leo píše:Treba budete mit zajem o Schneidera

My za nej nahradu mame a nejaka ta posila do pole by nam neuskodila

O Schneiderovi sa tiez nieco spominalo a priznam sa, ja som ho velmi nesledoval, takze neviem, aky by to bol upgrade vzhladom na Boba (a ci vobec) :ja_neviem: My ale potrebujeme uz prevereneho brankara s nejakymi PO skusenostami ( aj ked u Vokouna je to diskutovatelne

, ale je mu odpustene, pretoze vieme, ze Florida suck a aspon Vokoun to tam ako tak drzi)
neis píše:A v rámci výměny Krise a Cartera by nebylo špatné získat nějakého prospekta za Odonella.. Celkově mě mrzí, že nemáme žádné použitelné prospekty...
Za O'Donnella dostaneme tak max. tasku pukov

ale ako pises, spolu s Versteegom/Carterom by sme nejaky ten prospekt/pick dostat mali. Co som uz ale spominal, pre mna je nepredstavitelne, ze by sme v blizkej dobe (ani v horizonte 2-3 rokov) Cartera menili. To, ze nemame prospekty je Homerova chyba, ked si uz ani nepamatam vymenu, kde by sme neodovzdali nas 1st pick. A to pritom vieme vyberat dobre aj z nizsich pozicii v prvom kole. Spomeniem Downieho, Girouxa, Sbisu, ci predtym Richardsa. Vsetko je skratka obetovane filozofii "win it now" , ale pokial v lete nepride poriadny brankar, ja osobne to na ten

zas nevidim

A ked sa este pozriem koho za nase picky vydraftovali ostatne timy: Pavelec, John Carlson(

), John Moore ci Panik. Jasne, ze mat stale tie picky by sme nemuseli vybrat tych istych hracov, ale skratka dokaze to pekne nasrat, ked vidis, aky hraci sa z nich postupne vykluli/kluju. A este ked sa pozriem na zostavu Adirondacku
neis píše:Zkusil bych vyměnit Carla za defenzivnější beka.
Ako som uz pisal vyssie, ja by som ho vymenil aj za nejaky pick. Uvolnili by sme tym 3.5M (len teraz najst niekoho, kto by ho vzal) a pri Prongerovi by Gustafsson urcite nehral zle. Tohto pana chcem uz vidiet v prvom time a prave v dvojici s Chrisom. Aj ked je otazne, aku sezonu ten bude mat, pri tych jeho zraneniach
Flyers Fan píše:Leino udajne pod 2,5 mega nepojde

Pre mna je skratka Bryz/Voky/... >>>>Leino+Carle+? Poriadneho brankara proste potrebujeme !