Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak konečně mám trochu času, abych mohl napsat nějaký ten příspěvek. :) Nadšení z léta pomaličku vyprchává a fanouškům Columbusu se vrací staré a známé vystřízlivění. :-( Já osobně žádné závěry nedělám. Stále máme jen po 4 zápasech, ale pokud chceme reálně pomýšlet na play off měli bychom co nejdříve zabrat a bodovou ztrátu ze začátku soutěže dohnat.
I přes to, že den má 24 hodin a já bych momentálně potřeboval takových 48 :D (přítelkyně, škola, brigáda, atd...) si na hokej stále dokáži najít čas a zatím jsem viděl vše z pohledu Columbusu a musím tedy říci, že nic moc. :thumbsdown:
Přípravná utkání jsem nesledoval, ale dle rozborů a ohlasů jsme v nich nehráli vůbec špatně a ta hra vypadala o nějakých 40% lépe než v sezóně. Úvodní match s Predátory rozhodlo štěstí, dokonalý Rinne a hlavně výborná efektivita Nashvillu. Naopak oproti Minnesotě to byla bída. Srazil nás rychlý gól a mužstvo už se nedokázalo dát pořádně do tempa a celkově ta hra byla bídná. Poslední dva zápasy byly sice vyrovnané, ale soupeři ten krok před námi prostě byli a prohráli jsme zaslouženě. :yes:
Naším hlavním problémem je že naše obrana je nedůrazná před brankovištěm a celkově trochu více agrese mi tam chybí. Občas mi připadá, že naši beci se soupeřů bojí a Masona v tom nechávají slušně vykoupat. Brankoviště bylo v létě u nás dosti diskutované a stále je. Steve v přípravě chytal a vypadal spolehlivě (prý) a já osobně si myslím, že v sezóně nezklamal. Naopak v něm bych chybu nehledal. Jak už jsem zmínil defenziva nepracuje správně a Mason sám na vše nestačí. Zkrátka a jednoduše potřebujeme zlepšit a někdy to i tak vypadá - naučit obránce pořádně bránit.
Za druhé a vlastně i za třetí je náš dlouhodobý problém - Nemáme, neexistuje druhá formace a přesilovky jsou k pláči. Pokud se neprobudí Vermette, Brassard a Umberger (ten jen v ofenzivě) tak prostě budeme v pr*. S jednou fungující lajnou se hrát nedá a u té mi také bohužel připadá, že šťáva jim pomaličku odchází. Nechápu proč Johansen nedostane pořádnou dávku času na ledě. Nechápu proč se Prospal nebo Carter nepřesunou do 2 řady. K tomu si připočteme, že ani naši útočníci, kteří formu mají nedokáží proměňovat přesilovky...a je to prostě ***. :)
Jak tu někdo psal. Ten kádr není vůbec zlý. A podle jmen by měl hrát o něco lépe. Ale připadá mi že je tady prostě něco špatně a problém je zakopaný někde jinde.
Nepropadám depresím a neodpískávám ročník, ale zase tu vlastně řeším co je špatně. Nefunguje to už to několik let a ať se udělají jakékoliv změny tak (zatím) žádné zlepšení nepřicházejí. Jednoduše neustále prožívám s tímto týmem takové déjà vu. :) :cry: No, snad se kluci dnes chytí s Dallasem a odstartujeme tím nějakou tu šňůru.
Dawe4 píše:Tak konečně mám trochu času, abych mohl napsat nějaký ten příspěvek. :) Nadšení z léta pomaličku vyprchává a fanouškům Columbusu se vrací staré a známé vystřízlivění. :-( Já osobně žádné závěry nedělám. Stále máme jen po 4 zápasech, ale pokud chceme reálně pomýšlet na play off měli bychom co nejdříve zabrat a bodovou ztrátu ze začátku soutěže dohnat.
I přes to, že den má 24 hodin a já bych momentálně potřeboval takových 48 :D (přítelkyně, škola, brigáda, atd...) si na hokej stále dokáži najít čas a zatím jsem viděl vše z pohledu Columbusu a musím tedy říci, že nic moc. :thumbsdown:
Přípravná utkání jsem nesledoval, ale dle rozborů a ohlasů jsme v nich nehráli vůbec špatně a ta hra vypadala o nějakých 40% lépe než v sezóně. Úvodní match s Predátory rozhodlo štěstí, dokonalý Rinne a hlavně výborná efektivita Nashvillu. Naopak oproti Minnesotě to byla bída. Srazil nás rychlý gól a mužstvo už se nedokázalo dát pořádně do tempa a celkově ta hra byla bídná. Poslední dva zápasy byly sice vyrovnané, ale soupeři ten krok před námi prostě byli a prohráli jsme zaslouženě. :yes:
Naším hlavním problémem je že naše obrana je nedůrazná před brankovištěm a celkově trochu více agrese mi tam chybí. Občas mi připadá, že naši beci se soupeřů bojí a Masona v tom nechávají slušně vykoupat. Brankoviště bylo v létě u nás dosti diskutované a stále je. Steve v přípravě chytal a vypadal spolehlivě (prý) a já osobně si myslím, že v sezóně nezklamal. Naopak v něm bych chybu nehledal. Jak už jsem zmínil defenziva nepracuje správně a Mason sám na vše nestačí. Zkrátka a jednoduše potřebujeme zlepšit a někdy to i tak vypadá - naučit obránce pořádně bránit.
Za druhé a vlastně i za třetí je náš dlouhodobý problém - Nemáme, neexistuje druhá formace a přesilovky jsou k pláči. Pokud se neprobudí Vermette, Brassard a Umberger (ten jen v ofenzivě) tak prostě budeme v pr*. S jednou fungující lajnou se hrát nedá a u té mi také bohužel připadá, že šťáva jim pomaličku odchází. Nechápu proč Johansen nedostane pořádnou dávku času na ledě. Nechápu proč se Prospal nebo Carter nepřesunou do 2 řady. K tomu si připočteme, že ani naši útočníci, kteří formu mají nedokáží proměňovat přesilovky...a je to prostě ***. :)
Jak tu někdo psal. Ten kádr není vůbec zlý. A podle jmen by měl hrát o něco lépe. Ale připadá mi že je tady prostě něco špatně a problém je zakopaný někde jinde.
Nepropadám depresím a neodpískávám ročník, ale zase tu vlastně řeším co je špatně. Nefunguje to už to několik let a ať se udělají jakékoliv změny tak (zatím) žádné zlepšení nepřicházejí. Jednoduše neustále prožívám s tímto týmem takové déjà vu. :) :cry: No, snad se kluci dnes chytí s Dallasem a odstartujeme tím nějakou tu šňůru.
zaujímavé zhodnotenie... :yes:
O tom tu hovorim, nedosledne cistenie priestoru pred brankou, zla druha lajna... nedostatok priestoru pre mladikov, sok z toho, ze johansen nehra pp kde jednoznacne patri. O tragickej hre veteranov ani nevraviac.
Kedze na chate padli od Flyers Fana hlupe provokacie, vysvetlujem. Umberger je stale hrac, ktoreho mam rada, aj ked uz, vdaka vcerajsiemu rozhovoru, nepatri medzi mojich TOP oblubencov. Nie je to kvoli tweetu, kazdy ma ludi, ktorych neoblubuje a naopak, kvoli tomu nebudem cloveka odsudzovat. Taktiez, napriek jeho terajsim vykonom tvrdim, zmluva s nim bola nevyhnutnost, a je, vzhladom na terajsiu platovu spiralu, dobra. Je to sice hrac do tretej lajny, ale ak su v druhej ,alebo prvej dvaja technicki hraci, je k nim idealny a skvele ich doplna.
:-( :? Nejraději bych ten zápas proti Stars vyjádřil jen těmito smajlíky. :) Není vlastně co hodnotit. Stále vše při starém. Skoro nic se nezměnilo. :verysad:

- Špatná hra obránců nadále pokračovala - hrozný přechod do útoku + mizerné pokrytí hráčů, zkrátka na h***.
- Brassard, Umberger, Vermette stále bída, pokud ti tři nebudou přispívat tak vyhrávat nebudeme.
- Sice konečně využitá přesilová hra, ale jinak furt bída, bez nápadu.
- Steve Mason, kterého sice chráním mi včera nijak extra neoslnil a ten průměr a nejistota z něho jen čišela.
- Ale abych jen nehanil - První lajna znovu dobrá a Alex Giroux nezklamal, naopak splnil to co od něho chceme (pozitivní dojem si zkazil zbytečným vyloučením), ale prostě to není hráč, kterého bychom teď měli stavět do druhé řady, nevím na co čekají s tím Johansenem.

Takže nejhorší vstup do sezóny nadále pokračuje a bohužel ani po dnešku nevidím nějaké zlepšení. Pokud jsem včera nepropadal panice tak dnes od ní nemám daleko. :scare: :D
Brassard je na kridle absolutne strateny... preco ho neskusime presunut na jeho post cetra. Aj ked v tomto zapase treba na jeho obranu povedat, ze hral zraneny, takze ho nemozem kritizovat.
Tentoraz bol prechod otrasny, co ma prekvapuje, kedze doteraz to bolo omnoho lepsie.
Tu sa ukazuje, ze Umberger je produktivny len vtedy, ked ma okolo seba hracov, ktori vedia tvorit, inak je to dobry tretolajnovy hrac a ak je s nim a Vermettem v utoku technicky hrac, ak nema potrebnu vysku, je strateny, vid minula sezona. Johansen ma jednoznacne hrat nad 10 minut a nie sediet. Toto nechapem.

Mimochodom, okrem trejdu Brassarda, Pahlssona ci Russella by som sa nebranila trejdu Umbergera. Ak to timu pomoze, preco nie.
Carter zraneny? :hroza: :(
kajo píše:Carter zraneny? :hroza: :(
Boha jeho jen to ne :bitka3:

edit: Tady je slovo Bůh cenzurované ?:D jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj tak to je síla :lol:
Bohuzial, v utorok nenastupi.

Calvert bol poslany na farmu, ore pride jeden z dvojice Bass/Byers, kedze je Kubalik zraneny.

Lajny na treningu:
Umberger--Brassard--Nash
Prospal--Vermette--Giroux
Majorov--Pahlsson--Dorsett
Johansen--MacKenzie--Wisniewski (nahradzal nepritomneho hraca z Falcons)

Filatov bol za jeden, dva (nie za sebou) totalne vybuchy posunuty do stvrtej lajny, napriek tomu, ze vo zvysnych zapasoch bol z utoku najlepsi... v tejto sezone isiel Atkinson, napriek dobrym vykonom, na farmu, Johansen ani nedostal poriadnu prilezitost a Calvert tiez nehral extra minuty... zato tragicky hrajuci Umberger dostane za odmenu za jeho podpriemerne vykony post v prvej lajne, Brassard, ktory hra tuzku, tiez a Vermette sa z druhej nehne. Cuduje sa easte niekto, preco chcel Filatov trejd? A pruser je, ze ich Arniel nemoze posadit, dat Umbergera HS, to by v Columbuse asi neprezili... to skor Nasha s Carterom. Je tu hnus, superhnus, totalhnus, chce sa mi vracat... a dvojicu Brassard/Umberger okamzite vymenit :!:
Ty děláš jako by za vše mohl Umberger...
neis píše:Ty děláš jako by za vše mohl Umberger...
Som skratka nastvata, ze hra napriek blbym vykonom, a my prehravame, rozumies? A nik sa jeho, a nielen jeho, ale aj Vemetteho, ale ten hra aspon trochu lepsie, casu nedotkne, a my prehravame... kym inde davaju mladikom sancu, u nas tonejde... u nas su niektori veterani nedotknutelni... to ma hneva.. radsej vymenit ikonu a niektorych nepotrebnych hracov ako riskovat, ze dalsi mladik bude ziadat trejd :!:

Edit: tak som uz tie zostavy na treningu predychala, samozrjeme ze vymenit umbergera by bolo predcasne... to som skratka prehnala, vybich, stratila som nervy. :oops:
Aportzline Aaron Portzline
Told #CBJ G Curtis Sanford is hurt, so G Mathieu Corbeil is coming up to serve as Steve Mason's back-up vs. #Stars on Tuesday.
Dekanich - out dlhodobo
Sanford - out

Methot... mozno out

Huselius -out dlhodobo
Boll - out dlhodobo
Carter - out

toto uz nie je pech, toto je superpech

odteraz nejdem chlapcov ani nikoho kritizovat, potrebuju nasu podporu a nie nadavky
York na farme... tiez out... a povolany Corbeil sa musi hlasit po zapase spat v juniorskom time...

takze

1 - Mason... zdravy
2 - Dekanich ... dlhodobo IR, bude este aspon 2-3 tyzdne
3 - Sanford... zranenie nezname
4 - York... zraneny, ale uz sa udajne citi lepsie

situacia paradna.... zrela tak na zisk Turca
Neřešil bych jen Umbergera. Špatně hraje plno hráčů. Po pravdě řečeno zatím nikdo nepodává takové výkony jaké si od nich slibujeme. Situace není vůbec růžová a pokud co nejdříve nezabereme tak další sezóna bude v čoudu.
A ta brankářská situace...nooo...do smíchu nám tedy vážně není. Vlastně to jen potvrzuje špatný start. :-(
Dawe4 píše:Neřešil bych jen Umbergera. Špatně hraje plno hráčů. Po pravdě řečeno zatím nikdo nepodává takové výkony jaké si od nich slibujeme. Situace není vůbec růžová a pokud co nejdříve nezabereme tak další sezóna bude v čoudu.
A ta brankářská situace...nooo...do smíchu nám tedy vážně není. Vlastně to jen potvrzuje špatný start. :-(
Som neriesila len Umbergera, ale viacerych hracov, ibaze tu sa ucelovo vypichne iba Umberger.
Real_ESPNLeBrun Pierre LeBrun
Jackets GM Scott Howson says they'll let Jeff Carter (fractured foot) rest probably 7-10 days and re-evaluate him sometime next week...
Takze, ak to dobre chapem, Brassard bude na prvom centri minimalne 2 tyzdne.... preco radsej nie Johansen ako on... . Dufam, ze Arniel po zapase so Stars pochopi, ze Brassard tam nema co robit. Ak by malo byt na mne:

Umberger--Johansen--Nash
Prospal--Brassard--Mayorov
Giroux--Vermette--MacKenzie
Bass--Pahlsson--Dorsett

a ak by som mala robit zostavu vcitane AHL:

Umberger--Johansen--Nash
Prospal--Brassard--Atkinson
Calvert--Vermette--Mayorov
Bass--MacKenzie--Dorsett
To je v haji... 40 striel voci 18 a my prehrame o gol. Vynimkou dvoch zapasov vsetky prehrame o gol a vobec nie sme horsi. Dufam, ze si Arniel uvedomil, ze Brassard musi hrat na centri, a ze kridlo moze vyhravat vhadzovania.

V buducom zapase posunme dole Vermetteho, ten chlap hra zle.

Umberger--Brassard--Nash
Prospal--Johansen--Majorov
Giroux--Vermette--McKenzie
Bass--Pahlsson--Dorsett

Are you kidding me ? :hehe:
Potom ze ma Mason take statistiky, ked ma pred sebou taku :uvodzovky: obranu :uvodzovky:
Inak Benn :slintac:
Hmmm. :-( Nemám náladu ani něco psát a hlavně ani není co. Je to ni čem a je mi akorát tak do :verysad:
A promiň, ale že jsme nebyli horší? No, tak to já asi sledoval jiný zápas. Prostě velká bída, která snad nemá konce. :cry:
Popravde, tento zapas som este nekukala, sudim z poctu striel a stats. Ked si ho obzriem, napisem, co si o tom myslim.
neis píše:

Are you kidding me ? :hehe:
Rick Nash is tired of playing 82 preseason games before the world championships.

:lol2:
#CBJ D Marc Methot out tonight with broken thumb. A fired puck pinched his right thumb against stick, and "blew it open", Arniel said. "It was pretty gory. And I'm sure it was pretty painful. But I was proud of Meth. He can back and played even though he was hurtin."
#CBJ D Radek Martinek (concussion) going on IR; D John Moore coming up from Springfield.
Takze nasa dnesna obrana moze kludne vyzerat nasledovne:

Moore, Tjutin
Russell, Clitsome
Johnson, Savard

pripadne si Savard s Moorem prehodia pozicie...

v branke, ako inak... Mason :D
Takže sice možná ještě trochu opilý jsem koukl na výsledky víkendových zápasů a musím tedy říct, že je jedině dobře, že jsem si odjel na chatu z bandou kamarádů užít tři krásné dny. :oslava:

:lol2: Ďalší čo sa sem hodí.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG