Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

urcite je Elias stale platnej a uz jen pro jeho oddanost ho mam rad, ale tech 6 mega je fakt dost. ale porad lepsi nez Rolieho 5 mega. Podle me je nevymenitelnej. Vzdyt mu bude skoro 40 a v podobnym veku a s podobnou produktivitou nedostal Guerin ani 1 milion ktery udajne pozadoval
No len taká malá úvaha, trápenie Kovyho a absencia PMD zrejme súvisí viac ako je dobré. Tak sa mi totižto vidí, že Kovaľčuk viac ako dobrého centra potrebuje PMD, ktorý by mu nabíjal dlhé pasy do brejku. V Atlante hral a) takmer sám a b) prihrávky išli na neho, je na tom podobne ako Gáborík, šance si vedia vyrobiť a premeniť sami, ale potrebujú dobrú prihrávku ani nie tak od centra, ktorý to žmolí v útočnom pásme, ale najlepšie od obrancu, ktorý by ho vysunul. A keďže takáto ingrediencia nám chýba, trápi sa aj Kovy.

Si asi poviete, že objavil si Ameriku, ale potreboval som to napísať :)
begbeee píše:No len taká malá úvaha, trápenie Kovyho a absencia PMD zrejme súvisí viac ako je dobré. Tak sa mi totižto vidí, že Kovaľčuk viac ako dobrého centra potrebuje PMD, ktorý by mu nabíjal dlhé pasy do brejku. V Atlante hral a) takmer sám a b) prihrávky išli na neho, je na tom podobne ako Gáborík, šance si vedia vyrobiť a premeniť sami, ale potrebujú dobrú prihrávku ani nie tak od centra, ktorý to žmolí v útočnom pásme, ale najlepšie od obrancu, ktorý by ho vysunul. A keďže takáto ingrediencia nám chýba, trápi sa aj Kovy.

:thumbsup: odpověděl sis sám :D
Martin #27 píše:
begbeee píše:No len taká malá úvaha, trápenie Kovyho a absencia PMD zrejme súvisí viac ako je dobré. Tak sa mi totižto vidí, že Kovaľčuk viac ako dobrého centra potrebuje PMD, ktorý by mu nabíjal dlhé pasy do brejku. V Atlante hral a) takmer sám a b) prihrávky išli na neho, je na tom podobne ako Gáborík, šance si vedia vyrobiť a premeniť sami, ale potrebujú dobrú prihrávku ani nie tak od centra, ktorý to žmolí v útočnom pásme, ale najlepšie od obrancu, ktorý by ho vysunul. A keďže takáto ingrediencia nám chýba, trápi sa aj Kovy.

:thumbsup: odpověděl sis sám :D
osobne si myslim ze Kovymu chybi vic centr nez PMD, kovy si umi puk dovezt sam, ale cisty tvurce hry (napr.Savard) ho umi najit pripraveneho na strelu. Ono to bude jedno s druhym ale dal bych to tak 70:30 pro centra
já si myslím že mu chybí PMD...možná je to i MacLeanem že si Kovy chodí hluboko pro puky a nedostává se do brejků jako v Atlantě
co se týče toho centra má tam Zajaca. ten umí tak skvěle najít (drobný příklad nahravka na první gol Vasyunova )
ve svetle dnesniho zapasu edmonton vs rags se nas vysledek s olejarema jevi dosti bezvyznamne :?

jo a na treninku zraneni Tao a OMG, super, dalsi zraneni, to jo to co potrebujeme
megaton píše:jo a na treninku zraneni Tao a OMG, super, dalsi zraneni, to jo to co potrebujeme
Tao a OMG? OMG :lol2: :-( Snáď nič vážne. Keď, tak šanca pre Urboma na re-call-up.
Defenseman Olivier Magnan said he’ll be OK to play Monday after leaving today’s practice when he was hit on the right foot with a Brian Rolston shot when the Devils were working on the power play

tak s Magnanem to vypadá že to bude v pohodě , v Bostonu nastoupí :good:
Winkiho povestný kanón. :cool: Akurát to musí v zápase, nie na tréningu...
Uff, dnes veľmi ťažký súper. Vonku nám to síce o chlp sedelo viac než doma, avšak o body sa dnes bojím a popravde aj s jedným budem velekráľovsky spokojný. Tak dúfam, že aspoň ten ubojujeme. Ach, nie tak dávno boli časy, kedy by som sa za takúto vetu prefackal... :-(

Zostava:
Kovalchuk - Zajac - Vasyunov
Elias - Arnott - Tedenby
Mr. Winky! - Zubrusaurus - Clarktard
Pelley - Mair - Gio2

White - Tallinder
696th out of 699 players in the entire NHL in plus/minus - The "A" Train
OMG please move your feet - Corrente

Brodeur
Moose
:lol2: na to sa vždy niečo nájde...
Boston je sice dobry team, ale Getzo ty Bruins prece jen az prilis precenujes, jak jsem si vsiml. Stylove je to ten typ muzstva, kteremu moc nesedi kdyz maji tvorit hru. To se od nich doma ocekava a nejde jim to tam. Venku maji Bruins bilanci 6-1, doma je to slabota: 2-5 a ja si myslim, ze tahle bilance u nich vubec neni nahodna.

Vy jste neco podobneho, taky venku hrajete lip nez doma(duvody jsou dost mozna v necem podobne). Takze podle me je to naprosto otevreny zapas. Rad bych se konecne nekdy na vas podival, ale uz asi poctvrte v rade hrajete uplne ve stejnem case nez Pittsburgh, to snad ani neni mozne a uz me zacina poradne stvat tenhle schedule :evil:
ja mam na tikete cistu 2ku na dnes..mam konecne!! cas sledovat zapas,takze sa bude fandit do rana.. boston mam tiez rad takze verim ze bude paradny hokej a dufam ze s uspesnejsim koncom pre nas:)
Getzo5 píše:Winkiho povestný kanón. :cool: Akurát to musí v zápase, nie na tréningu...
Winkiho pověstný kanon léta kolem hlav a né kolem bruslí :D
Martin #27 píše:Winkiho pověstný kanon léta kolem hlav a né kolem bruslí :D
:hufi: Pravda...ale tak kým netriafa našich na tréningu, ale súpera tak ako Backstrom Volchenkova...je to dobré. :D

Prepáčte chalani, ale keď ja na takéto témy rád vyťahujem podobné citáty...
* One dimensional - pretty useless if he is not scoring goals
* Has an extremely low hockey IQ for a player of his stature.
* Doesn't fit here
* He was an added salarly that wasn't neccessary and is going to keep our team stuck from addressing real needs.
* Was brought here to be the catalyst to the offense and now he has been here for 50 games and has proven he can’t do it.

16 goals in 50 is so ridiculous, anyone who even begins to defend him is just simply ignoring the fact that he has been a pure disaster his entire time in New Jersey. It is great to be a fan an all but to deny this is just unfathomable.

He is not just an other cog in the machine, he was brought here to perform above the level of everyone else offensively and he simply has not lived up to the billing.

I can tell you right now what is going to happen over the next couple of years. The Devil as an organization will never admit this mistake and they will try and protect their investment by adding players to compliment Kovalchuk........Which will be the absolute worst approach. It will completely change the culture of the organization and leave the team without its identy. This is not the approach this organization become a model franchise with. This is very much the opposite. This is the New York Mets, New York Ranger approach. This is the worst move in franchise history and I don't need a few years to figure it out.
Či súhlasíte, alebo nie, nakoľko a prečo, to je už na vás. Rozhodne dúfam opak, no toto sa skôr blíži môjmu pohľadu na vec. Že v inú budúcnosť môžme len dúfať, zatiaľ sa však nič nepreukázalo a aj to, nakoľko je tá využiteľnosť PMD do budúcna kľúčová je predsa stále otázne už len z toho pohľadu, že do budúcnosti nikto z nás nevidí. V pozitívnom, ani v negatívnom zmysle. Na druhú stranu férová protireakcia s ktorou sa už dá súhlasiť KOMPLETNE:
So what you are saying is that one player should make the difference for the lack of tools his GM has given him? Are you serious with that comment?

Is Marty the worst netminder cause his defense is made out of AHL'ers and average veterans? It's a team game and not a skill competition so yes, you need to build a team that will compliment each other to maximise the talent of all 20 players on the rink.

If you thaught that IK was coming here and light the league on fire on his own, I understand your hate for the guy now.
A dnes hlavne, chcem vidieť viac tohto... :) :)
Obrázek

Ok až teraz som si všimol čo za zostavu som poslal...OMG-Corrente? Ak budú obaja hrať ako doteraz mením taktiku. Za bod budem Zdenovi nohy bozkávať :hroza:
Getzo5 píše:Obrázek
To je Tedenby?
Getzo5 píše:
leo píše:To je Tedenby?
:yes: Áno, to je náš Teddy... :rocker:
Co asi hráli :D
leo píše:Co asi hráli :D
Ja viem, že toho píšem dosť, ale myslím, že celkom prehľadne a rôznych fotiek a videí som tu poslal už desiatky, toto už medzi nimi bolo. Tento topic treba sledovať (narozdiel od CBJ :giggle:), sa oplatí. :angel:

Toto hrali, švédsky rock-folk. :)
Getzo5 píše:
To je uzasny :) Jak se u toho sturi :D
tak dneska na Becka s beckovou obranou. Rekl bych ze prvni 4 si zahrajou az az. JInak utoky ve stejnem slozeni, tak bych ocekaval ze dame alespon tri goly a pokud nevyhrajeme, tak bych ocekaval dalsi 4 prohry do dalsi vyhry nebo jak to zatim vychazi
Getzo5 píše:
leo píše:Co asi hráli :D
Ja viem, že toho píšem dosť, ale myslím, že celkom prehľadne a rôznych fotiek a videí som tu poslal už desiatky, toto už medzi nimi bolo. Tento topic treba sledovať (narozdiel od CBJ :giggle:), sa oplatí. :angel:

Toto hrali, švédsky rock-folk. :)
Getzo, podrývaš? :D
Ale spať k vám. Tedenby je vynikajúci hráč, tak sa mi zdá, źe má aj dobrú povahu. A to je dôleźité, talent nestačí.
mt-svk píše:Getzo, podrývaš? :D
Ale spať k vám. Tedenby je vynikajúci hráč, tak sa mi zdá, źe má aj dobrú povahu. A to je dôleźité, talent nestačí.
Jasnačka, troschken. :razzi:

Obaja Teddy aj Yayo sú nielen talentovaní, ale majú aj veľmi dobré povahy. Jacob je taký tichší, sweetheart (naň budeme lákať ženské viac než na Zacha :lol2: ) a Teddy pre zmenu parťák, navyše obaja sú veľmi pracovití a rozumní. Je to cítiť z ich rozhovorov, správania sa na ľade i mimo neho.. Nehľadiac na to, že PMD nám chýba najviac, ani jeden z týchto pickov neľutujem ani len jediným chlpom svojho tela. Majú na to... celkovo Švédov nového milénia by som asi draftoval do zbesnenia. Ako som kedysi (a ja si to priznám, vďaka tomu ani Zetta) Švédov absolútne nemusel, vychádzajúce generácie od tej Erikssonovej priam žeriem. Teda až na gólmanský post...
Netreba hľadieť na národnosť, i keď nie som zástancom veľkého počtu hráćov jednej európskej národnoti (snáď výnimkou Śv´dov) v jednom tíme. Pre niektorých, platí to aj o Rusoch, nie každý má povahu Sergeja Fjodorova.
U nás sú pohoďakmi Voráček, Filatov (inak, Nikita je údajne u hráčov dosť obľúbený). Pahlssona príliš nepoznám.
Inak, Josefsona som veľmi chcela, tak ma hnevalo, keď ste ho stiahli.... ;)
mt-svk píše:Netreba hľadieť na národnosť, i keď nie som zástancom veľkého počtu hráćov jednej európskej národnoti (snáď výnimkou Śvédov) v jednom tíme. Pre niektorých, platí to aj o Rusoch, nie každý má povahu Sergeja Fjodorova.
U nás sú pohoďakmi Voráček, Filatov (inak, Nikita je údajne u hráčov dosť obľúbený). Pahlssona príliš nepoznám.
:razzi: #2.

To ani ja, ale v tomto prípade mi to absolútne nevadí. A čo sa týka národností, u nás je to jedno. My to neberieme ako svojho času Detroit, my berieme to čo nám k Devils hockey zapadá/to najlepšie čo môžme a že to tak vypálilo, že sme draftovali v posledných troch rokoch 4 kvalitných Švédov, to je náhoda. Čo sa týka tých pováh, môžem to len zopakovať, nakoľko Rusov, ktorých máme - Vasyunov a Zharkov za klasických Rusov považovať nemožno. A za to som rád, nakoľko ja radšej tých neklasických. :roll:

Inak Vass je desný srandista, by si mala vidieť jeho facebookové fotky :hroza: :lol3: A Zharkova stačí poznať z ľadu, to človek hneď pozná s kým má dočinenia. Palmieri je makáč a taký normálny kľuďas. Davis je "slniečko na hnoji". Gelinas ma skôr trápi, ten bude flákač a kus horenos mám z neho taký pocit. Talent má, ale podľa mňa sa preceňuje a makať by mal viac. O ostatných strach nemám. Toľko krátky exkurz... :D
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Netreba hľadieť na národnosť, i keď nie som zástancom veľkého počtu hráćov jednej európskej národnoti (snáď výnimkou Śvédov) v jednom tíme. Pre niektorých, platí to aj o Rusoch, nie každý má povahu Sergeja Fjodorova.
:razzi: #2.

To ani ja, ale v tomto prípade mi to absolútne nevadí. A čo sa týka národností, u nás je to jedno. My to neberieme ako svojho času Detroit, my berieme to čo nám k Devils hockey zapadá/to najlepšie čo môžme a že to tak vypálilo, že sme draftovali v posledných troch rokoch 4 kvalitných Švédov, to je náhoda. Čo sa týka tých pováh, môžem to len zopakovať, nakoľko Rusov, ktorých máme - Vasyunov a Zharkov za klasických Rusov považovať nemožno. A za to som rád, nakoľko ja radšej tých neklasických. :roll: Inak Vass je desný srandista, by si mala vidieť jeho facebookové fotky :hroza: :lol3: A Zharkova stačí poznať z ľadu, to človek hneď pozná s kým má dočinenia. Palmieri je makáč a taký normálny kľuďas. Davis je "slniečko na hnoji". Gelinas ma skôr trápi, ten bude flákač a kus horenos mám z neho taký pocit. Talent má, ale podľa mňa sa preceňuje a makať by mal viac. O ostatných strach nemám. Toľko krátky exkurz... :D
Dosť ma to prekvapuje, keďže Rusi ako národ majú úplne inú povahu ako takí hokejisti ako Kabanov.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE