener, len skus nechat sediet Umbergera, by sa hned videlo. No a k obrane, ak hraci vedia, ze brankar pusti vsetko, tak je nervozna, robi chybi a stane sa to, co sa stalo minulu noc. Vzdy, ked Mason zachytal, obrana bola hore a hrala na neuverenie dobre. A mna zaujima, ako ma trener prebrat Masona, ked tomu uz nepomohol prichod jeho trenera z juniorky minulu sezonu, prichod skuseneho veterana dve sezony, prichod kvalitneho trenera brankarov na plny uvazok tuto sezonu.... skratka nic, total nic. Len tam zavadzia, stolicka by chytila viac. Predstav si, ze vasa obrana ma pred sebou Masona, ako by hrala, kolko golov by ste dostali? U nas to je dlhodobe. Tu suhlasim s Dawem, jedina chyba Howsona je, ze prilis doveruje Masonovi, ktory nas zraza, teda aspon doveroval, v tejto by podla mna letel a prisiel by skuseny brankar... keby... keby.

Inak, udajne sme pred sezonou mali zaujem o Hedberga a Vokouna, ale uprednostnili ine timy.
Ohijská tragédie pokračuje :!: Dneska se to ukázalo na ledě Philadelphie v celé své kráse. Proboha živého, jak dlouho ještě budete trpět Arniela na lavičce a Howsona jako GM? Vždyt je více než jasně vidět, že ani jeden není schopen dát týmu nějakou tvář. V organizaci vám stále pomáhá Ken Hitchcock, sice podle vás ho hráči nemají rádi, ale hráči přece nebudou rozhodovat kdo bude koučovat a kdo ne :!: (tohle jsme si prožili v Pittsburghu a co z toho bylo? ) . Naopak já myslím, že Hitchcock je ten správný, kdo aspon dá hře trochu nějaký systém, řád, což v případě Arniela prostě nevidím at se dívám, jak se dívám.
Tedka hrajete s Chicagem a Winnipegem, takže já dávám Arnielovi, zápas, možná dva a pak snad :kop: . Jen tak se může v Blue Jackets začít něco měnit
martin83 píše:Ohijská tragédie pokračuje :!: Dneska se to ukázalo na ledě Philadelphie v celé své kráse. Proboha živého, jak dlouho ještě budete trpět Arniela na lavičce a Howsona jako GM? Vždyt je více než jasně vidět, že ani jeden není schopen dát týmu nějakou tvář. V organizaci vám stále pomáhá Ken Hitchcock, sice podle vás ho hráči nemají rádi, ale hráči přece nebudou rozhodovat kdo bude koučovat a kdo ne :!: (tohle jsme si prožili v Pittsburghu a co z toho bylo? ) . Naopak já myslím, že Hitchcock je ten správný, kdo aspon dá hře trochu nějaký systém, řád, což v případě Arniela prostě nevidím at se dívám, jak se dívám.
Tedka hrajete s Chicagem a Winnipegem, takže já dávám Arnielovi, zápas, možná dva a pak snad :kop: . Jen tak se může v Blue Jackets začít něco měnit
Hovoris nezmysly.. zakladom je brankar. Ak by sme mali brankara, ktoremu by hraci mohli doverovat... obrana by bola o dva leveli vyssie, vid jeho prvu sezonu a ako nasledne hrali obrancovia... akonahle zacal suckovat.... obrana isla dole. A pri Hitchovi mon amie, pri velkom Kenovi.

Howson... nepoznam jediny zly trejd, alebo nevyhodny trejd, ktory by spravil (prveho centra sme potrebovali). A ak si mysli, ze Arniel nauci toho trolla chytat, si na omyle.
mt-svk píše:A ked mas brankarov ako reseto (York je mlady, respektujem a nekritizujem) tak ti nepomoze nic, tu si videl, aku ma tim totalne narusenu psychiku.
Chyba vedenia, v lete mali zapracovať na zisku brankárov, ktorí boli UFA a nebolo ich málo a nejde len o :moose: a Vokouna, napr. Giguere by bol skvelý ťah, možno aj Turco by vám pomohol, nie vy ste dotiahli k mladému Masonovi AHLera, v ktorom ty vidiíš jednotku tímu
mt-svk píše:V minulej Arniel skratka posadil veteranov, a tim zapol... nechybalo vela a hrame PO (potom prisla Mason sria a znovu psychika dole). V tejto nemoze, podobne, ako by nemohol ziadny trener, len skus nechat sediet Umbergera, by sa hned videlo.
Prečo by nemohlo, si zober krásny príklad z Washingtonu, kde v jednom zápase Ovie hral :ho*no: tak si Boudreau dovolil ho nechať sedieť pri ZÁVEREČNEJ HRE BEZ BRANKÁRA a ide o Ovečkina, ktorý je jednou z najväčších hviezd celej súťaže, nie o priemerných preplatených "sráčov" typu Umberger a Vermette. Z toho vyplýva len to, že buď Arniel na to nemá, aby bol trénrom tímu NHL alebo je len bábkou v rukách vedenia, ktorému vedenie diktuje, kto má hrať a kto nie :thumbsdown:

ale ty sa ho neustále tvrdošíjne zastávaš :roll:
mt-svk píše:No a k obrane, ak hraci vedia, ze brankar pusti vsetko, tak je nervozna, robi chybi a stane sa to, co sa stalo minulu noc. Vzdy, ked Mason zachytal, obrana bola hore a hrala na neuverenie dobre..
A nemôže to byť opačne? Brankár sa môže aj roztrhať ale keď obrancovia miesto bránenia ukazujú súperovi, kde majú nahradiť voľným hráčom a následne z toho padne gól, tak to je choré :slap: Čiže nie Mason je zlý, zlá je obrana a celá defenzívna hra tímu, za čo zas zodpovedá tréner ...... ale ty zo všetkého viníš len Brassarda, Masona a Umbergera, to že ho*no hrajú všetci na čele s Nashom, to nespomínaš :ja_neviem:

EDIT: a ešte na margo defenzívnej hry, tak prečo nebránia aj útočníci, 2-3 útočníci, čo za niečo stoja a zbytok je fakt priemer alebo totálny garbage, prečo nehrá Columbus trap, resp. jeho vylepšenú verziu PO TAMPA 2011 :?: Síce miestami sa na takú hru nedá pozerať, ale kto dokáže pozerať celý zápas Columbusu teraz? Však to je trápne, čo Džikits teraz hrajú a keby zavreli všetci 5i stredné pásmo, by boli aspoň výsledky a bolo by od čoho sa odraziť
Inak, k trejdu Nasha, ak by to malo byt za obrancu a la Pronger (s dobrym vplyvom na celu hru), alebo superkvalitneho brankara, bolo by mi luto, ale nemam problem.

Taky Ryan Suter za Ricka Nasha by som brala

brankara... to neviem, ktory kvalitny by bol k mani

a masona za hocico, ale kto ho chce
Pretoze nemoze posdit, je to smutny fakt, ale nemoze, v tejto sezone nie, potvrdene Portzlinom.

K brankarovi... a videl si Masona chytat? Ken na branku ide ani nie 20 striel a on pusti, nevytiahne dolezity zakrok, ktorym by obrancov podrzal. To nie je jeden zapas, to je viac.

Ja za vsetko nevinim Umbergera, Brassarda, len vravim, ze maju dobru hodnotu a Brassard, pri zisku Cartera a nastupe Johansena, je pre nas zbytocny, tak preco ho nevymenit. Plus ze hraju pod svoje moznosti, tak naco ich drzat. Co keby si lepsie cital, dokym pises? Alebo mi skratka napis, kde som za prehry vynila iba ich, opakujem, iba ich. Mason je ina kava, kby si si ale pozrel zapasy s Tornotom, inak by si vravel. A k zapasu s Anaheimom, kolko museli hraci zblokovat striel, aby pan zachytal, a chytal, hraci si verili, hrali lepsie a islo to, najrpv ale on podrzal, potom hraci isli, podobne s Wings. To nie je brankar ako Rinne ci Vokoun, ktory vedia podrzat zapas, aj ked tim suckuje a nasledne nie su hraci nervozni.

Nash hral vo vacsine zapasov dobre, mal zle, napriklad tento, ale drvivu vcsinu bol jednym z najlepsich hracov, najlepsi bol Prospal (po Carterovom zraneni). Joe si ale pozrel jeden zapas a uz robi uzavery. Odkedy prisel Wiz, Tjutin hral velmi dobre, toto bol snad jediny zapas, ktory mu pri Wizovi nevysiel.

K brankarom, udajne sme mali zaujem o Vokouna a Hedberga, takze som sa mylila to beriem, moja chyba. Ale ak si si nevsimol, prave Mason je vec, v ktorej sa s Dawem zhodneme, mal byt vymeney uz davno a ziskany brankar. Mali sme ho odpratat uz davno. K Turcovi... on nie je riesenie.
a zas to isté dookola :blabla: a mi ukáž, kto napr. pri TDL pustí skúseného gólmana, ak budú všetky tímy na tom podobne, tam jedine trejd s Isles, prípadne Mason for Mason. Ale to už koniec sezóny môžete dochytať aj s Paľom Rybárom, však takýmto štýlom pôjdete len po 1st overall.

a Turco za milión? to by bol super kauf, však Crawfordovi v Chicagu z pozície dvojky dosť pomohol
Joe S. píše:a zas to isté dookola :blabla: a mi ukáž, kto napr. pri TDL pustí skúseného gólmana, ak budú všetky tímy na tom podobne, tam jedine trejd s Isles, prípadne Mason for Mason. Ale to už koniec sezóny môžete dochytať aj s Paľom Rybárom, však takýmto štýlom pôjdete len po 1st overall.

a Turco za milión? to by bol super kauf, však Crawfordovi v Chicagu z pozície dvojky dosť pomohol
Ti nieco vysvetlim, ty mas mantru. Tak to zopakujem, ako pre slabomyselneho a ty mi vravis, ze opakujem. Pritom som ti napisala, ze sme mali zaujem o Vokouna a Hedberga a ze som sa mylila, ked som myslela, ze bude Dekanich byt jednotka, teda aspon v tejto sezone, vies citat?

Turcovi neverim, ale teraz by bol pre nas riesenim hocikto, len nie ten troll.

A ked ides komentovat Columbus podla jednej hry... budiz. Plus mi vkladas do sut vyroky, ktore som nepovedala, ked ti poukazem... tak zacnes s tym, ze sa opakujem.... inak Jozinko, tie vyroky, kde som za vsetko vinila Umbergera a Brassarda a nie smajliky ako pre specialnu skolu... cakam... ked nieco trepnes, tak to potvrd.
reči o slabomyseľných, špeciálnych školách, Jožinkoch, trolloch a neviem ešte akých pi*ovinách si nechaj pre seba a hovor ich zrkadlu, nie na mňa to tu písať, ďakujem, myslím, že tu som skončil jednak s topicom a jednak s niektorými usermi :roll:

je to od teba dosť nechutné :nechutne: a idem sa :grc:

a navyše osočovanie a urážanie je porušenie pravidiel :pravidla:
Napisala som to preto, lebo si ucelovo klamal. kritizovala som vykony, ale nezvalovala na nich prehrzu, nikdy!!!!

K timu...

KABINA SA MUSI VYCISTIT, LEBO JE MOZNE, ZE NIEKTORI HRACI BY NEMUSELI RESPEKTOVAT TRENERA, KTORY BY ICH ZOBRAL SKRATKA!!! TO JE ASI DOVOD, PRECO ARNIEL NEMOZE POSADIT HRACOV!!!

nechcela som to priznat, ale asi tu bude problem.
:stop:

Ukludnite sa, podobne zalezitosti si mozte "vykricat" v PM :wink:

Sudim len podla vcerajsieho zapasu...je jasne, ze Mason nie je najlepsia jednotka v lige, povedal by som ze priemer, ci podpriemer, ale ta obrana bola priserna. Doslova :nechutne: Verim, ze pokial by sme nevypustili v podstate druhu a tretiu tretinu, tak tych golov by tam svietilo na konci zapasu aj 15. Vcera to neboli obrancovia, ale kuzelky...
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING