Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Martine, kdyby to nehráli aspoň na polovině stadionů v extralize pokaždé, když dá domácí tým 5 gólů a kdyby to po výprasku Realu od Barcelony 5:0 neběželo několik týdnů na FB, tak by to snad bylo i vtipný a originální. :)
Aha, no ja extraligový zápas neviděl tak deset možná více let a na fotbal se dívám jen okrajově, takže to nevim. Ale každopádně nebylo by od věci to dneska zahrát....
martin83 píše:Zdravím, všechny fanoušky Flyers. Jak se těšíte a vidíte dnešní duel? Já to vidím pozitivně, jedem k Vám pro oba body. Jsem zvědav koho Laviolette postaví dneska do branky, každopádně radši by měl vybranému brankáři pustit toto: http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs
To uz bude Crosby hrat nebo co ze si jses tak jistej debaklem???
Jak se veci vyvijeji, mame sance v nedeli pomoct vytlacit Rangers z PO. To by byla prca :giggle:

Go Flyes, Go 'Canes :clap:
Hrozně mě mrzí,že nedojde v prvním kole v play off na serii Philadelphia-Atlanta :thumbsup:
martin83 píše:Hrozně mě mrzí,že nedojde v prvním kole v play off na serii Philadelphia-Atlanta :thumbsup:
Tvoj strach z nas musi byt velky :yes:
Abych byl upřímný, už mě vážně serou. Dívat se na to nedá, výsledky žádný a play off se blíží. S takovouhle vypadnou v prvním kole.Ten, kdo si myslí, že se jejich hra výrazně změní za 4 zápasy jako mávnutím kouzelného proutku, je hodně naivní.
Posledni dva zapasy jsou hodne zneklidnujici to je pravda :)
AndyF píše:Tak vazeni. Ted se ukaze za co stojime :yes:
Nemusime z nasledujicich 5 zapasu mit nutne 10 bodu, ale hra musi k necemu byt. :cinka:
Anger píše:Posledni dva zapasy jsou hodne zneklidnujici to je pravda :)
Kdyby jenom poslední dva zápasy. Z posledních 7 zápasů máme 6 bodů a hra stojí za ......to si doplňte, co se vám líbí.
tak takhle asi poletime jako raketa v prvnim kole :)))
Hold bude překvápko =)
Tak posledne zapasy vobec nepozeram, nejako ma to prestava bavit ta zakladna cast :ja_neviem:
Ale vcera s Rangers som pozeral...no mne to pripada tak, ze s takouto hrou, aku predvadzame posledne tyzdne/zapasy :arrow: prve kolo :ahoj:

Ale dufam, ze v PO uvidime ine muzstvo. Hlavne teda verim, ze uvidime ineho Richieho, ktory hra snad na 10% :? A jasne, este by si mohla linka HBL spomenut na minulorocne PO :wink2:
kajo píše:Tak posledne zapasy vobec nepozeram, nejako ma to prestava bavit ta zakladna cast :ja_neviem:
Ale vcera s Rangers som pozeral...no mne to pripada tak, ze s takouto hrou, aku predvadzame posledne tyzdne/zapasy :arrow: prve kolo :ahoj:

Ale dufam, ze v PO uvidime ine muzstvo. Hlavne teda verim, ze uvidime ineho Richieho, ktory hra snad na 10% :? A jasne, este by si mohla linka HBL spomenut na minulorocne PO :wink2:
To si videl este jeden z naj vykonov za posledny mesiac :oops:
FLYERS FAN píše:
kajo píše:Tak posledne zapasy vobec nepozeram, nejako ma to prestava bavit ta zakladna cast :ja_neviem:

To si videl este jeden z naj vykonov za posledny mesiac :oops:
Lepsi byl jen Washington a ten taky prohrali na najezdy...
PHI puts Michael Leighton on re-entry waivers.
:hmm: SALE 50%
hmmm 5:2 s ottawou tak to je konec v prvnim kole :))))
Sabres :hmm: Na tom superovi je najhorsi Jeanneret :giggle:
Už se těším :box: Lehké to mít nebudete :)
Jestli se Phillka rychle nenakopne, tak to budete mít lehké vy i s lamers týmem.
Tak co pánové? Koho by jste si přáli do dalšího kola??

Já bych nejraději WSH, ale ten mít nemůžeme. Bostonský antihokej by pro nás mohl být s formou našich golmanů tragedií. Nejlépe asi vyhází Tampa, ale zase když se dívám na sestavu Pens, tak bych si možná přál i je. Ale asi je to stejně jedno ;)
Tampa, Pens, Bruins, nevidim rozdiel, porazime kazdeho :box:
FLYERS FAN píše:Tampa, Pens, Bruins, nevidim rozdiel, porazime kazdeho :box:
To tu raději ani nepiš :D nebo přiletí getzo :hroza:
E.G.O. :sarcasm:
neis píše:Tak co pánové? Koho by jste si přáli do dalšího kola??

Já bych nejraději WSH, ale ten mít nemůžeme. Bostonský antihokej by pro nás mohl být s formou našich golmanů tragedií. Nejlépe asi vyhází Tampa, ale zase když se dívám na sestavu Pens, tak bych si možná přál i je. Ale asi je to stejně jedno ;)
Ja by som si prial Boston :wave:
Takto to vyzera v nasom time pred letom

Utocnici:

Pod zmluvou: Briere, Richards, Carter, Hartnell, JvR, Versteeg, Shelley, Giroux, Betts

RFA: Carcillo, Nodl, Powe

UFA: Leino, Zherdev

Obrancovia:

Pod zmluvou: Timonen, Pronger, Meszaros, Carle, Coburn, Bartulis

RFA: Syvret

UFA: O Donnell, Boynton

Brankari:

Pod zmluvou: Bobrovsky, Leighton

RFA: --

UFA: Boucher

Kto von, s kym podpisat, koho doplnit???
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING