Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

FLYERS FAN píše:Takto to vyzera v nasom time pred letom

Utocnici:

Pod zmluvou: Briere, Richards, Carter, Hartnell, JvR, Versteeg, Shelley, Giroux, Betts

RFA: Carcillo, Nodl, Powe

UFA: Leino, Zherdev

Obrancovia:

Pod zmluvou: Timonen, Pronger, Meszaros, Carle, Coburn, Bartulis

RFA: Syvret

UFA: O Donnell, Boynton

Brankari:

Pod zmluvou: Bobrovsky, Leighton

RFA: --

UFA: Boucher

Kto von, s kym podpisat, koho doplnit???

Ven Zherdev,O donnel , Boyton, Boucher, Sheleyho utopit na farme , versteega vymenit ,

Podepsat urcite Nodl , Powe a zkusit i Leina za rozumnou cenu.

Privest brankare typu Vokoun nebo Bryzgalov.

Privest 5 nebo 6 obrance (Hejda?Martinek?) nebo zkusit Pitkanena/wishnevskiho a obetovat Carla.Nebo Webera ale to uz bych si asi hodne veril.

utok doplnit mladikama a dricema zas tak se nevyznam ve 4 radach ale hraci typu Powe,Betts.

Tenhle rok je volnych hracu dost chtelo by to byt trochu aktivni a neco privest ale zacit se musi od branky nejlip vokoun na tri roky za 12 mega.
Uz to zacina vyplouvat... Hadky v satne.... :hroza:
Zraneni se dozvime brzy.
Asi s Vokounem nebo Bryzgalovem nepocitejte. Vedeni bude chtit jednicku jen na maximalne 2 roky, nez se vypracuje Bob a to ani jeden nebude chtit.
Takze to vidim na trejd Richards za golmana co mu brzo konci smlouva (Kiprusoff ?)
Richards :?:
Asi jako že Jágr půjde do Montrealu.
dejf píše:Richards :?:
Asi jako že Jágr půjde do Montrealu.
Asi jako ze Gretzky pujde do Los Angeles..
Tady nejde jen o Richardse a jeho smlouvu. Ale taky o Holmgrena. Vždyť ten nedělá takovýhle velký obchody. To by byl uplný opak jeho kroků, které doteď provedl.
Trejd kapitána? Richardsa? :shock: Snívam alebo fakt toto Andy napísal? Štipnite ma niekto.
Mě to příjde taky jako naprostá hovadinka...Richards je tvář Philly a typ hráče, kterých v NHL moc není...uvidíme co bude..
Skôr by som si myslela, že budete meniť Cartera /ak budete meniť hviezdy/. Predsa, Richards je užitočný nielen v tom, že zbiera body, ale aj v bránení a tým, že sa vie dostať súperovi pod kožu. Je to klasický play-off hráč. Ďalším adeptom na výmenu je Matt Carle. Pochybujem, že podpíšete Žerdeva. Ak si Leino nebude pýtať veľa, Holmgren ho podpíše, ak nie, adios.

No a podľa mňa sa pokúsite o Rolosona. V NHl už dlho chytať nebude, tak akurát, aby sa Bobrovskij vypracoval. ;)
Tak to vypada, ze mame dalsi Winter Classic :good:
Trapas. Rangers ok, ale už to mal dostať niekto iný. Som myslel že len Penguins sú protekční :sarcasm: (CSN says hi :ahoj: )
Musi to dat nekomu, kdo ten stadion zaplni :klobuk_dole:
Akoby ste to dokázali len vy :roll:
AndyF píše:Tak to vypada, ze mame dalsi Winter Classic :good:
Ať přijedou do Prahy. To mi udělaj větší radost. :frajer2:
http://hockey.realgm.com/src_wiretap_ar ... e_a_flyer/" onclick="window.open(this.href);return false;

Podobnych spekulacii bude podla mna este x. Ja by som bol najradsej, keby sa podarilo nejako ziskat Vokouna, ale aj Bryz by nebol od veci. Ale to, co sa pise v tomto linku je podla mna blbost. Konkretne teda ta Carter <--->Bryzgalov vymena.
kajo píše:http://hockey.realgm.com/src_wiretap_ar ... e_a_flyer/

Podobnych spekulacii bude podla mna este x. Ja by som bol najradsej, keby sa podarilo nejako ziskat Vokouna, ale aj Bryz by nebol od veci. Ale to, co sa pise v tomto linku je podla mna blbost. Konkretne teda ta Carter <--->Bryzgalov vymena.
to by byl Carter asi dobre nasranej. Ale uprime nevidim duvod proc menit Cartera za Bryzgalova. Nebylo by lepsi podepsat UFA golmana (Bryz, Voky) a pak za neco vymenit Cartera, pokud by se podarilo vymenit ho rychle tak by protihodnota nemusela byt spatna (drafty, rookies)
No vsak aj mne ta vymena pride ako blbost, uz len preto, ze Bryz je UFA.

A vazne pochybujem, ze Carter bude vymeneny s tym jeho 11rocnym kontraktom...
Ja se priznam ze Cartera bych klidne pustil i kdyz je pod rozumnym kontraktem dlouhou dobu.

ale aby jsme podepsali poradnyho golamana a nejvic to vypada na Vokouna tak budem muset nekoho pustit.
No mne osobne by neprekazalo, keby sme vymenili Carla za nejaky 2nd pick (1st by bola asi trufalost :giggle: ). Myslim, ze Gustafsson horsi ako Matt nebude a pri Prongerovi by mohol len napredovat. Takisto nemyslim, ze podpiseme Leina, ak je ten top brankar naozaj priorita, ako sa vsade vypisuje. Skoda, ale pre mna je tato "obeta" ok, pokial mame ziskat Vokouna, Bryza ci niekoho ineho, je to to najmenej :yes: Ak by nestacilo ani to, vymenit Versteega za dalsi pick, ale jemu by som este sancu dal, pretoze ako je zname, ku koncu sezony hral so zranenim ( a urcite ma na viac, ako to, co predviedol).
kajo píše:No mne osobne by neprekazalo, keby sme vymenili Carla za nejaky 2nd pick (1st by bola asi trufalost :giggle: ). Myslim, ze Gustafsson horsi ako Matt nebude a pri Prongerovi by mohol len napredovat. Takisto nemyslim, ze podpiseme Leina, ak je ten top brankar naozaj priorita, ako sa vsade vypisuje. Skoda, ale pre mna je tato "obeta" ok, pokial mame ziskat Vokouna, Bryza ci niekoho ineho, je to to najmenej :yes: Ak by nestacilo ani to, vymenit Versteega za dalsi pick, ale jemu by som este sancu dal, pretoze ako je zname, ku koncu sezony hral so zranenim ( a urcite ma na viac, ako to, co predviedol).
Treba budete mit zajem o Schneidera :) My za nej nahradu mame a nejaka ta posila do pole by nam neuskodila :yes:
Anger píše:Ja se priznam ze Cartera bych klidne pustil i kdyz je pod rozumnym kontraktem dlouhou dobu.

ale aby jsme podepsali poradnyho golamana a nejvic to vypada na Vokouna tak budem muset nekoho pustit.
Vokoun je UFA ;) Iba ak si mal na mysli výmenu kvôli platovému stropu.
Ano ano myslim kvuli platovemu stropu a nerad bych se zbavoval obrancu naopak bych se snazil mit 6 kvalitnich obrancu a az nakonec stavet utok.

Ale ten zaklad je golman Vokoun je nejlepsi moznost nemyslim ze by chtel naky premrsteny prachy neco rozumnyho do 3 sezon a budou vscihni spokojeni.

Pro me je Carter nejmensi obet s Versteeqem a Carter protoze me nikdy v play off neoslnil na zakladni cast sice velmi solidni ale to play off nevim.

Velice rad bych videl na dalsi sezony Leina 2,5 mega by v jeho pripade bylo idealni pro obe strany.
Vokouna bych brááál =) Carter fakt pryč :verysad: Má mnohem na víc, než předvádí u nás a také má ohromné výkyvy formy. Někdy hraje jako TOP10 hráč NHL a během pár zápasů spadne do průměru. Možná bych i poměnil obranu. Zkusil bych vyměnit Carla za defenzivnější beka. A v rámci výměny Krise a Cartera by nebylo špatné získat nějakého prospekta za Odonella.. Celkově mě mrzí, že nemáme žádné použitelné prospekty...
Leino udajne pod 2,5 mega nepojde :ee:
leo píše:Treba budete mit zajem o Schneidera :) My za nej nahradu mame a nejaka ta posila do pole by nam neuskodila :yes:
O Schneiderovi sa tiez nieco spominalo a priznam sa, ja som ho velmi nesledoval, takze neviem, aky by to bol upgrade vzhladom na Boba (a ci vobec) :ja_neviem: My ale potrebujeme uz prevereneho brankara s nejakymi PO skusenostami ( aj ked u Vokouna je to diskutovatelne :D , ale je mu odpustene, pretoze vieme, ze Florida suck a aspon Vokoun to tam ako tak drzi)
neis píše:A v rámci výměny Krise a Cartera by nebylo špatné získat nějakého prospekta za Odonella.. Celkově mě mrzí, že nemáme žádné použitelné prospekty...
Za O'Donnella dostaneme tak max. tasku pukov :D ale ako pises, spolu s Versteegom/Carterom by sme nejaky ten prospekt/pick dostat mali. Co som uz ale spominal, pre mna je nepredstavitelne, ze by sme v blizkej dobe (ani v horizonte 2-3 rokov) Cartera menili. To, ze nemame prospekty je Homerova chyba, ked si uz ani nepamatam vymenu, kde by sme neodovzdali nas 1st pick. A to pritom vieme vyberat dobre aj z nizsich pozicii v prvom kole. Spomeniem Downieho, Girouxa, Sbisu, ci predtym Richardsa. Vsetko je skratka obetovane filozofii "win it now" , ale pokial v lete nepride poriadny brankar, ja osobne to na ten :cup: zas nevidim :ee: A ked sa este pozriem koho za nase picky vydraftovali ostatne timy: Pavelec, John Carlson( :x ), John Moore ci Panik. Jasne, ze mat stale tie picky by sme nemuseli vybrat tych istych hracov, ale skratka dokaze to pekne nasrat, ked vidis, aky hraci sa z nich postupne vykluli/kluju. A este ked sa pozriem na zostavu Adirondacku :cry:
neis píše:Zkusil bych vyměnit Carla za defenzivnější beka.
Ako som uz pisal vyssie, ja by som ho vymenil aj za nejaky pick. Uvolnili by sme tym 3.5M (len teraz najst niekoho, kto by ho vzal) a pri Prongerovi by Gustafsson urcite nehral zle. Tohto pana chcem uz vidiet v prvom time a prave v dvojici s Chrisom. Aj ked je otazne, aku sezonu ten bude mat, pri tych jeho zraneniach :?
Flyers Fan píše:Leino udajne pod 2,5 mega nepojde :ee:
Ville :ahoj: Pre mna je skratka Bryz/Voky/... >>>>Leino+Carle+? Poriadneho brankara proste potrebujeme !
Ja bych si radsi nechal Leina jak Cartera on sice obcas zahraje supr ale obcas je neviditelnej :) Navic Je Leino lepsi play off hrac a kdyby sel za 3 mice tak bych si nechal jeho.

Ale s nejvetsi pradepodobnosti bude obet skrtu Carle a ten bordel typu Sheley a bohuzel Odonnel kterej po pulce sezony zvolnil tak na pul vykonu.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS