#YOLOAtlantik píše:Na Scrivense vyslali Coyotes(!) ve 2.tretine 27 strel
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A co jinyho ma chudak rict.. Kdyby byl uprimnej, dostali by jste za neho min. Stejne o tom nerozhoduje on.Marman píše:Taylor se nechal slyšet,že nechce tým opustit,ze je v Edmontonu spokojenej a ze by nebyl stastny a neprislo by mu spravne,kdyby ted odesel. S týmem by se rád stal cup contendrem. Super pristup,Taylore![]()
Vim o tom cca stejny houby co ty.. Jediny co vim urcite je to, ze tyhle PR kecy nikdy nemuzes brat vazne (tohle zduraznim) a ze to prostredi u vas neni dobry. Takze 100% jistej bych si rozhodne nebyl, navic kdyz o tom nerozhoduje on a jsou rumory i od BobbyMaca ze tam neco v poradku neni
Osobne taky neverim ze bude trejdovan, MacT je az nezdrave opatrnej udelat jakykoliv trejd, ale ve vasi soucasny situaci se neda vyloucit nic. MacT taky rikal ze Eakins ma jistotu a čas a ze za to nemuze a do dvou tydnu byl ven. Proste unpredictable.
Osobne taky neverim ze bude trejdovan, MacT je az nezdrave opatrnej udelat jakykoliv trejd, ale ve vasi soucasny situaci se neda vyloucit nic. MacT taky rikal ze Eakins ma jistotu a čas a ze za to nemuze a do dvou tydnu byl ven. Proste unpredictable.
Hall je obecne o neco lepsi artikl, ale RNH je centr. Ano, myslim ze prave RNH je ve vasi situaci nejvic untouchable hrac, u toho jedinyho si vymenu neumim predstavit.Marman píše:Gretzky,Smythy... Nikdo neni netrejdovatelnej... I když Hallsy mi k srdíčku nějak extra nepřirostl,za to Nuuge,toho kdyby vytrejdovali,tak s nima asi koncim
Tohle je uz frustrujici.. Prvni tretina, smolny druhy gol po odraze. Druha tretina perfektni nastup a obraceni vysledku. Rikam si parada, Dallas je v koncich a do branky jde Lindback, co chyti leda rymu. Jdu spat. Ted si zapnu livesport a zjistim toto. Tohle uz neni mozny proste..
Jinak se mi hodne libil Anton Lander a Mark Acro. Z obrany pusobil jiste ty dve tretiny Klefbom. Naopak hodne zle smerem dozadu zahral opet Schultz. Yakupov mel dve solidni sance, Hall odehral skvely zapas, Nugent teze. Eberle naopak neviditelny, zase dle meho bez drivu do branky. Snad se zlepsite s prichodem noveho kouce.
Jinak se mi hodne libil Anton Lander a Mark Acro. Z obrany pusobil jiste ty dve tretiny Klefbom. Naopak hodne zle smerem dozadu zahral opet Schultz. Yakupov mel dve solidni sance, Hall odehral skvely zapas, Nugent teze. Eberle naopak neviditelny, zase dle meho bez drivu do branky. Snad se zlepsite s prichodem noveho kouce.
Už nějak z více zdrojů slýchávám, že prý jdeme po Jakupovovi, aby s ním Galcheynuk obnovil spolupráci ze Sarnie. On sice pohled na naší první řadu Pacioretty-Galchenyuk-Gallagher (
) moc důvod ke změně nedává, ale já bych to možná bral. Jakupov ještě přes palubu hozen nebyl a za něco se tou jedničkou draftu stát musel. Taky je otázka, jak by hrál, kdyby konečně patřil pořádné organizace s řádným vedením a systémem hry
.
Zajímavá by mohla být i naše protihodnota, předpokládám z pozice beků. Jemelin (
), což by byl úplný ideál a můj snový deal, odpad Allena nebo přestárlého Gončara byste asi nechtěli, ale jeden nikdy neví. Já osobně bych přidal ještě Bournivala, který je dávno NHL ready, ale u nás si prostě nezahraje díky naší prázdné marodce a depth. Navíc je dost náchylný na zranění. Možná ještě nějaký pick, co vy na to, kucí edmontonští?
Zajímavá by mohla být i naše protihodnota, předpokládám z pozice beků. Jemelin (
Zacala (pred)vanocni vyprodej? Jestli jo tak ja bych prosil Eberleho. Nepohrdnu ani Klefbomem.
Bolland, Barkov, Kopecky, Fleischmann.. Hosi mame toho spoustu. Jestli chcete beka, tak Campbell ala "neumim branit a rikaj mi J. Schultz" se uz nechal slyset, ze touzi jit k vam. Vanoce vanoce prichazeji, vykupte nas!
Bolland, Barkov, Kopecky, Fleischmann.. Hosi mame toho spoustu. Jestli chcete beka, tak Campbell ala "neumim branit a rikaj mi J. Schultz" se uz nechal slyset, ze touzi jit k vam. Vanoce vanoce prichazeji, vykupte nas!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé