Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To uz bude Crosby hrat nebo co ze si jses tak jistej debaklem???martin83 píše:Zdravím, všechny fanoušky Flyers. Jak se těšíte a vidíte dnešní duel? Já to vidím pozitivně, jedem k Vám pro oba body. Jsem zvědav koho Laviolette postaví dneska do branky, každopádně radši by měl vybranému brankáři pustit toto: http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs
AndyF píše:Tak vazeni. Ted se ukaze za co stojime![]()
Nemusime z nasledujicich 5 zapasu mit nutne 10 bodu, ale hra musi k necemu byt.
Kdyby jenom poslední dva zápasy. Z posledních 7 zápasů máme 6 bodů a hra stojí za ......to si doplňte, co se vám líbí.Anger píše:Posledni dva zapasy jsou hodne zneklidnujici to je pravda
Tak posledne zapasy vobec nepozeram, nejako ma to prestava bavit ta zakladna cast :ja_neviem:
Ale vcera s Rangers som pozeral...no mne to pripada tak, ze s takouto hrou, aku predvadzame posledne tyzdne/zapasy
prve kolo 
Ale dufam, ze v PO uvidime ine muzstvo. Hlavne teda verim, ze uvidime ineho Richieho, ktory hra snad na 10%
A jasne, este by si mohla linka HBL spomenut na minulorocne PO
Ale vcera s Rangers som pozeral...no mne to pripada tak, ze s takouto hrou, aku predvadzame posledne tyzdne/zapasy
Ale dufam, ze v PO uvidime ine muzstvo. Hlavne teda verim, ze uvidime ineho Richieho, ktory hra snad na 10%
To si videl este jeden z naj vykonov za posledny mesiackajo píše:Tak posledne zapasy vobec nepozeram, nejako ma to prestava bavit ta zakladna cast :ja_neviem:
Ale vcera s Rangers som pozeral...no mne to pripada tak, ze s takouto hrou, aku predvadzame posledne tyzdne/zapasyprve kolo
Ale dufam, ze v PO uvidime ine muzstvo. Hlavne teda verim, ze uvidime ineho Richieho, ktory hra snad na 10%A jasne, este by si mohla linka HBL spomenut na minulorocne PO
Lepsi byl jen Washington a ten taky prohrali na najezdy...FLYERS FAN píše:To si videl este jeden z naj vykonov za posledny mesiackajo píše:Tak posledne zapasy vobec nepozeram, nejako ma to prestava bavit ta zakladna cast :ja_neviem:
Ale vcera s Rangers som pozeral...no mne to pripada tak, ze s takouto hrou, aku predvadzame posledne tyzdne/zapasyprve kolo
Ale dufam, ze v PO uvidime ine muzstvo. Hlavne teda verim, ze uvidime ineho Richieho, ktory hra snad na 10%A jasne, este by si mohla linka HBL spomenut na minulorocne PO
Tak co pánové? Koho by jste si přáli do dalšího kola??
Já bych nejraději WSH, ale ten mít nemůžeme. Bostonský antihokej by pro nás mohl být s formou našich golmanů tragedií. Nejlépe asi vyhází Tampa, ale zase když se dívám na sestavu Pens, tak bych si možná přál i je. Ale asi je to stejně jedno
Já bych nejraději WSH, ale ten mít nemůžeme. Bostonský antihokej by pro nás mohl být s formou našich golmanů tragedií. Nejlépe asi vyhází Tampa, ale zase když se dívám na sestavu Pens, tak bych si možná přál i je. Ale asi je to stejně jedno
Ja by som si prial Bostonneis píše:Tak co pánové? Koho by jste si přáli do dalšího kola??
Takto to vyzera v nasom time pred letom
Utocnici:
Pod zmluvou: Briere, Richards, Carter, Hartnell, JvR, Versteeg, Shelley, Giroux, Betts
RFA: Carcillo, Nodl, Powe
UFA: Leino, Zherdev
Obrancovia:
Pod zmluvou: Timonen, Pronger, Meszaros, Carle, Coburn, Bartulis
RFA: Syvret
UFA: O Donnell, Boynton
Brankari:
Pod zmluvou: Bobrovsky, Leighton
RFA: --
UFA: Boucher
Kto von, s kym podpisat, koho doplnit???
Utocnici:
Pod zmluvou: Briere, Richards, Carter, Hartnell, JvR, Versteeg, Shelley, Giroux, Betts
RFA: Carcillo, Nodl, Powe
UFA: Leino, Zherdev
Obrancovia:
Pod zmluvou: Timonen, Pronger, Meszaros, Carle, Coburn, Bartulis
RFA: Syvret
UFA: O Donnell, Boynton
Brankari:
Pod zmluvou: Bobrovsky, Leighton
RFA: --
UFA: Boucher
Kto von, s kym podpisat, koho doplnit???
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé