Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Na Scrivense vyslali Coyotes(!) ve 2.tretine 27 strel :neviem:
Atlantik píše:Na Scrivense vyslali Coyotes(!) ve 2.tretine 27 strel :neviem:
#YOLO
Taylor se nechal slyšet,že nechce tým opustit,ze je v Edmontonu spokojenej a ze by nebyl stastny a neprislo by mu spravne,kdyby ted odesel. S týmem by se rád stal cup contendrem. Super pristup,Taylore :good: :nono2:
Marman píše:Taylor se nechal slyšet,že nechce tým opustit,ze je v Edmontonu spokojenej a ze by nebyl stastny a neprislo by mu spravne,kdyby ted odesel. S týmem by se rád stal cup contendrem. Super pristup,Taylore :good: :nono2:
A co jinyho ma chudak rict.. Kdyby byl uprimnej, dostali by jste za neho min. Stejne o tom nerozhoduje on.
Atlantik píše:A co jinyho ma chudak rict.. Kdyby byl uprimnej, dostali by jste za neho min. Stejne o tom nerozhoduje on.
To jsou zase moudra,ty vole... Jak ty víš jakou tam maj partu? Jestli tam má blízko rodinu,bla bla...
Vim o tom cca stejny houby co ty.. Jediny co vim urcite je to, ze tyhle PR kecy nikdy nemuzes brat vazne (tohle zduraznim) a ze to prostredi u vas neni dobry. Takze 100% jistej bych si rozhodne nebyl, navic kdyz o tom nerozhoduje on a jsou rumory i od BobbyMaca ze tam neco v poradku neni :neviem:

Osobne taky neverim ze bude trejdovan, MacT je az nezdrave opatrnej udelat jakykoliv trejd, ale ve vasi soucasny situaci se neda vyloucit nic. MacT taky rikal ze Eakins ma jistotu a čas a ze za to nemuze a do dvou tydnu byl ven. Proste unpredictable.
Atlantik píše:Osobne taky neverim ze bude trejdovan
Gretzky,Smythy... Nikdo neni netrejdovatelnej... I když Hallsy mi k srdíčku nějak extra nepřirostl,za to Nuuge,toho kdyby vytrejdovali,tak s nima asi koncim :giggle:
Marman píše:Gretzky,Smythy... Nikdo neni netrejdovatelnej... I když Hallsy mi k srdíčku nějak extra nepřirostl,za to Nuuge,toho kdyby vytrejdovali,tak s nima asi koncim :giggle:
Hall je obecne o neco lepsi artikl, ale RNH je centr. Ano, myslim ze prave RNH je ve vasi situaci nejvic untouchable hrac, u toho jedinyho si vymenu neumim predstavit.
No,on je hlavně Nuuge větší sympaťák,lepší lídr,víc na sobě pracuje...Já ho fakt miluju od tý dobyco jsme ho draftovali..Taky si nedokážu představit,že by odešel.. Navíc mi přijde,že je zařazenej spíš na druhou kolej ( právě za Halla) co se uplně všeho týče... A to je škoda
o tomto "striekacom" incidente Hall vs. ex ste vedeli?:D

Eakinsa museli brat hraci ozaj vazne....
cepi píše:o tomto "striekacom" incidente Hall vs. ex ste vedeli?:D
Si pis,bylo toho vsude mraky.. I tady se to resilo :)
Marman píše:Taylor se nechal slyšet,že nechce tým opustit,ze je v Edmontonu spokojenej a ze by nebyl stastny a neprislo by mu spravne,kdyby ted odesel. S týmem by se rád stal cup contendrem. Super pristup,Taylore :good: :nono2:
Nerekl taky, ze jsou v Edmontonu nejlepsi fanousci v NHL??
dedek píše:...
A ne snad když na to ještě vůbec chodí..?
No posledni tretinu jdu spat, tak snad to neposerou :D
A je snad jisty, ze na pristi sezonu budem potrebovat aspon 4 novy obrance, tohle je vazne hruza.
Jinak za Dallas mi dneska prijde nejlpesi Hemak, skoda ze nehrava vic. Bych ho rad videl nekde na vychode asi :(
Tohle je uz frustrujici.. Prvni tretina, smolny druhy gol po odraze. Druha tretina perfektni nastup a obraceni vysledku. Rikam si parada, Dallas je v koncich a do branky jde Lindback, co chyti leda rymu. Jdu spat. Ted si zapnu livesport a zjistim toto. Tohle uz neni mozny proste..

Jinak se mi hodne libil Anton Lander a Mark Acro. Z obrany pusobil jiste ty dve tretiny Klefbom. Naopak hodne zle smerem dozadu zahral opet Schultz. Yakupov mel dve solidni sance, Hall odehral skvely zapas, Nugent teze. Eberle naopak neviditelny, zase dle meho bez drivu do branky. Snad se zlepsite s prichodem noveho kouce.
Tohle uz fakt neni ani mozny.... Ja nemam slov,seru na to
Kto je najvážnejší kandidát na hl. kouča?
Davvy píše:Kto je najvážnejší kandidát na hl. kouča?
PDB
Už nějak z více zdrojů slýchávám, že prý jdeme po Jakupovovi, aby s ním Galcheynuk obnovil spolupráci ze Sarnie. On sice pohled na naší první řadu Pacioretty-Galchenyuk-Gallagher ( :slintac: ) moc důvod ke změně nedává, ale já bych to možná bral. Jakupov ještě přes palubu hozen nebyl a za něco se tou jedničkou draftu stát musel. Taky je otázka, jak by hrál, kdyby konečně patřil pořádné organizace s řádným vedením a systémem hry :wink2: .
Zajímavá by mohla být i naše protihodnota, předpokládám z pozice beků. Jemelin ( :waa: ), což by byl úplný ideál a můj snový deal, odpad Allena nebo přestárlého Gončara byste asi nechtěli, ale jeden nikdy neví. Já osobně bych přidal ještě Bournivala, který je dávno NHL ready, ale u nás si prostě nezahraje díky naší prázdné marodce a depth. Navíc je dost náchylný na zranění. Možná ještě nějaký pick, co vy na to, kucí edmontonští?
Zacala (pred)vanocni vyprodej? Jestli jo tak ja bych prosil Eberleho. Nepohrdnu ani Klefbomem. :)

Bolland, Barkov, Kopecky, Fleischmann.. Hosi mame toho spoustu. Jestli chcete beka, tak Campbell ala "neumim branit a rikaj mi J. Schultz" se uz nechal slyset, ze touzi jit k vam. Vanoce vanoce prichazeji, vykupte nas!
Parda..ty tvoje kecy...to snad nemyslis vazne,ne?
A zadarmo by ho do Montrealu nechtěli?
Dobre, tak teraz prichádzam ako zástupca Detroitu Red Wings s proposalom.

Jeff Petry za Jakuba Kindla :?:
Pasha píše:Dobre, tak teraz prichádzam ako zástupca Detroitu Red Wings s proposalom.

Jeff Petry za Jakuba Kindla :?:
Ok,pak Howard za Fastha :thumbsup:
Jemelin, Bournival + pick (nespecifikoval jsem jaký), to je za Jakupova málo? Nebo co byste za něj chtěli? Paciorettyho, Price? :giggle:
3203 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS